The Voice

image838

Whitney Houston är en av tidernas största artister, med över 150 miljoner skivor sålda så gör hon i november 2008 en comeback. Hon jobbar nu på ett album som blir hennes sjunde studioalbum kommer hon att få hjälp av dom hetaste i branschen, R.Kelly, Beyonce, Ne-Yo, Missy Elliot och självklat Timbaland.

Självklart blir ni uppdaterade mer under årets gång om Whitneys comeback.
Get It Girl

image837

Timbaland signade för ett tag sen ett avtal med mobilföretaget Verizon, han ska göra åt dom, de första mobila albumet någonsin. Han kommer ha en buss som följer han i landet runt, och i denna Mobile Recording Studio Bus ska han då under landet spela in nya låtar. Timbaland som för övrigt fick en dotter med sin fästmö
Monique Idlett.

Första låten som nu är inspelad är med Keri Hilson som ni hört i Timbos tidigare låtar som Way I Are och Scream. Keri som även hon släpper nytt i sommar, hennes solo platta In A Perfect World bekräftade nyligen att första singeln kommer att vara Return The Favor. Självklart kommer den dyka upp här när den finns tillgänglig.

Nu då till denna låt som är producerad av Timbaland, är osäker om de blir en singel av de här men den funkar.

Keri Hilson - Get It Girl Prod. By Timbaland.


Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!


Lights!

image836


Lights är en tjej från Toronto, Canada som älskar att göra musik. Hon är aktuell med en låt till en reklam på andra sidan atlanten. Hon är förtillfället inte signad av något skivbolag, men hon väntas under dagarna släppa en EP på iTunes.

When I write songs I think about how it makes people feel, and I hope that when it goes into your ears you feel happy too.

Det här är två söta låtar som är lite indie, pop som definitivt funkar!

Lights - February Air

Lights - I Owe You OneKommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!


Leona LewisLeona Lewis
andra singel är en dubbel A-Side vilket innebär att singeln som jag tidigare har talat om,
Better In Time också nu kommer släppas som singel och videon till den kommer att dyka upp närsomhelst. Här kommer hennes andra video, och alltså andra singel,  Footprints In The Sand.

Leona Lewis - Footprints In The SandDJ CHACHI

image835

Han går under smeknamn som "The World Greatest DJ". Han har tidigare varit med på sidan och kommer här för fjärde gången med en ilovemeorSPECIAL.

För er som är som jag, vill inte veta låtarna tracklisten innan, så lämnar jag den under Comments ...

Det här är en 21 minuters SpringMixx med min favorit favorit, DJ CHACHI.


DJ CHACHI - SPRINGMIXX ILOVEMEOR SPECIAL

Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!

Touch My Body


Så var de dags för videopremiären för Mariah Careys comebackvideo. Tricky Stewart och The Dream produktionen Touch My Body får äntligen ett ansikte.


Mariah Carey - Touch My Body

Mariah Carey feat. Fatman Scoop - Touch My BodyKommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!

2Morrow

Till morgondagen så har jag fixat en ny 47 minuters mixtape med våran favorit DJ CHACHI. Ni minns väl från tidigare?
Lyssna och njut på tidigare mixar... By the way så är de några som jag fått kommentarer av och mail för den delen, om att berätta lite mer om mig själv, låter lite kul om de är något ni undrar så är de bara å shoot! Kommentera era frågor eller dyl.

Tills vidare....

Dj Chachi @ Tenjune


Departure

image834


Ni vet att kärleken här på sidan för Taio Cruz är enorm. Den 24 årige Engelsmannen kommer att inom de närmsta två åren bli en av dom största i branschen. Hans debut album som heter Departure är något han jobbat på sedan 2006, albumet kommer i affär den 17 mars. Black Liberace som han kallas har sedan i början av september i förra året varit en stor favorit här på sidan.

image833


Så därför är jag grymt nöjd med att ge er albumet Departure. ilovemeor.blogg.se / www.ontheradio.se.nu är första sidan på internet att ge ut den fulla och kompletta versionen av detta album. Tracklisten är den som kommer att komma i affär den 17 mars.

Så, äntligen...Taio Cruz med sitt debut album. Det jag kan säga med detta album är att de är nytänkande och med en grym touch som han satt på Departure så är de här någonting jag rekomenderar mer än starkt i din skivsamling.

Taio Cruz - Departure (2008) ilovemeor EXCLUSIVE

Torrent Download.


Kommentera mer än gärna.

Touch My Body

image828


Ni har väl inte missat den nya låten från Mariah Careys kommande album E=mc2 
Touch My Body
Redan idag kan jag ge er en remix på låten, remixen har Ricki Lee's instrumental och jag älskar det! Känner ni igen Ricki-Lee? Ja du kanske följt sidan sen i augusti...

Remixen och Ricki-Lee' störtsköna orginal...

Mariah Carey feat. Fatman Scoop - Touch My Body REMIX

Ricki-Lee - Cant Touch ItKommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!More Nicole

image827

Här kommer ännu mer från Nicole Scherzinger. Leadsingern från PussyCat Dolls - som by the way jobbar på nytt material, förra skivan gjorde ju dundersucce och sålde sju miljoner exemplar världen över - har ju som tidigare sagt haft problem med sitt första solo släpp. Men nu har de återigen börjat läcka låtar, om ni missade balladen om jag skrev om tidigare så har ni den här - Happily Never After -.

Nu kommer en ytterligare låt från Her Name Is Nicole som sägs släppas den 23 juni. Låten är producerad av Polow Da Don och den är skriven av Nicole Scherzinger, Nate "Danja" Hills, Jon Brion, Miri Ben-Ari.

Det här låter faktiskt riktigt riktigt bra, jag börjar få riktigt höga förväntningar nu efter de här. Riktigt nice.

Nicole Scherzinger - Who's Gonna Love YouKommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!Pretty Florida Thing

image826

Usher, Usher, Usher...Har du som jag lyssat för mycket på honom nu i helgen? I Cant Win som är skriven av Ne-Yo är en låt som nu garanterat kommer finnas med på plattan då den officiella remixen på låten dök up sent ikväll. Joinar på en redan otroligt bra låt gör en personlig favorit till mig, Fabolous.

Usher feat. Fabolous - I Cant Win


Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!


Nahum Grymes

image825

Då var de dags för nästa artist att sortera ut korten med polisen. J. Holiday greps i torsdags kväll av polisen i Maryland. Polisen stannade J. Holidays bil och hans väns bil, tydligen så hade dom ett litet race och efter att dom spanat i den 24 årige r&b stjärnans bil så fann dom relativt stora mängder marijuana.

Både J.Holiday och hans vän som var med i bilen står nu inför åtal för droginnehav.Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!All I See Is Your Face

image824
Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!


Happily Never After

image823


Det var i början av 2005 som The Pussycat Dolls slog igenom stort med hitsingeln Dont Cha, leadsingern Nicole Scherzinger blev frontfiguren till en grupp som sålde miljontals plattor.

Så solo karriären var väntad, i juli 07 kom första släppet från skivan som flyttats fram ett x antal gånger. Så här säger 29 årige Hawaii födda Nicole själv om plattan som de spekulerats om den ens ska släppas;

"...I know you have all been waiting patiently for the release of "Her Name Is Nicole" and I want you to know that I am actually grateful the album has been pushed back. Yes, I REALLY mean that. You see, I want to make sure this album is the best I can make it because I owe that to myself, and to all of you, to release the best music I possibly can. I hope you all continue with me on this journey because it will be worth the wait. "

Måste säga att de ligger lite i det hon säger, hon kände inte att hon var klar med det och nu sitter det ett datum i mitten av juni som release datum vi får väl se vad som händer med det !

Alldeles nyss så snappade jag upp en rykande ny låt från hennes då kommande platta "Her Name Is Nicole", låten är skriven och producerad av
Ne-Yo. Han står också för back up vocalsen på låten. Det är en fin söt ballad, vet inte om den kommer slå som singel, men den är bra utan tvekan! Jag gillar Nicole så kanske är de! Avgör själva, här har ni Happily Never After med Nicole -och ett efternamn du knappt kan uttala- Scherzinger.

Nicole Scherzinger - Happily Never After


Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!Dangerous


M Pokora feat. Timbaland & Sebastian - Dangerous Ny länk HQ

Timbaland är just nu musikindustrins största ikon. Den 36 årige Timothy Mosley som han egentligen heter måste bokstavligt talat slita arslet av sig, inte nog med att han jobbar på eget material till nya albumet Shock Value 2 så hjäler han många andra artister på traven.

Jag skrev tidigare i januari om den franska artisten Mat Pokora, 22 åringen som startade sin karriär i popstars och har dom senare åren slagit stort i hemlandet. Han inledde efter sommaren i 2007 ett samarbete med - vem annars - Timbaland. I slutet av april dyker hans första riktiga solo album upp som kommer att heta MP3. Första singeln ut är Dangerous som Timbo själv är med på, samt vid sin sida har han brorsan Sebastian.

Och här kommer videon till den och återigen låten i sig. Personligen vet jag inte om jag gillar låten som låter alltför inte speciell, Pokora själv ser ut som en junkie och hans röst viker av på flera ställen. Tycker att Timbaland alltid lyckas att INTE göra vanlig bra musik utan sticker ut med något speciellt, men de här blir bara för mycket tuggumipop över allt.Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!So Sick

image822

Yes du ser rätt, Ne-Yo's "mugshot" . Den 28 årige amerikanske r&b artisten och producenten som är ständigt är aktuell, greps i tisdags i Cobb County, Georgia. Anledningen till gripandet var att han körde i 160 blås och för att hans körkort inte var giltigt. Kanske hade Ne-Yo bråttom till en hårsalong, vad vet jag. Men en sak vet jag nu iaf, varför han alltid bär keps eller mössa.

Men det fråntar ju inte mitt tycke för den enormt talangfulle Ne-Yo.
Här får ni min favorit av han, om du kanske glömt den.Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!


Little Miss Obsessive

image821


Ashlee Simpson
en av de två simpson systrarna som fortfarande styrs av fadern är på väg att släppa hennes tredje album, Bittersweet World kommer senare i vår. Första singeln som Timbaland är med på , Outta My Head, har inte gjort någon större succe på radion borta i USA och jag var inget större beundrare av låten som var alldeles för stiff.

Nu kommer den ryktade andra singeln som leadsingern från Plain Whit T's Tom Higgens är med på, låten heter Little Miss Obsessive och känns kanske lite mer rätt för henne, lite mer rock samtidigt som den håller sig i midtempo vilket får hennes sträva röst faktiskt låta bra.


Ashlee Simpson feat. Tom Higgens - Little Miss Obsessive


Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!
I'll make your day, OK!!!

image820

Chris Browns skiva Exclusive visade sig vara ett riktigt tungt köp med många låtar som skulle fungera som singlar, nu kommer den fjärde från skivan. Denna låt är en favorit från början, låten är producerad av Kanye West och joinar på tracket gör han också. Ett av skivans bästa spår blir nu hans fjärde singel alltså!


Chris Brown feat. Kanye West - Down


Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!Karina Pasian

image819

Ni kanske minns remixen på Chris Browns
With You, yes där var hon med. Karina Pasian är 16 år gammal och jämförs redan med Whitney Houston och Alicia Keys, redan vid fjorton års ålder så signade hon på för DefJam för en sjusiffrig summa. Redan i mixen med Chris Brown så lade jag märke till hennes pipa som är någonting speciellt.

Nu i år så kommer hon med sitt debutalbum? och här är första låten ut. Låten är skriven av The Dream och producerar gör Tricky Stewart. Jag tycker de här är bra skit, midtempo är verkligen vad som gäller i år.


Karina Pasian - 16 @ WarKommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!No AirEn av förra årets finaste ballader kommer nu som singel, jag talar om Jordin Sparks andra singel från hennes debutalbum. Med på tracket är Chris Brown som nu förtiden kollabar med en massa artister, och som sagt denna vackra ballad är en kanon fin låt som säkerligen kommer slå sig hårt på hitlistorna. Låten är producerad av The Underdogs och släpps som sagt idag som singel.Jordin Sparks feat. Chris Brown - No Air


Nya länkar!

Här kommer nu dom 12 absolut hetaste låtarna just nu! Du har väl inte missat dom?

Vilken är din favorit just nu??

Akon - Come Back To Me

Usher feat. Young Joc - In This Club

Mariah Carey - Touch My Body

Flo-Rida feat. Timbaland - Elevator

Alicia Keys feat. Ludacris - Like You'll Never See Me Again

Mary J Blige - Come To Me (Peace)

Usher - Movin Mountains

Kanye West - Hey Mama (Grammys Mix)

Jesse McCartney - Leavin

Leona Lewis - Better In Time

Wynter Gordon - Surveillance

Akon - Could You Be The Reason


Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!Jack JohnsonDen 32 årige singer songwritern från Hawaii, Jack Johnson är en otroligt begåvad musiker som i början av februari släppte sitt femte studioalbum i karriären. Sleep Through the Static som är proppat med feel-good låtar och såna här riktiga sommar mys låtar.

Första singeln från albumet heter If I Had Eyes, jag gillar det och hoppas ni gör de likväl.

Jack Johnson - If I Had EyesKommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!

Discipline

image818


Janet Jackson - Discipline (2008)
FullAlbum

En artist som jag valt att inte skriva så mycket om är Janet Jackson, trodde väl aldrig att hennes comeback skulle vara någonting speciellt. MEN jag hade fel, jag tycker faktiskt om albumet som släpps den 26 februari. Favoritlåtarna på albumet är Greatest X Ever, Cant B Good, So Mucha Betta och Feedback. Jag föredrar Janet i lite midtempo låtar då hennes röst får blänka som mest. Den snart 42 åriga Janet har nio stycken "mellanspår" på skivan vilket gör alltså att albumet har 22 spår. 2Nite som är producerad av mina favorite Stargate var en låt som jag hade hoppats på men dom kan väl inte alltid lyckas.

Här är iaf Janet Jacksons nya album Discipline, köp skivan här!
Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!

Movin Mountains

image817

Inte nog med att man idag fått en låt av stekhete Usher, nu den hela versionen på en av årets - hitentills - fetaste låtar. Producerat och skrivet av dröm duon The Dream och Tricky Stewart så kommer nu låten som bokstavligen flyttar berg. Låten är inte riktigt i HQ men den kommer ASAP självklart när den finns.

Först ut såklart!

Usher - Movin Mountains

Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!

I Can't Win

image816

En av dom hetaste artisterna just nu, Usher, valde att inte uppträda på Grammys galan som gick av stapeln för någon vecka sen. Hans första singel, In This Club, från de kommande albumet som än inte har något release datum. Trots det så har nu - i princip - tre hela låtar läckt, och alla lyser med glans. Ja precis tredje låten är nu den som jag tidigare gav er en preview på. Låten som är producerad av
Stargate och skriven av Ne-Yo.

Ne-Yo själv säger så här om Usher idag; "He's not the 'Yeah!' guy anymore. He's matured a little bit," Ne-Yo said. "So we have to find a way to balance his maturity with his fanbase, which goes from the youngest to the oldest."

Denna låt nu som läckt, är en pianodriven lugn låt som jag verkligen känner .
Vad tycker du?

Usher - I Cant WinKommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!ilovemeor NEWS

image811


Mariah Carey är väldigt aktuell nu, hennes album E=MC2 börjar dyka upp i affärer i mitten av april. Första singeln från albumet, Touch My Body, gick nu i början av veckan in på Billboardslistorna. Filmproducenten Brett Rattner producerar den video som just blivit inspelad till singeln som alltså idag släpptes. Mariah själv investerade häromdagen i ett 4.6 miljoner dollar hem på Bahamas, Se bilder här

image812

21 årige r&b artisten Mario släppte i förra året albumet Go!, han ska som många andra artister även släppa direkt nytt. Senare i år kommer hans fjärde studioalbum Just Me. Mario som för övrigt ska vara med i USA s svar på Lets Dance!

image813

Som jag nämnde tidigare är det många som släpper nytt material i år, trots att dom släppte i förra året. En av dom är Akon, jag gav er i förra veckan två singlar som läckt från de kommande albumet som än är odöpt. Den 34 årige Senegalesen säger att en av hans "drömmar" är att arbeta med Bono från U2.

Just nu så är Akon faktiskt i Sverige, i själva verket så träffade min flickväns syster Akon i lördags, han som är känd för att festa hårt ( Exempel 1, Exempel 2 ) åker på Torsdag hem till USA, anledningen till hans besök är att jobba på nytt material till skivan. Alltså, kanske ett svenskt sammarbete?

image814

Fast NEWS
  • Janet Jacksons väntade comeback album Discipline bör läcka snart, och självklart dyker det då upp här på sidan.
  • Alicia Keys som snart kommer till Sverige på konsert drar i mitten av april igång sin USA tour, då teamar hon upp med American Idol vinnaren Jordin Sparks.
  • På tal om Jordin så kommer i slutet av denna vecka videon till låten No Air med Chris Brown.
  • För er som har stenkoll och vet att Dr.Dre släpper sitt sista album i sin karriär i år och undrar när de dyker upp, i början av juni.
  • Veckans smashit på NRJ är denna vecka Mat Pokora med She's Dangerous, ni vet väl vart ni läste om de först?


Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!


I'm Here To Make Peace

image810

En av branschens största talanger, Mary J Blige släppte i förra året albumet
Growing Pains. Första singlarna från albumet, Just Fine och Work That har inte gjort något större väsen i från sig här hemma i Sverige. Men nu kommer tredje singeln, min favorit från albumet.

Låten Come To Me (Peace) är skriven av den otroliga duon The-Dream och Tricky Stewart. Det är alltså den tredje och kommande singeln från hennes grymma album som förövrigt blev framröstat av Rolling Stone Magazine som förra årets 29e bästa album.

Maffigt producerad och en underbar text gör de här till en av mina alltime personliga favoriter, den fanns med här på sidans Best Of November album samt Valentine Albumet från förra veckan.

Mary J Blige - Come To Me (Peace)


Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!Site Info

Sidan kommer att under 3 timmar stängas ner, mellan 1800 och 2100 så kommer sidan vara nere.Ludacris And Alicia Keys

image794

När man inte trodde att de kunde vara finare, bättre eller vackrare.

Min absoluta favorit Alicia Keys entrar snart scenen på Hovet, jag har haffat biljett och om du missat det så borde du göra det fort!

No One
ligger på fjärdeplatsen på den amerikanska billboardlistan (har legat på listan i 23 veckor) , på 14e platsen finner vi andra singeln Like You'll Never See Me Again.
Läs tidigare

Nu har de i några dagar cirkulerat en remix på andra singeln, jag har inte smakat på förrän tidigare ikväll och herregud.

Ludacris and Alicia Keys make you say

Alicia Keys feat. Ludacris - Like You'll Never See Me Again


Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!

I Wanna Scream So Loud For You

image793

Efter att i förra veckan gjort ett sådant
otroligt framträdandeGrammys Galan i USA, har många suktat efter den versionen av Hey Mama som Kanye West då framförde. Orginallåten som är från plattan Late Registration har senaste tiden varit på spellistan igen efter att Kanyes mamma, Donda, gick bort i början av november.

"After the performance of "Hey Mama", the broadcast cut to several shots of celebrities in the audience crying"

Det har varit många som pratat om en ny version av den redan fantastiska låten.

Självklart hittar ni den här först!!

Kanye West - Hey Mama (Grammys Mix)

För er som missat orginalet.
Kanye West - Hey MamaKommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!

Used To Date Kanye, Now She Wants MeSom jag
tidigare i januari skrev så kommer nu andra singeln från Flo-Ridas kommande album Mail On Sunday, den här gången som koll-abar han med Timbo, som verkligen rullade upp basen i denna låt. I videon så gör bl.a DJ Khaled, Rick Ross och Christina Milian ett litet besök.


Flo-Rida feat. Timbaland - ElevatorKommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!ilovemeor.blogg.se

Sidan har under senaste veckan stagnerat inläggsmässigt, anledningen till det är väl att jag inte haft tid och sen så händer det inte alltför mycket speciellt och de lilla som jag nu missat kommer nu under kvällen eller morgondagen plus så mycket mer.

I övrigt så händer det mycket med själva projektet jag har här, alltså sidan i sig. I slutet av februari kommer sidan återigen nämnas i musikmagasinet Track Magazine och återigen så har jag med en artikel i samma tidning. Mycket mer är på G just nu, en sak är att imorgon kommer nya loggan till sidan som jag fått experthjälp av en riktig stjärna. Senare under veckan så kommer en intervju med Raheema och mycket mycket mer.


För er som fortsatt besöka sidan trots de fattiga innehållet tackar jag! I själva verket så har jag under de två senaste veckorna förlorat en fjärdedel (!) av besökarna vilket är otroligt tråkigt, men jag hoppas innerligen ni fortsätter följa sidan. Mer än gärna så får ni göra sidan en tjänst, att spread the word liksom, nämn sidan, för ju mer besökare så blir man ju själv flitigare.

Tack igen. Bara för att de är en av årets kommande hetaste comebacker kommer nu en ännu längre preview på Usher Movin Mountains. Den låter så bra så de inte riktigt stämmer. EDIT: Låten som påstods tidigare varit prodcerad av Timbaland är bara rykten, inte ens MTV hade all fakta rätt, producerat låten har favoriten The-Dream och Tricky Stewart gjort.

Usher - Movin Mountains Longer Preview 1:50

Plus en ytterligare låt som inte kom med på hans album Exclusive, jag tycker den låter helt okej! Vem talar jag om? Självklart CB, snart är han på Berns och kör Kiss Kiss.

Chris Brown - Again

Valentine Album

image790

Torsdag den 14 februari så är de Alla Hjärtans Dag, en dag för många affärer att utöka sin budget och en dag för många att ha en trevlig dag med sin käraste. Så vad passar bättre än ett Valentine album med artister som Alicia Keys, Chris Brown och Leona Lewis.

Bränn ut och du har kvällen halvt gjord!

ilovemeor Valentine Special - FullAlbum 2008

Torrent Download


Tracklist:

01-Colbie Caillat-Bubbly
02-Alicia Keys-No One (Valentine Remix)
03-Alicia Keys-Tell You Something (Nana's Reprise)
04-Chris Brown-With You
05-Corey Williams-Promise Me
06-Delta Goodrem-Take Me Home
07-Enrique Iglesias-Somebody's Me
08-J. Holiday Ft. Fabolous-Bed (Remix)
09-Lenny Kravitz-I'll Be Waiting
10-Leona Lewis-Bleeding Love
11-Leona Lewis-Angel
12-Little Bit-Love
13-Mary J. Blige-Come To Me (Peace)
14-Ne-Yo-Go on Girl
15-Qwote ft. Trina-Don't Wanna Fight
16-Usher-In This Club (feat. Young Jeezy)Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!
Touch My Body

image791

En av dom mest omtalade låtarna just nu är Mariah Careys Touch My Body som kommer att finnas på hennes kommande album E=Mc2 , en av dom största musiksidorna stängdes idag ner pga att dom postade en preview av låten som för en timme sen premiärspelades på en radiostation i USA. Så med en liten touch av nervositet slänger jag nu upp hela låten!

Så here we go, så nytt och först här på ilovemeor.blogg.se , the diva.!!!!
Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!Untitled

image787

Ushers kommande femte album är ett av dom jag ser fram mot mest i år, se bara dom som varit med och hjälpt den nu snart 30 åriga amerikanen  Lil Jon, R. Kelly, Jermaine Dupri,  J.U.S.T.I.C.E. League, Polow da Don, Kanye West, Swizz Beatz, Bryan-Michael Cox, Ne-Yo, Timbaland, Danja, T-Pain, Robin Thicke.


Två previews och en hel låt har hittils släppts, huruvida "The Painter" är en låt från de kommande albumet är osäkert. Den som ja nu slänger upp är en preview som tidigare inte funnits här på sidan, låten heter Untitled och är skriven av Ne-Yo och producerad av Stargate. Mycket intressant!!!

Usher - Untitled (Prod. By Stargate)   Preview

Usher - Movin Mountains (Prod. By Timbaland)   Preview

1st Single - Usher feat. Young Joc - In This Club


Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!
Fresh Akon

image785

Den 34årige Senegalesen Akon låg bakom 21 låtar på förra årets billboard lista, han har gästat artister i över 130 låtar och hans skivbolag Konvict Muzik expanderar hela tiden.

Hans album Konvicted har sålt över 4 miljoner exemplar och nu i 2008 så kommer hans tredje studioalbum. Mycket mer vet man inte om albumet men 2 helt nya låtar har nu läckt och självklart så får du dom här. Låtarna Come Back To Me och Could You Be The Reason är två riktigt bra låtar som känns fräscha i soundet och i cant wait tills hans album släpps, de här är bra skit helt enkelt!!

Akon - Come Back To Me

Akon - Could You Be The Reason

Nya länkar

Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!

It's Never Too Late To Apologize

image784


Talanfulla Blu Cantrell (Breath, Hit Em Up Style) , släpper i sommar nytt album, Buzz Song som albumet är döpt till är ett album som hon jobbat med i över ett år och fått hjälp av bl.a Will.I.Am, Sean Paul och Eve.

Men nu först, ni vet One Republics Apologize? Självklart vet ni, de är ju en av förra årets bästa och mest uttjatade låtar. Nu gör 31 åriga amerikanskan en throwback på den låten och de låter helt okej.


Blu Cantrell - It's Never Too Late To Apologize (One Republic feat. Timbaland Throwback)


Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!

Breakdown

Det här händer under kvällen.Nytt från
  • Usher
  • Mariah Carey
  • Akon
  • Blu Cantrell
PLUS ilovemeor Valentine Special FULLALBUM
CB på Berns

image783


Jag visste det inte tidigare men så här är det ialla fall, fredagen den 14 mars så intar ingen annan än Chris Brown scenen på Berns i Stockholm. Köp dina biljetter på
www.ticnet.se

Det är första gången artonårige Chris kommer till Sverige för att göra en live spelning, har man råd att missa det?Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!Last Night I Saw You In My Dreams


Kanye West - Stronger / Hey Mama

Kanye West är en otroligt begåvad människa som alltid lyckats fräscha till allting som han gör, med egna mixar på egna låtar och en otrolig inställning att alltid leverera gjorde och gör att han är en av dom största artisterna. I söndags på Emmys galan så uppträdde han och visade varför han är så stor. Först med en härlig version av Stronger för att sen köra i väg en overkligt gripande version av Hey Mama.

Se och njut!

Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!

Better In Time

image782

Leona Lewis har på 18 månader gått från "no one" till "the one". Hon har blvit englands nya pop prinsessa och nu ska hon erövra staterna. I helgen gick ju emmy-galan av stapeln, där hon
framförde sin (i USA) aktuella singel Bleeding Love, videon som för två veckor sen dök upp i ny version rullas nu flitigt på de amerikanska tv stationerna.

Den 22 åriga engelskan kommer under veckan spela in videon till andra singeln från albumet Spirit, låten Better In Time är den som ska mantla första singeln som slagit alla möjliga rekord i hemlandet. Vi får väl se hur de blir med den här låten som är skriven och producerad  J.R. Rotem .

Låten är en midtempo låt som har två versioner, en album version och en singelversion.

Leona Lewis - Better In Time Single Version MQ

Leona Lewis - Better In Time Album Version HQKommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!


If I Aint Got You


Om du följde ilovemeors julkalender så känner du säkert igen den skönsjungande Kevin Michaels Ain't Got You. Kevin som i hans självdöpta album kan sjunga väldigt ljust och tunnare än Nicole Richie under en diet men i den här balladen så visar 22 årige Philadelphia sonen ett otroligt djup i rösten som gör/kommer göra honom till en av dom större soul artisterna i den kommande generationen.

Kevin Michael - Ain't Got YouKommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!


*10.02

Imorgon,nytt  från Usher, Leona Lewis och mycket mer plus ett Valentines Day album!

Sorry for the hold up

Bad Sound Kills Good Music


Du älskar säkerligen Ushers nya så som jag, här är låten i HQ.

Usher feat. Young Jeezy - In This Clubtuneilovemeor

image780

Sorry för de senaste dagarnas lama uppdatering, skärpning imorgon då de dyker upp nytt och fräscht för dig! Bl.a. en till preview från Usher, vem han jobbat med på låten - Ne-Yo och Stargate. Kan väl inte bli annat än succé.

Stay tuned !!Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!


Rulebreaker

image779

Ni kommer väl ihåg vad jag skrev i förra veckan ;

* Ashlee Simpson släpper sitt nya album Bittersweet World den 18e mars. Men redan nu i början av februari så släpps ett 3 Track EP. Timbaland / Royal Court / Jim Beanz är trion som ligger
bakom första singeln Outta My Head , medföljande två låtar är en låt från hennes tidigare album och en helt ny låt från trion som gjorde första singeln. Låten heter Rulebreaker och är otroligt intressant!  "

Nu kommer låten!! Den ryktade andra singeln!

Ny länk kommer senare!

Ashlee Simpson - Rulebreaker1st Single - Ashlee Simpson - Outta My Head (Ay Ya Ya Ya)

Michael Jackson

image778

Michael Jackson, mannen med bokstavligt flera ansikten är en av historiens största artister. Hans musik och inte minst videor revolutionerade en hel musikvärld och satte standarden för dagens musik. Med över totalt 30 listettor under sin karriär så kommer nu Thriller - 25th Anniversary Edition skivan . Skivan som är de mest sålda albumet NÅGONSIN. Nu kommer nya versioner på gamla låtar och låtar som aldrig tidigare släppts.


FullAlbum

Michael Jackson - Thriller 25th Anniversary Edition
Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!


Acoustic

Som lovat...
FullAlbum

image777

Best Of Acoustic Vol.1 - www.ilovemeor.blogg.se

ny länk
Torrent Download.

Tracklist.
Acoustic Versions Of

01-Lenny Kravitz-Stillnes Of Heart
02-2 Pac-Thugz Mansion
03-Tracy Chapman-Fast Car
04-Alicia Keys-Like You'll Never See Me Again
05-Alicia Keys-No One
06-Daughtry-Home
07-David Gray-Babylon
08-Evanescence-Call Me When You're Sober
09-John Mayer-Slow Dancing In A Burning Room
10-Kevin Michael-We All Want the Same Thing
11-Kevin Michael-it Don't Make Any Difference
12-Passion (NE-YO Cover) - So Sick
13-OneRepublic-Stop And Stare
14-OneRepublic-Apologize

Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!Is It You?


Har du sett filmen Step Up ? Well well, har du följt sidan så vet du att uppföljaren Step Up 2 snart dyker upp. Här har ni
trailern till filmen. Med på film soundtracket är bl.a. T-Pain, Kevin Michael, Flo-Rida men ledmotivet till filmen är från Cassie, och nu kommer videon till en låt som nämndes tidigare i augusti här på sidan. Låten är en personlig favorit, och min kärlek för Cassie är enorm.

Cassie - Is It You
Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!

Usher Raymond

image776

I år fyller han 30 år. För 14 år sedan så släppte han sitt debutalbum, ett album som satte han på kartan. Idag är Usher en av dom största artisterna, de var ju iofs fyra år sedan han släppte Confessions, ett album som sålt runt 15 miljoner exemplar.

Usher som går genom en tuff period nu när hans far gick bort i mitten av januari, har heller längre inte något bestämt datum på hans kommande album Regret.

Nu finns iaf första singeln i sin helhet. Låten är producerad av Polow Da-Don, jag älskar låten som är definitiv för listorna och din ipod.

1st Single: 
Usher feat. Young Jeezy - Love In The Club

Ni har väl inte missat previewen på
Usher Feat . Timbaland - Movin Mountains


Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!

Black Liberace

image775Ständige ilovemeor favoriten Taio Cruz har idag premiär på sin video till tredje singeln som verkligen är grym!
Läs tidigare. Taio och Come On Girl! Enjoooy....


Taio Cruz feat. Luciana - Come On GirlKommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!

Movin Mountains

Imorgon så dyker de upp ett otroligt speciellt album på sidan, med bland de finare som finns inom musiken. Akustiska versioner av en redan otrolig låt.

image774

Så hold on, tills dess så bjuder jag på lite vad som ska komma inom en snar framtid när hans album släpps. Å albumet hans släpps 4 mars, vem pratar jag om? Det här låter bara så jävla bra! Vem som skrivit låten vet jag inte men de låter sannerligen som våran
Terius Nash. The American Dream

Kom nu ihåg vart ni läste om de först! För de här är så nytt så de knappt finns!

ilovemeor EXCLUSIVE
Usher Feat . Timbaland - Movin Mountains PREVIEW
Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.

Thanx!