.


En av årets mest framgångsrikaste artister är 19 årige Chris Brown, med singlar som With You, Superhuman, Forever och No Air (m. Jordin Sparks) i bagaget så kommer han till Stockholm och Hovet den 23 januari i nästa år. Breezy som var i Stockholm i våras, gör alltså ett nytt besök i huvudstaden.

I söndags när American Music Awards ägde rum (där han bl.a tog hem emot priset Best Artist of The Year) så talade han om de kommande tredje albumet som kommer att släppas under 2009.

"It’s going to be my stepping stone from Chris Brown to superstar"

Några han också vill jobba med på kommande skivan, Graffitti är artister som Madonna och Coldplay, vi får väl se hur de blir med de, men spännande med skivan är väl bara förnamnet.

Nu i veckan så dök de upp en officiell remix till hans sommarhit Forever, med på tracket är Lil Wayne (som vanligt) och Lupe Fiasco, varför den dyker upp så här sent är väl för att den inte verkat blivit klar den känns inte riktigt mastrad men kul att höra lite ny tolkning på en låt som tyvärr spelats sönder.

Froze är en annan låt som rörts fram på nätet, en slow jam som passar bra så här års.

Chris Brown - Forever (Remix feat. Lil Wayne & Lupe Fiasco)
\\ Länk 2

Chris Brown - Froze
\\ Länk 2

Kommentarer
Postat av: lunderblunder

det där va nog en av de sämsta remixer jag hört, va gör lil wayne med, verkligen inte en passande låt för hans röst, besviiiikelseeeeeeeee


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback