*

image907


Glad Påsk!

Re-Release

image905

På tisdag så släpps en digital re-releasen av Kelly Rowlands album Ms. Kelly - Diva Deluxe. Hennes album Ms. Kelly som släpptes i juni förra året gjorde inte alltför stor succe, för er som lyssnat på albumet så vet ni att de heller inte är särskilt givande vilket var tråkigt. Första singeln från albumet Like This blev en stor hit i europa men inte så stor i amerika ,samma scenario blev de även för tredje singeln Work.

Hon säger själv om rerelasen att de finns dans mixar som hennes fans inte lyssnat till, hon själv älskar dom och tycker de är någonting hennes fans inte alls räknade med från henne, varav därför titeln Diva Deluxe.

Jag har lyssnat igenom de sju låtarna som finns med på rereleasen och gillar det, hon drar ett säkert kort med en Stargate produktion och första singeln från albumet med Travis McCoy från Gym Class Heroes är helt okej!

Kelly Rowland - Ms. Kelly - Diva Deluxe

All I Need Is The Air That I Breath

image904

OneRepublic är ett av USAs just nu hetaste pop-rock band. Leadsingern Ryan Tedder (mannen bakom Leona Lewis - Bleeding Love) är bara han en av de mest eftertraktade producenterna och ni vet väl själva vilken enorm hit Apologize blev. Andra singeln, Stop And Stare, har även den fått en bra respons.

Nu är de bestämt vilken låt från deras debutalbum Dreamin Out Loud som blir Colorado bandets tredje singel. Det är första låten från albumet Say (All I Need), en låt som redan sålt otroligt mycket på iTunes och kommer alltså nu som singel. De här är min favoritlåt från skivan, den har ett annorlunda upplägg vilket gör den speciell och de gillar väl alla?  Som sagt..min favorit låt från OneRepublics debutalbum.

OneRepublic - Say (All I Need)


Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!FullAlbums

Har du missat något av de otroliga albumena Best Of här på sidan? Eller dom två ilovemeor xclusive albumen Valentine o Acoustic?   Iså fall så kommer alla här på färska länkar för dig.

image897
Best Of February

image898
Best Of January

image899
Best Of November

image900
Best Of October


image901
Best Of September

image903
ilovemeor Valentine Special

image902
Best Of Acoustic

Brass Knuckles

image896

Nelly
skulle släppa albumet Brass Knuckles i förra året men eftersom första singeln Wadsyaname floppade på listorna så blev albumet, som många andra, framskjutet. Nu är datumet satt till 24 juni. Nu så kommer en ny singel som är producerad av min favorit producer Polow Da-Don. Med på tracket är Fergie, jag vet inte om de här kommer ge Nelly de han behöver för sitt kommande album men de är en riktig club låt.

Nelly feat. Fergie - Party People


Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!


Easter Pause

image895

Tack för era fina kommentare de senaste dagarna, jag är otroligt tacksam och hoppas ni fortsätter besöker sidan.

Much Love! J


Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!
Black Liberace

image893


Brittisk R&B har aldrig varit bättre. Har du missat den 24 årige Taio Cruz så har du missat något alldeles extra.
Han jämförs med all rätt med superstjärnor som Justin Timberlake, Ne-Yo och Usher.

Igår så släpptes han debutalbum Departure och här kommer en låt som finns med på albumet och är den låt som missats på den tidigare upplagda versionen av albumet. Det är en up-beat låt som påminner lite om Come On Girl, men de är riktigt bra och har du en bra baslåda så skruva upp den för då blir den bara ännu bättre. Skön låt som vanligt av ilovemeor favoriten Taio Cruz

Taio Cruz - Driving Me Crazy

Har du missat albumet? Här finns det...
Taio Cruz - Departure [2008] FullAlbum
Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!

It's Loso, In Case You Dont Know So

image892

Gillar du Britney Spears tredje singel? Break The Ice som nyligen hade videopremiär är producerad av monstret Danja. Nu dyker den officiella remixen upp. Den här gången är de med Fabolous, de måste ju vara han, Ludacris och Lil'Wayne som gör mest remixar på olika låtar. Iaf, here it is..

Britney Spears feat. Fabolous - Break The Ice RemixSpread the word

image890

image891
WWW.ONTHERADIO.SE.NU / ILOVEMEOR.BLOGG.SE snittar dom senaste två veckorna runt 450 besökare, hade runt 6-700 innan jul så de är ju lite tråkigt att besöksantalet på sidan sjunkit. Men ni som besöker sidan och lämnar trevliga kommentarer är iaf några och de är jag otroligt tacksam för! Det är ju mycket skriverier om olika bloggar som drar in massvis besökare, mestadels då självklart tjejer som driver modebloggar. Min sida lämpar sig väl inte till alla då de finns en sådan otrolig bredd på musiksmaken i vårt avlånga land. Men fler besökare är någonting jag alltid strävar efter.

Vet inte riktigt hur jag ska nå ut till nya "läsare" men bästa sättet är väl att be er läsare att göra mitt "arbete" lättare. Jag ägnar säkerligen runt 4-5 timmar åt den här sidan om dagen. Ser de som en riktigt rolig och givande hobby. Därför är era kommentarer guld värda.Nu ska jag komma till skott vad jag egentligen vill med de här inlägget,
jag skulle vilja be DIG som besöker sidan sprida adressen vidare och kanske på din egna blogg slänga in en länk. till ilovemeor.blogg.se... Med tanke på alla nerladdningar (som är nu totalt över 120 000) så skulle de väl inte vara alltför mycket att begära....

Jag tackar på förhand och hoppas innerligen du fortsätter besöker sidan som för övrigt fick artikeln (t.v) i Trackmagazine publicerad nyligen och under dagarna här så kommer de en ny logga igen.

Tack igen och take care!
*

image889
Många har frågat ett tag nu om jag kunde ladda upp låtarna som inte clarade cutten på Justin Timberlakes Futuresex/LoveSound album. Alltså bonus-tracks och här är dom återigen.
Läs tidigare..

Justin Timberlake - Take Away Your Love
Justin Timberlake - Worthy Of
Justin Timberlake - Boutique In Heaven

What U GotHar du följt sidan sen i oktober så vet du vem Colby O Donis är, 20 år gammal och en upcomin artist som precis signat en sex album deal med Akons skivbolag Konvikt Muzik.

Han blev först redan i nio års ålder signad av Motown Records, då han gjorde låtar bl.a till filmen Stuart Little, nu har han växt upp och släpper snart sitt riktiga debutalbum. Första singeln ut är med Akon själv.

Den här låten fick ni i oalltså
tidigare ktober, men nu dyker videon och självklart låten igen ifall du nu missat den.

Colby O Donis feat Akon - What U Got


Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!

Fyra Minuter Att Rädda Världen.

image887

Madonna är ett av årets kanske största namn, första singeln som hon slänger ut är ju som tidigare känt 4 Minutes To Save The World, med på tracket är Justin Timberlake och Timbaland, för övrigt de båda som producerat. Singeln släpps från hennes kommande elfte studioalbum som kommer ut i affär i slutet av april. Tidigare så har de ju funnits en radio-rip av denna låt men den förtjänas i HQ och den kommer här.

De här är en låt som förmodligen kommer att spelas sönder av våra kära radiostationer dom närmsta veckorna, för de är vad den här låten är. En radio hit a'la Ayo Technolagy.


Madonna feat. Justin Timberlake & Timbaland - 4 Minutes To Save The World
Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!

Somebody

image886

I väntan på färska toner...

Jag minns någon skrev i Comments att bra musik inte har ett bäst före datum. Väldigt väl valda ord och här kommer ju ett bevis på det. Många kanske inte minns Bonnie McKee, den här låten blev aldrig så här topplist stor så den fortfarande spelas på RixFM.

Jag minns iaf my love för den här låten.

Bonnie McKee - Somebody


Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!Hero

image885

2008 års melodifestival avslutades precis i Globen. Vinnaren och den som får representera Sverige i Eurovision Song Contest i Belgrad blev Charlotte Perelli. Den 33 åriga Växjö tjejen vann omröstningen, men den svenska befolkningen föredrog Sanna Nilsens Empty Room men efter att Perelli fått mer juryröster så blev hon segrare.

Här är vinnarlåten och Sveriges bidrag till Eurovision Song Contest som äger rum den 22 maj. Det är andra gången Charlotte representerar Sverige, senast i 1999 så kammade hon hem allting med låten Take Me To Your Heaven.

Charlotte Perelli - Hero


Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!

Chris Breezy

image883
Ligger du som jag i soffan denna fredag natt och ångrar dig att du inte högg dom där Chris Brown biljetterna till hans spelning tidigare ikväll på Berns i Stockholm? Prince Of R&B/Chris Breezy/Sizzle/CB ska tydligen ha gjort succe i kväll och de gör ju inte min anger mindre kännbar.

Här kommer de en massa godis från tuben, det är Chris Brown när han uppträdde i måndags i Amsterdam.

Har du missat hans succealbum Exclusive så bjussar jag på det också!

Chris Brown - Exclusive [2007]Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!
Take A Bow *exlusive

image875

Rihanna kanske inte gjorde världens show i onsdags, men hon är en av branschens största artister. Det visar hon här i sin nya låt som du finner självklart först här på ONTHERADIO.SE.NU. De här är en rykande ny låt som kommer att finnas på re-relasen av succe albumet Good Girl Gone Bad som kommer den 27 maj. Låten är skriven av Ne-Yo och producerad av norska stjärnteamet Stargate.

Men är de bra musik så är de. Det här är en slowjam som jag verkligen gillar. Good Girl Gone Bad albumet har sålt över fyra miljoner exemplar och här visar hon varför.

Rihanna - Take A Bow
Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
ThanxRun The Show

image874


Den 23 årige amerikanske,dominikanske r&b artisten Kat DeLuna släppte i augusti sitt debutalbum 9 Lives, första singeln Whine Up blev en av förra sommarens låtar men albumet har totalfloppat. Andra singeln gick ut på radio i januari blev efter mycket om och men Run The Show, idag kom videon till den. Jag har total missat den här låt som faktiskt är rätt catchy, huruvida de kommer gå för Kat vet jag inte, hennes album plockades t.om nyligen bort från iTunes, men de ryktas en re-release på albumet till senare i vår.

Kat DeLuna - Run The Show
uppdaterad länk 27*8*08
Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx


Rock and ella

image871

Ytterligare en helkväll i storstan med en superstjärna att skåda. Alicia Keys levererade och tanken på att Rihanna skulle misslyckas kändes långt borta. Återigen var Hovet the place to be.

Förband för kvällen var Adam Tensta, det är andra gången jag ser honom live och återigen blir jag besviken. måste säga att han inte ger någonting. Hans leende som ska smälta 14 åriga tjejer kanske gör de, men du hör inte mycket av vad den 25 årige stocholmaren sjunger om. Självklart funkar hans "My Cool" men inte mycket mer. Adam Tensta kommer att bli stor, han är grymt talangfull men live har han mycket att jobba på.

Efter en halvtimmes väntan efter Adam Tensta så kör kvällens huvudnummer igång, i en lättare accapella så drar hon igång Pon De Replay, lagom till refrängen
går ridån ner och iklädd en kort latex kjol med decimeter höga klackar så försöker hon dansa och sjunga i ett tempo som verkligen inte går för sig. Dom första tjugofem minuterna på konserten är okej, men inte mycket mer. Det är tråkigt med tanke på att hon då kör storlåtar som SOS, Pon De Replay och Breakin Dishes. Hennes röst under de första 25 minuterna viker sig och verkade väldigt sliten.

image872

Efter en kort paus så sätter hon sig med sina två back-up singers på den torftiga trappan som var de enda som fanns på scen. Där drar hon igång Stargate producerade balladerna Good Girl Gone Bad, Hate That I Love You och mäktiga Unfaithful. Där tycker jag hon är riktigt bra och de är väl här de vänder.

Senare så blir de ytterligare ett litet brejk, den här gången så är de fjollige keyboardisten som ska agera dj, han spinnar igång Kanye Stronger o Justin Sexyback o MJ Beat It och till slut Madonnas Music och då dyker Rihanna själv upp i dj båset och med armbågen drar på Dont Stop The Music och just dem här minuterna är rent utsagt otroliga, de blir ett tryck som får mig att minnas Justin Timberlake konserten i förra sommaren på globen. Sånt tryck blev de och självklart så var de, de absolut bästa på konserten. Här ett klipp på tuben så förstår ni bättre.

Sista låten på den timmenlånga konserten är självklart Umbrella, låten som är en av förra årets absolut största låtar gavs inte ens något tillfälle till att glänsa. Jag fick ju inte ens se henne med ett paraply i handen, bara det. Den spelades i en alltför rockig version som mycket gjordes i hela konserten, för att sen strippas ner i någon slags jamaikansk reaggae version.

Konserten i helhet är okej, jag tycker den saknar mycket men samtidigt så är sista delen av konserten bra. Men med tanke på att hon är en världsstjärna så förtjänade inte minst vi i publiken en större show.

image873Break The Ice

Och här kommer tredje videon och singeln från Britney Spears succealbum Blackout. Låten är Break The Ice.
Skriver mer senare...
Flo-Rida, Welcome To The Dollhouse

image868

Två av vårens kanske hetaste album läckte tidigare under dagen.


Danity Kane - Welcome To The Dollhouse (2008)
FullAlbum
Flo-Rida ( uttalas Flow-Rajdah) har blivit en av dom större borta i USA, första singeln Low med -auto-tune- T-Pain låg länge överst på listor!na i staterna. Andra singeln Elevator med Timbaland har nu börjat spelats och jag skulle inte bli förvånad om den gör lika stor succe. Huruvida nu hans debutalbum kommer göra succe lär inte vara någon fråga, albumet är ett av ,kanske, årets hittils mest förväntade album. Jag tycker rakt igenom att de är ett solidt album med vissa låtar som definitivt sticker ut. Inte minst de två första singlarna.

Bästa Spår:
Low

Flo-Rida - Mail On Sunday (2008)
FullAlbum
Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx


Ella-ella

image867

Imorgon onsdag så entrar Rihanna scenen på hovet i Stockholm. Den 20 årige Barbados födda Rihanna har haft ett lysande år bakom sig med albumet Good Girl Gone Bad. Med över fyra miljoner sålda exemplar och en av 2007 års mest spelade så ska de bli ett nöje att få se henne live.

Ska bli riktigt kul hoppas ni har som jag nöjet av att få se henne imorgon!


Say Yeah

image865

Svenska bröderna Lorentz och M.Sakarias skrev jag tidigare om i
september då dom var aktuella med P3 hiten Stockholms Serenad, nu har dom gjort en remix på Wiz Khalifa's Say Yeah.

image866

Wiz Khalifa är en rappare från Pittsburgh i USA, den 20 årige Khalifa har nämnts i Rolling Stones Magazine bl.a som en Artist To Watch, han har för övrigt delat scen med artister som bl.a Lupe Fiasco, Lil Wayne, NAS, Mario. Han är signad till Warner Bros och släppte i förra året två mixtapes. I år så dyker hans debutalbum upp. Huruvida Say Yeah kommer finnas med på de albumet har jag ingen information på.

Wiz Khalifa feat. Lorentz & M.Sakarias - Say Yeah
(Scandinavian Remix)
nylänk
Wiz Khalifa - Say Yeah OriginalKommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!Be The Sunshine, After The Rain..

image864

Det här är Jermaine Paul, han är en 28 årig singer/songwriter som redan vid sjutton års ålder bestämde sig för att tacka nej till ett basket stipendium för att satsa helt på musiken. Han blev då medlem i kvartetten 1Accord som senare splittrades.

Sen så blev han funnen av r&b och soul stjärnan Alicia Keys, de var på en bar i New York som Alicia såg honom och hon blev så imponerad att hon ville ha Jermaine som back-up singer, senare så var han med i en duett med Alicia som heter
If this world were mine , som han faktiskt med Alicia blev grammy nominerad till.

Just nu så är han med Alicia Keys på hennes As I Am tour, han var förband i lördags och jag fastna direkt. Han körde bl.a en cover på Boys of Summer plus några egna låtar. Han var senare också med i kören bakom Alicia.

Det här en låt av Jermaine Paul som definitivt bör få ett x antal lyssningar. I love it.


Jermaine Paul - Ready To Fall In Love


Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!


Wynter Time

image863

När vi i december summerar 2008 så kommer - om jag har rätt - denna tjej definitivt haft sitt stora genombrott.Jag talar om Wynter Gordon, om du har missat första singeln,
Surveillance, från albumet Wynter Time som kommer släppas i sommar så har du missat något. 20 åriga Wynter ,som är signad av Atlantic Records, har tidigare skrivit material till bl.a Mary J. Blige så nu är de bara solokarriären som ska rulla igång.

Som sagt, albumet droppas i juli och nu har de läckt ytterligare en låt från amerikanskan. Enjoy...

Wynter Gordon - Times Up


Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!
Pt.2

image862

Det här är två remixar som dök upp under helgen som är så heta så jag måste ägna ett inlägg åt dem.

Lupe Fiasco feat. Young Jeezy & T.I - Superstar

Mariah Carey feat. The Dream - Touch My BodyKommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!

Ne-Yo

image861


För oss musikälskare så är Ne-Yo en stor favorit. Den 28 årige singer-songwritern har haft en otrolig start på 2008. Med låtar bl.a till Usher och Janet Jackson så håller han även på att göra nytt material till hans tredje studioalbum.

De två tidigare albumen som båda sålt platinum är något han själv är riktigt stolt över men samtidigt så säger han också att han inte vill göra samma sak flera gånger, han söker hela tiden efter nya riktningar. Ne-Yo säger själv att han vet att han vill göra r&b, men han vill kunna göra en duett med artister som John Mayer och få det att låta bra.
I have no idea [how it?s going to sound], But figuring it out is gonna be fun.?

Albumet förväntas att dyka upp till sommaren och de här ryktas vara första singeln, de är en låt som är upbeat och har en rätt bra refräng. Det Ne-Yo verkar vara ute efter verkar han finna, de här låter annorlunda och riktigt bra.

Ne-Yo - CloserKommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!

Alicia Keys, Stockholm 08.03.08

image858

image859

Låtar som sticker ut under konserten är Sure Looks Good To Me, Like You'll Never See Me Again, Superwoman, Fallin, How Come You Dont Call Me och självfallet No One.

Hela showen är riktigt bra gjord, rakt igenom. Från att starta i ett högt tempo för att sen sätta sig vid pianot och visa oss åtta tusen människor varför hon sålt över 20 miljoner skivor. Hennes röst är helt otrolig och skriker känslor och soul. Hon vet att hon inte är någon dansare men ändå så kör hon sin grej och de är väl de som är charmen hos den 27 årige amerikanskan! Satt och diskuterade huruvida man skulle välja mellan en Rihanna konsert (full med radiohits) eller just Alicia Keys konserten så skulle jag utan tvekan ta de beslutet som jag gjorde när jag beställde Alicia biljetterna. Det är väl just att hon är så duktig på att artikulera sig och prata så gör hon sig själv så personlig och för oss lätt att ta till hjärtat.

Tyvärr så saknade jag en av mina personliga favoriter (Tell You Something) men de tar ändå inte från kärlek för Alicia Keys som gör en helgjuten show! Talangen som hon besitter på är något som alla borde se och definitivt höra. Har du missat hennes skiva As I Am ,som för övrigt i förra helgen besteg sig över tre miljoner sålda ex, så tycker jag du definitivt borde införskaffa dig en kopia.

WELOV
EALICI
AKEYS

image860

Som inte de vore nog så fastställdes det vilken låt som nu blir tredje singeln från hennes album. En av låtarna som slog riktigt hårt gårdagen.

Alicia Keys Third Single;

Alicia Keys - Teenage Love Affair


Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!
Ring Ring....

image856

Lite ringsignaler...

Ringsignalerna är drygt 45 sekunder långa och anpassade då till att ladda hem som mp3 å lägga över på din telefon då ...

Chris Brown - With You

Flo-Rida feat. Timbaland - Elevator

Madonna feat. Justin Timberlake - 4 Minutes To Save The World

Mariah Carey - Touch My Body

M.I.A. - Paper Planes

Snoop Dogg Feat. Robyn - Sexual Eruption

Usher - In This Club

Wynter Gordon - Surveillance


Update

Taio Cruz feat Luciana - Come On Girl

J.Holiday - Bed

Estelle Feat. Kanye - American BoyKommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!

Musikvideos!

Jag skrev ju igår om att något roligt dyker upp, i form av musikvideos då som nu kommer börja ploppa upp på sidan.
Senare ikväll kommer också ihop klippta ringsignaler, så om de är någon låt du önskar, signa en kommentar bara så fixar jag det.

Fortsätt besök oss!

image850
Chris Brown - With You

image851
Lupe Fiasco - Superstar

image852
Ne-Yo - Go On Girl

image853
Britney Spears - Piece Of Me

image854
Nicole Scherzinger - Baby Love

image855
Timbaland feat. Nicole Scherzinger & Keri Hilson - Scream


Självklart är alla musikvideos i dvd kvalitet.
Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!

we <3 music

image848


Era request kommer right up!


albumsinglar.

UPDATE
Imorgon väntar en massa nyheter och sen så kommer det att dyka upp lite roliga grejer! Härligt!


Take care....
Much LoveKommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!

reUploads

image846

ilovemeor.blogg.se har nu existerat i dryga halvåret och de finns en drös låtar ( ALLTSÅ LÄNKAR ) som är borttagna. This file has been deleted for the following reason: too old.

Så imorgon tänkte jag ta mig en genomkörare och uppdatera en massa låtar på eran request!

Är de någon låt du missat från sidan som du vill ha? Skriv en kommentar så dyker den upp under morgondagen!
Återigen tack för att ni besöker sidan!
Best Of February

Ja, månaden gick över på ett snap. Nu är de mars, men vi får inte glömma de bästa från februari.

Så, för dig.
FULLALBUM
The Best Of February 2008

Torrent Länk

image844


Du har väl inte missat den tidigare utgåvan på BEST OF JANUARI
För er som besöker sidan, tack och fortsätt gärna göra det! Sprid gärna sidan också!

Tack på förhand!

Dramatic XCLUSIVE

image843

Om du tittar på MTV's reality tvserie The Hills så vet du vem Heidi Montag är. Hon har sedan i februari, förra året, jobbat på ett solo album. Nu har de läckt en låt från de kommande albumet, vem som är med på tracket är ingen annan än Britney Spears!

För att göra en lång historia kort så är de så här. Heidi har lyckats grabba en demo låt som tidigare INTE lyckats få en plats på någon av Britneys tidigare album. Producenten till låten valde att ha kvar Britneys vocals och gjorde låten till en duett för att få mer fuzz och press.

En,faktiskt, ilovemeor EXCLUSIVE

PLEASE CRED ontheradio.se.nu

Heidi Montag feat. Britney Spears - DramaticKommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!

Hot Track

Det här är en låt som precis börjat cirkulera på nätet, det står att de är Rod Feat Keri Hilson och att Timbaland ligger bakom de hela. Så jag låter de stå tills vidare jag får mer info. Jag vet att de inte låter som Keri, men som sagt återkommer.

Det låter iaf riktigt bra!

ENJOY

Rod Feat. Keri Hilson - Grown And Sexy Love
Bust It Baby

image842

Plies , en amerikans gangsta rappare som har slagit stort bland den "vanliga" publiken släpper i juni nytt album. Första singeln heter Bust It Baby , de här är en remix som är producerad av J.R. Rotem och joinar gör Ne-Yo.

Det låter inte gangsta rap, utan mer midtempo på ett sätt som låter riktigt bra. De här är något som du borde ha.


Plies feat. Ne-Yo - Bust It Baby Remix
It's A Tensta Thing?

image840

Adam Tensta, sveriges främsta r&b bidrag på länge. Trots att albumet han släppte för ett tag sen var fattigare än vad jag förväntade mig så är ändå My Cool bland de bästa som gjorts inom svensk musik på ett bra tag.

De här är en remix med Al-Azif och Dr. Alban som jag tycker är riktigt nice! Med ett riktigt sjyst åttiotals sound.
Vet inte hur länge den har legat och släpat på nätet men här är den!


Adam Tensta feat. Al-Azif & Dr.Alban - My Cool


Senare ikväll dyker Best Of February upp, glömde totalt bort de när det helt plötsligt blev mars i lördags.
Kommentera gärna.


Better In Time


4 Minutes To Save The World

image839

Då var de dags, väntan över, trots att de här bara är en "dålig" radio rip så hör du att de här är bra. Madonna, Justin Timberlake och Timbaland. Justin låter otroligt bra i låten.Madonna feat Justin Timberlake & Timbaland - 4 Minutes To Save The WorldKommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!