In The CityKevin Rudolf som just nu gör dundersucce med sin singel
Let It Rock på andra sidan atlanten, låten ligger just nu på åttonde plats på den amerikanska billboardlistan (peakat på plats fem). Självklart gör de väl lite med tanke på att Lil Wayne är med på tracket, men utan tvekan är de en riktigt bra låt. När jag skrev om den i början av juli så visste jag inte så mycket om Kevin, men nu så har jag hittat lite mer om killen som nu ska erövra musikbranschen med sin platta In The City som släpps den 25 november.

Såg ni förra veckans CSI New York så la ni säkerligen märke till första låten i avsnittet, yes de var Kevin Rudolfs nya singel NYC som handlar om hans beloved hometown, New York. Hans försök att blanda rock, pop och hiphop lyckades ordentligt i första försöket och måste säga att de gör de även här. Sällskap denna gång får han av Nas.

Alla låtar på hans kommande skiva är skrivna o producerade av Kevin själv, tidigare så har han arbetat med artister som Nelly Furtado, Britney Spears, Timbaland, Black Eyed Peas, Lil' Kim, LL Cool J, Justin Timberlake, Kevin Lyttle, David Banner, Lil Wayne och Ludacris så han är en grymt respekterad man i musikbranschen.

Kevin Rudolph ft Nas - NYC

\ Länk 2
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback