Löv

Å här dyker videon upp till höstens kanske hetaste svensklåt. Darin och Kat DeLuna med RedOne producerade Breathing Your Love.Darin feat. Kat DeLuna - Breathing Your Love
\ Länk 2


Why Do You Wanna Count My Money?

Du har väl knappast undgått att min personliga favorit just nu, Akon är på g med ny skiva! Freedom kommer att släppas den 25 november, och äntligen så droppar han nu första videon från albumet.

Andra singeln I'm So Paid tillsamans med Young Jeezy å Lil Wayne, en av höstens bästa låtar får här ett ansikte som den sannerligen förtjänar, en riktig feel good härlig video där Akon är vad han är just nu, störst.

Men, ja jag har ett men, jag tycker verkligen inte att Young Jeezy borde vara med i den här version, men ska verkligen inte klanka ner, blondinen i videon känner du kanske igen? Jo men visst är de Tami Chynn! Enjoy!!Akon feat. Lil Wayne - I'm So Paid
\ Länk 2

Akon feat. Lil Wayne & Young Jeezy- I'm So Paid
\ Länk 2

news


PÅ LÖRDAG DEN 1 NOVEMBER KOMMER STORA NYHETER

MISSA INTELong Live ShontelligenceUnder den här tiden jag har "bloggat" om musik så känner jag att jag snappat med de jag verkligen känner för och de är väl inte så mycket som jag tycker är bra som jag missat. Men här är en juvel som jag missat sen i augusti.

Låt mig få presentera 23 åriga Shontelle, en artist som blev upptäckt på Barbados (där hon är ifrån) av producenterna Evan Rogers och Carl Sturken, dom fixade ihop henne med Universal Music och vips så är soloplatta nummer ett på g. Förresten, känner ni igen scenariot? Mm, jo de är i princip samma story som i Rihannas fall, och vem vet kanske får hon se upp för här kommer en ny stjärna.

Otroligt talangfulla Shontelle som även skriver texter till sina låtar kommer att droppa solo platta nummer ett, Shontelligence, i mitten av november (18), första singeln T-Shirt som är producerad av Wayne Wilkins (som är med i teamet The Underdogs) är en ballad som låter liite sådär Stargate sött. Just nu ligger den på en 44e plats på den amerikanska Billboardlistan.
Videon hittar du här.

Andra singeln, Battle Cry som idag hade videopremiären, den versionen innehåller klipp med Barack Obama så passar lämpligt dagarna innan presidentvalet i USA, se videon här. Även de här är producerat av W.Wilkins och hon låter lika skarp som i första singlen och den här bruden blir att hålla ögona på !

18 novemeber släpper hon första plattan i sin förmodade långa karriär, Shontelligence!

1st Single
Shontelle - T-Shirt
\\ Länk 2

2nd Single
Shontelle - Battle Cry
\\ Länk 2
*Då var de dags, även denna månad lite sent för en ytterliga platta i Best of kollektionen, nu har de faktiskt gått så långt att de nu har gått ett år för samlingen, har du missat några tidigare  så kan du checka in dom här.

Best of September 2008 innehåller låtar från artister som Keri Hilson, Nickelback, Rihanna, Britney Spears, The Pussycat Dolls och många fler, ett definitivt måste i din samling!!


ilovemeor.blogg.se  ontheradio

Best of September 2008
[FullAlbum]


So Live Your Life!

Till en början när man lyssnade på TI och Rihannas Live Your Life så funderade man ju om de här skulle fungera med samplingen av O-Zone's gamla slänga, men när den då klättrar upp på den amerikanska billboardslistans första plats och även når första platsen på min iTunes Mest Spelade så är de väl klart.

Ja han klättrade ju upp på plats nummer ett med denna låt innan ens videon dykt upp och hur många som gjort de i historien vet jag inte, Paper Trail som är albumet denna låt finns på har även den sålt ruggigt bra borta i USA. Just Blaze som ligger bakom produktionen säger själv att de är en ära att få jobba med en artist som TI och att han är ett geni i studion.

Nu så dyker iaf videon upp till en av höstens låtar...

TI feat. Rihanna - Livin My Life
\\ Länk 2
You Ment The World33 årige latino pop stjärnan Enrique Iglesias är i sista stadiet av sitt projekt The Greatest Hits, dom bästa låtarna han spelat in sedan tio år tillbaka, nu samlade på en skiva som kommer att dyka upp i affär den 11 november. Visste du att Enrique faktiskt sålt över 50 miljoner skivor världen över, inte pjåkigt!!

Med på skivan kommer också två nya låtar att finnas med, valet av första singel till albumet blir en låt tillsamans med Sean Garrett, när dom två jobbade ihop senast så slutade de i Do You Know (The Ping Pong Song), den här gången så är de en slow jam som är helt okej.

Jag tycker däremot att valet av singel nummer ett borde blivit svenske RedOne (Lady Gaga, NKOTB, Kat DeLuna, Tami Chynn, Darin) producerade Takin Back My Love, där Enrique höjer inte bara dansfaktorn och tempot ordentligt utan får sällskap av Ciara som låter läskigt bra i den här låten (hon släpper sitt album Fantasy Ride i början av 2009).

Visst klingar RedOne produktionerna lite lika, i den här låten tänker jag på hur Enrique uttrycker Love i hooken, påminner otroligt mycket om Darin's
Breathin Your Love, avgör själva.

Enrique Iglesias feat. Sean Garrett - Sway
\\ Länk 2

Enrique Iglesias feat. Ciara - Takin Back Your Love
\\ Länk 2

I'll Show You The Way To GoYa men vi kör väl på va!? Droppar ett fett mixtape igen.. 35 minuters partei... Så hugg!!!

Live it !
Much love!

Tracklist kommer under lördagen.

ilovemeor Mixtape 24-10 2008

\\\ Länk 2


*


Veckorna bara springer förbi och snart är de liksom november, bara de känns rätt sjukt, var ju "sommar" nyligen....

Till löningshelg här då och förmodligen en massa festande så lämpar sig de ju med lite mer partymusik, torsdags house igen !

2 Tyme Feat. Jennifer Jones - Missing You (Thomas Gold Remix)
\ Länk 2

Klaas - Feel The Love (Original Mix)

\ Länk 2

Anggun - Si tu l'avoues (Laurent Wolf Remix)

\ Länk 2

Michael Mind Feat. Michael Feiner - Rise And Shine (Original Mix)
·
\ Länk 2

Vincent feat. M. Montanari and A. Nocera - Believe (What Sidekick Can Do Mix)

\ Länk 2


...Tycker nästan att jag måste köra den här också, en liten bonus då, för er som hänger med lite så har ni kanske sett den här videon på youtube, se länk, Ruben Moran som i somras rockade låt på en båt med sin saxofon o Eric Prydz - Pjanoo, här dyker den upp!

Eric Prydz - Pjanoo (Re-Edit Ross Paterson's Love of Sax)

Länk 2

La la la...Varit rätt lugnt på musikfronten den senaste veckan, men nu när november o december börjar närma sig så vet vi att de kommer bli smockat med låtar, alltså två spännande månader att se fram emot.

Kör lite remixer nu för de var ett tag sedan, ikväll dyker torsdagshousen upp som vanligt, imorgon dyker ett ytterligare mixtape upp så här lagom till löning o fest helg som de är, även Best of September dyker upp under helgen så stay focused.

Beyonce - If I Were A Boy (Remix ft. Lee Carr)
\ Länk 2

Ne-Yo - Miss Independent (Remix ft. Shonie)
\ Länk 2

Britney Spears - Womanizer (Remix ft. Eric Right)
\ Länk 2

P-p-p-poker face

Lady Gaga har snabbt växt och blivit en av höstens stora namn på pophimlen, visst så blev Beautiful, Dirty Rich den officiella andra singeln, men de dröjde bara en vecka efter de videosläppet som den härliga mer rättvisa Pokerface fick videopremiär.

22 åriga New York bruden fortsätter i samma takt och stil och öser på i RedOne producerade Pokerface, en av skivans absolut skarpaste låtar.Lady Gaga - Pokerface
\ Länk 2
*18 årige Paula DeAnda är någon jag gillat sen dag ett, läckte ju en låt med henne i våras, Marching, efter de så lades projektet på is och även denna låt fick sitta inne under sommaren men nu så har skivbolaget (Arista Records) gett klartecken och nu kommer den bekräftade första singeln från hennes kommande album som kommer att släppas i slutet av året eller i början av 2009.

JR Roteem ligger bakom produktionen, låten har lite sommar-feel good- vibes och en riktigt catchy refräng, sen att dom har samplat Nena 99 Luftballoons , MEN på ett stiligt sätt, gör inte så mycket de här kommer säkerligen slå hårt ontheradio, joinar på tracket gör Young Joc. Planerna för denna låt var alltså att bli släppt under sommaren men fick vänta, nu dyker den alltså upp så definitivt checka in det!!!

Paula DeAnda feat. Young Joc - Stunned Out

\ Länk 2


How Could You Be So


808s & Heartbreak är 31 årige Kanye Wests fjärde studioalbum, första singeln Love Lockdown har börjat få radiospeltid och den bör rulla rätt bra. Albumet som redan är klappat o klart kommer ut den 25 november och på plattan så kommer han endast sjunga med autotune, bara de är rätt intressant, men hans experimentella sida är väl de som gör han så exceptionell men även han garderar sig, i sommar 2009 så är de planerat med en ytterliggare skiva.

Andra singeln Heartless är även den en en rätt nedstämd midtempo låt, känns som en fortsättning på Love Lockdown och visst låter de här riktigt bra de måste jag säga. Produktionen rakt igenom är maffig och känns modern på alla sätt, genialiske Kanye ligger bakom allt även denna gång, produktion o text är signerad mr. West.

Kanye West - Heartless
\\ Länk 2
up and comingStargate som är ett norskt produktions team ligger bakom låtar som Ne-Yo - Closer, Rihanna - Take A Bow, Chris Brown - With You, Beyonce - Irreplaceable, Jennifer Hudson - Spotlight, Mariah Carey - Bye Bye och många fler snälla r&b låtar.

Dom två norrmännen Tor Erik Hermansen & Mikkel S. Eriksen har nu jobbat med Monica på hennes kommande album, första singeln
Still Standing som jag tycker är otroligt stark har inte slagit igenom alls men en kommande singel som heter Taxi har florerat runt bara som en 30 sekunders snippet(förhandsvisning) och nu har mannen som skrivit låten LaShawn Daniels läckt ut en egen version på den Taxi låten, han verkar vilja följa andra songwriters fotspår (se. Claude Kelly).

Här dyker den upp och när Monicas version dyker upp, mastrad och klar så hittar du självklart den här!

LaShaw Daniels - Taxi
\ Länk 2
Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!

HERO


Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!

HumanBrandy som är aktuell med sitt skivsläpp, Human (9 december), släppte ju i slutet av augusti första singeln Right Here (Departed), visst så slog den igenom till en början men inte fullt ut och dom har nu valt att gå vidare till en andra singel som även den är en Darkchild produktion.

Long Distance som alltså blir 29 åringens andra singel, är en pop/r&b ballad som håller hög klass med otroliga (som alltid) vocals från Brandy, huruvida den här kommer slå på radion och listorna vet jag inte, antingen eller är sannerligen de rätta uttrycket angående den här låten. Jag gillar de iaf och visst ser vi fram mot albumet, ett album som hon jobbat ihop med producenter & songwriters som Timbaland, RedOne, Soundz, Jim Beanz, Taio Cruz, Natasha Bedingfield, Kerry Crucial och Darkchild.

Andra låten jag även snappat upp här är sista tracket på skivan, After The Flood är en härlig låt, även det en Darkchild produktion, så checka in det!

Brandy - Long Distance
\ Länk 2

Brandy - After The Flood

Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!
Lost+!Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!

*


Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!

SuperhumanJag var nog inte ensam om att älska låten Superhuman när den dök upp i början av maj, Chris Brown och Keri Hilson kan väl inte bli annat än succe. Nu droppar dom videon!!

Chris är nu i studion och jobbar på sitt kommande album Graffiti som ska dyka upp under nästa år!

Chris Brown feat. Keri Hilson - Superhuman
\\ Länk 2Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!

nykter


I förra onsdagen när jag spelade på ett ställe så var de en man i trettioårs åldern som kom fram till mig och requestade P!nk, han sa att hon är så skön att hon verkligen står för sin sak och är så stolt. Ärligt talat så känns hon mer utav en produkt än mycket annat och jag trodde hon bara nådde ut till en viss målgrupp men ack så fel jag verkade ha.

Pop och r&b blir allt mer integrerat de märker man inte minst med alla r&b producenter som hjälper dagens pop artister, i de här fallet så är de Danja som hjälper Pink med produktionen till hennes kommande andra singel.

Låten Sober är ingenting utanför hennes regular box utan samma visa, hon undrar hur hon ska kunna ha roligt och må så bra som hon gör när hon är full. Produktionen av monstret Danja är självklart en tia i den här genren. De här kommer säkerligen slå lika bra på radion som allt annat hon gjort, ja menar titta på hennes förra album som sålt i över 6 miljoner exemplar världen över.

Hennes album Funhouse droppas 24 oktober.

Pink - Sober
\\ Länk 2


Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!


Only To Find Out You Live In A Doll House


Jag har ingen direkt räkning på hur många gånger vi hört de i år, *fängelsedörrar smäller igen, Konvict*. Än har inte jag tröttnat iaf, han har ett otroligt år bakom sig och de har inte börjat än verkar de som, Akon droppar sitt tredje album Freedom den 25e november.

Första singeln Right Now har stiftat väl bekantskap med radiostationerna här hemma i Sverige och de är väl bara en tidsfråga innan andra singeln med Lil Wayne börjar röja på radiostationerna runt om i världen. Vad de gäller remixer på dom låtarna så har ni väl inte missat Right Now remixen med Kat Deluna?
Snappa upp den här om du missat den.... Andra singeln I'm So Paid kommer att få en remix med Young Jeezy, spana in den längre ner!!

Nu har de iaf läckt två ytterligare låtar från kommande skivan (egentligen tre, en låt som heter Bend That Ass Ova, men har svårt att tro att den kommer finnas med på skivan).

Kan börja med Beautiful som är en lite feelgood midtempo låt, förmodligen så är de här inte här den slutgiltiga version, tror att de kommer med en till artist på låten när den är slut mastrad.

Work It Out är ett ytterligare genidrag av Akon, här collabar han med en av r&b världens hetaste chicks, Keyshia Cole kommer in och sjunger hooken och visst kan de bara sluta i succé som de blir här, en riktigt trevlig midtempo låt med grymma lines och vocals från Keyshia.

Glöm nu inte, den 25 november! Vågar jag förutse ett av årets bästa album?...

Akon - Beautiful
\ Länk 2

Akon feat Keyshia Cole - Work It Out
\ Länk 2

Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!

We Will Always RememberSom en trogen rysk ishockey älskare så är de självklart (som för alla hockeyfans) otroligt chockerande och sorgligt när beskedet om att 19 årige Alexei Cherepanov gått bort kommer.

Det var under måndagkvällen som hans lag Omsk hade match i den ryska elit ligan som han kolliaderade med en lagkamrat och ådrog sig en hjärtinfarkt och miste några minuter senare livet.

Alexei var en otroligt talangfull ishockeyspelare, han valdes i första rundan 2007 av New York Rangers. Hockeyvärlden har gått miste om en riktigt lirare, otrolig otroligt sorgligt......


Rest in peace, Alexei Cherepanov.
1989 - 2008


Musikvideos X3

BRITNEY SPEARS - WOMANIZER

En av höstens bästa låtar och videos..


Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!


Flashback HQ Update!


Efter att deltagit i svenska Idol 2004 så blev Darin Zanyar en stor stjärna på pophimlen i Europa, så de är med stor tillfredställning när jag snappar upp de här. Första singeln från hans kommande album Flashback som kommer att släppas i början av december.

Låten heter Breathing Your Love och är co/skriven av han själv och produktionen står underbara RedOne för, Darin öppnar upp starkt och med på tracket är även latino sångerskan Kat DeLuna vilket gör hela projektet ännu mer spännande.

Imorgon lördag så blir de världspremiär på TV för Darins Breathing Your Love, platsen o kanalen är svt 1 i galan för Världens Barn.

HQ UPDATE
10-10-08 23:40

Darin feat. Kat DeLuna - Breathing Your Love
\\ Länk 2
Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!

When I Ruled The WorldHelgen närmar sig och jag tycker vi kör på de igen!Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!HQ Update!En av dom största stjärnorna på musikhimlen är äntligen tillbaka! Beyonce Knowles kommer nu i november (den 18e) med sitt tredje solo album. Albumet som har haft vilda spekulationer om förseningar och mycket mer har nu fått ett namn och alltså ett officiellt datum. I Am kommer skivan att heta och den första singeln har blivit bekräftad att bli If I Were A Boy och Single Ladies kommer att droppas senare i mitten av november.

Den nu 27 åriga Beyonce har varit med och producerat på skivans alla spår och hon själv säger så här om de kommande albumet.
"I have worked on this album for close to one year. I have taken the time so I can create my sound. Something that says who I am at this stage in my life. I have poured my heart and soul into it. It is my baby. It is the most time I have spent on any project since my first records as a member of Destiny's Child when I was 15 years old.

I have recorded over 70 songs and have created a sound that reveals all of me. I am in a different place right now and I wanted people to see the many sides of me. The music is upbeat for the dance, fun side and it is reflective, passionate and serious for the personal side. I have taken risks here.

I am not afraid and my music will explain it all. There is no label or tag on my sound. It's me and I am so excited to share it with the world."

Sjävklart är vi alla nyfikna på vad Queen B har satt ihop och första singeln sviker inte alls, låten If I Were A Boy är producerad av BC Jean och Toby Gad. En låt som definitivt kommer slå hårt, låten känns väldigt fräsch och kommer snart ge sig ut i radiovärlden där den säkerligen kommer slå lika bra som den gör för mig.

Vad de gäller Single Ladies (Put A Ring On It) så är de en lite mer upbeat dance låt som inte är lika stark som If I Were A Boy men ändå en charmig nytänkande låt som alltid av The Dream och Tricky Stewart.

Den artonde november alltså, då droppas Beyonces album I Am, vi alla ser väl starkt fram mot det! Jag undrar också om hennes låt
Should Have som jag skrev om i maj kommer att finnas med på skivan, skulle kännas lite dumt att missa en så pass bra låt.

Men först, i HQ denna gång, hennes två första singlar.

Beyonce - If I Were A Boy
\ Länk 2

Beyonce - Single Ladies
\ Länk 2Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!Quicker than Usain BoltJag ska vara straight med er från första början på denna smått kärleksförklaring för en 35 årig Senegales. Jag har haft så svårt för han, skandaler efter skandaler, divalater och mycket mer, men efter att i februari snappat upp låtarna Come Back To Me och Could You Be The Reason så vände allt, hans senare produktioner på i princip alla låtar under våren och hans inblanding i de mesta så är jag kär.

Mannen (no homo) heter Akon och kommer nu att släppa sitt tredje album och datumet för den releasen är 25 november. Freedom, ett album som jag tror kan slå undan fötterna på oss ordentligt. Första singeln Right Now har nu börjat radion och du får inte missa den officiella remixen som jag droppar längre ner med Kat DeLuna.

Andra singeln kommer att bli I'm So Paid, en midtempo r&b/hip hop låt tillsamans med Lil Wayne, en låt som verkligen sätter sig som klister direkt och jag har sedan jag först skrev om den haft den på repeat på min mp3 spelare, kan säga så här om ni ser mig i helgen med mina headphones så är de den här låten som spelas. Lil Wayne, ja vad ska man säga om den karln. Han brukar alltid stjäla showen när han är med i en låt och han gör väl nästan de i denna låt också, han gör de så bra och de gör allt i denna låt som säkerligen kommer bli en av hösten/vinterns största låtar!


Akon feat. Lil Wayne - I'm So Paid
\ Länk 2

Bonus:
Akon - Right Now (Official Remix w. Kat DeLuna)
\ Länk 2


Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!


I Would Still Have You


Cuban amerikanskan Christina Milian som slog igenom i början av 2000 talet med låtar som AM to PM och When You Look At Me kommer att i våren 2009 släppa sitt femtealbum.

Enligt henne själv så är de en comeback hon velat göra i ett och ett halvt år och kanske den sista chansen att lämna ett avtryck i musikhistorien. Hon kommer att släppa albumet via MySpace Records som låter Milian arbeta som hon vill med sitt kommande projekt, självklart så får hon hjälp av dom större rävarna i gamet som J.R Roteem, T-Pain, Jim Jonsin, The Runners och Danja. Christina är som vanligt också med i processen och skriver så som tidigare de mesta själv.

Första singeln som kommer att dyka upp här under hösten är en otroligt stark power-ballad som är producerad av MaddScientist, du kan ju inte gnälla på hennes vocals som är utomordentliga och den snälla (nästintill Stargate klingande) produktionen gör de här till en självklar radiohit i höst.

Christina Milian - Us Against The World

\ Länk 2Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!

TP & CB
Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!


Featuring

Många artister idag väljer att gör collabs med olika artister för att i första fall få mer publicitet och självklart även öka kvaliteen på deras musik.

Jag brukar aldrig spåra ur och slänga upp sånt här men i detta fall så måste jag.
Checka in den här videon när en kille på sin Audition för engelska X-Factor, väljer att ha sin polare som partner att collaba med, resultatet? avgör själva.
Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!


*35 minuter och 25 sekunders musik i ett!

ilovemeor Mixtape 2/10 2008
Länk 1
Länk 2Update 5/10
Tracklist

1. Ce Ce Peniston - Finally 2008 (Kam Denny & Paul Zala Remix)
2. Ian Carey feat. Michelle Shellers - Keep On Rising (D'azoo At Night Vs Hommer Full Mix)
3.
Selda - 100% Pure Love (Spencer & Hill Remix)
4. Dave Darell - Children (Original Mix)
5. Dave Darell - Children (Vocal Edit ft. Jayden Felder)
6.
Fentura vs Adam Tensta - Live It Like A Dopeboy (Alaas Mashup)
7. Eric Prydz - Pjanoo (DJ Nemo Mashup vs. Madonna - Music)
8. John Dahlback - Everywhere (D.O.N.S Remix)
9. Adele - Hometown Glory (Axwell Mode)
10. Lady Gaga - Just Dance (Tony Arzadon Extended Club Remix)
11. Guru Josh Project - Infinity 2008 (Klaas Remix)
12. Lil Wayne - A Milli (Transistion 130-75)ilovemeor@gmail.com

Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!
You Gotta Love ItKör på med House musiken så här perfekt innan helgen, vad de gäller träningsmusik som de pratas lite om i chatboxen så kommer jag droppa ett mixtape som ligger runt 130 bpm senare ikväll eller imorgon förmiddag. Ett tape som ligger på drygt 30-40 minuter. Men först bjussar på dessa godbitar!Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!