Don't Miss Out!Ja du missar väl inte Oktoberfesten på fredag på klubb 550 i Södertälje! Ta dig in hit och kör loss all night long!

Du har mitt ord på att de kommer bli en lyckad kväll! Jag står för musiken, de blir självklart den senaste r&b'n och housemusiken.

För övrigt så kör jag mitt första mixtape här i slutet av veckan så håll ögon och öron öppna!

Förköpsbiljetter (endast) 60 kr.

Ring Olle för biljetter på 076-276 05 50
alt. maila ilovemeor@gmail.com


Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!Mörk Häst


Kanadensisk alternativ rock är Nickelback och trots att RixFM (vomit) har förstört många utav deras låtar så är de roligt att höra nytt och innan de blivit sönderspelat.

För i mitten av november så släpper de fyra grabbarna (i know bara tre på bilden men var tvungen o klippa bort en) nytt album, albumet Dark Horse är en uppföljare på albumet All The Right Reasons som sålde bara i USA 7 miljoner exemplar.

Första singeln Gotta Be Somebody är en självklar hit så passa på nu innan den når radion i nästa vecka!!

Nickelback - Gotta Be Somebody \\ Länk 2Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx![FullAlbum]
Best Of Summer 08 - June, July & August 2008.
ilovemeor.blogg.se
[FullAlbum]


Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!
Miss Spears2006 och 2008 är hon den mest eftersökta personen på internet.

Hon tog storslam på MTV VMA galan.

Hon har sålt över 80 miljoner skivor världen över.

Jag skippar presentationen, ni vet alla vem de är. En av världens, genom tiderna, mest framgångsrikaste artister.
Britney Spears har hunnit blivit 26 år och ska till jul släppa hennes sjätte studioalbum ,Circus, kommer att finnas i affär i början av december. Alltså inte mer en ett drygt år efter förra skivsläppet, Blackout som sålde bra men singlarna haltade (inte av försäljningssjäl utan av personliga) och blev bara tre stycken sådana.

Lady GaGa, Lil Jon, J.R. Rotem, Keri Hilson, Sean Garrett, Guy Sigsworth, Nate "Danja" Hills, Bloodshy & Avant, Max Martin, Dr. Luke och Rodney "Darkchild" Jerkins ryktas alla arbeta med Brittan på de kommande albumet, första singeln som har blivit framskjuten läckte idag till nätet, och visst låter de som en fortsättning på Blackout albumet, de vi hoppades på! Womanizer är electro/pop som idag vuxit till en av de mest populäraste genrerna.

Låten- vocalsen och produktionen ( The Outsyders ) är solid, det som kommer att haffa lyssnaren direkt är den småtralliga refrängen;
Womanizer, woma- woma- wominzer, you're a wominzer.

Ska bli kul och se hur de här projektet artar sig och hoppas att de blir en komplett comeback denna gång från Britney Spears.

Ringsignal

Britney Spears - Womanizer \\ Länk 2Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!
Hemma


Yes kör igång en episod här på torsdagar med ett inlägg på fem stekheta house låtar!! Inte mitt starkaste område om house producenter osv så därför lägger jag bara ut dom här guldkornen. Respons?


Ce Ce Peniston - Finally 2008 (Kam Denny & Paul Zala Remix)
\\ Länk 2
Giant Jr & Eartha Kitt - I Want To Be Evil (Spencer & Hill Remix)
\\ Länk 2
Hakimakli - Dolally (Alex Gaudino Remix)
\\ Länk 2
Manian - Turn The Tide (R.I.O Remix)
\\ Länk 2
Selda - 100% Pure Love (Spencer & Hill Remix)
\\ Länk 2
Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!

* * * * *Det var i tisdags när jag satt och försökte plugga som jag drog igång Pussycat Dolls senaste album, jag hade faktiskt inte tänkt spana igenom de mer än så ytligt, men allteftersom så märker jag att Doll Domination är ett fullspäckat album med riktigt bra låtar.

Inte kanske så konstigt med tanke på att dom har fått hjälp av dom absolut bästa i branschen, Polow Da Don, Darkchild, Timbaland, Danja, The Clutch m.m.

Två låtar som skulle funnits med på Nicole Scherzingers debut album (men än inte släppt) kom med på Doll Domination istället, har ni följt bloggen så vet ni vilka låtarna är (Whos Gonna Love You, Happily Never After).

Men visst så kapade jag lite PCD tidigare om faktumet att de bara är Nicole som sjunger och likväl så är så fallet vad de gäller på plattan, utöver ett fåtal meningar. Men Interscope / Universal verkar storsatsa iaf på de fem tjejerna och som vi såg på första singeln så är konceptet The Pussycat Dolls, ett slående recept!

Med tanke på att jag den senaste tiden inte känt så mycket för den senaste musiken som droppats och nu är fullkomligt galen i detta album så tänker jag posta hela albumet Doll Domination! Yes musikgodis för hela helgen!

MISSA INTE : I Hate This Part, Happily Never After, Magic, Halo, Elevator, I'm Done.

Albumet finns nu i affär så glöm inte att om du som jag älskar albumet, införskaffa dig ett exemplar!

The Pussycat Dolls - Doll Domination
FULLALBUM
Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!Dead And Gone


Ja ja, efter mycket påtryckningar så slänger jag upp den här! =)

Det var i 2006 som TI joinade Justin Timberlake på hans Futursex/Lovesound album och nu så rör dom ihop de igen, resultatet blir en midtempo låt som säkerligen kommer hamra sig som fast på radion senare i år. Producerar gör Justin och Rob Knox (med i prod. teamet The Underdogs).

Låten kommer alltså att finnas med på TI's riktigt grymma album Paper Trail, utöver Justin så finns även Rihanna, Ludacris, Usher, Lil Wayne och Kanye West med på albumet så de albumet haffar du självklart när den dyker upp i affär i nästa vecka.

TI feat. Justin Timberlake - Dead And Gone  \\ Länk 2Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!


Human


Alternativ rock genren var något jag lyssnade på mycket för drygt två år sedan. Anledningen och dom som visade vägen för mig var grabbarna från Las Vegas, The Killers. Jag upptäckte albumet Sam's Town och grävde sedan i arkivet och fann deras debutalbum Hot Fuss. Två otroligt bra album som håller än idag, i förra året så släppte dom en skiva som hette Sawdust, de var bara en platta med B-sides låtar och var väl ingenting speciellt, men därför blir jag ju fruktansvärt glad när dom nu till jul släpper nytt album.

Day & Age som blir gruppens fjärde album i ordningen kommer att droppas den 25 november. Lead singern Brandon Flowers har en otroligt speciell och härlig röst, hela konceptet med The Killers är renodlat och det känns så äkta vilket glädjer mig och förhopningsvis er lika mycket. Första singeln från kommande albumet heter Human och är en låt som enligt leadsingern själv tycker är att Johnny Cash möter Pet Shop Boys. Bra är de iaf, självklart postar jag mer godis från The Killers om de dyker upp något!

The Killers - Human \\ Länk 2Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!Forgive Me!


Leona Lewis har dom senaste månaderna turnerat världen runt och lanserat, främst albumet och hennes två första singlar, Better In Time och Bleeding Love. Den sistnämnde, Bleeding Love, la jag ut för exakt ett år sedan igår och nu är hon känd över hela världen, för missade du henne när hon sjöng för kronprinssesan Viktoria i somras på Öland, så kanske du såg henne på OS avslutningen eller Fashion Awards eller varför inte på MTV VMA för någon vecka sedan då hon framförde en låt tillsamans med Lil Wayne.

Ja hon har verkligen varit överallt den 23 åriga engelskan. Debutalbumet Spirit som sålt runt fem miljoner exemplar världen över har alltså gjort en enorm succé. I 2009 så ryktas de att Leona ska släppa sitt andra album och året därpå köra en världsturne. Mycket spännande att se vad som kommer att ske för denna otroligt begåvade kvinna som bara för tre år sedan var en servitris hemma i England.

Det var i
april som låten Forgive Me läckte, en låt som är skriven av ilovemeor favoriten Claude Kelly och producerad av Akon. Låten blir hennes tredje (officielt fjärde) singel och kommer säkerligen slå otroligt bra på radion. För någon dag sen så släpptes videon till låten, den dyker nu upp här!Leona Lewis - Forgive Me \\ Länk 2Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!

Shock Value IIDen store mästaren och giganten från dom senaste två/tre åren, Timbaland, är på gång med nytt album och de var väl för någon vecka sen som de första läckte, kan inte säga att de var något jag så här riktigt föll för, inte heller "Talk" visade något otroligt, trots de så är den bekräftad att finnas på hans Shock Value 2 som inte har något release datum än.

På den skivan så har han sagt att han redan gjort collabos med artister som Gwen Stefani, Linkin Park och Akon. Nu i de här fallet så får vi höra en duett med hook-mästaren T-Pain (som för övrigt släpper nytt album 11 november). Låten "Say" är en midtempo med ett härligt gung, och de är väl nu först man verkligen känner igen Timbaland. Riktigt bra!

 Ja workaholicen Timbaland är alltså på g, och de känns skönt att höra för de som vi hört från Keri Hilson är ingenting jag riktigt känt för. Men som jag skrev i posten om Kanye West att skillnaden på genialitet och dumhet är tunn, de Timbo redan läckt kanske är genialiskt men jag är för dum för att förstå de än, kanske måste ge de tid. För jag minns när Justin Timberlakes album FutureSex/LoveSounds dök upp, till en början förstod jag inte alls riktigt de hela konceptet men ett år senare så var jag på globen och sjöng med i varenda låt.

Timbaland feat. T-Pain - Say  \\  Länk 2Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!*Att skriva "blogg" så här med inriktningen musik är otroligt roligt och spännande, självklart gynnar de även när jag kör mitt race som DJ.

Tanken att marknadsföra sig själv här på bloggen har jag känt mig lite vemodig till men nu passar jag på.

Imorgon den 17 september kör jag på Flamingo, Södertälje.
Lördag den 27 september spelar jag på Popcornfest när stora dansgolvet smäller upp dörrarna hos O'learys (gamla avenyn), Södertälje.
Fredag 3 Oktober spelar jag på klubb 550 även de i Södertälje.

Vore grymt kul om ni hade vägarna förbi att checka in!! Jag spelar den senaste och hetaste r&b'n och house musiken.
Om du är sugen på boka mig så tveka inte på att sända mig ett mail på ilovemeor@gmail.com.


Much Love!!System Overload


Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!


Farlig
Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!

I Need A GuaranteeDen hetaste tiden på året börjar närma sig, oktober till december brukar vara späckat me monster men fram tills dess så är de relativt fritt o tomt med riktiga pärlor på marknaden.

Colby O' Donis album som kommer att släppas på tisdag hade tre låtar (What You Got, Dont Turn Back, Under My Nose) men inte mycket mer, de var en riktigt besvikelse måste jag säga, hade faktiskt turen att få träffa på Colby under hans Sverige visit i mitten av augusti och berättade för honom om mina förhopningar på albumet så därför blir de självklart en liten dissapointment. Jag ska faktiskt ta å slänga upp bilden på mig och honom, men gör de lite senare i veckan..nu först..

Vad de gäller hans bolagskollega Lady Gaga så droppar hon snart sin andra singel, en singel som kommer från hennes fullspäckade debutalbum, The Fame som inte kommer att släppas i Sverige förrän efter jul! Videon till låten bör dyka upp när som helst. Oj nu glömmer jag ju anteckna för er vilken låt de är, de är Beautiful, Dirty Rich. Det jag nu droppar är Singel versionen och alltså inte den som finns på albumet. Visst kan den här slå men inte alls som första singeln Just Dance och heller inte alls som den stundande tredje singeln, Pokerface kommer att göra.

Lady Gaga - Beautiful, Dirty Rich  \\  Länk 2

Flo-Rida som släppte sitt album Mail On Sunday i mitten av mars har sålt hyfsat borta i staterna, runt tre hundra tusen exemplar. Första singeln Low slog ju Flo-Rida igenom med och sen tog Elevator över och In The Ayer som är tredje singeln är väl ingenting som slagit lika bra som de två första singlarna. Nu så droppas en låt som (låter som) är producerad av Noel "Detail" Fischer (mannen bakom Ray J's Gifts, Sexy Can I) , collabar gör han här med ilovemeor favoriten Akon och självklart kan de bara sluta i kalas. Var de här hamnar vet jag inte, ett rykte säger en ny platta från Flo-Rida, ett annat att de är rest material från Mail On Sunday.

Flo-Rida feat. Akon - Guarantee  \\  Länk 2

När jag i förr-förra veckan skrev om Keri Hilson och hennes stundande In A Perfect World album släpp så hoppades jag på Polow Da Don produktionerna skulle maxa skiten totalt om jag bara ska vara ärlig. Så får jag höra de här! Det här är inte i en perfekt värld iaf, en ytterligare besvikelse och de är TROTS att Lil Wayne är med på tracket. Eller de bara kanske jag som inte känner de?

Keri Hilson feat. Lil Wayne - Turne Me Off
\\  Länk 2

Sista september så släpper den forne American Idol deltagaren, Jennifer Hudson sitt debutalbum, på skivan finns den härliga Stargate produktionen, Spotlight. En annan låt som kommer att platsa på albumet är låten Pocketbook som hon får hjälp av Ludacris på. Bakom produktionen ligger Timbaland och Jim Beanz. Känner samma sak som i i Keri Hilson fallet, känner de inte alls överhuvudtaget, beatboxandet som bara är beatet och ingen riktigt hook sänder mig ytterliggare dåliga vibbar från Timothy Mosley. Hmmm...Bedöm själva..

Jennifer Hudson feat. Ludacris - Pocketbock (Prod. By Timbaland & Jim Beanz)
\\ Länk 2Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!
Year Of The Gentleman


Han har precis öppnat en egen studio och startat ett eget skivbolag. Han har hjälpt till artister som Ciara, Anastacia, New Kids On The Block, Lindsay Lohan, Rihanna, Usher och Michael Jackson. Nu släpper han själv sitt tredje studio album. Självklart talar jag om Shaffer Chimere Smith aka Ne-Yo.

Ja de är ju sen han släppte monsterhiten So Sick i 2006, Ne-Yo varit en riktig stjärna på musikenhimlen. Hans tidigare album har saknat en bredd enligt mig och bara haft en handfull låtar, därför kände jag mig lite tveksam nu till ett tredje album redan året efter hans andra. Visst, visst har de gått över ett och ett halv år sedan nu med alla framflyttningar av release datumet, men ändå. Albumet läckte häromdagen och de är väl lite samma känsla jag har över detta.

Year Of The Gentleman som kommer att finnas i affär den 16 september och om de är något att investera i, de kan bara du svara på. För min egen del så är jag en sån här som verkligen tycker om Ne-Yo bara för han är Ne-Yo så jag kommer definitivt hugga en kopia.

De tolv låtarna som finns på albumet består till mestadels av smooth r&b musik och kanske inte så mycket som kommer att slå särskilt stort här hemma, och inte heller på radiostationerna. Dom två hittils släppta singlarna, Closer och Miss Independent har växt otroligt på mig senaste tiden, utöver de så finns ju den otroligt vackra Stop This World, en låt som iaf jag väntat på sen jag postade den tv-ripen
tidigare i juni, den är en låt som du definitivt inte missa! Riktigt vacker/fin ballad.

Ni som hänger med på bloggen vet ju att Ne-Yo finns med på New Kids On The Blocks album och är med o sjunger i singeln Single, en låt som är producerad av älskade Polow Da Don, härligt är att de finns en version på skivan här där Ne-Yo kör själv, även den rekommenderar jag varmt. Om vi ser på resten av plattan så är de midtempo r&b som låter som väldigt mycket annat. Men jag är definitivt nöjd för jag räknade som sagt inte med mer än en handfull hitar.

Ne-Yo - Closer \\ Länk 2
Ne-Yo - Single
\\ Länk 2
Ne-Yo - Stop This World
\\ Länk 2
Ne-Yo - Miss Independent
\\ Länk 2Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!808's & Heartbreak


Kanye West en av dom absolut största på musikmarknaden hade en enorm succé med hans förra album Graduation som släpptes i förra året. Albumet som innehöll låtar som Homecoming, Stronger, Good Life och Flashing Lights, drog hem tre grammys och sålt över tre miljoner exemplar.

West som hade en tuff period i slutet av förra året då hans mor gick bort har nu börjat jobba på ett nytt album. Ett album som kommer heta 808's & Heartbreak, de kommer att finnas i affär till jul. Mycket intressant ska de bli och se va han kan ro ihop detta geni.

Om du så som jag, såg MTV Video Music Awards sent i söndags natt så såg du säkerligen när Kanye gjorde kvällens final uppträdande, med låten Love Lockdown gjorde han mig riktigt intresserad. En låt som låter riktigt fräsch på alla sätt och igår när låten läckte i sin helhet så hade jag rätt, Kanye sjunger med Auto-Tune i låten och jag tycker de låter fräscht. Roligt är de alltid med så kreativa artister som försöker skapa något nytt. De här som är första singeln från hans kommande album är absolut ingen radio hit, men för mig så är de riktigt trevligt. Avgör själva!

Kanye West - Love Lockdown  \\ Länk 2


Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!


*Halloj alla läsare, jag vet att den senaste tiden har haltat här på sidan men fr.om. imorgon eftermiddag/kväll så kommer posterna bli tätare och bättre! Även de album som representerar Juni/Juli/Augusti kommer att dyka upp. Nya loggan kommer också senast fredag, allt har blivit uppskjutet eftersom jag underskattat mina egna hemtentor. Men som sagt till helgen så kommer allting rulla på mycket bättre än tidigare och då kommer även en rolig nyhet!!

Ikväll spelar jag på Flamingo här i Södertälje, så om ni har krokarna förbi tveka inte att kliv på!

Take Care!

Much Love!

<3Stockholm strax efter elva


Coldplay vs. M.Sakarias & Lorentz - Say Yeah (UMYO 23:5 RMX)
\\Länk 2Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!Live Your Life

 

 

TI som haft lite strul med sina singlar från de kommande albumet Paper Trail ( och inte minst med sitt privatliv ) är ingen som jag själv varit ett större fan av. Så jag var lite sen med att spana in just den här låten som han blir joinad av Barbados stolthet, Rihanna. Låten Livin´My Life kommer att finnas med på hans kommande sjätte studioalbum, Paper Trail som hypas ordentligt borta i amerika, skivan kommer att dyka upp i affär den sista september

 

Ja iaf, till låten då som är i mina öron riktigt skön och om du nu bortser från den klumpfotade samplingen av den fyra år gamla Haiducci låten så rullar de här på riktigt bra. Det är väl så här rap låter när du försöker göra den så radiovänlig som möjligt, den här och Nas singel, Hero, tillsammans med r&b snesträck radioälskarinnan Keri Hilson är ju klara exempel på hur ”gangsta” hiphop artister blir pushade av skivbolagen att göra sådana här låtar för att de ska kunna sälja och nå ut till en yngre och allt kräsnare publik.


Checka in själva och säg vad ni tycker!

'

TI feat. Rihanna - Livin My Life
\\ Länk 2


Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!

*

 

 

Keri Hilson, mmm. Jag vet inte om jag börjar tveka eller vad jag gör angående hennes kommande debutplatta. In A Perfect World har nu här i dagarna fått ett tillbaka pushat release datum, nu är tanken att skivan kommer att släppas den 14 oktober. Första singeln Energy försöker fortfarande att göra sig hörd, har peakat i USA på en 84e plats vilket inte alls är bra. Jag ser lite Nicole Scherzinger tendens över den 25 årige Keris solo projekt. Jag menar Energy är ju inte den här jätte starka första singeln som jag iaf hoppades på.

 

Mm, så de var såklart att när för några veckor sedan de läckte en låt med henne och Akon (en Timbaland producerad sådan) att mina förväntningar på henne bara steg och och sen när jag lyssnade in de så gick de rakt in i väggen. En riktig besvikelse var Mic Check som jag alltså inte alls kände nå tycke för.


En låt då som redan i januari/feb. spekulerades att bli hennes första singel är låten Return The Favor tillsammans med Timbaland. Den har nu tagit sig ut på nätet och de är väl inte så jag känner de här -wow- som jag förväntade mig, visst så låter de helt okej men Timbaland känns lite som The Neptunes gör för tillfället, dom hade sina glansdagar i början av 2000-talet medans dom nu låter som några college grabbar som mixar ihop musiken i garaget. Kanske är lite hård men Timbaland kanske har tröttnat lite, jag menar om han säger att Chris Cornell kommande platta är de bästa han gjort(?) så kanske han tagit sig lite väl mycket vatten över huvudet.

 

Vad de gäller miss Hilson så tror jag hon fortfarande bara kommer fungera som en Feat. Keri Hilson, tyvärr. Men jag kanske inte ska vara för hård än! Aj på mig för de, för än har vi ju inte hört någonting av de hon jobbat med Polow DaDon med, de ser jag mycket mycket fram emot och hoppas på något bättre. I Really Do!Keri Hilson feat. Timbaland - Return The Favor \\ Länk 2
Keri Hilson - Slow Dance
\\ Länk 2Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!

 


Miss Gordon

 

 

Lyssnade du på mig i januari så tankade du hem och njöt utav vokalerna från 21 åriga Wynter Gordon, då var låten Surveillance. En låt som även fanns med på sommaralbumena, en låt som jag verkligen hoppats på att få respons, men än så har den inte synts till någonstans! Jag undrar självklart vart den finns och nu ryktas de (igen) att en video håller på att spelas in och att hennes album ska släppas sent i år. Ryktena blir då lite besvarade, tack och lov, när ny musik läcker från Wynter.


Hittils har jag lyssnat in några singlar på hennes myspace, låten Wynter Time och självklart Surveillance , låten nu heter Feel It och är producerad av New York duon Mysto/Pizzi. Samplar gör hon även från Phil Collins In The Air, vet att de hela arrangemanget är billigt men oj jag gillar henne så mycket. Snälla ge oss mer av Wynter!

 

Wynter Gordon - Feel It \\ Länk 2Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!

 


Singel Nr.2

The Pussycat Dolls med Nicole Scherzinger i spetsen har haft en dundrande succé med första singeln från deras kommande album Doll Domintation. When I Grow Up som är producerad av min favorit just nu, Darkchild, är gruppens femte top tio låt borta i USA.


Det tog ändå lite tid för oss andra att få smaka lite mer på dom nu fem tjejerna (tidigare sex) i PCD. För några veckor sen dök låten
Out Of This Club tillsammans med R.Kelly, de var väl lite beskt och när nu andra singeln Whatcha Think About That dyker upp så blir jag och mina – now a days – kräsna öron tillfredsställda. Missy Elliot joinar dom damerna och lägger till lite extra tyngd, inte bara bokstavligt talat utan även vad de gäller låt mässigt, producent bakom de hela är monstret Danja som fortsätter imponera. Men känns lite skumt att ,en redan, grupp på fem tjejer behöver ha någon extra, känns verkligen som de är de alla gör just nu.


Doll Domination kommer att släppas 23 september.

 

Pussycat Dolls feat. Missy Elliot - Whatcha Think About That
\\ Länk 2

 


Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!