2008



Imorgon eftermiddag dyker själva omröstningsmöjligheten upp på sidan med en skön videomix!!

Dom tio nominerade är!





MIA - Paper Planes
Singelsläpp den 12 februari.
Blogginlägg

Ladda Hem





Lil Wayne - Lollipop
Singelsläpp 13 mars
Blogginlägg

Ladda Hem





Chris Brown - Forever
Singelsläpp 15 april
Blogginlägg

Ladda Hem





Rihanna - Disturbia
Singelsläpp 7 juni
Blogginlägg

Ladda Hem





Lady Gaga - Just Dance
Singelsläpp 8 april
Blogginlägg

Ladda Hem





P!nk - So What
Singelsläpp 15 augusti
Blogginlägg

Ladda Hem





Coldplay - Viva La Vida
Singelsläpp 25 maj
Blogginlägg

Ladda Hem





Katy Perry - I Kissed A Girl
Singelsläpp 11 juli
Blogginlägg

Ladda Hem





Kanye West - Love Lockdown
Singelsläpp 18 september
Blogginlägg

Ladda Hem





Britney Spears - Womanizer
Singelsläpp 26 september
Blogginlägg

Ladda Hem




I'm On



Ciara
som haft lite problem med releasen av albumet Fantasy Ride har nu idagarna haft några låtar som läckt ut på internet, idag är de en Danja producerad dänga I'm On, till skillnad från första singeln som haltade upp projektet Go Girl som jag inte kände något för så är de här en hit så de bara skriker om det.

23 åriga Ciara som slog igenom i 2004 med singeln Goodies är någon som jag för övrigt alltid haft tycke för därför kände iaf jag att de var lite för crunkigt de två låtarna som hade singelstatus tidigare i höstas (Go Girl, High Price), skivan Fantasy Ride har nu ett release datum på tidiga 2009.

Ciara - I'm On
\\ Länk 2





Norwegian



Norska produktions teamet Stargate har förgyllt oss de senaste åren med låtar som Ne-Yo's - Sexy Love, Because Of You, Closer, Miss Independent, Rihannas - Unfaithful, Dont Stop The Music, Take A Bow, Chris Brown's - With You, Beyonce's - Irreplaceable, Ave Maria och många många fler låtar.

De två herrarna som kallar sig för Stargate är Tor Erik Hermansen och Mikkel S. Eriksen, i en sån bransch med mycket producenter så har dom skapat sig ett av dom största namnen i buisnisen, ABBA är deras största influenser och de märks av lite i deras poppiga r&b låtar som de senaste åren tagit över världen.

Under dagen så har de läckt fyra Stargate producerade låtar, en är en rest-track från Beyonce's album I am..Sasha Fierce, en väldigt bra sådan, två är från våran favorit Claude Kelly och fjärde är från Johnta Austin, ni vet han med den underbara
Call You Tonight.

Enjoy!!

Beyonce - Roc
\\ Länk 2

Claude Kelly - Music Sounds Better With You
\\ Länk 2

Claude Kelly - Little Miss Perfect
\\ Länk 2

Johnta Austin - My Love
\\ Länk 2







2008



På måndag den första december så börjar omröstningen till årets låt, fram till den söndag den 14 december har ni möjlighet att rösta fram årets låt. Den femtonde börjar nedräkningen av årets låtar och den 23e december avslöjas vinnaren av årets låt.


Så här slutade de förra året

1 Timbaland - The Way I Are
2 Timbaland Feat. One Republic - Apologize
3 Alicia Keys - No One
4. Rihanna - Umbrella
5. Kanye West Stronger
6. Ne-Yo - Because Of You
7. Leona Lewis - Bleeding Love
8. J. Holiday - Bed
9. Britney Spears - Gimme More
10. Fergie - Big Girls Dont Cry


Tio låtar (singlar) kommer att bli nominerade och just nu så är de dom här låtarna jag väljer mellan, känner du att jag missat någon så skriv i kommentarsfältet eller i cBoxen eller maila mig på [email protected]


Rihanna - Disturbia

Lady GaGa - Just Dance

Britney Spears - Womanizer

Katy Perry - I Kissed A Girl

Gym Class Heroes feat. The Dream - Cookie Jar

Usher feat. Young Jeezy - Love In This Club

Lil Wayne – Lollipop

Lil Wayne – A Milli

Flo Rida – Low

Chris Brown – Forever

Akon (feat. Lil Wayne) - I'm So Paid

MIA - Paper Planes

Usher - Moving Mountains

Pink - So What!

Coldplay - Viva La Vida

Kanye West - Love Lockdown

T.I ft Justin Timberlake - Dead and Gone

Laurent Wolf - No stress

Akon & Kardinal Offishall – Dangerous

Claude Kelly - Like an iceberg

Rihanna – Take A Bow

Taio Cruz – Driving Me Crazy

Akon feat. Michael Jackson – Hold My Hand

Takida - Curly Sue

Duffy – Mercy

Madonna ft. Justin & Timbaland – 4 Minutes To Save The World

Eric Prydz – Pjanoo

Guru Josh Project – Infinity

RIO – Shine On

Armin Van Buuren feat Chris Jones - Going Wrong

T.I. feat. Rihanna - Live Your Life

Leona Lewis - Better in time

Pussycat Dolls – When I Grow Up

T.I - Whatever you like

Beyonce – If I Were A Boy

Ne-Yo – Closer

Ne-Yo – Miss Independent




Tio låtar av dessa kommer alltså vara dom ni kan rösta fram till årets låt, självklart kommer ,på självaste julafton, en kollektion av årets bästa låtar! Den 25e blir de även ett mixtape över 2008 och sedan vet ni vad som sker - ilovemeor.blogg.se läggs ner och nya OnTheRadio kommer att smälla upp dörrarna!






Jerk 101



Det är 14 år sedan Robyn slog igenom här hemma i norden med låten Do You Really Want Me, idag ett decennium senare och en silverbombarjacka mindre så är hon en av Sveriges största artister.

Hennes skiva Robyn som släpptes här hemma för drygt tre år sedan, i våras fick den även en release i USA och den gjorde minst sagt succé, två av singlarna fanns med på Billboardlistorna och skivan fick lysande kritik bland medierna i USA.

Spår nummer tio Bum Like You läckte idag i en ny version, denna gång gästspelar Snoop Dogg i Robyns ära och gör den här låten som handlar om en förälskelse med en jerk 101.

Robyn feat. Snoop Dogg - Bum Like You
\\ Länk 2






* * * * *



Freedom, Akon's tredje album.

13 låtar, lika många hitsinglar.

Ni vet att jag är otroligt svag för Senegalesen, Akon har gjort de som inte alls många gjort i år. Han gör med Freedom ett av årets absolut bästa album.

Sitter och tänker vart jag ska börja någonstans... Kan väl blicka tillbaka över 2008, de var ju i
februari som två låtar dök upp från Akon, Could You Be The Reason och Come Back To Me. Då visste vi inte mycket om vad som skulle ske, ett album var på G och två riktigt bra låtar läcker som demos vilket är väldigt sällsynt.

Fram nu då, till för en månad sen när tracklisten till skivan bekräftades från Universal Music och ingen av de två låtarna fanns med, men så när jag idag står och lagar mat och har på skivan i bakgrunden så dyker den upp, Could You Be The Reason fast nu heter den We Don't Care och ny mastrad, de var sannerligen pricken över i 't för de här albumet, lyckan bara för mig när jag hörde att den fanns med på plattan är stor, hehe aaa var verkligen hypad över de här albumet och allt som jag önskade mig av skivan fick jag plus nu We Don't Care.



Spår nummer ett är första singeln Right Now och efter de så flyter de på i samma takt och tempo, Akon ville göra ett lite mer eurodance inspirerat album och de gör han på de bästa sättet som går, Beautiful som han gör tillsamans med Colby O Donis och Kardinal Offishall är brutalt bra och ligger som många andra låtar runt 130 bpm.

Visst kör han några midtempo låtar som underbara Freedom (handlar om hans dröm att förändra världen), Birthmark och Sunny Day som även den har läckt tidigare, men i den här slutgiltiga versionen så är Wyclef Jean med och hjälper till.

Kommande tredje singeln kommer att bli låten Troublemaker som även den har HIT skrivet över sig, den beräknas släppas ut på radiostationerna när albumet släpps i början av december.

Producenter på skivan är Akon själv men även svensken RedOne ligger bakom två låtar (Against The Grain och Sunny Day), mannen som dock är flitigast med produktioner på skivan är hans nära vän, de holländska geniet Giorgio Tuinfort som jobbat mycket tidigare med Akon (Leona Lewis, Gwen Stefani).

I mitt tycke så är de här ett av årets absolut starkaste album, om inte de starkaste!

Bästa Spår: Beautiful, Freedom.

Och bara för de så kör vi något nu som inte alltför ofta sker!

Men glöm inte att köp skivan nu när den släpps den andra december! Perfekt julklapp också! ;)

Enjoy!!

Akon - Freedom [FullAlbum]
\\ Länk 1
\\ Länk 2















But You're Not A Boy



Att 27 åriga Beyoncés If I Were A Boy gjort succé var ingen större skräll, inte heller att den officiella remixen är med R.Kelly är de.

"But you’re not a boy, so you don’t have a clue"

I 2009 så kommer hon så som Chris Brown att åka på världsturné,
skivan I Am... Sasha Fierce har den senaste tiden fått halvdan kritik i medierna, just nu så håller hon på promota skivan i princip alla tvshower där borta i USA, även en video håller hon på spela in åt kommande singeln Diva, får se om hon kan göra de till en hit trots att låten saknar en melodi.

Remixen var de ja, R.Kelly joinar...

Beyonce - If I Were A Boy (Official Remix W. R. Kelly)
\\ Länk 2




.


En av årets mest framgångsrikaste artister är 19 årige Chris Brown, med singlar som With You, Superhuman, Forever och No Air (m. Jordin Sparks) i bagaget så kommer han till Stockholm och Hovet den 23 januari i nästa år. Breezy som var i Stockholm i våras, gör alltså ett nytt besök i huvudstaden.

I söndags när American Music Awards ägde rum (där han bl.a tog hem emot priset Best Artist of The Year) så talade han om de kommande tredje albumet som kommer att släppas under 2009.

"It’s going to be my stepping stone from Chris Brown to superstar"

Några han också vill jobba med på kommande skivan, Graffitti är artister som Madonna och Coldplay, vi får väl se hur de blir med de, men spännande med skivan är väl bara förnamnet.

Nu i veckan så dök de upp en officiell remix till hans sommarhit Forever, med på tracket är Lil Wayne (som vanligt) och Lupe Fiasco, varför den dyker upp så här sent är väl för att den inte verkat blivit klar den känns inte riktigt mastrad men kul att höra lite ny tolkning på en låt som tyvärr spelats sönder.

Froze är en annan låt som rörts fram på nätet, en slow jam som passar bra så här års.

Chris Brown - Forever (Remix feat. Lil Wayne & Lupe Fiasco)
\\ Länk 2

Chris Brown - Froze
\\ Länk 2





$pace coWboY






Men nu under kvällen så kommer nya uppdateringar o under helgen så kommer de också flyta på bra med mixtapes o fulla album!!

Men ...Vi börjar med en riktigt läcker remix på Lady Gaga's Pokerface!

Lady Gaga - Pokerface (Space Cowboys Remix)
\\ Länk 2





*



Ett album vi alltid kan räkna med är skivorna i Best Of samlingen. Nu är de dags för Best of October och måste säga att de här är en av dom bättre i en redan strålande kollektion. Har du missat tidigare exemplar? Titta här...


Best of October 2008 - ilovemeor.blogg.se

Länk 1
Länk 2





-= Videoupdates =-

Rihanna - Rehab
(Prod. Justin Timberlake)




Keri Hilson feat. Lil Wayne - Turnin Me On



Coldplay feat. Jay Z - Lost
\ Länk 2






Circus



Har haft otroligt mycket i skolan senaste veckan o därför tagit litet brejk, under tiden så läckte Britney Spears album Circus, ett album som jag haft stora förhopningar på men blir rätt besviken faktiskt.

Skivan som ska släppas den andra december fick ett oväntat tidigt läckage på internet och jag tycker de här verkar lite skumt med tanke på promotion touren hon nu kör o så levererar hon inte alls! Den 30 november så sänder MTV en dokumentär om Mrs. Spears som handlar om hennes kaotiska väg tillbaka till the spotlight.

I förra året när albumet Blackout blev vi väl alla otroligt starkt överraskade poppiga r&b electro influerade Britney, men nu känns de här som ett steg tillbaka, skivan känns inte alls något speciellt iår, visst är de ett fåtal låtar som är mer än godkända men ingenting som får mig att rycka till mer än jag gjorde för första singeln.

Jo första singeln Womanizer som toppade Billboard listan ett tag o även här i Sverige.drog ju sannerligen upp förväntningarna om att Circus skulle vara lika bra som Blackout,



Beyonce's album I Am...Sasha Fierce har inte fått överväldigande kritik nu när den släppts här i veckan och jag kan inte tänka mig att de här blir ett kritikerrosat album, andra singeln Circus är inte heller särskilt stark, kanske är lite hård nu men de kanske bara är jag som inte känner Britney's skiva.

Låtar som dock håller måttet är Max Martin producerade If You Seek Amy som är en stompande skön pop/r&b dänga, Martin som haft en succe höst med låtar som Katy Perrys I Kissed A Girl och Hot And Cold och inte minst Pinks So What.

Även balladen Out From Under sticker ut lite från cirkusen av överproducerade låtar på skivan. En röd tråd genom albumet verkar ju loopandet av vocalsen, ska heller inte glömma Shattered Glass som håller bra kvalitet.

I 2009 så har Britney planerat in en världstour förhoppningsvis så kommer hon till Sverige.

Bästa spår: Womanizer.

Britney Spears - Womanizer \\ Länk 2

Briney Spears - Circus [2nd Single]
\\ Länk 2

Britney Spears - Out From Under
\\ Länk 2

Britney Spears - Shattered Glass
\\ Länk 2

Britney Spears - If You Seek Amy
\\ Länk 2






You Make Me Melt






Se Tidigare.



Behöver jag ens säga något.
Mrs. Braxton är tillbaka med dängan som
Claude Kelly ligger bakom.


Se Tidigare.



Toni Braxton - Melt (Like An Iceberg)
\ Länk 2



Kommentera.




Tar en liten paus nu också...






In The City



Kevin Rudolf som just nu gör dundersucce med sin singel
Let It Rock på andra sidan atlanten, låten ligger just nu på åttonde plats på den amerikanska billboardlistan (peakat på plats fem). Självklart gör de väl lite med tanke på att Lil Wayne är med på tracket, men utan tvekan är de en riktigt bra låt. När jag skrev om den i början av juli så visste jag inte så mycket om Kevin, men nu så har jag hittat lite mer om killen som nu ska erövra musikbranschen med sin platta In The City som släpps den 25 november.

Såg ni förra veckans CSI New York så la ni säkerligen märke till första låten i avsnittet, yes de var Kevin Rudolfs nya singel NYC som handlar om hans beloved hometown, New York. Hans försök att blanda rock, pop och hiphop lyckades ordentligt i första försöket och måste säga att de gör de även här. Sällskap denna gång får han av Nas.

Alla låtar på hans kommande skiva är skrivna o producerade av Kevin själv, tidigare så har han arbetat med artister som Nelly Furtado, Britney Spears, Timbaland, Black Eyed Peas, Lil' Kim, LL Cool J, Justin Timberlake, Kevin Lyttle, David Banner, Lil Wayne och Ludacris så han är en grymt respekterad man i musikbranschen.

Kevin Rudolph ft Nas - NYC

\ Länk 2




Return of The Mack



Torsdagarnas absoluta favorit, torsdags housen är här denna gång med fem riktigt bra låtar! T.I låten känner jag är väl mer en electro remix o kanske inte house men tycker ändå att den gör sig bra här!

Check it out!

Kat Deluna Ft. Busta Rhymes - Run The Show Johnny Vicious (Vocal Up Mix)

\ Länk 2

Katy Perry - Hot N Cold (D'azoo At Night Remix)

\ Länk 2

Mark Morrisson - Return Of The Mack (Spencer & Hill Remix)

\ Länk 2

Sunrider - Fable 09 (Dave Darell Radio Edit)

\ Länk 2

T.I. - Whatever You Like (DiscoTech Remix)
\ Länk 2







I Am... Sasha Fierce



När jag i förra veckan
skrev om Beyonce Knowles tredje soloplatta som har releasedatum här i dagarna så skrev jag att jag inte kände någon singel, nu en vecka senare så kan jag iaf tycka att jag hade lite fel, för en låt som Halo (som även ryktas som en andra singel) kan säkerligen slå stort.

Nu när deluxe versionen även har läckt ut på internet så är de med stor nyfikenhet jag lyssnar igenom dom sju nya låtarna. Av dom sju nya så är de två stycken jag fastnar för, en är balladen Smash Into You som finns på första skivan.
Låten är en salig produktion av duon The Dream och Tricky Stewart men även med hjälp av pop singer/songwritern Jon McLaughlin.

Även Scared Of Lonely som är en Darkchild produktion är något jag fastnar för, men måste ändå säga att jag inte är riktigt övertygad av Beyonces I Am.. Sasha Fierce. Någonting saknas. Beyonce som i dagens DN berättar om att runt 70 låtar blev skapta under tiden hon gjorde skivan och då kan jag känna att en riktig dänga är något som saknas på plattan. But that's just me...

Beyonce - Smash Into You
\ Länk 2

Beyonce - Scared Of Lonely
\ Länk 2








808s & Heartbreak


Av de som vi redan smakat på från Mr. West's kommande album 808s & Heartbreak så är jag lite halvt tveksam, kan känna att de känns lite för grått, men singlarna har ju ändå gått bra, de kan ju ingen förneka.

Albumet som kommer att finnas i affär den 24 november är något som många ser fram emot, för Kanye är ju sannerligen ett geni, missade du posten med Jay Z - History? ,skrolla då ner och lyssna in hur Kanyes produktioner låter idag. En av dom största är han och de visar han inte minst här i denna låt som läckt under kvällen.

Amazing är - som övrigt material på skivan - producerat av han själv och denna gång så får han faktiskt sällskap, Young Jeezy som har tagit en stor plats på den kommersiella hiphop scenen. Detta är i mitt tycke de bästa som har dykt upp från hans sida under det här projektet, visst använder sig av auto-tune även här (hela skivan sjungs i at).

Kanye West ft. Young Jeezy - Amazing
\\ Länk 2






*



Dags för lite remixer igen, kul att Justin Timberlake börjar synas/höras igen!

Kanye West - Love Lockdown (Remix ft. R.Kelly & PHaris)
\\ Länk 2

T-Pain - Can't Believe It (Remix ft. Justin Timberlake)
\\ Länk 2

Brandy - Departed (Remix ft. The Game)
\\ Länk 2

BONUS!
Varför jag älskar The Dream.

Shontelle - T-Shirt (Remix. ft. The Dream)
\\ Länk 2






HISTORY



Jay Z.

Kanye West
har producerat denna låt. Blueprint 3 ryktas att släppas den 3 december.

Mer behöver du inte veta. Lyssna o njut. Musik när de är som bäst.



Jay Z - History
\\ Länk 2






*


När prisonbars smäller igen så vet vi vad som gäller. De senaste året har överflödet av låtar från Aliaune Thiam , för oss känd som Akon. Hans skivbolag Konvict Muzik ligger även bakom artister som Tami Chynn, Colby O Donis, Kardinal Offishal, Lady Gaga och många fler. Men som vi vet så har han den senaste tiden jobbat på en egen skiva, den tredje närmare bestämt.

Freedom som kommer att släppas digitalt den andra december har skapat ett ordentligt fuzz på nätet senaste veckorna, inte minst med dom två super singlarna Right Now och I'm So Paid. Den officiella tracklisten läckte för ett tag sen från Universal Music, vad vi kan se där är att kanon låtar som
Saviour Tonight, Could You Be The Reason, Come Back To Me och Clap Again ej klarat cutten till plattan, alla minns väl även duetten med Akon och Michael Jackson, Hold My Hand, inte heller den kommer att finnas med. Vet inte om jag ska se de som ett styrkebesked eller om han ändrat riktning på just denna skiva, ursprungligen skulle ju plattan heta Aquitted men döptes alltså om för ett tag sedan. Men rykten har också gått att den 35 årige senegalesen även ska släppa en skiva till våren 09. Sunny Day som jag skrev om i maj kommer dock att finnas med på skivan, på album versionen så gästar Wyclef Jean, spännande! Tracklisten finner du här.

En låt som dock finns på skivan är låten Beautiful som läckte för ett tag sedan, la upp den då men nu har den kommit i den slutgiltiga versionen, med då är även hans teammates Colby O' Donis och Kardinal Offishall med och gör låten till en framtida superhit! Colby låter riktigt bra och t.o.m. Kardinal låter bra här!
Akon som följer trenden att göra r'nb uppemot 130 bpm i lite euro-disco känsla gör att de här blir en perfekt floorfiller. Produktionen är av han själv tillsamans med Jaylien2010.

En ytterliggare låt som följer på i samma fotspår har även läckt, Troublemaker som är tillsamans med tjejduon Sweet Rush, även de här är riktigt bra.

Vet inte riktigt vad man ska säga men de känns som Freedom med Akon kan bli en av årets skivor, om de nu skulle visa sig att de inte blir så mycket mer än de här -- så är jag ändå grymt imponerad av han de här året, han har bokstavligen legat bakom en tredjedel av all bra musik detta år, enligt mig dvs.


Akon feat. Colby O Donis & Kardinal Offishall - Beautiful
\\ Länk 2

Akon feat. Sweet Rush - Troublemaker
\\ Länk 2






* * * * *



DET ÄR DAGS IGEN!

Dags att summera årets låtar/singlar och försöka få fram 2008 års bästa singel!
Förra året korades Timbaland's The Way I Are av er läsare till låten som slog störst förra året.

Nu är de upp till er läsare att vispa fram förslag till dom tio låtar som kommer att nomineras och vara med i omröstningen den första december, en omröstning för årets låt 2008.

Har du svårt att minnas årets låtar? Ta en titt då i arkivet på vänstermenyn!

Så börja skriv i kommentarsboxarna, vilken är årets största singe enligt digl!!??










Circus


Att Britney Spears första singel, Womanizer, gjort en stor succé var väl inge större skräll, den trallvänliga Womanizer som just nu befinner sig på sjätte plats på den amerikanska billboardlistan spelas även mycket här hemma och du märker själv att när låten spelas så fylls dansgolven rätt snabbt.

Singel nummer två från skivan Circus som kommer andra december kommer att bli just Circus, en låt som är producerad av Benny Blanco o Dr Luke, teamet som bl.a låg bakom Katy Perrys I Kissed A Girl, den har än ej läckt men nu under helgens gång så läckte en annan låt som är bekräftad att finnas med på plattan.

Kill The Lights är spår nummer fyra på skivan och producerad av Danja, han har hjälpt henne mycket även med detta album han låg ju bakom 6 av låtarna på Blackout skivan, och de är väl väldigt så den här låter, som en fortsättning på den förra skivan, dock så känner jag inte riktigt med den här låten men de kanske är en grower.

Britney Spears - Kill The Lights
\\ Länk 2






EMA08


Ikväll så ägde MTV European Music Awards rum i Liverpool, England. Missade du showen så kommer framträdandena här, vinnarna
finner du här. Most Addictive Track blev Pink's So What.



Beyonce - If I Were A Boy
\ Länk 2




Katy Perry - I Kissed A Girl \\ Länk 2




Estelle feat. Kanye West - American Boy



The Killers - Human \\ Länk 2




Duffy - Mercy





* * * * *



Förra torsdan så tog torsdagshousen ett litet brejk, men nu äre tillbaka, lite tunes för helgen!! Enjoy!

Cisko Brothers - Guaglione (Alex Gaudino Remix).
\\ Länk 2

Favretto feat. Naan - Whats Your Name (Original Extended Mix)

\\ Länk 2

Fragma - Memory (Klaas Vocal Club Mix)
\\ Länk 2

Private - Secret Lover (Spencer & Hill Remix).
\\ Länk 2

Rick Ross - Hustlin (Paul Anthony & ZXX Remix)

\\ Länk 2






*


Beyonce Knowles behöver väl egentligen ingen närmare presentation, hon har sålt över 100 miljoner skivor tillsamans med Destinys Child och över 25 miljoner skivor som soloartist.

Så när singlarna If I Were A Boy och Single Ladies dök upp i början av förra månaden så blev vi väl alla ännu mer intresserade hur resultatet av hennes tredje studioalbum skulle bli, singlarna har hittils slagit igenom bra, If I Were A Boy ligger just nu på femte platsen på den amerikanska billboardlistan (Single Ladies på 44e).

I Am... Sasha Fierce släpps den 12 november, än så har bara standard versionen läckt ut på nätet och deluxe versionen bör väl dyka upp under helgen. Skivan som är en dubbelskiva (dock bara totalt elva spår, deluxe innehåller 18 st.), första skivan som är lite mer balladaktig är Beyonce när hon är romantiskt, sårbar och mjuk medans andra skivan är mer för hennes alter-ego Sasha Fierce, aggresiv, vild och sexig.

Låtar som Ave Maria, där hon tillsamans med norska superteamet Stargate som hjälpte henne tidigare med bl.a Irreplaceable, sampla gamla klassiska musikstycket Ave Maria, inte rakt av utan i refrängen, den låten är väldigt vacker och mjuk och finns då på första plattan. Hela den skivan innehåller sex fina ballader (If I Were A Boy inkluderat), men ytterliggare tre låtar kommer alltså att finnas med på en deluxe version som än inte har läckt.


Andra skivan, Sasha Fierce är de lite mer sting i, men jag kan ärligt talat inte se någon potentiell stor hit på den skivan, Diva kan jag känna är lite over-the-top där hon tar an rollen som damernas svar på Lil Wayne och försöker sig på en egen A Milli, ingen cover utan hon kör de soundet i den med kickdrumsen etc. Låten Radio är någonting jag ändå fastnar för, hennes vocals i den är utomordentliga, produktionen ligger ingen annan än Jim Jonsin bakom (Lil Wayne - Lollipop, TI - Whatever U Like).

Allt som allt så är de här ett gediget album med ingen direkt albumutfyllning utan bra låtar rakt igeonm men jag saknar någon sån här jättehit! För visst så är de det man förväntar sig från en som Beyonce, men hon verkar vara inne på ett nytt spår, hur de slutar får vi se men jag gillar de på ett sätt samtidigt att jag kan tycka att de är lite synd att hon väljer en less-kommersiell musik, If I Were A Boy som för övrigt är skivans bästa spår är nog den enda jag kan se som har riktigt stark singel potential, kanske Halo (ryktad andra singel!)också, men jag har haft fel förut så tiden får utvisa de.

Nu väntar jag med stora förväntingar på dom ytterliggare sju låtar som kommer att finnas på Deluxe versionen. Så en update angående I Am.. Sasha Fierce kommer att dyka upp!

Beyonce - Ave Maria
\\ Länk 2

Beyonce - Halo
\\ Länk 2

Beyonce - Radio
\\ Länk 2


Beyonce - If I Were A Boy
\ Länk 2

Beyonce - Single Ladies
\ Länk 2

1st And Love


Att jag tycker om Brandy är ingenting jag sticker under stolen med direkt, här blir de, de tredje inlägget angående hennes kommande album Human som dyker upp den 9 december i USA.

De här två senaste veckorna har varit rätt lugna med inte så mycket nytt därför blir jag lite glad när jag lyssnar igenom Brandys låt 1st and Love. Jag tror att låten är producerad av MaddScientist (rätta mig om jag har fel) och de här är inte en singel, än iaf, men är skönt att kunna känna lite "wow" för de var ett tag sedan, en midtempo låt som jag verkligen känner för och skivan som kommer om dryga månaden lär säkerligen bli lika bra.

Brandy - 1st & Love

\\ Länk 2




*



Fredag den 7 november så är de fest
nere på Klubb FemFemNoll i Södertälje.

Jag maxar dansgolvet så se till att vara där!





Sexuality


Dom senaste veckorna har de florerat rykten om att en av branschens största performers, Justin Timberlake ska släppa nytt album men de är än ingenting som är bekräftat, Mr. Timberlake som nu även skriver mycket låtar (bl.a aktuella Rihanna - Rehab) så läcker de även en del demos.

Den här veckans läckage är en (ryktad) Stargate producerad demo som heter Magic, men som man hör tydligt i texten så är de definitivt inte första singeln (från en än obekräftad skiva) utan en låt som förmodligen skulle hamnat i en kvinnlig artists händer bara blev en demo. För ett tag sedan så läckte också en annan demo som heter Stepping Out Tonight.

När vi ändå är inne på ämnet demos, så har jag kommit över previews på Beyonces kommande album och en låt som läckte som i våras kommer att finnas med på skivan, Beautiful Nightmare som den hette när den dök upp på nätet i våras heter på skivan Sweet Dreams, tyvärr så är inte låten
Should Have med på albumet men i helhet så låter albumet riktigt lovande, den 19 november släpps de albumet i USA, i Sverige får vi vänta till februari.

En annan låt som inte fick plats på sitt album är Ne-Yo's collab med Fabolous, How I Do, en skön midtempo låt som inte riktigt klarade cutten till hans album Year Of The Gentleman, rykten säger att Ne-Yo hade gjort 40 låtar till albumet som i slutet blev tolv stycken! Skivan har iaf sålt över 500 tusen exemplar och nu är de klart att tredje singeln kommer bli Stargate producerad låten Mad.

Mycket norsk med Stargate här i de här inlägget, tänkte när jag ändå är inne på ämnet demos så slänger jag in en riktigt nice demolåt med Rihanna som dök upp för ett tag sen! Tycker de ligger lite sanning i de folk säger att allt Rihanna rör blir guld, även de här lilla låter riktigt bra.

Den 20 åriga Barbados bruden kommer att gå in i studion i början av 2009 och börja spela in ett nytt album som då kanske dyker upp i slutet av nästa år. Hon är än inte klar med hennes succe album Good Girl Gone Bad som än lever, Rehab kommer att bli nästa singel och en video har nyligen spelats in, med på inspelningarna var även Justin Timberlake. Skivan GGGB har har nu släppt åtta singlar och sålt över sex miljoner exemplar!!


Justin Timberlake - Magic
\\ Länk 2

Justin Timberlake - Stepping Out Tonight
\\ Länk 2

Ne-Yo feat. Fabolous - How I Do
\\ Länk 2

Rihanna - Sexuality
\\ Länk 2

.


Johnta Austin
är kanske inte ett namn normalsvensken känner till, så de här är hans story.

Han är en 28 åring singer/songwriter från Atlanta som så många andra, han har skrivit låtar åt bl.a Mariah Carey (We Belong Together, Shake It Off m.m) och Mary J Blige (Be Without You), Johnta har jobbat mycket med den norska producentteamet Stargate, bl.a så var han med och hjälpte Chris Brown och skrev With You medans norrmänen stod för produktionen av låten.

Personligen har jag aldrig riktigt fallit för Johnta när han kör solo, men nu slår Austin och norrmännen huvudena ihop igen och ruskar fram den här riktigt sköna balladen som antagligen kommer att hamna på den nya plattan Love, Sex & Religion som bör släppas innan årsskiftet, men man vet ju aldrig hans tidigare projekt, Ocean Drive gick aldrig ut i butikerna, men med låtar som denna så ska inte den nya plattan behöva oroa sig för de scenariot.

Men är de bara jag som tycker 2008 inte alls är lika späckat med ballader som förra året, då kunde vi ju bada i dom, J-Holiday - Bed, Alicia Keys - No One, Timbaland -  Apologize, Trey Songz - Cant Help But Wait, Leona Lewis - Bleeding Love, bara för att nämna några!

Johnta Austin - Call You Tonight

\\ Länk 2





ilovemeor.blogg.se

Hallå alla kära läsare, lovade er lite nyheter idag och de kommer här!!

ilovemeor.blogg.se har levt sen i början av augusti i 2007, tycker de har varit riktigt roligt den här tiden och kul att höra från folk som uppskattar sidan.

Mitt mål med sidan var väl att komma i kontakt med musikbranschen och de är något jag verkligen lyckats med, med intervjuer med att artister som bl.a. Adam Tensta och i nästa vecka Darin och har träffat artister som Colby O Donis, har varit i kontakt med både MySpace och Universal Music och verkligen fått en stabil publik, som jag är grymt tacksam för.

Sidans uppbyggnad är väl inte som alla andra mp3 bloggar som serverar låtar i stora lass och inte med någon särskild passion som jag tycker den förtjänar när den ändå bara glider ut på nätet "gratis". Jag tycker att information om artisten/gruppen/låten/producenterna är något som är intressant och rolig info istället för att själv sitta o googla nätet så ville jag ha en sida med mycket info om kommande musik också (inte bara mp3or).

Men nu så har jag tappat lite gnistan för bloggen och känner att jag behöver gå vidare, så har jag väl känt sedan i somras och har sen dess planerat olika sätt att ta sig vidare.

Vad är nästa steget på vägen? Jo så här blir de den närmsta tiden.

Den 25 december kommer bloggen (ilovemeor.blogg.se) att läggas ner, självklart känns de tråkigt på ett sätt känns som man har lite history med de här nu med ett brett arkiv och trogna läsare (tack).

Det som dock kommer att ske och är nästa steget är www.ontheradio.se, yes en helt ny sida med ett bredare koncept och en större sida i sin helhet.

www.ontheradio.se kommer att ha en otroligt härlig uppbyggnad, de här är bara något som kommer att finnas på sidan, kommande singelsläpp (i samma form som sidan är nu), album recensioner, kommande händelser (konserter etc.), nyheter, ett stort artistarkiv, musikvideos, mixtapes från olika dj:s världen över, topplistor och även en personlig sida för min egen del.

Det är alltså steg nummer två för sidan, kommer bli riktigt kul och spännande att se hur allting artar sig, sidan kommer självklart hålla sin snygga image och förhopningsvis så kan de bli en av Sveriges största musiksidor.

LANSERINGSDATUMET FÖR WWW.ONTHERADIO.SE ÄR DEN 11/1, 2009 KLOCKAN 11.00, Redan i nästa vecka  så kommer sidan sättas upp i en liten preview del, sidan kommer kräva mycket jobb men ilovemeor.blogg.se kommer att fortsätta fram alltså till den 25 december, 2008.

Så thats it, kommentarer/respons/konstruktiv kritik är väldigt välkommet.

Much Love, Joakim!!


Ps. under kommande vecka så kommer jag börja samla in låtar i nomineringarna till årets låt 2008, så ni kan väl börja tänka efter lite om vilken låt/låtar som kommer att vara med i omröstningen!! Ni
minns väl hur de gick i 2007?..ds.