* Du missar väl inte


I'm Back!



Semestern är över och en ny dag med bloggen är kommen, känns härligt att vara tillbaka i hetluften igen! Vad som hänt inom musiken dom senaste dagarna är väl egentligen inte så mycket, två nya Akon låtar har läckt, Whitney är tillbaka som ni sett, Ne-Yo' s andra singel har nu läckt och de är inte förväntade Stop This World! Låten Miss Independent låter riktigt bra och förväntningarna till hans kommande album växer sakta men säkert. I Övrigt så blir Michelle Williams album, Unexpected, som låter så otroligt lovande blivit framskjutet till oktober månad, lite tråkigt! Men vi har mycket att se fram emot nu!

Börjar med dom tio hetaste låtarna som läckt här under dagarna jag har varit borta! Ikväll kommer ytterligare låtar for your pleasure.



Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!




Back On Top


I slutet av februari så skrev jag om Whitney Houstons comeback som skulle komma under den senare halvan av 2008. Nu idag så har de första läckt från hennes kommande album.

Ja, jag vet att jag egentligen inte ska vara tillbaka förrän på måndag men när sådant här dyker upp så kan jag inte neka er!

Jo frågan för Whitney är väl densamma som gäller för Michael Jackson i år. Håller dom även 2008? Michael gjorde ett positivt intryck på oss i sitt inhopp med Akon. Nu gör även Whitney desamma, hon collabar med Akon men den här låten ska enligt rykten hamna på hennes kommande - än odöpta - album, ett album som kommer i början av november.

Låten Like I Never Left är en mysig midtempo låt som går i ungefär samma stuk som en annan Konvict producerad låt, Colby O' Donis - Under My Nose, men med några ABC rhymes och Whitneys perfekta röst så blir de här ändå bra. Vad ska man säga om Akon, de här är verkligen hans år, om 2006 var Timbalands, 2007 The Dreams så är 2008 sannerligen Akon's. Han fortsätter ösa på och de ska bli riktigt intressant att se vad han kommer att göra i framtiden!

Vad de gäller Whitneys kommande album så har hon backat upp sig med supereliten, The Dream, Timbaland, Akon, Sean Garret, Ryan Tedder, Polow DaDon, Ne-Yo, Danja, Stargate. Det är väl iofs ganska väntat, dom största ställer väl självklart upp för en av dom kanske viktigaste inom musikbranschen genom tiderna. Albumet har även en tracklist som har läckt, en tracklist som hennes kära vän och kompanjon Clive Davis har bekräftat. Just på den så finns faktiskt INTE denna låt med, men tror de kan vara ett blott missförstånd likväl.

I alla fall, här har ni Whitney Houstons comeback för de är ju de första vi hör från henne på drygt sex år!


Whitney Houston feat. Akon - Like I Never Left \\ Länk 2


Ps. På måndag så är jag tillbaka med mer nytt, då kommer de nytt från Ne-Yo, Claude Kelly, Akon, Usher, Mario och mycket mer! Så stay tuned och ut i solen! Ds.

Much Love

Baby Now You're Gone

Jag älskar konserter! Det bästa brukar oftast vara de här sista numret efter att artisten först tackat och sagt adjö för kvällen, alltså extranumret.

Det är lite så jag känner med detta inlägg, mitt extranummer innan sidan tar en kort paus (se under) blir en riktigt läcker slow jam producerad av Konvict Muzik och mannen som sjunger som en gud, ilovemeor favoriten Claude Kelly som bara levererar och levererar.

Sköt om er!!

Claude Kelly - You And I \\ Länk 2






*



Yes nu har jag kört sidan i snart ett år och tycker de har fungerat strålande, jag trivs och ni verkar även gilla de jag skriver om. Dom senaste två månaderna så har de varit väldigt passivt på musikfronten med inte alls mycket nytt. Men som ni läst under så händer de mycket grejer fram till hösten så de ska bli väldigt spännande.

Nu kommer jag att gå på semester i 10 dagar, kommer alltså tillbaka den 28:e juli, då vi kör igång direkt!

Vad som kommer att ske i höst och nu till efter sommaren är att den radio som blev utlovad kommer att dyka upp och mycket mycket mer. Så framtiden ser mycket lovande ut för sidan!


För er som har missat, alla är hemskt välkomna att gå med i gruppen  ilovemeor  ! Så de är bara att signa upp!




Tills vidare, ha de så himla bra och hoppas de blir mer sol timmar här hemma i Sverige!

Med vänliga hälsningar.
Joakim


Wake Up Call




Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!



August Releases

År 2008 har första halvan haft spännande skivsläpp som Coldplay, Lil'Wayne, Rick Ross, Usher, Madonnna, Mariah Carey och lite mer men inte så mycket mer. Dom senaste två månaderna har de varit väldigt lugnt och de är de så här års, men till hösten kommer de bli smackat med skivsläpp! Vi börjar med att spana in albumena som dyker upp i augusti.

Ne-Yo - Year Of The Gentleman släpps den 5 augusti. Ja den 25 årige Ne-Yo som flyttat fram skivan från de ursprungliga releasedatumet har nu bekräftat att collabs med bl.a Leona Lewis, Rihanna, Lil'Wayne, Nas och Jay Z kommer att finnas med på skivan som helt plötsligt kan bli väldigt intressant. Personligen tycker jag inte att de som läckt från skivan är någonting speciellt, visst första singeln Closer ,som kanske från början var lite är för modern/trendig för att fungera i USA, är helt okej som singel, men resterande som läckt är ingenting speciellt men kan ju mycket väl vara demos. Men jag ska inte vara helt utdömande över de som har läckt, för de finns två låtar som är bra av dom. Stop This World och Trouble är två låtar som är bekräftade låtar på albumet och håller bra klass, ser verkligen fram emot att Stop This World kommer ut i sin helhet, den kan bli en riktig hit.


Michelle Williams - Unexpected släpps den 12 augusti. Den forne Destinys Child medlemmen Michelle som tidigare släppt egna album, dock då med gospel inriktning har alltså nu valt att slå sig in på r&b / pop listorna. Visst har hon lyckats, första singeln We Break The Dawn har toppat den amerikanska dans listan och har ju blivit en perfekt sommarlåt. De resterande som har läckt från skivan har även de låtit väldigt lovande, så de här kan bli en mycket spännande skiva att se fram emot. Andra singeln från albumet kommer att bli Stargate producerade Stop This Car.



Solange Knowles - Sol-Angel and the Hadley St. Dreams släpps 26 augusti. Beyonces lillasyster släpper nu sitt andra studioalbum, och de är väl kanske med de albumet som hon kanske tvättar bort stämpeln som hennes lillasyster, för de som Solange erbjuder just nu är de inte många artister som gör. Hon har tagit ett helt årtionde i musik och fört tillbaka de i en fräschare form och som hon gör de. Första singeln har gjort stor kommersiell succe i USA, och singeln I Decided kommer förhopningsvis även slå här hemma i Sverige, men de kan nog dröja någon månad med det. Andra singeln låter även den mycket lovande, och när hon de senaste månaderna/året har hängt ihop med dom absolut största producenterna så kan de här nog bara sluta lyckligt.


The Game - LAX släpps den 26 augusti. Ja kanske är de lite konstigt att jag nämner The Game i de här fallet när jag skriver om augustis hetaste skivsläpp, men de är de inte. The Game eller Terrell Taylor som han heter har varit en stor favorit för mig sedan han släppte The Documentary för nu tre år sedan. Skivans första singel Pain som han gjorde med Keyshia Cole har inte gjort en alltför stor kommersiell succe borta i USA men jag gillade den från första början och de övriga som läckt, bl.a andra singeln med Travis Barker , Dope Boys, tycker jag låter jäkligt bra. The Game levererar alltid snabba rhymes och kommer säkerligen göra de på LAX. Övriga collabos på skivan med bl.a. Ne-Yo och Mary J. Blige.



Övriga intressanta skivsläpp i augusti.

Jonas Brothers - A Little Bit Longer ,
släpps den 12 augusti.
Nelly - Brass Knuckles,
släpps den 19 Augusti.
T.I. - Paper Trail,
släpps den 19 augusti.
Missy Elliot - Block Party,
släpps den 26 augusti.

Två supergiganter fyller 50 år i augusti, Madonna fyller den 19e och Michael Jackson fyller den 29e.


Hösten kommer även den bli mycket mycket spännande och då kommer bloggen uppdateras mycket oftare och intensivare, här kommer en radda artister som under hösten kommer släppa nytt album!

The Killers, Amy Whinehouse, No Doubt, Ludacris, Linkin Park, John Legend, Michael Jackson, Jennifer Hudson, Gym Class Heroes, Whitney Houston, Goo Goo Dolls, David Gray, Eminem, Dr.Dre, Ciara, Cassie, Black Eyed Peas, Paula Abdul, Oasis, T-Pain,
Rachael Yamagata och Ray Lamontagne.

Med andra ord, en grymt spännande höst som vi har att se fram emot!




Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!


ONTHERADiO


Let's Go!


20 åriga Barbados tjejen, Rihanna har ständigt fullt upp. Inte nog med att hon precis fulländat sin tour och spelat in nytt material åt sin re-release av Good Girl Gone Bad så har hon precis spelat in videon till singeln Disturbia (som bl.a är skriven av Chris Brown) , på tisdag så uppträder hon även på MTV's Mobile Bang Concert i Milano. I slutet av december så kommer Rihanna även att finnas med på Gucci's parfym Tattoo Heart. Och nej ,än är de inte nog, i nästa år ska hon även komma ut med ett nytt album vilket självlart är välkommet.


R&B stjärnorna Kanye West och Ne-Yo har båda valt att vara med i reklamer som dykt upp den senaste veckan, Kanye är med i en härligt egotrippad reklam för Absolut Vodka, medans skivaktuelle Ne-Yo är med i reklam för FYE, där hör ni btw. den nu ryktade andra singeln Stop This World som ni fick smaka på för ett tag sen här på sidan.

Lindsay Lohan som i november släpper sitt tredje studioalbum, Spirit In The Dark, har skapat ett större fuzz där borta i USA. Många av som största arbetar på hennes kommande album, gänget som ligger bakom hitar som ;Chris Brown With You, Beyonce Irreplaceable Mariah Carey Bye ByeStargate tillsamans med Johnta Austin har jobbat på en låt som kommer finnas med på hennes album, låten heter Favorite Pasttime. Andra som är med och arbetar på skivan är Akon, svenskduon Bloodshy&Avant, The Dream, Pharrell och självklart Stargate teamets favortit, Ne-Yo.

Pocketsöta Teyana Taylor som gjorde en härlig insats i första singeln Google Me kommer imorgon på Diesels Beach/Summer Show '09 i Miami för första gången spela andra singeln Move, låten som är producerad av Hit-Boy ( ligger bakom mitt favoritspår på J.Lo's Brave skiva, Forever ) kommer att finnas med på hennes kommande debut album From A Planet Called Harlem som släpps i augusti.


Alicia Keys ryktas nu efter att ha släppt sin fjärde och sista singel från hennes As I Am album(Superwoman), att få vara den utvalde att göra ledmotivet till den 22:a James Bond rullen; Quantum of Solace. Många artister har förknippats med att få göra just denna låt, bl.a artister som Britney, Amy Whinehouse, Duffy, Annie Lennox. Men nu verkar de bli den 27 årige amerikanskan som får vara med på soundtracket till filmen som kommer till biograferna i november i år.

Chris Brown har minst lika mycket att göra som sin cinderella, inte nog med att han nu släppt om sitt album och snart ryktas släppa ett mixtape så kommer han att bättra på sina skådespelar talanger i kommande filmen Bone Deep. Filmen som blir Chris tredje ( Tidigare; Stomp The Yard, This Christmas )är en thriller som  bla. Matt Dillon är med i och kommer ut i 2009.

Misses Carter aka Beyonce har all anledning att vara glad, likväl vi som är supportar av 26 årige forne Destinys Child medlemmen. Varför då?, jo vi vet ju att ryktena har gått att album skulle komma senare i höst och de är nu bekräftat, vad som nu också har dykt upp är att även ett andra skivsläpp kommer att ske. Det kommer alltså ut två skivor från den enormt talangfulle Beyonce, ett i novemeber och de andra i februari i 2009.

Britney Spears har efter släppet av albumet Blackout haft stora personliga problem, varav därför singlarna har haltat fram. Nu i sommar så ska iaf Brittan ha satt sig i studion för att arbeta fram ett nytt album som kommer att släppas i 2009. Det är hennes skivbolag, Jive Records, och hennes manager som bekräftar uppgifterna att ett nytt album kommer att släppas, med på listan som producenter sägs de vara "top notch producers and songwriters". De blir säkerligen gamla vanliga raddan av producenter som svenskduon Bloodshy&Avant, Danja, The Clutch och The Dream.


...Till slut så ska de väl meddelas att Coldplay i förrigår drog igång sin tour, första spelningen var på The Forum i Los Angeles, de sägs att de var en kanon konsert vilket lovar gott inför deras Sverigebesök. Här har ni ett klipp från konserten och låtlistan från den samma, de lär väl bli liknande när dom dyker upp i Stockholm den 17 och 18e september, för du har väl biljetter?



Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!






Take One

I veckan här så släpps några av dom hetaste singlarna i videoform, här kommer dom allra hetaste!!



Keri Hilson - Energy \ Länk 2




Nas feat. Keri Hilson - Hero \\ Länk 2




Alicia Keys - Superwoman \ Länk 2


Gym Class Heroes feat. Busta Rhymes - Peace Sign/Index Down \\ Länk 2




Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!



*CB


Chris Brown har ett fantastiskt år bakom sig, med skivsläppet Exclusive i förra året så har han tagit över tronen som kungen av pop och r&b. Skivan som sålt otroligt bra i USA, har även sålt bra här i Europa. Skivan som i början var ett orosmoln för Chris och Jive Records eftersom första singeln (Wall To Wall) gick så dåligt, albumet som var tänkt släppas i augusti släpptes ju senare i november. Skivan som senare i juni fick en re-release juni med lead singeln Forever som slagit både i USA och i Europa.

Så här säger Chris själv om re-releaset;
"It's very fortunate, my label wants me to repackage the album and release some new records. I've been recording a lot of new records as well as having some songs that haven't been released yet that I can put on my repackaging."

Nu dom senaste två-tre veckorna har de läckt ytterliggare låtar som bara ytterliggare bevisar den 19 årige Chris's storhet.
Det är fem låtar plus en ytterliggare låt som läckte i januari och som bonus slänger jag in en remix på Forever där verserna är på spanska, rätt läckert faktiskt!

Chris Brown - Back 2 Back \\ Länk 2
Chris Brown - Fatal Attraction \\ Länk 2
Chris Brown - M.I.A. \\ Länk 2
Chris Brown - First Day Of Spring \\ Länk 2
Chris Brown feat. Young Platinum - I Apologize \\ Länk 2
Chris Brown - Diagnosed With Love

Chris Brown - I Needed You \\ Länk 2

BONUS
Chris Brown feat. Jhoni Ld - Forever (Remix Spanish Verses) \\ Länk 2


Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx




Real


Ett av mina favoritband, Goo Goo Dolls, har man inte hört så mycket från efter deras spelning på Berns för cirka två år sedan, en spelning som för övrigt var otroligt bra!  John Rzenzik som är leadsinger bandet som hållt på över 20 år gick sent i förra året ut med nyheterna att ett andra greatest hits album och även ett nytt album kommer att droppas under 2008 och första singeln har nu kommit till iTunes och självklart då hit till bloggen.

Goo Goo Dolls har hittils släppt åtta album och haft en stor succé runt om i världen med singlar som Name, Iris, Slide, Black Balloon och inte minst Here Is Gone. Nu kommer alltså ett nytt album och jag hoppas på en ny tour i Europa, jag vet att dom i förra veckan var i Irland, huruvida dom besöker Stockholm vet jag ej.

Första låten som läckt från de nya albumet, Real, låter som en singel och kan vara en bra sådan. Den låter verkligen som Goo Goo Dolls och låter då självklart bra, tyvärr så sitter jag på låten i en LQ version men den duger mycket väl.


Goo Goo Dolls - Real  \\  Länk 2



Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx


I Bring The Fire



GULD

Kevin Rudolf feat. Lil Wayne - Let It Rock  \\ Länk 2




Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx




*





Baby, When We First Met


Rihanna konserten som gick av stapeln på Hovet i Stockholm tidigare i våras blev en liten besvikelse med tanke på albumet som blivit en sådan succé. Good Girl Gone Bad som för 56e veckan i rad ligger på den Amerikanska billboard listan (plats 9) har totalt sålt över fem miljoner exemplar världen över, i USA har hon sålt runt 1,5 miljoner album. ( inte förrän då inser man hur stor Lil Wayne är när han sålt efter fyra veckor 1,8 miljoner exemplar, varav första millen var på första veckan ) .

Singeln Take A Bow som tog plats på Reloaded versionen som släpptes i början av juni blev den sjunde första placeringen på Billboardlistan i USA. Disturbia som nu snart får en video ( spelades in i förra veckan ) släpps som singel i USA i nästa vecka och den har redan fått smaka på lite radio även här i Sverige vilket är kul.

Men igår så kom de ut information om att Justin Timberlake och Timbaland producerade "Rehab" kommer att släppas som singel i Europa. Och jag kan väl bara säga att de förtjänar den, en av skivans bästa låtar (om inte den bästa) kommer alltså att börja rulla i radion.

Rihanna - Rehab  \\  Länk 2



Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx


The Greatest


Michelle Williams är riktigt het just nu borta i USA, första singeln har gjort en enorm succé och toppar just nu Billboards Dance lista med första singeln We Break The Dawn. Michelle som fyller 28 om några dagar släpper sitt tredje studio album Unexpected den 12 augusti. Och vilken överraskning de här är, hon som tidigare gjort gospel musik och sålt runt 70 000 tusen plattor har nu totalt bytt riktning.

På albumet så har hon arbetat med Stargate, Jim Jonsin, Andrew Frampton och Solange bl.a. Skivan som enligt skivbolaget är riktat åt nya 16 åriga fans och inte de tidigare Destinys Child fans som nu är i sena 20 års åldern, ska Michelle bland annat använda ,som så populärt är, vocorder på en låt. Andra singeln är producerad av Stargate, Stop This Car som låten heter är kanske inte min favorit, men de som läckt mer från albumet låter väldigt lovande måste jag säga.

The Greatest är en låt som läckte igår och en låt jag fastnat för, en slow-jam som passar perfekt för Michelles redan lågmälda soul röst. Låten är producerad av Jim Jonsin som låg baom Lil Wayne's megahit Lollipop, i de här fallet så har han dragit ner på tempo, men de blir en bra produktion och Michelle Williams verkar inte behöva oroa sig för att hennes "nya" singel-karriär ska gå åt skogen för de här låter bra för den kommersiella radion.

Michelle Williams - The Greatest \\ Länk 2


Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!



Patches From The Quilt



Skrev i förra veckan om Gym Class Heroes, idag så släppte dom ett s.k. EP på iTunes med två låtar som följer med första singeln som dom collabar med The Dream. Det låter förvånansvärt lovande, speciellt låten med Busta Rhymes.

Gym Class Heroes feat. The Dream - Cookie Jar \\ Länk 2
Gym Class Heroes feat. Busta Rhymes - Peace Sign/Index Down \\ Länk 2
Gym Class Heroes - Blinded By The Sun \\ Länk 2



Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!



Mrs. Knowles



Alla läsare, jag vill be om ursäkt. När jag läste i lilla chat boxen på sidan så var de några som rekommenderade Solanges första singel I Decided. Jag har på den senaste tiden även läst mer om Solange som är singel aktuell och med en ny platta på g. Men singeln har jag faktiskt inte lyssnat på, så jag slängde upp iTunes och skrev in Solange och halleluljah för de. Som sagt den här låten har cirkulerat på internet sen i mars/april men ibland så missar man lite och den här gången så missade jag sannerligen ett guldkorn. Så jag hoppas ni tar emot min ursäkt ;)

Ja men tur är väl de för er mina läsare att vi inte missade de här, den nyss fyllda 22 åriga Texas tjejen som är lillasyster till Beyonce släpper alltså nytt album i slutet av augusti. Hon har även varit med och skrivit låtar åt syrrans polare Michelle Williams kommande skiva, We Break The Dawn är ett verk av Solange som även varit med och skrivit hennes egna första singel. Singeln som är producerad av The Neptunes klingar lite 60-tal / Motown samtidigt fräsch pop r&b på ett strålande sätt. Produktionen rakt igenom är grym men även lyrics och vocalsen på Solange imponerar och jag anar en stor kommersiell succe för denne amerikanska.

Skivan SoL-AngeL and the Hadley St. Dreams släpps alltså den 26 augusti och en succé verkar de ju bli, singeln blev i förra veckan nummer ett borta i USA. Orginal versionen av denna låt är den som kommer att rulla borta i USA medans remixen som är gjord av Freemasons kommer att lanseras i europa, men de är ingenting jag är hundra på så tanka hem båda och älska!

Som ett plåster på såren för att den här kom lite sent så får ni redan nu andra singeln från henne, som är minst lika älskvärd som den första. (Sandcastle Disco)


Solange - I Decided \\ Länk 2
Solange - I Decided ( Freemasons Remix ) \\ Länk 2

Solange feat. Q-Tip - Sandcastle Disco
\\ Länk 2 2nd Single


Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!



Tonite


Nelly Furtado
, Avril Lavigne, Nickleback, Shania Twain, Celine Dion, Bryan Adams, Simple Plan och Alanis Morrissette. Vad har dom alla gemensamt?

Alla är ifrån Kanada, landet norr om storebror USA har alltså fått fram mer än vad man anar musikaliskt sett, de är inte bara hockeyspelare som alltså fostras i världens näst största land. Vad de gäller r&b och hip hop artister så är de inte alls många som slår igenom, den här tjejen som kallar sig för Addictiv a.k.a Tasha har haft en lite mindre succé under våren i hemlandet med hennes singel Tonite som spelats flitigt i dom kanadensiska radiokanalerna. Addictiv är ifrån Montreal och har sedan barnsben stått på scen men oftast som back up singer.

Jag tror absolut inte att den kommer att korsa atlanten och bli en singel här i Sverige men låten förtjänar mycket väl att få bli spelad hemma hos dig. En fräsch medryckande låt som har en riktigt catchy hook, roligt roligt!


Addictiv - Tonite   \\  Länk 2


Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!



Colby O' Donis


Latino amerikanen Colby O'Donis som jag skrev om tidigt i oktober har med sin första singel What You Got klättrat klart på listan i USA, den har nu börjat falla från 14:e platsen som den haft som bäst. Andra singeln från 19 årige Colby blir Akon och Clinton Sparks producerade Dont Turn Back.

Det intressanta med just Colby O' Donis är hans ambitioner, han verkar kunna branscen utan och innan trots hans ringa ålder (19), grabben vill vara med överallt och hjälpa till. Till de kommande debut släppet som sker den 12 augusti, så har han varit med och producerats vocalsen, beaten och allting på skivan.

Colby som är född i New York, flyttade vid åtta års ålder till Florida. Där signade han vid nio års ålder kontrakt med Motown Records, dom hjälpte han då att få med en låt till Stuart Little filmen. Han arbetade alltså redan i nio års ålder med (då) storproducenterna
Full Force ! Vid fjorton års ålder så fick Colby vara förband åt artister som 98 Degrees, JoJo, Backstreet Boys och N*Sync när dom var i Florida området. Året efter de så bestämde sig hans familj för att bege sig västerut mot Los Angeles och där karriären verkligen tog fart.


Colby är väldigt musikalisk av sig, han spelar både piano och gitarr och med sin silkesröst blev han i 2006 kontaktad av Akon, redan på plats blev Akon så imponerad av Colby och ville signa honom direkt till Konvict Muzik. Den då sjutton årige Colby fick följa med storstjärnan på hans tour i Kanada och presenterade då Colby som hans Secret Weapon.

Debutalbumet som heter just Secret Weapons: Colby O' Donis släpps den 12 augusti, jag känner att de verkligen kan gå hur som helst med de, antingen så floppar albumet totalt eller så kan de göra en succé. Vad de verkar så är han i USA otroligt populär, tycker han han symboliserar en hel genre av silkysmooth smörig r&b som nästan lite för perfekt/stylad för att de ska bli lyckat i slutändan. Finns väldigt många i den här genren och tiden får väl avgöra Colbys öde. Men nu ser de iaf lovande ut de kan inte ens jag förneka.

Slänger här upp hans andra singel som verkligen har en skön hook och kan även den bli en stark singel, andra låten är den otroligt underbara Under My Nose, båda låtarna alltså på hans kommande album

Colby O'Donis - Dont Turn Back 2'nd Single \\ Länk 2

Colby O'Donis - Under My Nose \\ Länk 2




Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!