Sexuality


Dom senaste veckorna har de florerat rykten om att en av branschens största performers, Justin Timberlake ska släppa nytt album men de är än ingenting som är bekräftat, Mr. Timberlake som nu även skriver mycket låtar (bl.a aktuella Rihanna - Rehab) så läcker de även en del demos.

Den här veckans läckage är en (ryktad) Stargate producerad demo som heter Magic, men som man hör tydligt i texten så är de definitivt inte första singeln (från en än obekräftad skiva) utan en låt som förmodligen skulle hamnat i en kvinnlig artists händer bara blev en demo. För ett tag sedan så läckte också en annan demo som heter Stepping Out Tonight.

När vi ändå är inne på ämnet demos, så har jag kommit över previews på Beyonces kommande album och en låt som läckte som i våras kommer att finnas med på skivan, Beautiful Nightmare som den hette när den dök upp på nätet i våras heter på skivan Sweet Dreams, tyvärr så är inte låten
Should Have med på albumet men i helhet så låter albumet riktigt lovande, den 19 november släpps de albumet i USA, i Sverige får vi vänta till februari.

En annan låt som inte fick plats på sitt album är Ne-Yo's collab med Fabolous, How I Do, en skön midtempo låt som inte riktigt klarade cutten till hans album Year Of The Gentleman, rykten säger att Ne-Yo hade gjort 40 låtar till albumet som i slutet blev tolv stycken! Skivan har iaf sålt över 500 tusen exemplar och nu är de klart att tredje singeln kommer bli Stargate producerad låten Mad.

Mycket norsk med Stargate här i de här inlägget, tänkte när jag ändå är inne på ämnet demos så slänger jag in en riktigt nice demolåt med Rihanna som dök upp för ett tag sen! Tycker de ligger lite sanning i de folk säger att allt Rihanna rör blir guld, även de här lilla låter riktigt bra.

Den 20 åriga Barbados bruden kommer att gå in i studion i början av 2009 och börja spela in ett nytt album som då kanske dyker upp i slutet av nästa år. Hon är än inte klar med hennes succe album Good Girl Gone Bad som än lever, Rehab kommer att bli nästa singel och en video har nyligen spelats in, med på inspelningarna var även Justin Timberlake. Skivan GGGB har har nu släppt åtta singlar och sålt över sex miljoner exemplar!!


Justin Timberlake - Magic
\\ Länk 2

Justin Timberlake - Stepping Out Tonight
\\ Länk 2

Ne-Yo feat. Fabolous - How I Do
\\ Länk 2

Rihanna - Sexuality
\\ Länk 2

Kommentarer
Postat av: mag

Ey!

Nya Beyonce albumet finner du på

dj-mag.blogspot.com

2008-11-04 @ 16:18:40
URL: http://dj-mag.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback