Who Did Ever Thought I Would See This Day

image1001

En av dom hårdast arbetande i branschen just nu är Akon, samtidigt som han bygger med sitt imperium Konvict Muzik (Lady GaGa,Kardinal,Tami Chynn,Colby O' Donis,T-Pain m.m) så jobbar han på eget material till sin nya skiva Acquitted som kommer släppas nu under 2008, när är än obestämt. Rykten sägs att första singeln från de kommande albumet kommer att vara en låt tillsamans med ingen annan än The King Of Pop, Michael Jackson.

De
två låtar som tidigare läckt, är riktiga top ten låtar, och nu har ytterligare två låtar läckt och dom går sannerligen inte av för hackor.

35 årige Senegalesen Akon som sålt guld överallt i princip är ju med på ett flertal heta låtar just nu, Leona Lewis och Kat DeLuna är några som inte är med i Konvict Muzik familjen men fick ändå hjälp av Akon och båda beskriver honom som ett geni. En av mina favoriter, Claude Kelly är också en som börjat jobba med Akon och frågan är vem som inte vill de. Förra året hade han 21 låtar som fanns på den amerikanska Billboard listan och i år kommer de säkerligen bli fler.

De två låtar som nu kommit fram är riktiga guldklimpar, Sunny Day är en låt om hans tidigare år i livet då och hur han då hade en vision om att vara där han är idag. En midtempo/slowjam som är riktigt bra!!! Hold My Hand är en midtempo love song som är även den någonting som lätt kan gå på repeat hemma hos mig.

En av dom största i branschen visar här att han är en av dom absolut bästa - Någonsin!!

Akon - Sunny Day

Akon - Hold My Hand


//
Du missade väl inte de två låtar som dök upp tidigare i februari?!

Akon - Come Back To Me

Akon - Could You Be The Reason



Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!


Kommentarer
Postat av: Mikaela

Jag antar att laten med MJ ar "wanna be starting something".

Postat av: Joakim

Nej, de är inte "Wanna Be Startin Something".

2008-05-15 @ 16:59:47
Postat av: Alexander

Du har väl inte missat jackie boyz? :) han är galen

2008-05-17 @ 12:38:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback