Fall In House [FullAlbum]Jag drog ihop ett House album innan sommaren och har efter det fastnat ordentligt i träsket! Så nu när hösten är här och löningshelg så kör vi igen! Som sagt så har jag stora problem med mitt Photoshop och blir därför inge skivcover men jag antar att ni klarar er.

Här är de iaf ett blytungt house album på totalt sjutton låtar uppdelade på två filer med tanke på att de är lite större filer när de gäller house.

Skriv gärna en kommentar om albumet och vad ni tycker om genren House!

Enjoy!!


Fall In House 2008
[
FullAlbum]

[
Part 1]
[
Part 2]

Torrent

Tracklist finns under kommentarer.
Problem? Skriv i chatboxen!Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!


UnexpectedMichelle Williams ett av benen i tripoden i Destinys Child försöker sig på de tuffa att slå som solo artist, vi vet ju att hennes gospel skivor total floppat och efter att hennes första singeln We Break The Dawn slog stort, inte minst i USA där den bl.a klättrade upp på första platsen på den Amerikanska Dance Billboard listan. Jag trodde den skulle hinna slå här hemma i Sverige under sommaren men icke, förhopningsvis så får den smaka lite på radion här hemma under hösten för de förtjänar den.

Vad de gäller albumet, så är de vad de heter. Unexpected är de verkligen att hon släpper ett så pass starkt album som detta är, varför dom valt att skjuta upp release datumet till mitten av september vet jag inte men tydligen så har de varit lite fuzz om vilken singel som skulle bli nummer två. Först så var de tänkt att Stargate producerade Stop This Car skulle bli andra singeln men nu verkar de bli mysiga balladen The Greatest som jag skrev om tidigare i juli.

Albumet som sitter på genren r&b,synth pop, dance, reflekterar ganska bra över innehållet. Michelle själv låter så där lite hes-mysig och gör de här helt okej för ett bra första album på den stora scenen, iaf solo.

Bästa Spår:
Michelle Williams - We Break The Dawn [länk2]
Michelle Williams - Stop This Car
[länk2]
Michelle Williams - The Greatest
[länk2]
Michelle Williams - Hungover [länk2]


Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!The Hadley St:DreamsAtt ta tillbaka 60-talet och Motown musiken och forma om de med dagens produktions medel, de är inte många som lyckas med det. En som nu tar sig an utmaningen är den ständige lillasystern, Solange Knowles (ja Beyonces syster).

Albumet Sol-Angel & The Hadley St:Dreams är hennes andra studio album och trots albumets jobbiga namn så har Solange lyckats, att finna sin egna nische (stavning?) är svårt för många men de här är ju strålande mysigt och sött och bra. De här är en blanding mellan Amy Whinehouse/Gnarls Barkley/Eryakh Badu och Motown musik. Vokalmässigt är väl där hon märker sina egna spår och gör de galant.

På första spåret God Given Name så sjunger hon om hur "I'm not her and I never will be" , måste vara jobbigt att ständigt vara i någons skugga och visst de här albumet kommer aldrig ta bort folkets stämpel av henne som Beyonces lillasyster men de är definitivt en bra början.

Bästa Spår:
Solange - Would've Been The One [länk2]
Solange - Sandcastle Disco
Solange - I Decided
[länk2]Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!First Love


I december fick vi lära känna den unga talangen Karina Pasian då hon joinade Chris Brown och hans With You i en remix. Nu snart nio månader senare så entrar hon själv skivhyllorna med debuten First Love, och de var väl lite så jag och ,jag vet, många läsare kände när vi fick höra från den nyss fyllda sjutton åriga dominikan-amerikanskan, kärlek vid första lyssningen.

Redan som tretton åring blev hon signad till DefJam Records och de är med stor stolthet dom nu levererar hennes debutalbum, jag tycker hon klarar av allting galant. Skivan sitter på sex sju riktigt stora singlar i mitt tycke, men jag känner att jag är lite för "nära" för att verkligen bedöma de här albumet.

Karina har fått hjälp av storheter Ne-Yo, Lil Mama, The Dream, Carlos “Los Da Mystro” McKinney och Tricky Stewart . Vad de gäller text mässigt så sjunger hon om en ung tjejs vardag, allt från sin "First Love" till "Ain't no daddies where I'm from, there's just mad mothers" , vokal mässigt så låter hon otroligt stark inte minst i midtempo låten Cant Bring Me Down, men frågan är ju om hon kommer att lyckas hacka sig ur den tuffa sits de är att slå igenom med sitt debut album så som hennes jämnåriga "rivaler" KeKe Palmer och Tiffany Evans inte riktigt gjorde.

Jag hoppas innerligen hon gör de för hon förtjänar all speltid hon får. De här är ett trevligt, starkt, smart, mogen och bra album, en riktigt trevlig debut!

Bästa Spår:
Karina Pasian - Can't Bring Me Down [länk2]
Karina Pasian - 16 @ War
[länk2]
Karina Pasian - Winner [länk2]
Karina Pasian - The Love We Got
[länk2]
Karina Pasian - Cant Find The Words [Länk 2]


Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!

LAX

 

The Game släppte i tisdags sitt tredje studioalbum , LAX, ett album som innehåller 17 (exkl. Intro/outro) låtar varav 14 innehåller gästspel, bl.a från Lil Wayne, Ne-Yo, Nas, Ice Cube, Ludacris och Travis Barker. Har alltid gillat Terrell Taylor, han sitter på dom skönaste rhymsen inom hiphop tillsamans med Lil Wayne och såg starkt fram emot de här albumet, därför jag blir lite (lite) besviken när jag lyssnar igenom de och hör hur mörkt de låter, inte alls som han talade om tidigare då han sa att albumet skulle vara mer radio/fest vänligt.


Jag säger inte alls att de här är ett dåligt album, för de är de verkligen inte. Men en annan sak jag också kan reta mig lite på är alla gästspel som många utav dom nästan överglänser The Game själv.

Iallafall, guldkorn finns de, första singeln tillsamans med underbara Keyshia Cole, Pain, står ut tillsamans med duetten med Lil Wayne, My Life. En annan överraskning, en tråkig sådan, är att första låten som läckte, Big Dreams, inte fick plats på albumet. Tyckte den är mycket starkare än flertalet låtar.


Vi får väl se hur de här säljer då borta i USA, Lil Wayne som sitter på försäljningsrekordet för Sålda album första veckan bör inte oroa sig men albumet i sin helhet är ett gediget hiphop album men definitivt inte som tidigare mästerverket The Documentary.

 

Bästa Spår:
The Game feat. Keyshia Cole - Game's Pain [länk2]
The Game feat. Lil Wayne - My Life
[länk2]


Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!


THE FAME


Stefani Gabriella Germanotta, ja så heter hon egentligen, sommarens kanske största stjärnskott Lady Gaga har varit högaktuell under sommaren med hennes otroliga Just Dance, en singel som kommer att finnas med på hennes debutsläpp som kommer att dyka upp i affär i europa den 29:e. När jag skrev om låten i
april där så hoppades jag på en enorm respons på den låten och snacka om att min önskan uppfylldes.

Albumet som heter The Fame läckte i mitten av förra veckan och jag har självklart lyssnat igenom den 22 åriga New York brudens debut. När jag först ser över produktionslistan så blir jag häpnad över hur stor denne svensk RedOne börjar bli, han ligger bakom fem av tretton låtar på albumet. Han kan bli en av höstens största när han även är med och producerar toner åt artister som Michael Jackson, Whitney Houston, Akon, Brandy och New Kids On The Block.

Vad som är roligt är att Gaga är med och skriver och producerar på albumet, hon är ju faktiskt songwriter från början och skriver låtar åt artister som Britney Spears och Pussycat Dolls.

Men till albumet då, The Fame innehåller tretton riktigt solida låtar. Hennes genre (elektro-pop) har verkligen behövts uppdateras och som hon gör de, många jämför Lady Gaga med Gwen Stefani och bara en sån jämförelse ger ju stora krav och inte minst efter hennes första sprakande första singel, och som hon axlar den manteln. Lady Gaga gör de här med stil och klass och med en jävla massa attityd. Från första låt till sista låt så är de högt tempo (utöver balladen Brown Eyes) och kvalitet av högsta rang. Har sett henne live några gånger och hon låter även där riktigt bra, på skivan så låter hennes vocals kanon och likaså produktionen, utöver svenske RedOne så hjälper även Rob Fusari, Martin Kierszenbaum coh Space Cowboys. Andra singeln från albumet är låten Beautiful, Dirty Rich som inte är ett av skivans bästa spår så är lite tveksamt till de valet.

Måste även påpeka att hon bara har ett gästspel på sitt debut album och skönt är väl de, dom flesta stora artisterna i dag använder sig av på tok för mycket gästartister, se på The Game's nya album LAX som varenda låt har en feat. artist. Han blir ju överglänst rakt igenom. I detta fall så glänser Lady Gaga solo som en ny stjärna på pop himlen.

Bästa spåren på skivan är första singeln Just Dance och Pokerface, men många låtar på detta album bör nämnas, Love Game, Again Again, Boys och Summerboy är alla riktigt bra låtar.

Lady Gaga feat. Colby O' Donis - Just Dance [länk 2]
Lady Gaga - Pokerface
[länk 2]
Lady Gaga - Love Game
[länk 2]
Lady Gaga - Summerboy
[länk 2]
Lady Gaga - Again Again
[länk 2]
Lady Gaga - Boys
[länk 2]


Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!Musikvideos

:: Cassie feat. Lil Wayne - Official Girl :: HQ UPDATE
länk2:: Pink - So What ::
länk 2:: Ne-Yo - Miss Independent ::
länk2:: Solange - Sandcastle Disco ::

Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!
SU2C


Den här posten är speciell, det är inte ofta så många ofantligt talangfulla artister joinar varandra i en låt som är en lead singel för välgörenhetsfonden Stand Up 2 Cancer. Låten som kommer att släppas på iTunes i början av september, är producerad av Kenny "Babyface" Edmonds. En midtempo helt okej radiolåt!

Med på tracket är iaf legendarer som Mariah Carey, Beyoncé, Mary J. Blige, Rihanna, Fergie, Sheryl Crow, Miley Cyrus, Melissa Etheridge, Ashanti, Natasha Bedingfield, Keyshia Cole, Ciara, Leona Lewis, LeAnn Rimes, och Carrie Underwood. Så dont miss out! Måste också säga att Beyonce låter alldeles underbar i inledningen, längtar otroligt till hennes tredje studio album släpp, Virtuso Intellect beräknas dyka upp i november!!


Various Artists - Just Stand Up  \\ Länk 2Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!Hon Står Fortfarande

Detta är ju en perfekt uppföljare på föregående inlägg, Brandys duett The Boy Is Mine som 1998 blev en stor hit, o andra delen av duon till den låten kommer nu också med nytt. Monica som för mig har en av 2000 talets skönaste r&b album i ryggen, After The Storm som släpptes i 2003 slog enormt borta i USA. (för skivan som hon släppte i '06 har jag förträngt) Här i Europa och i Sverige så är hon ju mest känd för duetten med Brandy, tyvärr.

Nu så kommer hennes femte studioalbum, Still Standing som albumet heter har än inte fått något release datum men efter att lead singeln ,med samma namn, nu läckt så blir iaf jag väldigt intresserad. Den nu 27 årge Monica har fått hjälp den här gången av käre vännen Bryan Michael Cox och teamar upp på låten gör Ludacris. Det är en stark första singel som hon droppar här, en midtempo låt som kanske inte slår så stort här som den förtjänar men kolla in den! Hooken fastnar direkt.

ps. visst låter de fruktansvärt mycket som Alicia Keys i introt eller är de bara jag som saknar henne för mycket?

Monica feat Ludacris - Still Standing \\ Länk 2


Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!You'll Be Right Here With Me


29 årige Brandy är en av många artister som gör comeback under hösten, alla minns väl henne strålande underbara Timbaland producerade Afrodisiac som slog hårt i 2004. Hon som gjort de mesta, modellat, egen tv serie, varit med i film och inte minst gjort en duett om att killen är hennes. Well well, Ray J's storesyrra har som sagt en enorm platta i ryggen från 2004 så vi välkomnar henne hjärtligt tillbaka på den stora scenen igen.

Den här gången så heter albumet Human och kommer släppas via Epic Records (sony familjen) efter att brytit med Atlantic Records (warner familjen) i 2005. Första singeln är en rykande het dänga som limmar sig fast i iTunes och i din mp3. Right Here som singel nummer ett heter är en Darkchild produktion och återigen, jäklar vad han drar på.
Darkchild som även ligger bakom aktuella PCD singeln When I Grow up har fått hjälp med texten av bl.a legenden Evan Bogart. Låten i sig är en upbeat slinga med ett otroligt medryckande beat och med vocals av specialist som Brandy så blir de vad de blir!

Albumet som nu ryktas bli ett kanon album, inte minst med hennes val av producenter och songwriters i ryggen, RedOne, Soundz, Jim Beanz, Taio Cruz, Natasha Bedingfield, Kerry Crucial och Darkchild är några som ska hjälpa hennes album att bli lika smockat med hits som hennes föregående album. Skivan Human kommer att släppas i början av november.

Brandy - Right Here \\ Länk 2Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!
påradion


Som ni märker så har den senaste tiden inte varit den bästa perioden för sidan, vill absolut inte hålla på bortförklara mig, men är just nu i en period av bytandes av datorer, ska även tillägga att mitt älskade Photoshop strular otroligt så den närmaste tiden blir de lite fattigare bilder.

Ja för nu kör vi igång ordentligt igen, mycket har hänt senaste veckan på musikfronten ,en vecka som btw. varit min sista riktiga semester vecka innan högskolestudier inleds. Så andra saker har prioriterats men jag kör igång direkt och under veckans gång så kommer sidan ständigt uppdateras.

Det som kommer hända är utöver massvis med nya singlar, albumrecensioner från  Lady Gaga, Solange, Karina Pasian, The Game, Michelle Williams dyker upp och till helgen så dyker ett Best Of June,July & August upp till din Best Of samling för du har väl inte missat Best of
måndas samlingarna? Ett ytterligare album som kommer att dyka upp till helgen är ett nytt album med den hetaste House musiken!!

Så för guds skull Stay Tuned!!!

Love!

I'll Make Your Dream Come True


Att Pussycat Dolls är tillbaka har väl ingen missat, både ZTV och MTV rullar deras första singel, When I Grow Up, väldigt flitigt för att inte glömma radiostationerna. Doll Domination som deras kommande (12 sept) album lite påhittigt kommer att heta har faktiskt inte läckt ut någonting till internet utöver When I Grow Up som läckte i mitten av april .

Så de är med stort nöje när jag idag fann nytt från dom fem tjejerna som utgör PCD, den här gången så får dom sällskap av r&b legenden R.Kelly, låten i sig är en billigare och tråkigare kopia av Usher's Love In This Club så lite besviken blir jag.

Självklart blir jag då även fundersam över varför de här blir en PCD låt och inte enbart åt Nicole Scherzinger, för som vanligt så är de bara hennes vocals som hörs under låten. Är de så att Interscope Records verkligen tror på konceptet Pussycat Dolls mer än Nicole själv, i de här fallet så är de just Interscope som släpper PCD's album och sitter på rättigheterna till Nicoles solo album som än inte är släppt. Nicole Scherzinger själv hjälper till och producerar på de båda albumena och sjunger allting själv, hon har image och är redan stor på marknaden sen finner jag de här med trashiga tjejgrupper i latex kläder känns lite sent nittiotal och jag kan inte gilla de på något sätt, men de är väl bara ett ännu tydligare exempel på att sex säljer. Se bara på album covern till deras kommande album. Ne jag tycker de är fegt och tråkigt att de hela slutar på de här viset. Vad de gäller hennes solo album Her Name Is Nicole så finns än inget release datum och de hela kommer säkert sluta med att de läcker ut allt på internet, tyvärr.

Här är iaf den andra låten som kommer att finnas med på Pussycat Dolls andra studioalbum som kommer att finnas i affär den 12 september.

Pussycat Dolls feat. R.Kelly - Out Of This Club
\\ Länk 2


Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!

Ty-O
Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!


*


När teleoperatören AT&T snickrade ihop sitt soundtrack åt den amerikanska os truppen så tog dom självklart hjälp av den amerikanska superstjärnan Chris Brown. Yes återigen så dyker han upp med en alldeles lysnade låt, denna gång alltså en inspirations låt åt atleterna som nu tävlar i OS i Kina.

Chris som för övrigt nu bestämt sig för att i 2009 släppa sitt tredje studioalbum, Grafitti som albumet ryktas heta har än inget release datum men hela projektet verkar väldigt spännande med tanke på att han de senaste året tagit över tronen som kungen av r&b.

Med på AT&T's OS album är även artister som Goo Goo Dolls med sin singel
Real, Flipsyde, Nelly och Three Doors Down.

Besök gärna AT&T's sida där de finns en otroligt läcker video till just denna låt, länkar här.

Chris Brown - Dreamer \\ Länk 2

Bonus UPDATE 12*8*08
Chris Brown - Glow In The Dark  \\  Länk 2
En otroligt läcker ballad.Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!
So What


Hon kanske inte har håret färgat rosa fortfarande, men näsringen och den allmänt irriterade attityden i texten sitter kvar, ja Alicia Moore, aka. Pink är tillbaka. Hennes senaste album I'm Not Dead hade många hitar som U+Ur Hand, Who Knew och Stupid Girls. Marknadsmässigt så är hon en perfekt produkt och är otroligt omtyckt för de hon gör, och de märks väl inte minst med hennes 23 miljoner sålda skivor världen över.

När hennes nu stundande album börjar bli en het topic på musikforumen på internet så är de mycket välkomet när första singeln nu läckt. So What är en uptempo pop/rock låt, visst de låter som mycket annat Pink har gjort tidigare, men det här är en låt som säkerligen kommer slå hårt på radion under dom kommande månaderna. Självklart ligger hennes nära svenske vän, Max Martin bakom produktionen. Albumet som blir hennes femte i ordningen kommer att dyka upp i affär i slutet av oktober.


Pink - So What \\ Länk 2Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!


A Little Bit Longer


Första inlägget om brödratrion Jonas Brothers kommer här, jag har faktiskt väntat på den här låten ett tag. Deras tredje studio album A Little Bit Longer släpps i nästa vecka, singeln som rullar just nu borta i staterna , Burnin' Up, ligger just nu på top 10 så dom tre bröderna har vuxit och blivit riktigt stora borta i USA. Hur deras fanbase ser ut hemma i Sverige vet jag inte, dom var ju faktiskt förband på Annexet i Stockholm åt Avril Lavigne i slutet av juni.

Till låten nu då, ja pop rock bandet som började sin pr-turne för sitt kommande album i början av juli borta i USA har fått en enorm respons och de var väl då ungefär jag catchade en glimt av ett framträdande av låten A Little Bit Longer, då dom gjorde en tribute åt en tjej som hade gått bort med denna låt. Sen idag så har den funnits på iTunes och den dyker upp här nu!

Ps. Såg nu att den här låten på en dag klättrat upp på toppen av iTunes Top 10, Jonas Brothers har även två ytterligare låtar som finns med på den top tio listan, dom är även frontfigurer på Rolling Stones Magazine denna månad,
se klipp från gårdagens Jay Leno.. ds.


Jonas Brothers - A Little Bit Longer \\ Länk 2Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!


*


Jag satt häromdagen och tittade genom mitt iTunes, och blev lite förvånad över att se att 5 av dom 7 mest spelade låtarna hemma hos mig den senaste veckan inte blivit upplagda här på sidan. Vill inte hålla på med bortförklaringar men när jag skummer genom mina fint sorterade musikmappar så snittar jag ändå runt 200 nya låtar i månaden så de är väl såklart man missar något ibland.

Dom här fem låtarna jag nu serverar är kanske inte på ett silverfat men förtjänar trots sin ringa ålder att skrivas om, så för er haters, jag vet! Vet att skriva om dom här låtarna idag, är lika fräckt som att vara världens längsta dvärg men bra musik är väl de alla är ute efter och inte minst jag med den här sidan, så för er som missat, så som jag!

Katy Perry - I Kissed A Girl \\ Länk 2
23 åriga California kid Kate har under sommaren präglat den amerikanska billboard listan, den engelska och många andra nationers toplistor med sin vänster låt om hur mycket hon gillade att kyssa en tjej, låten har en grym hook och förtjänar allting den får. Hennes debutalbum som släpptes i slutet av juni innehåller även låten Ur So Gay som gjorde en smärre succe på den amerikanska billboard listan i slutet av förra året.

LL Cool J feat. The Dream - Baby \\ Länk 2
Den nu 40 årige, ja gubben LL valde jag att tok dissa inte bara för hans fattiga klädesval, har väl aldrig varit ett större fan av den storväxte Ladies Love Cool J men när han kör ihop de med favorit drömmen, The Dream så blir de ju fint. Deras uppträdande på So You Think You Can Dance grabbade mig och har ni missat den här så hugg den nu, för ibland så är man bara för trångsynt.

LLoyd feat Ludacris - How We Do It \\ Länk 2
Att beställa en shot på krogen med ren absolut smakar sällan bra och de är väl så jag känner i Lloyds fall, han är verkligen betoningen på pure r&b och blir då lite för mycket för mig ( förlåt WBL och rubionomore ). Första singeln från hans album som släpps idag är lite mer kommersiell och passar både mig och sidan lite bättre. Men den här låten har blivit bortplockad från den amerikanska utgåvan, varför vet jag inte. Men jag postar den ändå! Vad de gäller albumet Lessons in Love så finns de några godbitar som Oak producerade- Claude Kelly skrivna I Can Change Your Life och I'm Wit It.

Ray J feat. Lil Wayne & The Game - Gifts (Remix) \\ Länk 2
När jag var nio år och fortfarande köpte ett nytt paket hockey kort så doftade de alltid så fräscht, ungefär lika fräsch kändes första singeln Sexy Can I från Ray J's senaste album. Visst även där missade jag den, men nu postar jag andra singeln i remix formen med monstret Lil'Wayne och mannen med dom skönaste linesen, The Game. Låten har redan peakat på billboardlistan hur den gör sig här hemma i Sverige får vi väl se, tycker inte bara jag är trångsynt idag. Radiostationerna kör idag sina hits i 5-6 månader ,seeen byter dom tracklist. Remixen på den här låten är iaf underbar!

Ryan Leslie feat. Cassie & Fabolous - Addicted (Remix) \\ Länk 2
Om tio dagar så har videon premiär till R-Les andra singel från hans kommande album, Addicted är en härlig midtempo låt som utgörs av två härliga verser av Ryan själv, Cassie kör hooken och Fab kör bryggan. Leslie som är för mainstream folket, kanske lite okänd men han ligger bakom hitar som Cassies- Me & U, senaste Karina Pasian hiten Cant Find The Words. Nu i mitten av september ska hans debut album som släppas, ett album som han har jobbat och försökt släppt sen 2005. Ska bli kul och se vad de blir, den här låten är iaf något jag definitivt missat men postar nu!
Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!

Can't Find The Words


Kärleken till 17 årige Karina Pasian bara växer och växer, hennes debut album ,som jag för övrigt totalglömde när jag räknade på kommande albumsläpp, släpps om två veckor och idag så har andra singeln premiär på MTV. Ska bli kul och se hur denna underbara Ryan Leslie produktion tar sig, inte minst om den kan slå bättre även här hemma än vad 16 @ War gjorde.


Trots att Karina har svårt att finna orden så älskar ju vi henne!
Karina Pasian - Cant Find The Words  \\  Länk 2
Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!


Single


När dom fem snart 40 åriga karlarna från New Kids On The Block i våras bekräftade att dom skulle göra comeback så var de väl inte bara jag som blev rädd för de här. Jag måste vara ärlig här och trots min avsky för de, så gillar jag ändå hur de slutar. Första singeln Summertime lyssnade jag inte ens på till en början pga. att hela konceptet känns så fejk. Men grabbarna, ursäkta gubbarna har faktiskt någonting vettigt att tillföra.

Första singeln blev en Top 40 låt i USA och nu kommer andra singeln och nu slår dom till oss med inte bara fem 40 åringars handflator utan även Ne-Yo's. Yes han är med på andra singeln som är producerad av min favorit, Polow Da-Don. Hela produktionen och vokal mässigt är det strålande, visst låter de lite som allt i dag men de kommer garanterat för radion.

Albumet The Block som kommer att släppas i början av september innehåller ytterligare collabos med artister som Lady GaGa, Pussycat Dolls, Akon, Chris Brown och en annan källa bekräftar även Michael Jackson, men de återstår att se! Behöver jag återigen säga att vilken höst vi har att se fram emot!? Vad de gäller producenter så ryktas utöver Polow Da-Don att Timbaland, Nasri och svensken RedOne ska stå för fyra av låtarna.

Andra singeln här för männen från NKOTB tillsamans med Ne-Yo, som förövrigt fick sitt album Year Of The Gentleman uppskjutet till 16 september.


NKOTB feat. Ne-Yo - Single \\ Länk 2Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!Scream


Är ni rock eller bara riktiga musikfantaster så vet ni vem Chris Cornell. Mannen som varit förgunds innehavare i stora rock band som Soundgarden och Audioslave har de senaste året jobbat med en av mogulerna i branschen. Timbaland är det som ligger bakom hela hans kommande album som kommer att släppas under hösten.

Så här säger Timbaland själv om hans jobb med Chris; "It's the best work I've done so far. I could be like, 'Wow. I really took it there. It beats Justin's album. Justin even said that. He listened to it and said, 'You did it again.'"

Första síngeln Long Gone släpptes på iTunes för några dagar sen och den är i mina öron en grower, Chris fenomenala röst är riktigt tung! Jag gillar även låten Ground Zero som har ett grymt beat och Timbaland bara strålar igenom, ska bli kul och se nu till hösten vad Timbaland kan göra med Chris.

Tim som verkligen måste ligga i just nu, inte nog med att han gifte sig i början av juni, jobbar på andra artisters album så kommer hans Shock Value 2 ut i början av november. Han har nu bekräftat collabos med artister som Rihanna, Beonce, Jordin Sparks, Madonna, Jonas Brothers, T.I och förmodligen en med Jay Z.

Som sagt denna höst kommer bli grym!

Chris Cornell - Long Gone (Prod. By Timbaland)   \\  Länk 2
Chris Cornell - Ground Zero  (Prod. By Timbaland) \\ Länk 2Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!Conneticut Fever


Den snart 22 åriga Cassie som ryktas ha ihop de med hennes boss P.Diddy släpper i september sitt andra studioalbum, första singeln Official Girl som läckte i början av april har blivit hårt promotad och nu kommer den i veckan i videoversion. Med på den slutgilitga versionen är mannen som drar ryktas kräva 100,000 $ för sina lines i en låt. Jag talar självklart om monstret Lil Wayne som definitivt är en av dom hetaste i musikbranschen just nu, om inte den hetaste.

Skivan som alltså dyker upp i september har Cassie fått hjälp av producenter som J.R Roteem, B-M Cox, Ryan Leslie och inte minst Danja som producerar den första singeln som här kommer i slutgiltig version, dock ej i HQ.

Cassie feat. Lil Wayne - Official Girl   \\  Länk 2Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!

Vi Mot VärldenJa de är väl drygt ett år sedan jag första gången hörde och skrev om de två bröderna från Stockholm, jag talar om M.Sakarias och Lorentz. Efter de så spottade dom ut hiten Stockholms Serenad som präglade P3 en hel höst och nu under våren och sommaren så har dom spottat ut remixer på olika låtar, den främsta som fått mest respons är deras tolkning på Wiz Khalifas Say Yeah som jag tidigare skrev om i mars.

Så de var till min förvåning i fredags, men en glad sådan, när jag i fredas fick DN och vilka på framsidan är de inte om de två bröderna från söder. Har ni missat artikeln så kan ni läsa mer på den här länken. I går ,lördag, så hade dom release fest inne i Sthlm för sitt mixtape som dyker upp här och nu! I framtiden väntar deras debut album, Vi Mot Världen,  som ska släppas under hösten och de ska bli grymt spännande att se vad dom kan få fram, har haft svårt för svenska rap artister som Petter och nu Afasi&Filthy eller vad dom nu heter.

Lorentz som är nyss fyllda 17 år och M.Sakarias som är 22 år är väldigt talangfulla och för DN så droppade dom deras mixtape med hjälp av DJ Yxa och Jeansbjörn.

Lorentz & M.Sakarias - Sommaren I City ( DJ Yxa & Jeansbjörn )
länk från DN, högerklicka spara mål som...Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!