Exclusive

Chris Brown är den hetaste artonåringen i musikvärlden just nu.

Sjätte november släpps Chris Browns skiva Exclusive. Här å nu så har ni den! Ett av årets fetaste album!

Läs mer om Chris.Chris Brown - Exlusive (2007) - FULL ALBUM DOWNLOAD

image614


Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!
N.S.

image612

Nicole Scherzinger har under hösten haft flera olika release datum på sitt debut album Her Name Is Nicole, nu säger dom att de är den 22 November som gäller och de verkar bli så och måste väl bli de. Var snack ett tag om att albumet överhuvudtaget inte kunde släppas. 

UPDATE 31Okt
Idag blev de bestämt att Nicoles debutalbum behöver att flyttas fram en gång till! Tredje gången, först den 6 oktober sen den 22 november och nu i 2008 så kommer albumet att släppas!
Läs mer


Nu när hon ändrade sin officiella första singel från Whatever U Like till Baby Love så har de gått bättre PR-mässigt. Men om man ser till listorna så har inte någon av hennes låtar slagit så stort. Men iaf så har hon promotat sig själv OTROLIGT mycket, mer än någon annan under hösten skulle jag tro. Men de måste hon för många kan ju fortfarande inte uttala hennes efternamn.

Hennes album innehåller låtar med bla. Sting, Polow Da Don, Will.I.Am, T.I, Timbaland, Danja, The Dream m.m så jag kan inte tänka mig något annat än att de är bra.

De här ska vara tredje/andra singeln från kommande albumet iaf!

Nicole Scherzinger - Super Villain


Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!


Angel

image611

Leona Lewis är en av dom absolut hetaste artisterna just nu i världen. Hennes
Bleeding Love toppar just nu listorna i England och snart så erövrar den Sverige.

För er som följer sidan, så skrev jag ju om Leona för ett tag sen. De var i mitten av September som jag skrev om hennes då nya singel Bleeding Love. 12 November släpps ju hennes debut album Spirit och häromdagen så läckte hennes kommande andra singel ut.

Angel som låten heter är en ballad, som kanske inte är lika slagande bra som första singeln, men den här levererar också, hennes album kommer snart..O jag väntar...


Leona Lewis - Angel


Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!
Lenny

image610

Lenny Kravitz släpper i februari nytt material -som jag skrev om
tidigare , mannen som sålt över 20 miljoner skivor världen över har nu släppt en tracklist och plus på de så har första singlarna läckt ut.

Första singeln, I'll Be Waitin är en rock-ballad som är en riktigt bra låt som har de där lilla extra. Riktigt bra! Återkommer senare under veckan med andra singeln.

Lenny Kravitz - I'll Be Waitin

Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!
Mr. T

image609

NEJ! Än är inte de slut på Justin Timberlake och extra material från hans uppkommande deluxe re-release på hans multimiljon sålda skiva FutureSex/LoveSound.

Här kommer en ytterligare låt som inte riktigt klarade av cutten till hans album, men jag gillar den faktiskt! Skarpt

Justin Timberlake - Boutique In Heaven


Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!B5

image608

B5 skrev jag
tidigare om i september, de fem bröderna som är signade av Bad Boy Records släppte sitt andra album i början av september släpper nu sin andra singel. Låten In My Bedroom är producead av Michka och är en grymt skön låt som är ett alternativ till min favorit från deras album Teardrops. Första singeln från deras album är Hydrolics som dom kör med Bow Wow, är ingen större personlig favorit.


B5 - In My Bedroom

Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!HQ Update

image607

Inleder kvällen med Alicia Keys andra singel, alltså uppföljaren på helt otroliga
No One. Andra singeln är inte producerad av Timbaland som jag tidigare skrev, pga. att många skriver att han just är de så tänkte väl jag att de stämmer. Men de är inte de iaf, producer är Kerry Krucial Brothers som för övrigt är pojkvän till Alicia?.

Låten är en -som första singeln- otrolig ballad som innehåller allt en Alicia Keys låt ska innehålla. Låten är i HQ och i fullängd, som den tidigare versionen inte var.

Alicia Keys - Like Youll Never See Me Again

Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!The Comeback

Okey ..Im back! Flytten är avklarad och allting gick bra och nu kommer de ni väntar på...

Håll er uppdaterade under kvällen då de kommer upp en massa nytt från artister som Lenny Kravitz, Justin Timberlake, Leona Lewis m.m.

Så ...håll sidan uppdaterad!

image606Deluxe

Den 27:e november så släpps Future Sex/LoveSound Deluxe Edition, Justin Timberlake gör alltså en re-release på sitt redan miljonsålda album. På skivan så ska de finnas en låt med 50 Cent, duetten med Beyonce "Until The End Of Time" och en remix med Missy Elliot.

image605

Men även så har de läckt ut tre osläppta låtar med Justin. Och självklart kommer dom här!

Justin Timberlake - Take Away Your Love
Justin Timberlake - Worthy Of

Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!Jag är fortfarande igång med flytten, så sorry med den dåliga uppdateringen. Men antingen ikväll eller imorgon så kommer de en rejäl, och då menar jag rejäl, färsk uppdatering med en massa ny musik plus lite ringsignaler igen som blivit requestat :D

Take Care...
October Break

Nu ihelgen så kommer sidan ta en lite paus, pga att jag flyttar så jag är förhopningsvis tillbaka på söndag kväll (kanske tidigare) om allt går som de ska! Men ska nog kunna klämma in en låt under helgen nångång :P

Ha en riktigt trevlig helg! På återseende...SNart..snart...


Bjussar på en fet party låt nu så här till helgen, en remix på redan en klassiker. Plus lite nytt från Taio Cruz (som hade låten
Movin On)

image604
Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!Blackout Update

Britney Spears nya album är riktigt bra, hon låter bra och med dom nya promo bilderna som tagits så tror jag nog inte att de blir clown-liknande-album covern som nu cirkulerar, men vem vet?

Yeye..Tidigare länken till albumet är trasig så lägger upp ny nu - och för er som än inte har lyssnat på albumet, Gör det!

För er som nu gjort de då,
förhandsboka ditt exemplar här!

Britney Spears - Blackout (2007) - Full Album DownladKommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!
Veckans Artist; Chris Brown

image597

''Nobody likes to be reminded that they're getting older,'' Justin Timberlake said while accepting his award for best male artist at the MTV Video Music Awards. ''And whatever (18-year-old R&B singer) Chris Brown just did, reminded me how much I'm getting older, 'cause damn.''

Chris Brown som är 18 år gammal växte upp i Virginia, USA. Han har dansat sedan två års ålder men började inte att sjunga förräns 11 års ålder. Först så ville Chris bli en rappare, men vid 13 års ålder så blev han upptäckt av ett lokalt produktions team som hade en s.k. star search på faderns bensinstation.

Vid femton års ålder så slutade han plugget för att jobba på debutalbumet som släpptes i november 2005. Första singeln
Run It blev nummer ett USA, Japan och Australien. Låten som var producerad av stjärnproducenten Scott Storch breddade Chris publik och hela albumet blev en stor succe, albumet som var self titled Chris Brown har sålt över tre miljoner exemplar världen över.

image598

Chris är en grymt begåvad dansare. Innan han blev artisten han är idag så var han streetdansare, han säger att dans är "pure soul, straight from the heart" , han har medverkat i filmen Stomp The Yard och även i några scener i The O.C. Över ett år sen var de sen han var med i de amerikanska So You Think You Can Dance där han visar upp lite av sin talang. Check This Out!

image599

Chris Browns nya album som släpps i början av november är framflyttat från tidigare release datumet i augusti.
Brown säger själv så här om de kommande albumet Exclusive

"I am still going to keep it so my younger fans can continue to listen to my music, but I got a couple of joints on there that's for some of the older people."

Första singeln Wall To Wall gjorde ingen större succe, men andra singeln Kiss Kiss med T-Pain har gjort en stor succe och toppar nu listorna borta i USA. På de nya albumet så är dom största producenterna med och hjälper till albumet som förmodligen kommer bli hur grymt som helst! Swizz Beatz , will.i.am. , Timbaland, Scott Storch, T-Pain, Bryan Michael Cox med några fler.

Här kommer dom låtarna som är sprillans nya från hans kommande album Exclusive!


Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!
More Keys

Alicia Keys släpper 12 november sitt nya album "As I Am". Hittils har ju bara No One bara läckt ut från skivan tillsamans med en live version av Superwoman.

Men nu har de dykt upp en två minuters version av den kommande andra singeln Like You'll Never See Me Again, en låt som är producerad av Timbaland. Måste säga de att de låter otroligt bra!

12 November till albumet släpps..Snart, Snart!!!

image596

Alicia Keys - Like You'll Never See Me Again

Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!Backstreets Back

image593

Backstreet Boys släpper så som Britney Spears (se nedan) sitt comeback album nästa tisdag. Och vad passar väl inte bättre då än att lägga ut deras nya album.

Albumet innehåller 17 låtar, mestadels producerade av Dan Muckala som tidigare jobbat ihop med bl.a N'sync , jag ska vara ärlig hade väl inge större förväntningar på de här albumet. Jag menar Backstreet Boys är nu 30 åriga grabbar som fortfarande försöker få till de, men lyckas väl inte riktigt fullt ut den här gången.

Men jag tycker dom gör ett gott försök, dom låter väldigt Backstreet Boys så någon radikal musikalisk upplevelse är de väl inte, utan mer än flashback till 1999.

Backstreet Boys - Unbreakable - 2007 - Full Album Download
Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!Its Wyclef And Shakira

image592

I slutet av
förra månaden så skrev jag om Wyclef Jean att han skulle köra en låt med Shakira igen, på hans kommande album. Då fanns de en lite preview bara, till nu. Då har vi låten. Jag gillar den speciellt när Shakira kör igång.

Först ut!


Wyclef Jean feat. Shakira - King & Queen


Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!Blackout

Britney Spears kommande album som släpps den 30 Oktober, har nu börjat läcka ut ordentligt. Och nu så visar de sig att t.o.m. hela albumet finns ute på nätet. Här är en länk till albumet som då kan tankas hem!

Men sen så rekomenderar jag
http://www.cdon.se/ där du kan förbeställa skivan, Britney som släpper sitt första album på nästan fyra år, gör ett album som definitivt rankas som ett av årets mest förväntansfulla album.

Yes...har nu lyssnat igenom de och de är verkligen ingen besvikelse! Hon kör på i samma Gimme More takt med dansgolvspop och jag tycker de låter riktigt bra!

Britney Spears - Blackout (2007) Full Album Download

image591Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!Fashion Rocks

Swarovski Fashion Rocks Concert gick i fredags av stapeln i London. På scen gick modellerna igenom samtidigt som de var en drös av artister på plats för att göra sitt till showen. Riktigt häftigt faktiskt. Här är dom två hetaste med Alicia Keys och Timbaland.
Alicia Keys - No OneTimbaland feat. Keri Hilson & Sebastian & Doe - The Way I Are
Vilket jävla tryck han får de att bli, kolla runt 3min in..


Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!
Chrisy B

image590

Fått några förfrågningar om Chris Brown, hans andra album Exclusive släpps i nästa vecka. Första singeln Wall To Wall gjorde väl ingen dunder succe, men uppföljaren
Kiss Kiss med T-Pain har gått riktigt bra borta i USA.

Nu kommer (den förmodade) tredje singeln, en låt som är producerad av danska Stargate, så då vet man hur de blir, lite lätt r&b i lugnt tempo. Låten är riktigt bra, den sätter sig direkt och kommer säkert slå större än dom båda singlar som han hittils släppt. Då ska vi då inte glömma att senaste Kiss Kiss nyligen toppade Itunes Most Download lista. Så bra är den här låten!

Imorgon kommer lite mer med Chris Brown. Men först ut då -as usual- hans tredje singel With You.


Chris Brown - With You


Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!


In The Studio

image589

Världens skönaste Kevin Michael har två bonusspår på sitt nya album. Bonusspåren är akustiska versioner på hans två första singlar. Snacka om mästerverk. Nya soulstjärnan från Philly med en otrolig röst. Checka in hans
album!

Kevin Michael - We All Want The Same Thing Acoustic

Kevin Michael - It Dont Make Any Difference AcousticKommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!

Leona Lewis

image588

Leona Lewis 22 år gammal är en av de mest spännande artisterna just nu. Hennes debut album Spirit släpps 12 november, Leona som blev känd genom tv programmet X Factor i England, var häromdagen tillbaka i studion där och spelade upp sin första singel från albumet. Jag såg själv de för dryga kvarten sen, och framträdande ger mig fortfarande rysningar.

Titta på de här


Inte nog med de så har de läckt ut en till låt från Leona Lewis, men jag tror inte att den kommer att finnas med på albumet, men om inte den får plats på albumet så undrar jag hur bra hennes album kommer att vara. Och som om inte de vore nog så har jag lyckats hitta album versionen på Bleeding Love som är längre i introt och i låten i sig. YES!!

Leona Lewis - Forgiveness

Leona Lewis - Bleeding Love ( Album Version)
Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!Delta

Med sin pianodrivna pop så glider hon igenom alla press recensioner med glans. Det nya albumet som släpptes i går har fått fin fin kritik, och av det man hade hört tidigare så kunde man väl ana det.

image586

Delta Goodrem har även fått många bra ord här på sidan, så jag tänkte att jag lägger ut hela hennes nya album, Delta som är hennes tredje album innehåller många hit låtar och jag gillar albumet ordentligt. De mesta av materialet på skivan är skrivet av pojkvännen
Bryan McFadden och Delta själv.

Första singeln från albumet är In This Life som följs upp med hennes personliga favorit från skivan Belive Again.Delta Goodrem - Delta (2007) FULL ALBUM Download

Enjoy.Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!This Is The New S**t

Det jag gillar mest är väl att hitta något sådär riktigt bra, helst med någon totalt okänd. Här ska jag lägga upp några så får vi se vad ni tycker!

image585Ranja Adam feat. Maher - Sweet Is What You Are

Ranja Adam som faktiskt är svensk. Svårt och tro.
DJ Ironik - Stay With Me

Billy Crawford - So Cold
Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!


re07

image583


En remix är en alternativ version av en inspelad låt. Ofta har musiken dance- och clubmusikkaraktär. I vissa fall kan remixen låta som originalet och har ibland fått en längre speltid. Det är också vanligt att man plockar bort eller byter ut vissa ljud från den originella låten för att skapa en ny låt. Ofta görs remixer när en artist eller en låt ska presenteras på en ny marknad eller läggs som bonusspår på singlar eller album


Här är dom hetaste remixerna just nu!

Alicia Keys - No One Cory Bold Remix

Mark Ronson feat. Lumidee - Stop Me Remix

Timbaland feat Nelly Furtado & Justin Timberlak - Give It To Me D.R Remix

Wyclef Jean - Sweetest Girl Mikey Bo Remix

Britney Spears VS Justin Timberlake & Timbaland-Gimme The Sexy Way I Are (Feat. Keri Hilson)Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!


Ne- alltid bra -Yo

image584

Ne-Yo släppte ju tidigare i åre sitt andra album Because Of You. Just nu så är han i full rulle på att produeca åt en massa artister, den nyss fyllda 25 åringen har också spelat in en ny låt. En låt som tillhör kategorien Unreleased Songs men som definitivt är tillräckligt bra för att hamna här.

Jag gillar de mesta med Ne-Yo, och de här är helt okej!!! Ne-Yo är Ne-Yo liksom....


Ne-Yo - Bang Bang


Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!Odonis

image582

Colby O Donis, 20 år gammal är en upcomin artist som precis signat en sex album deal med Akons skivbolag Konvikt Muzik.

Han blev först redan i nio års ålder signad av Motown Records, då han gjorde låtar bl.a till filmen Stuart Little, nu har han växt upp och släpper snart sitt riktiga debutalbum. Första singeln ut är med Akon själv.

Colby O Donis feat. Akon - What U Got


Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!
Church

image580

Låten Church med T-Pain är hans tredje singel från albumet Epiphany , låten säger att Teddi Verseti är med och sjunger men de är bara ett alias för T-Pain när  han rappar som han gör i den här dancehall låten.

Låten har ett grymt tryck och är riktigt skön, låten är grymt producerad av Faheem själv.

T-Pain - Church

Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!No.1

En av årets största låtar är Crank Dat med Soulja Boy. DeAndre Chad Ramone Way som han egentligen heter har med sin Crank Dat Soulja Boy legat etta i USA nu i sex veckor i följd. Grabben som är 17 bast släppte här i början av oktober sitt debutalbum    Souljaboytellem.com .

För oss i Sverige här så är de svårt att förstår hur grymt stor han är just nu i USA. Här kommer ett uppträdande från BET Hip Hop Awards som ägde rum i Atlanta för ett par dagar sedan. Enjoy!

Glöm inte hans andra singel
Soulja Girl som är med I-15

Soulja Boy - Crank Dat Soulja Boy

Btw..Va med imorgon för en av mina favoritlåtar just nu!! Oooo check it out!!


Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!
Love Dream

The Dream världens skönaste producer enligt mig själv, iaf just nu. Älskar hans Ditch That  , mannen som är bakom hitar som bl.a Umbrella, är otroligt stor och omtyckt bland dom hetaste artisterna på andra sidan atlanten. Nu kommer en remix på första singeln Shawty Is Da Sht  med Kells R.Kelly.

image579

The-Dream feat. R.Kelly - Shawty Is Da Sht REMIX


Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!Bleeding Love

En av årets låtar med en av dom mest spännande artister just nu. Leona Lewis självklart...Dags för videon! Enjoy

En video som btw. gör låten ännu bättre...
Leona Lewis - Bleeding Love
Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!Unknown Artist

image578
 
Har hittat lite  NY musik som är med lite olika okända artister, låtar som är bra gjorda, dom kanske inte kommer slå stora säljrekord men dom kommer spelas i min ipod.


Jon McLaughlin - Human
Singer/songwriter som är en kommande storstjärna. Släppte sitt debutalbum i maj i år.

Esco ft Shadow Star - Right Here Waiting for You

24 årig kille från Tottenham i England. Har väl aningen svårt för hans otroliga engelska brytning, men de funkar. Samplar Richard Marx Right Here Waiting For You

Wonderous & Paul Wall-Pour Some Sugar On Me

Vet att den här låten har legat ute en månad, men den funkar ju helt okej speciellt i refrängen när dom samplar Def Leppard. Keep it droppin...Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!
Update.

Låten som jag tidigare la upp av Michael Jackson visar sig vara fejk. Tydligen så är de en MJ imitatör vid namn Jason Malachi som gjort de. Men andra källor säger att de är MJ som gjorde de när han i somras brainstormade lite med Kanye West. Vad ska vi tro? avgör själva..

Låten med Michael Jackson?Jason Malachi?
Let Me Let Go


Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!


This Boys Fire

image577

Snappat från 60 årige Carlos Santanas album som släpps idag, så hittar jag en låt med popqueen Jennifer Lopez, som även hon är aktuell med sitt nya album
Brave. Yes JLo är med på tracket och joinar gör även Baby Bash.

Första singeln från Santanas album Into The Night med Chad Kroeger gjorde väl ingen braksucce direkt i USA, men han hoppas på kommande singeln då med JLo. En låt som jag tycker är så mycket bättre än Into The Night.

Carlos Santana feat. Jennifer Lopez & Baby Bash - This Boy's fireKommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!
THE DREAM

image576

Världens bästa dröm, The Dream har nu läckt med en ytterligare låt från hans kommande album LoveHate som släpps i mitten av december. Låten heter Ditch That och är lika grym som de andra låtarna som han redan släppt.
Shawty Is Da ShtFalsetto.

Här har ni sååå nytt! The Dream, en av världens främsta producenter och verkar nu vara på väg att erövra r&b världen med sitt kommande album.


The Dream - Ditch That
Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!

Autumn Pause

image575

Hösten är här, kylan har satt in ordentligt och vad värmer då bättre än en grym låt? -snap-

Redan under oktober månad här så har redan runt 60 låtar lagts upp på sidan och nerladdningarna ligger runt tusentalen bara den här månaden. Besökarna blir mer och mer för var dag vilket gör de hela ännu roligare och för den delen bättre. För er som missade dom hetaste låtarna under september månad så fixas de enkelt genom att tanka hem
Best Of September .

Nu under oktober har de bl.a lagts upp nytt från The Killers, Michael Jackson och en massa fler stekheta artister så scrolla ner och kolla.

Jag känner att många låtar på sidan är otroligt underskattade, de är ju oftast så att efter att par spelningar som låten sätter in sin effekt. Inte många låtar slår direkt som ex. Alicia Keys No One.

Här kommer nu dom 25 absolut hetaste och nyaste låtarna just nu!På gång...
Under veckan här så kommer de upp ett reportage om dom största producenterna just nu, sen så väntar jag in nya Leona Lewis videon, Delta Goodrems skiva som släpps snart, Chris Browns andra album som också släpps om några dagar.

  • Plus att jag tänkte lägga upp en massa requests så är de någon låt som du saknar eller vill ha!! Så hojta till så fixar jag de!

Hoppas allt är lugnt! Take Care


Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!


Veckans Artist; T-Pain

image572

Han är 22 år gammal och en av dom absolut hetaste producenterna och artisterna i gamet. Självklart pratar jag om T-Pain.

Faheem Najm som han egentligen heter, är född i Florida USA. Han började sin bana i sitt hem då han gjorde om rummet till en studio. Med ett keyboard, en beat machine och en fourtrack recorder så började han producera egen musik.

Efter att han gick ut High School så joinade han rapgruppen Nappy Headz, från Florida. Dom hade några mindre hitar ( Cotti , FLA Boyz ), men efter bara något år så upptäcktes han av Akon när han hörde Faheems remix på Akons Locked Up, Akon signade han till sitt då nybildade skivbolag Konvict Music och på den vägen är de. I 2005 så släppte han sitt debut album Rappa Ternt Sanga ,ett album som gjorde en hyfsad succe, med låten Im In Love With A Stripper som största hit.

I början av 2007 så släpptes första singeln från T-Pain s andra album Epiphany som släpptes senare i juni. Buy U A Drink med rapparen Young Joc gjorde en grym succe och kallades bl.a. den viktigaste låten i somras av många av dom största artisterna. Låten peakede etta på 4 av fem möjliga billboard listor i USA och den blev också relativt stor i Sverige för att vara en r&b låt.

image573


Just nu är T-Pain grymt stor i USA. Han har ett finger i många låtar, Kanye West Good Life, Chris Brown Kiss Kiss, Plies Shawty, Baby Bash Cyclone, 2 Pistols She Got It, Fabolous Baby Dont Go, Twista Creep Fast, Flo-Rida Low, Gabriel Antonio I Love The Way, Smitty Died In Your Arms. Alla dom låtarna inom de senaste halvåret, plus att han finns med i många remixer.

Sen så dyker han upp i många av de hetaste albumen som släpps nu under hösten och vintern.

T-Pain är 22 år gammal och är definitivt en av de största just nu.

T-Pain feat. Shawna - Backseat Action
T-Pain - Tipsy
2 Pistols feat. T-Pain - She Got It
Chris Brown feat. T-Pain - Kiss Kiss
Kanye West feat. T-Pain - Good Life
T-Pain - Im In Love With A Stripper


Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!

Apologize

Timbaland släppte för ett tag sen tredje singeln från sitt album Timbaland Presents Shock Value är ju en nykomponerat verk utav One Republics orginallåt Apologize. Många har säkert hört den redan men idag så släpptes videon.

Timbaland feat. One Republic - Apologize

Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!
Britney Update


29 Oktober så släpper ,för första gången på 4 år, Britney Spears femte studioalbum. De va häromdagen som låtlistan till albumet Blackout släpptes. Albumet som kommer innehålla 12 låtar från kända producenter som Danja, Pharell, Sean Garrett och många fler på plattan.

Som jag tidigare skrev, så har det ju kretsat många låtar runt om på internet, många är fejk och kommer inte finnas med på albumet. Låtarna som finns med som lagt upp på sidan är Gimme More , Cold As Ice och Radar.
Se övriga låtar.

Covern till albumet, om de nu är de som de sagts, riktigt tragiskt. En bild på Britney i clown färger. Men får väl se va som sker angående just de.


Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!
Goodrem

image570

En av dom hetaste i genren pop, släpper sitt tredje studioalbum den 20 oktober och nu när de närmar sig så börjar de läcka ordentligt med låtar från albumet.

Självklart pratar jag om vackra Delta Goodrem som nu snart släpper sin andra singel från albumet Delta , låten är  Belive Again, en låt som jag pratat om tidigare på bloggen - då Delta sagt att de är hennes favorit på skivan-.

Personligen så vet jag inte om jag gillar
Take Me Home bättre, men efter ett par lyssningar så ger ju den här med sig likväl.

Delta Goodrem - Belive Again

Har även för er som gillar Delta, som jag, mer ny färsk musik från henne.

Delta Goodrem - You Will Only Break My Heart
Delta Goodrem - PosseissionlessKommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!Maroon 5

Skrev i början av augusti om Maroon 5,"Wont Go Home Without You" som är tredje singeln från albumbet It Won't Be Soon Before Long ..

Självklart så dyker den upp igen nu då, den här gången med videon som släpptes för dryga timmen sen!

Maroon 5 - Wont Go Home Without YouDröj några sekunder, så dyker videon upp.


Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!The Killers

image569

Rockbandet The Killers från Las Vegas släpper i november ett album som innehåller en massa B-spår från tidigare album blandat med nytt och en remix på Mr. Brightside. Albumet är döpt till Sawdust , på albumet så är de mest spännande spåret låten med Lou Reed som är sprillans ny.

Självklart så kommer den direkt, här och nu . Nytt med The Killers och musiklegenden Lou Reed. Det är än oklart om låten kommer släppas som singel.Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!
Colbie

image568

Rising star Colbie Caillat född 1985, blev känd över en natt med låten
Bubbly. Hon har precis avslutat touren med Goo Goo Dolls där hon var förband. Hon har en otroligt speciell röst, vackra Colbies far - Ken - har varit med och producerat hennes debutalbum Coco. Ken arbetade tidigare med bl.a Fleetwood Mac.

Nu dyker hennes andra singel från albumet upp, förhopningsvis här i Sverige också på radiostationer, men jag antar att Rix Fm spelar vidare på Markolio och The Voice sina Destinys Child låtar från 2002. Snabb reklam, lyssna på P3. 99,3. Absolut bästa musiken, jaja ...Här är den iaf!


Colbie Caillat - The Little Things


Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!


Nice

image567

Scott Storch en av tidernas bästa producenter ligger bakom Chris Browns senaste låt som läckt från hans kommande album, med och joinar på track är The Game, han som en gång var en av mina favorit rappare som bara fallerat lyfter den här låten som är riktigt bra.

Albumet som är Chris andra album släpps 23 oktober. Mycket intressant.

Chris Brown feat. The Game - Nice
Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!


We Takin Over

image566

Mateo är en amerikansk R&B artist som är signad Bad Boy Recors --så självklart är P.Diddy själv med o skriker lite Bad Boy, men denna gång måttligt mycket --  är aktuell med låten We Takin Over som är en hård aggresiv r&b med beatet men de funkar bra för på något sätt så chillar han ner de me sin grymma röst. 


Mateo - We Takin OverKommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!King Of Pop

image565

I 2008 så släpper Michael Jackson nytt album, de ni! Han sammarbetar med dom absolut största; Will.I.Am,
Ne-Yo, Sean Garett, Timbaland, Kanye West, Akon bara för att nämna ett fåtal!

Mannen med flera ansikten -bokstavligt talat- är en av tidernas största artister så självklart är de här stort när de har läckt lite musik från MJ.


Michael Jackson - Let Go

Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!

Headsprung

image564

LL Cool J är definitivt inte en av mina favoriter, men visst han har några låtar jag gillar. Control My Self och Headsprung är dom låtar jag kommer på, så när jag lyckas få tag på en stekhet remix på Headsprung med Justin Timberlake och Keri Hilson så måste den ju finnas på sidan. Låten är förövrigt producerad av -gissa vem- Timbaland.

Keri Hilson & Justin Timberlake - Headsprung

Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!Better Days

Vet att dom senaste dagarna inte varit en bra dagar för sidan. Dålig har jag varit på att uppdatera, men imorgon lördag efter 16 så kommer de upp en drös med nya låtar och nya musikvideos, en ny veckans artist , sprillans nytt bl.a från The Killers och ny info om Britneys kommande album bl.a ..


Men tills vidare så bjuder jag på en av mina favoriter just nu....

image563

För er som nu tänker; okej-den-där-var-ju-inte-en-ny-låt-direkt-idiot så, Ja. Jag vet den är inte vidare ny, men shit Goo Goo Dolls blir aldrig gammalt.


Goo Goo Dolls - Better Days


Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!Official Remix

image562

Alicia Keys underbara No One är utan tvekan en av årets bästa låtar, den har de där lilla extra som idag behövs för att slå riktigt stort. Den låter definitivt inte som något annat. Hennes kommande album As I Am släpps i början av november. Se hur de blir, men jag kan inte tänka mig att de bli något annat än en succe.

Remixen som jag la ut för ett tag sen med Q Da Kid är också bra, nu kommer en officiell? remix med Cassidy, remixen är vad jag tror producad av Polow Da Don, de låter som de iaf.  Swizz Beatz är de som ligger bakom remixen.


Alicia Keys feat. Cassidy - No One Official Remix


Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!
Ride It

image561

26 År gammal från London med rötter i Asien så drar Jay Sean igång den här grymma låten med ett härligt intro.

Jay släpper i december sitt andra studioalbum "My Own Way"  och de här är första singeln, Ride It är en lugn r&b låt som är helt okej. Den låter lite annorlunda med sitt lilla östsound liksom, gör den lite speciell och nu idag när många låtar inom r&b låter likadant så är de välkommet.

Jay Sean - Ride It


Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!K.Rowland

image560

I November så släpps Destinys Child Kelly Rowland sin fjärde singel från sitt andra solo album. Låten Im still in love with my ex är en lugn bra låt och definitivt en av dom bästa från hennes album. Just denna låt läckte redan i slutet av -06, men då i en annan version än den som nu släpps som singel.

Kelly Rowland - Im Still In Love With My Ex


Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!
Tila Tequila

image559

25 Åriga Tila Tequila är född i Signapore men flyttade till USA i tidig ålder, idag så är hon modell slash artist slash skådis.

Första singeln från hennes debutalbum I Love You sålde helt okej, här kommer andra singeln. Se vad ni tycker om Tila Tequila. Lyssna i bakgrunden på beatboxandet, hm lite snott där men..hehe men helt okej!


Tila Tequila - Stripper Friends


Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!
Bonafide Girl

image558

Shaggy, han med Mr Bombastic. Remember? Med låtar som
Angel och dunderhiten It Wasnt Me , så kunde jag väl ändå inte tro att han kunde leverera något vettigt i musik längre. Speciellt inte efter låtar jag hört från hans nya album Intoxication som släpptes i Augusti. Men nu hitta jag en med Rik Rok och Tony Gold som är helt okej.

En lustig låt som sätter sig direkt.

Shaggy feat. Rik Rok & Tony Gold - Bonafide GirlKommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!
NEW Mario

image557

Fick idag tag på Mario s väntade album, ett album han hållt på med i över två år, ett album som nu blivit framflyttat ytterligare- ända till 27 november. Varför vet jag inte, men men.

Har skummat igenom albumet och de verkar riktigt riktigt bra! Albumet
Go är Mario s andra album, hans första gjorde ju succe med superhiten Let Me Love You.

Har iaf kommit fram till mina favoritlåtar so far, "How Do I Breath" "Crying Out For Me" "Kryptonite" - som är nästkommande singel, och slutligen min absoluta favorit "Do Right"


Mario - Do Right
Mario feat. Rich Boy - Kryptonite
Mario - Cryin Out For Me


Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!Tru Life

image556

Tru-Life är en för mig relativt okänd artist, han är enligt TSL, mest känd för en beef med Jim Jones. Huruvida han är som artist har jag heller inte haft en aning om tills jag fick tag på den här låten som är hans första singel från hans nya album? .

Låten är producad av mannen med de coolaste artist nanmnet - Polow Da Don. Ska skriva lite mer om Polow senare här i veckan så de så... Joinar på låten gör Bobby Valentino.


Tru-Life feat. Bobby Valentino - TearsKommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!


Shine On

image555

Så här i mörka tider och med många tragedier så behövs de nå trevligt och uppiggande, personligen så har jag en egen energiboost, men tänkte på er när jag hitta den här "gamla"  klassikern. I den här version som är riktigt nice, är inte så mkt för house. Men den här är riktigt skön! Bra musik är bra musik!


Sunloverz - Shine On


Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!Feel Shawtys Generation

image554

Tidigare inlägget med DJ Chachi blev otroligt omtyckt så jag kör på med fyra nya mixar med en av världens främsta djs. Här är fyra makalöst bra mixar.

DJ Chachi - Carlos Turning

DJ Chachi - Chris Browin in Motion

DJ Chachi - Feel Shawtys Generation

DJ Chachi - Timbos SummerKommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!Where Is The Love

image553

Ingen har väl misat de tragiska som skedde i Stockholm i helgen.
Se artikel

Jag kan bara inte förstå hur de finns människor som gör så här. Hoppas innerligen att dom asen som gjort de här får sitt straff, om de nu ens finns ett sådant hårt straff för ett sådant dåd.

"Den 16-årige pojkens hjärta slutade slå på platsen för misshandeln, utanför en festlokal på Kungsholmen, men sjukvårdspersonal lyckades senare få det att slå igen. Sedan dess har pojken hållits nersövd och har haft andningen igång med hjälp av respirator. Läkarna har dock på grund av pojkens omfattande skall- och hjärnskador inte kunnat ge så mycket hopp.

16-åringen fick ta emot både sparkar och slag, riktade främst mot överkroppen och huvudet.

På söndagen avled han.

I morgon skulle han ha fyllt 17 år."  


Fruktansvärt skrämmande.


Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!


All U Need Is Love

image552

Like Love är en amerikansk r&b grupp som med Stargate som producent och hjälp av Ne-Yo till jul släpper sitt första album. Mycket mer information finns inte om dom här. Har iaf två låtar som jag gillar! Här är dom...Först ut som vanligt!


Like Love - Love
Like Love - No Angel


Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!
HQ Update

image551
Fått lite önskemål på att hitta en bättre kvalitet på Girls Aloud versionen på Teenage Dirtbag (som faktiskt är helt okej) , och här är den!!

Varsågood...

Girls Aloud - Teenage Dirtbag


Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!Kevin Michael

image550

I know..Jag är så sen med den här låten och artisten överhuvudtaget, men för första gången på länge så spanade jag på MTV och såg den här killen. Hans namn är Kevin Michael och är en 22 årig grabb från Philadelphia. Han sägs vara en ny soulstjärna på himlen och de kan väl inte stämma bättre.

Jag såg videon med Wyclef Jean och blev såld direkt. Med hans enorma hår och speciellt falsett röst så lyckas han kombinera allt, soul, funk, r&b och pop. Kan tyvärr också meddela att han den 27 september spelade i stockholm. Är så besviken att jag inte upptäckt han tidigare, han släppte iaf i september sitt debutalbum som är kritikerrosat och första singeln ut är med Wyclef då.


Kevin Michael feat. Wyclef Jean - It Dont Make Any Difference


Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!Bleeding Love

image549


Hon har gjort en av årets låtar, i nästa vecka så kommer videon.
Självklart pratar jag om Leona Lewis med debutsingeln Bleeding Love!

Låten som är producerad av Ryan Tedder (One Republic) , Tedder som är aktuell just nu med mycket - Jennifer Lopez "Do It Well" Natasha Bedingfield "Love Like This" - är sannerligen ett geni och den här låten är så sjukt bra.

I början av november så släpps hennes debut album "Spirit" , hon säger att hon är stolt över sitt album och längtar tills de kommer ut, och vem gör inte de!

Här är lite behind the scenes från videon som -som sagt- kommer ut nästa vecka.
Leona Lewis - Bleeding Love
Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!More Britney.

image544

Har aldrig varit med om en sådant massivt demo-promo-låtar som inte är bekräftade- från ett kommande album.

De finns runt 17 låtar som cirkulerar på internet som sägs vara ifrån Britney Spears kommande album som igår blev döpt till BlackOut , dom låtar som finns är faktiskt bra om jag ska vara ärlig. Huruvida Jive Records tanke bakom att släppa ett promo album, om de bara är skräp och inte kommer finnas med på de kommande album eller om de är några som är med är än oklart.

En sak är klart iaf, de är tunga låtar men de är såklart egentligen med vilket team som ligger bakom skivan som släpps i november. Men iaf så lägger jag ut fyra låtar, de låtar som jag tycker är rätt självklara på hennes skiva.

image545

Här är dom låtar som är bekräftade och kommer att finnas med på albumet.
  • "Gimme More" (Produced by Danja)
  • "Heaven on Earth" (Freescha and Kara DioGuardi)
  • "Radar" (Bloodshy and Avant)
  • "Piece of Me" (Bloodshy & Avant)
  • "Break the Ice"
Och här är dom jag tror starkt på.

Britney Spears - Sugarfall
Britney Spears - Radar
Britney Spears - Fillin Me Up
Britney Spears - Let It GoTidigare upplagda låtar.image547

UPDATE

Lyckats överkomma en LQ version av en remix på Britneys första singel Gimme More med självaste Lil Mama.

Britney Spears feat Lil Mama - Gimme MoreKommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!


Cassie

image543

Den amerikanska R&B prinsessan Cassie, 21 år gammal är aktuell i kommande filmen Step Up 2 , en film hon gjort ledmotivet  (
Is It You ) till och gör lite acting också. Nästa år så släpper hon sitt andra album, och här kommer den första låten som läckt från albumet.

Cassie - Turn The Lights OffKommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!T. Chapman

image542

Satt häromdagen och tittade lite videos på youtube när jag snappade upp en gammal klassiker i en
otrolig live version. Tänkte; Nu skite jag i de att de här kanske är 20 år gammal musik, bra musik är som sagt jävligt bra musik.

Tracy Chapman är en av mina absoluta favoritartsiter, 43 år gammal född i Cleveland i USA. Hon är en multi-platinum, grammy vinnare som hade sina glansdagar i slutet av 80-talet. Iofs kan jag tycka att hon alltid är aktuell, iaf i min mp3 spelare. De här är en artist som med sin starka och betydelsefulla lyrics är älskad av dom flesta.

Här slänger jag upp mina favoritlåtar med Tracy.

Tracy Chapman- Crossroads

Tracy Chapman- Fast Car

Tracy Chapman- Talkin 'bout A Revolution
Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!The Dream

image537

The Dream (Terius Nash) är en av dom absolut hetaste producerna i gamet just nu. Hans största låt är ju självklart Rihannas Umbrella , det som gör han så grym är att han hittar dom här speciella sounden i låten som etsas fast i huvudet.

For an example.
You can stand under my Umbrella
(Ella ella eh eh eh)


I hans första singel (
Shawty Is Da Sht ) så kör han ju lite speciella inlagda sounds som gör låten bara ännu bättre, skönt med nytänkande producers.

Här dyker hans andra singel upp!

The Dream - FalsettoKommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!


Gimme More

Ja så var de dags..premiär för Gimme More videon, Britney Spears comeback. De trodde jag de.

Här är den första videon, alltså inte den officiella - den kommer ha premiär 8 oktober på MTV TRL - utan de här är då en promo video som är helt klart värd en titt.
Veckans Artist; Keyshia Cole

image533

Hennes första skiva The Way It Is fick en otrolig kritik från kritiker i USA, trots att albumet kom på en 61:a plats på Billboards årslista 2006 så lyckades hon väl ändå inte slå riktigt stort i Europa.

"Keyshia Cole sjunger här i New York på söndag. Vet ni hur bra Keyshia Cole? Kanske bäst i världen just nu.
Det är slutsålt, jag betalar hundra bucks om någon har en biljett att sälja, alternativt om något skivbolag vill ringa mig och hook me up."

Från DN se 18-8-07

Nu i oktober så släpps hennes nya album Just Like You här i Europa och precis som föregående album som är kritkerna överens om att Keyshia är fenomenal. Och vad kan jag säga, hon fixar allt!

Tillbaka till de här med hennes celebritet, googla hennes namn Keyshia Cole och välj sidor på svenska ,bland dom fem första svaren så får du den här sidan, On The Radio - Keyshia Cole två gånger upp. Och så ska de väl egentligen inte vara för en sån här artist.

image535

Så..Nu kör vi, Keyshia Cole är född 1981 i California, USA. Hon härstammar från Italien.

Skrev i början av augusti om Keyshia, som en kommande singer-songwriter . När hon var yngre så bodde hon i fosterfamilj och hennes bror var bäste vän med Tupac Shakur. Hennes första inspelningar skedde med legendariske MC Hammer redan vid tolv års ålder men ingenting som blev släppt. Vid sexton års ålder så rymde hon från sin fosterfamilj och hoppade av High School för att sticka iväg med sin dåvarande pojkvän som sa sig vara en musikproducent.

Efter några år in i förhållande så tog hon han när han bedrog henne och hon tog sitt pick å pack och stack mot South California. Och de är här de vänder, inom sex månader så får hon A&M Records producern Ron Fair att signa henne.

Keyshia har varit öppnat shower för artister som Kanye West, Nelly och Usher.

image536

Resten är historia, Keyshia släpper sitt debut album som säljer uppemot 1,6 miljoner exemplar i USA och nu har hon släppt andra albumet Just Like You som sålder över 280 000 exemplar första veckan i USA, det är tre gånger mer än vad första albumet sålde första veckan.

Mary J. Blige kallades för queen of R&B.

Idag är Keyshia Cole queen of R&B .


Här kommer mina fem favoritlåtar från hennes nya album, Just Like You.

Keyshia Cole- Just Like You
Keyshia Cole- Last Night feat Diddy
Keyshia Cole- Let It Go feat Missy Elliot and Lil Kim
Keyshia Cole- Losing You feat Anthony Hamilton

Keyshia Cole- Shoulda Let You Go
Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!


i-15

image532

Dom finns med på Soulja Boys kommande singel och nu så kommer deras första singel från deras debut album.

R&B gruppen I-15 är en helt ny grupp som precis signat med Polow Da Don, den gigantiske (inte i storleken) producerns skivbolag Zone-4. Gruppen isig verkar så pass nya så dom inte ens har en egen hemsida, men vad gör de, bra musik är bra musik.

Här är iaf deras första singel som är en riktig hit!


I-15 feat. Polow Da Don - Lost In Love


Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!DEbut

image530

En stolt vän som jag idag är åt Niklas Bergfors, som i natt gör sin NHL debut mot Tampa Bay Lightnings.

Innför i ett fullsat St. Pete Times Forum som tar 19,578 så är de inledan på en NHL karriär.

Number 12, Niklas Bergfors...

Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!


Blev lite strul...

.
Som ni kanske har märkt så är de lite strul med vissa länkar till låtarna, har uppdaterat några, men tänkte att ja gör alla imorgon....Håll ut! :Pimage529

Lägger ut en av mina favoritlåtar från Jennifer Lopez kommande album.

Jennifer Lopez - Forever
Imorgon...Kommer nytt med The Dream, Trey Songz och en ny veckans artist som uteblev idag. Sorry för the inconvenience.

Ses sen!


Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!


Partymaster

Att äga en fest.

Carlton, break it down.
Fresh Prince In Bel-Air Lätt en av dom bästa tv-serierna någonsin.


Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!


The Remix

image528

Sedan 2003 har fansen väntat på att Britney Spears ska släppa nytt album. Den 12 November så dyker de nya upp, albumet som än inte är döpt får sig vänta.

Jag har skrivit mycket om låten Gimme More och låten finns på sidan i X antal versioner, här kommer en till på en request. Den här gången är de med Lil Wayne som satt sin touch på många remixar de senaste två åren.

Här är den officiella remixen.

Britney Spears feat. Lil Wayne - Gimme More (remix)
Uppdaterad länk


Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!Wyclef

image527

Wyclef Jean som i december släpper sitt sjätte studioalbum är just nu het med sin singel Sweetest Girl , albumet som kommer heta The Carnival II Memoirs Of An Immigrant  innehåller låtar som bl.a Akon, Lil Wayne, T-Pain , T.I , R.Kelly , Nicole Scherzinger och will.i.am är med touchar på. Så ska bli intressant att se hans nya album.

Här kommer Wyclefs andra singel som han tilsammans med legenden Paul Simon sjunger. Jag tycker låten funkar rikitgt bra och låten kompleterar en andra singel perfekt efter hans succe första singel.


Wyclef Jean feat. Paul Simon - Fast Car


Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!
Soulja Boy

image526

Soulja Boy, han har sin hit Crank Dat som jag idag hörde på p3 faktiskt, hur ska han kunna gå vidare från den till en andra singel. Svårt blir de men han gör ett gott försök på andra singeln Soulja Girl.

Soulja Boy som idag tisdag släpper sitt debutalbum, här kommer andra singeln som är lite downtempo jämfört med hysteriska men ack så grymma första singel.


Soulja Boy feat I-15 - Soulja Girl


Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!


More Keys

...Om ni är som jag, alltså inte kan få nog av Alicia Keys just nu så kolla in de här framträdandet.

Hennes nyaste nyaste singel från hennes kommande album! Hennes album kommer snart...Snart....

Alicia Keys - Superwoman 


Live på Apollo Theatre i Harlem, New York i helgen. "Clinton Global Initiative"

Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!


Alicia Keys

image525

Okej så mycket som jag lyssnat på No One, Alicia Keys senaste singel. Hela september månad har den rullat på hemma hos mig, och idag så lyckas jag norpa en sån skön remix med Q Da Kid , inte en blekaste vem han är men han får remixen att flyta på ett sådant läckert sätt.

Så mycket jag älskar No One så vettefan om inte den här versionen maxar den låten. De här är musik när den är som bäst.

Alicia Keys feat. Q Da Kid - No One (remix)


Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!


October 07

Oktober är en spännande månad med många förhopningsvis grymma skivsläpp.

Här kommer dom mest intressanta...Jennifer Lopez - Brave - 9 Oktober

Albumet har redan läckt och jag har bl.a lagt ut de på sidan, albumet är ett helt okej med en säkert tre fyra hitar, första singeln Do It Well har ju slagit stort, se hur andra singeln Hold It, dont drop it gör sig. Gillar låten Forever riktigt mycket!
Nelly - Brass Knuckles - 16 Oktober

Nelly explained the reasoning for the title as "the best way" he can explain "how hard it's going to hit you."
I övrigt har jag inte läst så mkt om hans kommande album, men jag gillar första singeln Wadsyaname


Delta Goodrem - Delta - 20 Oktober

En av mina absoluta favoriter och de här albumet är nästan de jag ser fram mest mot. Älskar hennes första två låtar jag hört från albumet (In This Life och Take Me Home). Hennes egna personliga favoritlåt från albumet har jag än inte lyckats få tag på. Mycket intressant.
Nicole Scherzinger - Her Name Is Nicole - 20 Oktober Nu har albumet blivit framflyttat till 20 November

Nicoles debut skiva har blivit framflyttad flera gånger och skivbolaget är så sjukt oroliga att albumet inte kommer att sälja och jag vet inte, jag gillar iaf Baby Love och första singeln. Men har hört lite mer från albumet och de låter inte lika bra, exempelvis Super VillainMario - GO! - 23 Oktober

Många av dom främsta producenterna har satt en touch på Marios kommande album som spelats in i över två år. Albumet kan bli ett av dom bättre i år, han själv är självsäker och säger att Its the album of the year
Chris Brown - Exclusive - 23 Oktober

Chris Brown som gjorde en sådan imponerad show på MTV galan i September, har höga förväntingar på sitt egna album som blir hans andra. Första singeln gjorde dock ingen större succe borta i USA, men andra singeln Kiss Kiss med T-Pain rullar på bra i radiostationerna.
Andra artister som släpper nya album i oktober.

Trey Songz - Trey Day - 2 Oktober
Soulja Boy -
Souljaboytell'em.com - 2 Oktober
EVE -
Here I Am - 16 Oktober
Lil Mama -
Voice Of The Young People - 23 Oktober
Vanessa Carlton -
Heroes & Thievs - 9 Oktober
Backstreet Boys -
Unbreakable - 30 Oktober
Carlos Santana -
Ultimate Santana - 16 Oktober


Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!Monthly Report

image517

Månaden är slut och mycket har hänt. De skivsläppet som mest varit hypat var ju självklart 50 Cent och Kanye Wests album som släpptes 11 september. Båda albumen har sålt miljontals exemplar. Britney Spears hade ju sin show på
MTV VMA som var i början av månaden, Spears som de gick mindre bra för då, ligger nu etta på itunes Most Downloaded lista. Hon släpper sitt album i november.

Över 10 000 nerladdningar har de varit under september. ilovemeor.blogg.se är nu med på facebook för er som missat de, så joina gruppen ilovemeor för er som missat de!


till de viktigaste...

Slänger som utlovat ut ett album, med de absolut bästa från den här månaden.
Albumet innehåller 19 mästerverk som -enligt mig- var de bästa låtarna under september månad.Download
ilovemeor.blogg.se - Best Of September '07


skulle de vara några problem att ladda hem så hojta till...


Imorgon så dyker de upp lite färskt med en radda skivsläpp under oktober månad. Sen så kommer jag droppa lite låtar som inte är nya, utan bara är rent utsagt bra jävla musik. Låtar från exempel, Tracy Chapman, Sweetbox, och lite annat smått o gott, så checka gärna in!

Hoppas ni som följer sidan gillar innehållet och sidan överhuvudtaget! Får gärna komma med förslag eller åsikter om allting..

Take Care