Best Of Januari 08

Här kommer dom absolut bästa låtarna från första månaden av året 2008. Januari månad är över och nu kommer februari och sidan kommer köra på som vanligt!

Nu imorgon dyker en omröstning upp där ni får rösta fram månadens låt! Wey wey....


Fullalbum Download

Best Of Januari 08 - www.ilovemeor.blogg.se

Torrent File Download.

image773
Imorgon Fredag så kommer de upp en del favoriter i nerstrippade akustiska versioner, fortsätt besök sidan!


Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.

Thanx!Best Of

Under kvällen kommer BEST OF JANUARI 2008!

PLUS En omröstning om vilken låt som blir månadens låt, röstningen börjar imorgon. Frågan nu är bara, vilken tycker du har varit månadens låt? (
Alltså en låt som lagts upp på sidan under januari månad)

Britney Spears

image771

Tidigt i morse så blev Britney Spears hämtad av ambulans och dussintalet poliser samt helikoptrar följde 26 årige två barnsmamman till en okänd destination, enligt en polisman på plats så blev hon hämtad och vidareförd för att "get help".

image772Enligt CNN och The Los Angeles Time blev hon förd tll UCLA Medical Center för att gå igenom en "mental evaluation hold." Men de är ingenting som alltså är bekräftat.

Tidigare i januari så blev ju polisen kallad till Britneys residens eftersom hon vägrade att lämna tillbaka barnen Sean Preston 2, och Jayden James, 1 till Kevin Federline som har vårdnaden över barnen. Polisen var också hemma hos Spears i måndags kväll då papparazzi fotografer hade stått precis utanför hennes hus, alltså tagit sig förbi grindarna utanför hennes tomt.


Britney Spears - EverytimeKommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!

Leavin

image770

Sedan barnsben så har Jesse McCartney varit ett känt ansikte för många, nu i maj kommer hans tredje stuidioalbum och här har ni första singeln Leavin. Jesse som faktiskt var med och skrev Bleeding Love, ni vet Leona Lewis låten. Vet dock inte vem som gjort de här men jag tycker definitivt att de funkar, om inte mer! Jag tycker den är förvånansvärt medryckande.


Jesse McCartney - LeavinKommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!I Dont Care What They SayHär är den amerikanska video versionen till en av dom bäst säljande singlarna i Englands historia. Leona Lewis med sin magiska Bleeding Love, Ni fick låten från sidan den 16 september redan och nu kommer den igen, låten som - iaf för mig - aldrig blir dålig. I en ny amerikansk version! Enjoy !!

Leona Lewis - Bleeding Love


Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!

New Album: It Is Time for a Love Revolution.

image766
43 år gamle men ändå så fräsche Lenny Kravitz kommer att i nästa vecka släppa sitt åttonde studio album, vad som med detta album är otroligt imponerande är att han gjort allting själv. Skrivit och producerat.

Lenny som är en av mina personliga favoriter är en av dom mäktigaste när de gäller att göra ballader, första singeln ut från albumet blev en ballad och inte vilken som helst. I'll Be Waitin är en låt jag lyssnat på sen jag fick tag på den i
slutet av oktober, vad jag dock inte lyckats fått tag på förrän nu då är en HQ version av låten och de jag ger er nu är en HQ version av hela hans album som finns i affärer nästa vecka i USA. Själv säger legendaren att efter albumet släppts så ska han turnera i två år, de han älskar mest.

Jag har än inte hunnit spana genom albumet, men skriver ner lite mer imorgon om mina personliga favoriter på skivan!


1st Single in HQ - Lenny Kravitz - I'll Be Waitin

Självklart, Först ut !

FullAlbum Download

Lenny Kravitz - It Is Time for a Love Revolution (2007)
Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!


Pretty. Odd

image769

De fyra talangfulla medlemmarna i bandet Panic! At The Disco släpper i slutet av mars sitt andra studio album. Ni kanske minns boysen från Las Vegas med låtarna med titlar som är så långa så de inte får plats i displayen på din ipod.

Den här nya singeln Nine In The Afternoon från de kommande albumet Pretty. Odd är en fin låt som definitivt ska finnas med på sidan!

Panic At The Disco - Nine In The Afternoon
Till er som läste i de briefa nyheterna som ja skrev igår om Mariah Careys låt skulle dyka upp ikväll men nu är de nya vändningar, låten (alltså första singeln från hennes kommande album) kommer att dyka upp inom 14 dagar!! Mycket tråkigt...


Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!


Swedish Pride

Den senaste månaderna har svensk musik varit stekhet! Vi har svenska producenterna Bloodshy & Avant som ligger bakom artister som Britney Spears, Kevin Michael, Jordin Sparks och Jennifer Lopez. Sen har vi artisterna som erövrar bit för bit av musikvärlden. Adam Tensta blev häromdagen nämnd i perezhilton bloggen, och nu vår största musikexport för tillfället Robyn är med i den officiella remixen till Snoop Doogs Sexual Eruption.

image763

Den nu snart 29 årige Robyn har varit för oss svenskar känd sedan hon slog igenom 1995, som sexton åring med låten Do You Really Want Me. Sedan dess har hon vuxit från en tjej i silverjacka från lijeholmen till en världsstjärna. Hennes ( med Kleerup ) With Every Heartbeat petade i augusti 2007 ner Timbalands Way I Are från första platsen på den engelska singellistan.

Robyn som i 2004 lämnade sitt skivbolag för att starta sitt egna bolag för att få känna sig som sin egna boss och få mer frihet öppnade upp många dörrar. Så i 2005 släppte hon här i Sverige alumet Robyn med hitar som Be Mine och Handle Me. Men så i augusti förra året släppte hon en andra upplaga på skivan med bl.a. låten With Every Heartbeat och de gjorde en enorm succe!

Och nu då så gör hon sitt första släpp i USA på tio år! Med Five Track EP albumet The Rakamonie EP, fem låtar finns på den och släpps alltså idag i staterna. För oss svenskar så är de ingenting nytt utan de består av två akustiska låtar ( Be Mine , With Every Heartbeat ) plus tre till från henne som vi redan hört!

Vad jag nu bara väntar på är ett helt nytt album från en av sveriges största popstjärnor genom tiderna. Men until then så bjuder jag på lite akustiskt och remixen med Snoop Dog.


Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!Good Girl Gone Bad

image754

Den 18 februari fyller Rihanna 20 år. Nu så här veckorna innan hennes tjugoårsdag kan man säga så här;
  • Hon har haft fem listettor
  • Senaste albumet har sålt över 3.8 miljoner exemplar
  • Hon har spelat in tre album på tre år.
  • Vann på galan World Music Awards priset World's Best-Selling Pop Female Artist & Entertainer of the Year.
  • Fick priset Monster Single Of The Year på MTV VMA's i 2007 med låten Umbrella.
Det har alltså gått relativt bra för alltså den än 19 åriga tjejen från Barbados. Nu iaf, så släpps femte singeln från albumet Good Girl Gone Bad. Låten ligger redan på sjunde plats på den amerikanska Hot Dance Club listan.

Rihanna - Breakin Dishes


Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!811202

image753

"Living Legend, You can look but dont touch."
 - Britney Spears - Hot As Ice

Hon har cirkulerat i pressen sen hon erövrade en hel musikvärld vid sjutton års ålder. Skandaler på skandaler, men shit! Hon kan fan göra bra musik, albumet Blackout blev för någon dag sen på NRJ galan i Cannes utsed till förra årets bästa album. Jag skulle kunna tänka mig att minst tio låtar från hennes album skulle kunna släppas som singlar. Första singeln Gimme More slog stort, andra singeln Piece Of Me gjorde likadant. Nu kommer tredje!

Britney Spears - Hot As Ice


Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!Not Like That

image752

Den 22 åriga Ashley Tisdale känner ni kanske igen från High School Musical filmerna där hon spelar bitchen Sharpay, i början av förra året så släppte hon sitt debutalbum men singlarna har väntat, för någon vecka sen så gick hennes He Said, She Said som veckans hitvarning på ZTV. Här kommer tredje singeln från albumet Headstrong .


Ashley Tisdale - Not Like ThatKommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!Hissen

image751

F
lo-Rida har en superhit nu som rullar överallt med nappyboy T-Pain. Low är en låt som jag aldrig riktigt fastnat för och vet inte om jag ens gillar Tramar Dillard som Flo-Rida ( uttalas Flow-Rajdah) , mannen är med på DJ Khaleds senaste album som jag till en början gillade, men nu känns den som bara som en gammal P.Diddy låt när han jamar Bad Boy Records, å Dj Khaled We The Best! Mmm...

Så Flo-Rida hamnade väl i mellan, var kanske därför jag även var tveksam till denna låt som kommer att vara tredje singeln från hans debut album Mail On Sunday som kommer ut i mitten av mars. Med på tracket, yes Timbaland. Finns de någon låt som T. inte är med på? - Tvi tvi, tveksam borde jag inte varit, de här är bra skit!

Flo-Rida feat. Timbaland - ElevatorKommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!Stop And Stare

image750

Pop-rock bandet One Republic från Colorado släppte sitt album Dreaming Out Loud i slutet av november. Bandet är mest kända för låten Apologize , en låt som finns med på albumet och Timbalands album Shock Value. Nu kommer andra singeln från Ryan Tedder och hans crew.

Ryan som är leadsinger i gruppen är en av dom hetaste i gamet just nu och sätter en touch på många låtar. Leona Lewis - Bleeding Love, Ashlee Tisdale - He Said, She Said, JLo - Do It Well är några utav låtarna han jobbat med!

Nu andra singeln, Stop And Stare med One Republic. Här är den
sprillans nya videon till låten!

One Republic - Stop And StareKommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!
ilovemeor NEWS!

Här och nu kommer färskt rykande musiknyheter! Under tisdagen så kommer de upp en massa nya singlar från många storartister som Rihanna, One Republic och Flo-Rida.image741

* Mariah Careys kommande album "That Chick" är ute på marknaden i april och who can wait? Då till dom - för stunden - ännu mer intressanta nyheter, Imorgon tisdag så komer hennes första singel från albumet att spelas på en amerikansk radiostation. Självklart kommer den dyka upp här senare under dagen!!!!image742

* Allas kärlek Leona Lewis har under dom senaste tre månaderna blivit en världsstjärna. Debutalbumet Spirit släpptes i England i början av november medans albumet släpptes här i Sverige i förra veckan. Just Nu så är Leona i USA och ska i veckan börja promota sig själv där eftersom albumet än inte har släppts i staterna (april). På onsdag så ska engelskan vara med på MTV TRL Show och lansera sin nya video för
Bleeding Love (2nd Video Version). Självklart kommer även den dyka upp här så fort den kommer!

Vad som är spännande i de här fallet är att under hennes senaste veckor så har hon jobbat på två helt nya låtar som kommer att finnas med i den amerikanska release gåvan. Låtarna heter Forgive Me och Misses Glasses. Förstnämnda låten är producerad av Akon och sistnämnde är skriven och producerad av Mad Scientist och RockCity. Behöver jag ens säga att dom kommer dyka upp här? (Dom gör det)image743

* Madonna släpper snart sitt nya album! Sean Garrett, Akon, Pharell Williams, Danja, Timbaland är några som hjälpt den nu snart 50 åriga amerikanskan på de kommande albumet. Första singeln från de än odöpta albumet är 4 Minutes To Save The World, låten är producerad av Madonna själv och mogulen Timbland, som om inte de vore nog så är Timbo själv med på tracket och ingen annan än Justin Timberlake! Låten bör snart finnas och då finns den även på sidan.image745

* American Idol vinnaren Jordin Sparks släppte sitt självdöpta debutalbum i november och första singeln Tattoo blev en top 10 låt på de amerikanska listorna. Andra singeln är No Air, en fin duett med Chris Brown. Ni läste tidigare om den här på sidan, men nu har de precis spelats in video till låten och självklart kommer ni finna den här snart!

Jordin Sparks feat. Chris Brown - No Air
image744

* Ni kanske undrar vad som hände med Nicole Scherzingers skivsläpp. PussyCat Dolls leadsingern släppte i juli första singeln "Whatever U Like". "Baby Love" fann ni senare här på sidan redan första september och tredje singeln Puakenikeni håller nu på att lanseras, låten är skriven och producerad av Brick & Lace.

De är ett rätt maffigt tema som ligger bakom hennes debut album "Her Name Is Nicole" som har release datum på den 26 februari, så nu vet ni var hon är!image746

* Mannen bakom de mesta de två senaste åren, Timbaland är alltid het! Nu så är Timothy Mosley, som han egentligen heter, med i kampanjen H&M Fashion Against AIDS. Fler artister som är med i samma goda kampanj är Good Charlotte, The Cardigans och Rihanna.image747

* Ashlee Simpson släpper sitt nya album Bittersweet World den 18e mars. Men redan nu i början av februari så släpps ett 3 Track EP. Timbaland / Royal Court / Jim Beanz är trion som ligger bakom första singeln Outta My Head , medföljande två låtar är en låt från hennes tidigare album och en helt ny låt från trion som gjorde första singeln. Låten heter Rulebreaker och är otroligt intressant!

1st Single - Ashlee Simpson - Outta My Head (Ay Ya Ya Ya)image748

* En av mina personliga favoriter Keri Hilson släpper under första kvartalet här sitt deutalbum, "In A Perfect World" kommer att innehålla låtar som är producerade av hennes nära vän Timbaland. För att nämna några till så har vi Danja, Polow Da Don och Swizz Beatz. Den 25 årige Keri från Atlanta, Georgia är en otroligt spännande artist och hennes album är ett av många intressanta album släpp iår!!Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!
Come On Girl

image739

image740ilovemeor favoriten Taio Cruz som jag först skrev om i september, släpper i mars sitt debutalbum Departure. Taio som är från England men rötter i Brasilien och Nigeria är en producer som kommer bli grymt stor. Kan mycket väl vara i år de smäller riktigt stort för den 24 åriga Taio.

Hans tidigare två singlar I Just Wanna Know och Movin On har inte slagit in sig på top 20 i England men kanske gör tredje singeln det! Jag hoppas de iaf, för de här är riktigt bra!!

Taio Cruz feat Luciana - Come On GirlKommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!

Did U Know


image347

Från den här sidan kan du direkt ladda hem låtarna till din data.1. Klicka på låten du vill ha
Wynter Gordon - Surveillance
2. Då öppnas ett nytt fönster.
3. I det nya fönstret så står låtnamnet i princip i mitten, högerklicka på de å "Spara Mål Som" eller liknande.
4. Spara de på skrivbordet eller där du vill ha den.
5. Sen är de klart, du har den på datorn å there you go!
6. Lyssna?SelfishTidigare i november
förra året så skrev jag om Asia Cruise, jag snappade upp hennes låt Selfish. Nu dyker videon upp till låten.

Skivbolaget som hon är signad för ville promota henne lite mysteriskt, genom att inte röja hennes identitet, inte ens en bild på Asia. Kampanjen kallades för Who Is Asia Cruise. Många förväxlade henne med Asia, som var med i PussyCat Dolls showen som sändes på tv, men icke.

Asia Cruise - SelfishKommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!

Girlfriend In Africa

image738


Jay Z vs. Toto - Girlfriend In Africa

ilovemeor special !Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!

Gavin DeGraw

image737

En av mina absoluta favoriter, Gavin DeGraw släpper senare i år sitt andra studioalbum. Den snart 31 åriga Gavin fick sitt stora genombrott när hans I Dont Want To Be var titellåten till tv serien One Tree Hill. Efter det så sålde hans skiva Chariot riktigt bra internationellt och nu är han iaf en av mina stora favoriter. Var faktiskt Gavin som gjorde att jag blev otroligt musikintresserad!! Sug på den!

När hans album dyker upp är oklart, på hans officiella sida så står de att man kan räkna med det i höst kanske t.o.m i vinter medans skivbolaget säger i April. Jag hoppas innerligen att de dyker upp så fort som möjligt, men en låt duger bra nu iaf! För yes, här är nytt med Gavin DeGraw!! Låten är en riktigt bra låt som gör sig bäst efter ett par spelningar!Gavin DeGraw - In Love With A Girl
ny länk


Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!Matthieu Tota

image736

22 åriga franska artisten M.Pokora inledde sin karrär i Popstars i Frankrike i 2003, men de är inte förrän nu som hans stora internationella genombrott börjar närma sig. Senare i år så släpper han sitt fjärde album, MP3, med och hjälper till på albumet är giganten Timbaland, en man som verkar vara överallt för att sätta sin touch på allt.

Första singeln från albumet som är Dangerous, med på tracket är också Timbos bror Sebastian.

M. Pokora feat. Timbaland & Sebastian - Dangerous
Ny uppdaterad länkKommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!


jOin us


image735

Joina oss nu på Facebook!

Gruppen
ilovemeor !
klicka för bilden för att länka dig dit!
Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!

EARCANDY

image734

Att bära på en musikspelare med riktigt bra musik är lycka. I min mp3 så har jag otroligt mycket musik, men sitter ändå bara och flippar mellan Rick Ross, Britney Spears, Mat Kearney etc. etc.

Oavsett hur bra en låt egentligen är, så passar den inte alltid in. Menar inte att kvantiten är viktigare än kvaliten men ibland och alltför ofta så måste jag ha riktigt mycket att välja mellan. Så nu kommer lite mer snacks för din ipod! Med lite extra från ilovemeor favoriten
Taio Cruz.


Aly & AJ - Like Whoa

Rihanna - Please Dont Stop The Music (Tell Me Why) Remix
Dyansty faet. NES - You Got Me Say NoKommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!


Summer Love

image733

Min runda sommarkärlek för Sean Kingston gick hastigt över när kylan kom. Den snart 18 årige Sean, släpper snart sin fjärde singel från sitt självdöpta debutalbumet som släpptes i augusti 07. Album versionen skiljer sig från singelversionen som nu släpps, med på album versionen är en av mina favoriter Paula DeAnda, men hon blir dissad och med nu är Juelz Santana och Elan från gruppen The D.E.Y. Låten jag talar om är Theres Nothin som jag by the way la ut tidigare i augusti.

Åh just de, Sean Kingston kommer till Malmö i februari för er som tycker om honom så pass mycket!

Sean Kingston feat. Juelz Santana & Elan - Theres Nothin (Single Version)

Sean Kingston feat. Paula DeAnda - Theres Nothin (Album Version)
Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!
Wynter

image717

  • Wynter Gordon - Surveillance
Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!

Feels Like Heaven

image716

Idag så släpps Cam Tylers singel Feels Like Heaven i USA. Den talangfulla svenskan som ursprunligen är ifrån Norrköping har varit med i Fame Factory och lanserar nu sin singel som bl.a fanns med på Absolute Dance Move Your Body Summer 2007.

Cam
påminner om Cascada och September, måste ju också påpeka att Cam är en kollega till mig på jobbet! Så här har ni hennes Feels Like Heaven.


Cam Tyler - Feels Like HeavenKommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!

C.B.

image720Chris Brown , den 18 årige r&b stjärnan har hittils sålt 1,2 miljoner exemplar av hans Exclusive album.

Albumet som släpptes i början av november i 2007, är nu inne på tredje singeln. With You snurrar för fullt på MTV och ZTV.

Totalt tio låtar blev över när dom valde låtar till albumet. Här kommer den absolut bästa låten som inte finns med på albumet.Chris Brown - I Needed YouCette Fois

image718

Melissa M är en 21 årig fransyska som dominerar listorna nere i Frankrike med låten Cette Fois. Min franska är inte alls lysande så mycket mer information klarar jag inte av att finna! Här dyker iaf låten upp som är riktigt bra.
Cred till BTORN

Melissa M - Cette Fois
Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!

Kelian

image721Den 29 årige Ken Ring släppte i oktober förra året Äntligen Hemma. Det är hans nionde album och han har hunnit med mycket under sina 29 år. Han väntar nu sitt fjärde barn och berättar tidigare i år för DN hur han inte känner sig som bara 29 ,
Jag flyttade till min förs­ta egna lägenhet när jag var 15 år, det är väl inte heller riktigt normalt. Jag känner mig väl mer som 35 år. Jag blev ensam när jag var 13 år.

Från att skrivit låtar om att spränga regeringen så lever han nu radhus liv och är coach i sonens fotbollslag. Det här är en av mina favoritlåtar från hans senaste album, singeln kommer spelas en del närmaste tiden på tv och i radio. Låten handlar om hans sexåriga son, Kelian.
Ken Ring - Kelian


Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!
its the

image715

Lite strul med maskinerna här under kvällen så bjuder än bara på ett par remixes från blandade artister! Lovar att fräscha till de imorgon. Sorry for the inconvinience.
Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!
Let's Go

image708

Yaaah
, då är de igång igen, sveriges främsta musikblogg är nu igång! Börjar från scratch med ny design och en massa ny musik. Bara som en liten början kör vi en mash up med Rihanna o Janet Jackson! Håll ögonen och öronen öppna för mer under kvällen!! Sidan finns nu också på en annan adress,
www.ontheradio.se.nu men finns också kvar på vanliga!

Janet Jackson vs. Rihanna - Feedback


Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!
scream
Måste ju bara ge er Timbalands senaste singel som video, med Keri Hilson och solo-album aktuelle Nicole Scherzinger. Tionde spåret på Timbos succe album Shock Value blir fjärde singeln från albumet.

Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!mylove

Imorgon torsdag öppnar bloggen upp igen med full kareta!!!!Jag har aldrig riktigt skrivit någonting personligt .

Men idag, bara en tanke åt min otroliga flickvän.
  • För er andra, utan henne och allt så hade bloggen aldrig varit som den idag och imorgon är!

Hon gör mig till världens lyckligaste, utan tvekan! Så tack!!

(vill bara säga också att detta inte är en fjortisbeskrivning av min kärlek för my girl) trots att de är det.

image707Alicia Keys feat. Lil Kim - No One Remixmp3blog


image347

Från den här sidan kan du direkt ladda hem låtarna till din data.1. Klicka på låten du vill ha.
Sean Paul - Pepperpot
2. Då öppnas ett nytt fönster.
3. I det nya fönstret så står låtnamnet i princip i mitten, högerklicka på de å "Spara Mål Som" eller liknande.
4. Spara de på skrivbordet eller där du vill ha den.
5. Sen är de klart, du har den på datorn å there you go!
6. Lyssna?


moreadorable

image701

När man har möjligheten att dela med sig till er så måste jag bara! Öser på idag med lite fräscht, jag bara måste men sen får de räcka till den sjuttonde =)Chris Brown feat J.Dollaz And Karina Pasian - With You Remix

Vet att jag skrev om en tidigare mix på den här låten med Karina Pasian men nu är även en av mina favoriter J. Dollaz med och lyfter låten ännu mer. Ni vet väl vart ni hittade orginalet först? Självklart här! Den 22 oktober närmare bestämt .

Estelle feat. Kanye West - American Boy

Minns ni Estelle, engelskan som slog igenom i 2004, med låten 1980, jag älskade den och minns hur mina bröder avskydde mig bara för att jag diggade engelskan ordentligt. I Februari kommer hennes andra album, här har ni lite gott med henne å Kanye West från de kommande albumet.

Lil Mama feat. Chris Brown And T-Pain - Shawty Get Loose Remix

New York födda Lil Mama berättade i söndags på P3 Soul om hennes förebilder, om hur bl.a Lil Kim är en dålig förebild men ändå bra att hon visat hur man inte ska göra. Lil Mama, 18 år gammal gick i mitten av december genom en stor deppresion då hennes mor gick bort i cancer. Hennes debut album släpps iaf nu under 2008, här kommer tredje singeln med Chrisy Brown å T-Pain en av förra årets mesta artister.


Sean Paul - Pepperpot

J
ag är verkligen INTE ett Sean Paul fan, jag minns att jag gillade han i början men sen vet jag inte vad som hände, inte mkt för reggaton bara. Men de här är ändå skönt! Låten är så ny o fräsch, plockad från hans kommande album som dyker också upp i år.

Britney Spears feat. Zedstar - Break The Ice

Britney, ständigt aktuelle Britney. Nu kommer en mix på Break The Ice (ryktas vara fjärde singeln) , med på tracket är Zedstar, en 22 årig italienare.

Hinder - Lips Of An Angel

För er som nu tänker -menherreguddenärjugammal- så vet jag, men när jag fann den här live version, så måste jag lägga ut den. Bra musik är ju bra musik!

Ha en underbar kväll!


Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!ilovemoremusic

image700

Här får ni dom 4 absolut hetaste låtarna hemma hos mig just nu!M.I.A. - Paper Planes

Tredje singeln från hennes otroliga album Kala , låten samplar The Clash . Hon förklar pistolskotten (du förstår när du hör låten) som ett skämt för att hennes arbetsvisum i USA drogs in. "What I wanna do is come and take your money"

Three 6 Mafia - In The Ghetto

En otroligt bra låt där de samplar från en av dom största, Elvis. Cred till TSL.

Lupe Fiasco feat. Jill Scott - Daydreamin


Satt å kolla igenom Lupes tidigare album så fann jag de här, nionde spåret på albumet som släpptes i 06. En underbar sampling av "Daydream in Blue" från I Monster

Danity Kane - 2 Of You

De amerikanska r&b fenomenet, att kunna producera ny fräsch musik hela tiden var något som vi njöt av under 2007. Nu i början av 2008 så inleder de bra, här kommer en låt från Bad Boy Records signade Danity Kane, de 5 bildsköna damerna släpper nytt album under året. Läs tidigare.
Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!

01-06

image699

Efter mycket funderande och efter att läst era kommentarer så har jag bestämt mig för att Torsdag den 17 januari återigen ta upp bloggen. anledning. Jag är otroligt sugen på att signa så mycket om många artister och låtar nu så jag snart går upp i lindningen.

Musik är något som präglar ens liv mer än man tror, du har de som alarmsignal på morgonen för att sen sätta dig på bussen med ipoden i örat etc. etc. Musiken sätter stämningen och gör så mycket! Jag vet inte hur ni är, men när jag hittar en sån här otrolig låt som är så jävla bra så kan de göra min vecka/dag. Efter att nu i två veckor surfat runt på internet och inser hur många sidor är så dåliga med information och - ja i övrigt så är jag därför ännu mer övertygad att sidan måste tas upp igen.

Nu redan imorgon så slänger jag upp mina fem absoluta favoriter just nu! Å under veckans gång så slänger jag också upp Best Of ilovemeor !

Jag kan nästan inte bärga mig till jag drar igång sidan igen, då kommer en massa nytt o fräscht med rolig enkel fakta om din favoritartist. Som inte de vore nog så kommer en exklusiv intervju med r&b aritsten
Raheema, hon som hade några remixar under 2007.

Så!
Tills vidare! Take Care!

"Third World Democracy, yeah i got more tracks then KGB"


Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!