The Forever Edition

image1040
Fortsätter ösa på....

Tidigare i februari så lade jag upp en preview på en Chris Brown låt som inte platsade på första utgåvan av han Exclusive som släpptes i oktober. Nu när rereleasen av CB's släpps den tredje juni, så kommer den att finnas med i sin helhet. Heart Aint A Brain tillsamans med superhiten Forever och duetten med Keri Hilson, Superhuman, plus en remix på låten Picture Perfect är de som kommer att finnas med på Exclusive: The Forever Edition.

Heart Aint A Brain som nu läckt, är en mysig midtempo låt som jag föll för redan efter previewn som alltså läckte i februari. Då läckte låten under namnet Again, och de är väl ungefär så man kan sammanfatta de här, han gör de igen. Chris Brown och Rihanna följer varandra i sina fotspår inte bara i kärlekens träsk utan även när de gäller att göra låtar som sitter på en enorm kvaliteét.

Du vet vart du hittar de först!

Chris Brown - Heart Ain't A Brain \\ Länk 2


Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!

*

135302-1031

Sommaren är bara några grader och dagar bort och här kommer albumena som räddar er under en varm sommardag !

Yes då var de alltså dags för Part 1 av 2 i genren sommaralbum. Den första här en 2CD upplaga, varav ena skivan är låtar som kommer vara heta under sommaren och på den andra skivan så är de låtar som varit präglat tidigare sommrar.

Att sätta ihop ett sådant här album blir självklart väldigt personligt så jag hoppas innerligen ni blir nöjda med resultatet av den första delen av två.

Den andra utgåvan kommer om drygt två veckor, även det en 2CD skiva även där med lite mer festlåtar (house,dance) och en skiva med riktigt gamla klassiker. Men det senare alltså..

Tills vidare..

Enjoy och ha en riktigt trevlig helg!!!
//
JoakimBest Of Summer 08 - The New Classics CD1

Best Of Summer 08 - The Forever Classics CD2

För er som laddar torrenter...
Torrent Download
Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!

Phonesignals.....

image1027
Ihop klippta osv. för er! Enjoy!!

Chris Brown - Forever

Lady GaGa - Just Dance
Lil Wayne - Lollipop
Michelle Williams - We Break The Dawn
Pussycat Dolls - When i grow up
Tami Chynn - Frozen
Teyana Taylor - Google Me

update

Paula Abdul feat Akon - Dance Like Theres No Tomorrow

Madonna feat. Justin Timberlake - 4 Minutes To Save The World


sms signal
Madonna feat. Justin Timberlake - 4 Minutes To Save The World (Acapella)

slänger in en sms signal..

Lil Wayne - Lollipop (Accapella)
Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!RiRi

image1026

Rihanna är 20 år gammal men redan hunnit med ordentligt mycket. Hon har redan sex listettor och sålt över 11 miljoner skivor.

I förra året så släpptes hennes Good Girl Gone Bad och nu i mitten av juni så dyker ju en rerelease på den upplagan. Första singeln från den upplagan är Stargate producerade
Take A Bow, en låt som nått toppen på listorna. Nu så här med sommaren bara runt hörnet så är de räknat med två singelsläpp, en är Breakin Dishes den andra är Disturbia.

Disturbia är en pop-synth upbeat låt som kommer slå, frågan är ju om denne Rihanna kan misslyckas? Låten som läckte för mindre än en timme sen kommer bli snurras flitigt på radiostationerna och i tvn i sommar, de är iaf. en sak vi kan räkna med!! Härligt!!

Du vet vart du hittar de först!


Rihanna - Disturbia
\ Länk 2


Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!
Musikvideos Part 2.

Ja då var de dags för en ytterligare omgång med musikvideos.... Enjoy!!

image1022

image1023

image1024

image1025
Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!
Tick Tack

image1021


Bara för att jag tycker om er så mycket.Madonna - 4 Minutes To Save The World (Vato Gonzalez House Remix)
Länk 2


Senare ikväll....Ringsignaler (requests? droppa en kommentar), Musikvideos...
Till helgen....Ny logo och ett exclusivt härligt sommaralbum!

Much Love // JKommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!


All I Wanna Do Is Stay Right Here On The Floor

image1020

American Idol finalen hade final för sjunde gången i förra veckan och vinnaren där blev David Cook. Jurymedlemmen Paula Abdul som kört lite eget här under våren, ja hon fanns med sin låt Dance Like There's No Tommorow som finns med på jurykollegan Randy Jackson's Randy Jackson's Music Club, Vol. 1.

Personligen så blev de aldrig något jag tyckte om, men så går Akon in och sätter sin touch på de så jag inte kan sluta lyssna på de. Helt otroligt med den mannen. Ja, de var ju för drygt två veckor sen en "snippet" vid namn Rockin läckte, vad jag då inte visste var att de var till denna officiella remix till Paula Abduls låt.

Vad ska man mer säga, de här är bra skit! Ytterlige en låt som kommer flitigt spelas i sommar!!!

Paula Abdul feat. Akon - Dance (Like There's No Tomorrow) Konvikt REMIX  \  Länk 2


Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!

Mission To Keep Climbing

image1019
I lördas kväll så gick Eurovisions Schlager finalen av stapel i Belgrad. Ingen missade väl det att ryssarna även sopade hem allt i denna tillställning. Se tidigare. Mannen som vann är Dima Bilan, en 26 årig ryss som smakade på eurovision redan  -06 då han kom tvåa med låten Never Let You Go.

I hemlandet Ryssland, har han varit en av landets största artister sedan 2005 och i förra året inledde han ett samarbete med Timbaland. Ett sammarbete som gav låten Number One Fan , en låt som toppade dom ryska listorna under förra våren.

Nu i 2008 så ska han släppa tre album på olika språk, ryska, spanska och engelska. Det engelska albumet kommer släppas världen över, med på albumet har Timbaland, Ryan Tedder (OneRepublic), Danja hjälpt till på. Albumet kommer även innehålla en duett med Nelly Furtado.

Låten som han sopade hem eurovision schlagern med är en låt som är producerad av Jim Beanz, INTE Timbland som många tror. Believe finns i två versioner, en första version och den som var med och bärgade allting i lördags. Den versionen är den ungerske violinisten Edvin Marton på, alltså Final Version. Självklart är det den som finns här!


Dima Bilan - Believe  \  Länk 2


Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!
How Can Two Be As One

image1018
Sedan 2001 har hon skrivit musik åt artister som Timbaland, Chris Brown, Ciara, Usher, Britney Spears m.m.

Nu är de inte alltför långt kvar till hennes album släpp (september), självklart pratar jag om allas kärlek Keri Hilson. 25 åriga Atlanta tjejen som blev ett nytt aniskte efter dunderhiten Way I Are med hennes kollega Timbaland har nu äntligen lanserat första singeln från kommande albumet In A Perfect World. Rykten spreds om att första singeln skulle vara Return The Favor, en Timbaland producerad låt, men icke blev de så.

Första singeln verkar alltså bli den som nu släppts, de är en strålade vacker låt som produktions teamet The Runaways ligger bakom (bl.a. Ryan Tedder från OneRepublic). Låten är en slow jam som är en riktig grower, hade till början lite svårt för den men nu älskar jag den.

Jag hade förväntat mig lite mer jag-älskar-det-direkt men de här känns bra, och har definitivt kvaliteé nog för att slå! Väntar med spänning på att få höra mer från den otroligt talangfulla Keri Hilson.


Keri Hilson - Energy \ Länk 2Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!
Tick tick tick....

image1017
De här är singer/songwritern som har sitt stagename efter sin kära hemstad Dallas. Han har sedan barnsben sjungit och nu till sommaren/hösten så kommer hans första platta. Han har tidigare funnits med på låtar med artister som Paul Wall, Baby Bash och Chamillionaire. Han sitter på en härlig soulig r&b röst som låter strålande i denna låt.

Låten här som jag kommit över är en vad-de-låter-för-örat en Timbaland produktion ( många sidor uppger den även som de ) men de är de INTE. Många försöker kopiera soundet från supermogulen Timbo och de är i vad de här fallet norska teamet DeepFrost Productions gör. Men vad gör de när de låter riktigt bra, jag tycker de här är en riktig hit och ska bli kul och se om de här leder någonstans för de förtjänar den sannerligen.


Dallas - Nothing MattersLänk 2
Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!You Said You Never Leave

image1016
Begreppet Internet hit är väl de vad Digga hade i förra våren. Med hans Broken så blev de snabbt en låt som spred sig via nätet. Som jag skrev tidigare i april så har den 27 årige engelsmannen ett album på G, just konceptet engelsk r&b artist är ju någonting som verkligen fungerat senaste tiden med succeér som Jay Sean och inte minst våran favorit Taio Cruz.

Nu ska han erövra först sitt hemland och sen europa och den väntade första singeln Broken kommer då i en ny tappning. En version som faktiskt känns bättre än den första. Ska bli kul och se hur de går för Digga !


Digga - Broken  Länk 2   ( 2008 Version )Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!

Caribbean Vibe

image1014
En av många saker som är bra med mp3 bloggar är hur mycket enklare de blir för artister att skapa sig ett namn genom att göra covers på låtar. Jag skrev tidigare bl.a. om Ahmir med deras vackra version av Mariah Careys
Bye Bye, dom här två grabbarna på bilden är dom som utgör gruppen Rock City.

De två bröderna Theron och Timothy från Jungfruöarna som blivit signade av Akon's skivbolag Konvict Muzik kommer att släppa sitt album inom en snar framtid. Brorsorna åkte över till Miami och försökte slå sig stora, dom var med i många talangshower för att kunna leva, till slut så fick dom inte tävla längre eftersom dom alltid vann. Så dom skaffade sig ett vanligt jobb till någonting skulle hända, och som de hände. Deras senegalse vän Benny D som var DJ åt Akon fixade en kontakt med Akon och han lät dom skriva en låt till hans album Konvicted (Rain). Resten är historia...

´"Its hard to explain our music because we are doing something that is rarely done. But if you're going to try to classify it and compare it, if you had The Fugees without Lauryn Hill, you would have us. We sing, we do Caribbean vibe, but then again we rap raw, in our accent."

Många kanske har hört Rock City tidigare då dom gjort sina egna tolkningar på bl.a Lil Wayne's Lollipop och J.Holidays Bed.

Nu har dom gjort sin egna version på Jordin Sparks No Air, en version som har ett politiskt budskap och en egen tolkning på Usher's Love In The Club Part II.

Rock City - In Ah The Air \ Länk 2
Rock City - In Ah De Club \ Länk 2
Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!
HQ Update

image1013

Jag nöjer mig med att ikväll bara slänga upp Lindsay Lohans Stargate producerade första singel i HQ, under kvällen så befann jag mig på Berns för att välja fram vinnaren i Tele2Studio. Mer om de imorgon torsdag, annat nytt som kommer imorgon är väldigt mycket! Så håll ögonen öppna för nu kör vi igen!!

Lindsay Lohan - Bossy
HQ

HQ Update

image1012

Pussycat Dolls första singel förtjänar en ytterliggare post, denna gång i HQ.. Låten kommer säkerligen bli en top 10 hit.

Pussycat Dolls - When I Grow Up (Prod. By Darkchild)Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!


Departure

image1011

Jesse McCartney släppte i tisdags sitt tredje studioalbum. Departure är ett album som många kanske inte trodde på från första början, men efter spännande första singeln Leavin, så var de fler som hakade på. The Dream, Tricky Stewart, The Clutch, Sean Garret och J.R Roteem är några som hjälpt till den nu 20 årige Jesse.

Bästa Spår
; Leavin,
How Do You Sleep , My Baby


Killen som varit kändis sen barnsben har under de senaste året växt till en viktig person i branschen, som ni säkert vet så co/wrote han Leona Lewis mästerverk Bleeding Love. På albumet Departure så finns de bonus låtar och på den asiatiska upplagan som släpps i början av juni så finns Jesse's egna version på Bleeding Love. Låten som faktiskt först var avseed för Jesse men sedan överlämnad till Leona, med all rätt.

Här har ni den!

Jesse McCartney - Bleeding LoveKommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!We're Holdin' Time In Our Hands and It Stops When We SaySöta, poppiga, syntiga första singeln från Destinys Child bruden Michelle Williams har äntligen fått en video. Låten är en personlig favorit och kommer säkerligen slå sig stort på radiostationerna i sommar!

Michelle Williams - We Break The Dawn


Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!Here I Stand

image1009
Barry White, R.Kelly och Usher är alla tre experter på att sjunga om begreppet kärlek och sex. När Usher äntrade scenen i mid/late-90's med låtar som You Make Me Wanna och Nice And Slow så greppade han ett stadigt grepp om tronen som en av r&b kungarna. Nu, snart tio år senare så är han fortfarande lika het, med första singeln Love In This Club från hans kommande album Here I Stand, så är kraven på han kanske större än någonsin.

Att följa upp album som 8701 och Confessions är bara det en ordentlig utmaning för den snart trettio åriga nygifta pappan, Usher Raymond. Here I Stand som läckte häromkvällen är ett album som man väntat sig vara ett mästerverk. Jag minns i
början av februari då jag för första gången fick höra en preview på Movin Mountains, ibland vet man bara att de här kommer bli bra och de var väl den känslan jag fick när jag hörde den och jag vet att jag inte var ensam om det. Första singeln Love In This Club som har ett fräscht sound i midtempo är en låt som radion, teven och många många andra älskar, självklart gör även jag de men tycker den kan påminna om hans tidigare låt Lovers And Friends.

Åttonde spåret på skivan är en Jermaine Dupri producerad låt som heter Something Special, låten inleds akustiskt och Usher får glänsa lite med hans smöriga underbara röst, låten droppar sedan beatet och är en av mina definitiva favoriter på skivan. En annan är His Mistakes (I Cant Win), den Stargate producerade pianodrivna låt som handlar om relationsproblem, han sjunger om att hon jämför han med hennes ex. "Just because he did, you think I'm cheating?"

Bästa spåret på skivan är ändå den jag älskade från första början. Movin Mountains är låten jag talar om, uttrycket kärlek vid första ögonkastet har väl aldrig lämpats sig bättre än vid detta tillfället, efter att hört den för första gången kan man nästan läsa genom raderna på inlägget när jag först skrev om just denna låt, hur jäklarns bra jag tyckte de här var. Nu så här nästan fyra månader senare så sitter jag på den fulländade versionen som är ännu bättre och dom geniförklarade Tricky Stewart och The Dream som ligger bakom produktionen borde bara dom få något för denna låt. Allt i denna låt är over-the-top och är definitivt ett rätt val att använda som andra singel. När han plågsamt sjunger/skriker Just Leave Me så kan man väl inte begära mer av en låt.

Här är för övrigt musikvideon till den underabara låten där Usher bokstavligt talat flyttar berg.

Ja de är många stora namn som hjälpt Usher med hans Here I Stand album, med namn som Polow Da-Don, Stargate, The Dream, J.R Rotem, Dre & Vidal och inte minst will.i.am.

Medans de finns riktiga mästerverk på skivan så finns de också dippar där de bara blir för tråkigt och smörigt, låtar som Best Thing, Love You Gently och Lifetime, dom låtarna får mig och undra om hans uttalanden att han vuxit och att albumet inte är som något tidigare, de låter sent nittiotal/tidigt 2000.

Usher har sålt över 25 miloner skivor världen över och med detta album så kommer han sälja x - miljoner antal skivor till för allt som allt så är Here I Stand ett starkt album med fem-sex-sju riktigt bra låtar. Ett album som definitvit bör införskaffas.

Bästa Spår;
His Mistakes (I Cant Win), Movin Mountains, Love In This Club, Something Special, Trading Places och What's A Man To Do.


Ps. Som jag tidigare skrivit, så tänker jag INTE lägga upp hela album på sidan. Ds.


Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!

American Idol Winner

image1008

Kelly Clarkson, Fantasia, Carrie Underwood, Jordin Sparks och nu David Cook. Ja dom som har vunnit American Idol tidigare har i de flesta fallen blivit stora artister som sålt miljontals skivor. Igår, onsdag, när finalen gick av stapeln i Nokia Theatre i Los Angeles så tog alltså 25 årige Texas sonen David Cook hem segern. På andra platsen kom David Archuleta och Syesha Mercado (som var min favorit) blev trea i den ärofyllda idol tävlingen.

Hans första singel som nu idag släpptes på iTunes och redan toppar listorna på iTunes är en låt som heter Time Of My Life, som är en midtempo pop låt som är helt okej. En fin ballad som passar perfekt som vinnarlåt. Cook som för övrigt har en kanonröst vann trots att många tyckte att han bara sjöng just ballader. Vi får väl se hur de går för David !

David Cook - Time Of My LifeKommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!World Champions 2008

image1005
Hockey Vm har precis avslutats på ett otroligt härligt sätt. En av tidernas kanske bästa VM matcher spelades mellan Kanada och Ryssland, 2 minuter in på övertiden smällde ryssarna in de avgörnade målet och plockade välförtjänt hem guldmedaljen. Eftersom jag är ett otroligt hängiven supporter av dom ryska björnarna så är kvällens sång självklart den här!

Otroligt att Ilya Kovalchuk kommer från nästan ingenstans och avgör totalt med två riktiga supermål. Han visar att han är en av dom absolut största. Så grattis till ryssarna som äntligen, äntligen får bärga ett guld i hockey! Underbart!

För er som missade avgörandet!!
Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!<3

image1004


Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!


I Should Have Been There

image1003Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!
Now I Got A Confession

image1002
Den ,nu, kvintetten av bildsköna damer i PussyCat Dolls ska återigen erövra dansgolven med nytt album som dyker upp i affär i början av augusti.

Första albumet dom släppte i 2005 sålde i över sex miljoner exemplar och gjorde en enorm succé, leadsingern
Nicole Scherzinger som försökt sig på en solo karriär, lyckades väl inte alltför väl, de fem låtar som läckt från albumet är låtar som jag tycker låter helt okej, men Nicole själv säger att hon inte var tillräckligt nöjd med materialet så hon har lagt projektet på is tills efter hon är klar med albumsläppet med sina tjejer i PCD.

Första singeln har premiär på tisdag på iTunes och i början av juni så ska tjejerna uppträda på MTVs Movie Awards med singeln, When I Grow Up. Låten som är producerad av Darkchild är en upbeat dance låt med en härlig hook. En riktig grower, när den här kommer ut i HQ så kommer den säkerligen bli tok mycket bättre.

PCD's första singel! Först ut som vanligt...


PussyCat Dolls - When I Grow Up  MQ


Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!

Violet Hill


Coldplay som släpper ny skiva den tolfte juni. För alla er Colplay fans som väntat på ett ansikte, en video från engelsmännen, här är den!

Första singeln Violet Hill i videoform...Enjoy!!

Coldplay - Violet Hill

Ps. Här finns de mer gott från Coldplay...Ds.


Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!


Who Did Ever Thought I Would See This Day

image1001

En av dom hårdast arbetande i branschen just nu är Akon, samtidigt som han bygger med sitt imperium Konvict Muzik (Lady GaGa,Kardinal,Tami Chynn,Colby O' Donis,T-Pain m.m) så jobbar han på eget material till sin nya skiva Acquitted som kommer släppas nu under 2008, när är än obestämt. Rykten sägs att första singeln från de kommande albumet kommer att vara en låt tillsamans med ingen annan än The King Of Pop, Michael Jackson.

De
två låtar som tidigare läckt, är riktiga top ten låtar, och nu har ytterligare två låtar läckt och dom går sannerligen inte av för hackor.

35 årige Senegalesen Akon som sålt guld överallt i princip är ju med på ett flertal heta låtar just nu, Leona Lewis och Kat DeLuna är några som inte är med i Konvict Muzik familjen men fick ändå hjälp av Akon och båda beskriver honom som ett geni. En av mina favoriter, Claude Kelly är också en som börjat jobba med Akon och frågan är vem som inte vill de. Förra året hade han 21 låtar som fanns på den amerikanska Billboard listan och i år kommer de säkerligen bli fler.

De två låtar som nu kommit fram är riktiga guldklimpar, Sunny Day är en låt om hans tidigare år i livet då och hur han då hade en vision om att vara där han är idag. En midtempo/slowjam som är riktigt bra!!! Hold My Hand är en midtempo love song som är även den någonting som lätt kan gå på repeat hemma hos mig.

En av dom största i branschen visar här att han är en av dom absolut bästa - Någonsin!!

Akon - Sunny Day

Akon - Hold My Hand


//
Du missade väl inte de två låtar som dök upp tidigare i februari?!

Akon - Come Back To Me

Akon - Could You Be The ReasonKommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!


It's Official, Like An Referee Whistle....

image1000

Här kommer ett av dom massivaste inläggen någonsin på sidan. De är mestadels heta remixar blandat med ny färsk musik( plus några låtar i högre kvalitet! ) ! Tror att de finns något för alla här, så enjoy!!

 20 Riktigt bra låtar

Dom låtar som har stjärnor vid sidan, är ett MÅSTE!


Cassie - 2 The Morning
Cassie - Official Girl HQ
Claude Kelly - My Destiny
Claude Kelly - She's The One
**
Duffy - Mercy Remix ft. The Game
*


Brit & Alex - Let It Go **
J Rice feat Leona Lewis - Bleeding Love
Jennifer Hudson - All Dressed Up In Love
( From The Sex&TheCity Soundtrack )
Jesse McCartney feat Baby Bash - Leavin (Remix)
*
Karina Pasian - 16 @ War (Remix)
*


Lady Gaga Feat. Colby O'Donis - Just Dance (Hccr's Bambossa Radio Edit)
Lady Gaga ft. Colby O Donis - Just Dance HQ
**
Madonna ft. Timbaland, Justin Timberlake and Flo-Rida - 4 Minutes (Remix)
**
Maria Mena - Nevermind Me
Michelle Williams feat. Flo-Rida - Break The Dawn [Remix]Ne-Yo - Trouble (Prod. by J.R. Rotem)
Teyana Taylor - Google Me
**
Teyana Taylor - Google Me (Konjoined Remix)
The Dream - Bed (J-Holiday Cover)
**
Wyclef Jean feat. Lil Wayne - Sweetest Girl (FREEKSREMIX)
ENJOY!!!

Much Love...

Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!

The Forever Edition

image999
Sedan jag läste i början av april, att på Chris Browns Exclusive re-release så skulle de finnas en låt vid namn Superhuman med ingen annan än allas kära Keri Hilson. Sen dess har jag sett fram emot att posta denna låt som nu alltså har läckt.

Ja som ni vet så släpps Chris Browns succealbum Exclusive om här i början av juni, första singeln från den nya upplagan,
Forever, har börjat göra en impact på radiostationerna och kommer säkerligen bli en av sommaren största låtar! Låten som är den femte (!) top ten låten på den amerikanska billboardlistan bara i år för den 19 årige Chris Breezy.

Superhuman är lite annorlunda än vad jag förväntade mig, trodde de skulle vara en upbeat låt men de här är en slowjam som verkligen sätter de bådas vocals på prov och som dom klarar av det. Både Chris och Keri visar prov på en stor bredd i rösten och de här en riktigt fin ballad. Huruvida de här möjligtvis är en singel vet jag inte än men återkommer självklart om det! Låten är producerad av The Oak.

Keri Hilson som by the way ska släppa sitt debut album i år. Det sades komma ut i mitten av i år, men än ingenting som blivit bekräftat. Första singeln för Keri ska vara Timbaland producerade Return The Favor. Självklart finner du den här först när den dyker upp.


Chris Brown feat. Keri Hilson - Superhuman


Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!

Shaffer Chimere Smith

image998
Ne-Yo släpper för tredje året i rad nytt album, i mitten av juni så släpps Year Of The Gentleman. Singer/songwritern Ne-Yo som hunnit blivit 29 år gammal, verkar få de tufft att slå lika stort som tidigare. Vi kommer ju ihåg för två år sedan då han hade So Sick och inte minst Sexy Love, förra året var de Because Of You och i år då Closer.

Vad de gäller de som läcker från hans album just nu så är de inte mycket att hänga i granen. Den ryktade andra singeln Nobody är helt okej, men kanske så borde Ne-Yo vänta med sina album släpp lite och dra ihop ett helt album med bra låtar istället för som de väntas bli nu igen, med en skiva med en eller två bra låtar. Tro mig, jag älskar Ne-Yo, både som artist och inte minst som songwriter. Kanske därför jag inte vill att han är med på så många halvknackiga låtar, less is more.

Yeah yeah, den ryktade andra singeln alltså.

Ne-Yo - NobodyKommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!

Viva La Vida

image997
Coldplay släpper som ni bekant vet nytt album om en dryg månad. Första singeln
Violet Hill som man kunde tanka hem gratis (under en sjudagars period) från gruppens hemsida verkar bara vara ett pr-stunt för den "riktiga" första singeln som är Viva La Vida.

Låten Viva La Vida, toppar redan flera iTunes listor i olika länder och de kan jag mycket väl förstå, låten är en härlig feel-good, perfekt vår-sommar låt. Låten som mycket väl påminner om fransyskan Alizee's fina Jen Ai Marre kommer säkerligen slå stort på radion!!!

Ytterligare
en låt har läckt från de engelska bandet, låten Lost som är en pianodriven lugn låt som passar leadsingern Chris Martins sköra röst perfekt.

Coldplay - Viva La Vida 2'nd Single

Colplay - LostKommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!
***

image996

Singer/Songwritern Claude Kelly har den senaste månaden blivit en stooor favorit på sidan. Någon information är svår att finna om Claude, så om DU har någonting om Claude Kelly - maila mig eller signa en kommentar!! Nu har de iaf droppats tre ytterligare låtar från geniet.

Ghost blev snabbt en favorit för mig... Vad ska man säga, Enjoy!!!!!

Claude Kelly - Ghost
Claude Kelly - Alone
Claude Kelly - The Better Off I'll Bee


Du har väl inte missa några tidigare?


Claude Kelly - Forgive Me
Claude Kelly - Hard To Say I'm Sorry
Claude Kelly - Open Arms

Claude Kelly - Like An Iceberg


*

image995
Dom för tillfället hetaste remixerna...

Rihanna feat. Precise - Dont Stop The Music

Usher feat. Lil Wayne & Beyone - Love In This Club Part II

Ciara vs. Alicia Keys - Never Promise You Again

2 Pistols feat T.Pain, Twista & Lil Kim - She Got It

Ahmir - Bye Bye
( Lysande Mariah Carey Cover )

The Dream feat. Fabolous - I Love Your Girl


Leona Lewis feat AC - Bleeding Love RemixThis Is How It Feels

image994
Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!

Best Of April

Ja då var de äntligen dags för sjunde albumet i ilovemeor's Best Of samlingar. April var en härlig månad med hur mycket musik som helst som dök upp, men de är ju så när sommaren närmar sig.

Min favorit under månaden om jag bara ska välja en är nog
Michelle Williams - We Break The Dawn. En härlig sommar influerad dance låt som jag aldrig kommer tröttna på. Men som sagt många låtar har satt prägeln på april månad och därför är detta Best Of April album fullpackat med hitar!

Många förfrågningar anträffande ett sommaralbum har kommit. Det kommer dyka upp ett två sådana, de första dyker upp i slutet av nästa vecka!

Spännande skivsläpp nu i maj är självklart Jason Mraz, Jesse McCartney, Gavin DeGraw, Lil Mama men framförallt Usher. Vad de gäller album drops på sidan så kommer de inte fortsätta, alltså så kommer länkar till fullalbum inte dyka upp igen (utöver Best Of Albumen dvs.) .

Men nu, Best Of April 2008!


Best Of April 2008
ilovemeor.blogg.se / www.ontheradio.se.nuFortsätt besök sidan och sprid den vidare!!!

Much Love// Joakim

Frågor eller förslag, maila mig på ilovemeor@gmail.com eller signa en kommentar i cBoxen eller på sidan.

I Don't Mind

image991

Ytterligare en låt här som cirkulerat i runt en vecka, Maroon 5 som släppte sitt It Won't Be Soon Before Long album för ett år sen nu har fått en ny touch på ett av spåren. If I Never See Your Face Again är låten som är deras kommande singel och en video har precis spelats in, med på tracket är Barbados gudinnan Rihanna som även kommer ha den här låten på sin re-release av Good Girl Gone Bad.

Ni har väl inte missat hennes
Take A Bow ?

Maroon 5 feat. Rihanna - If I Never See Your Face AgainKommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!


Spin The Record

image990
Först vill jag be om ursäkt att jag inte postat den här låten tidigare.

Lady GaGa är en 21 årig tjej från New York, som så som sin vän
Claude Kelly har vuxit ihop till branschens alltid så viktiga songwriters. Den lilla tjejen med den stora rösten släpper nu eget material och börjar med första singeln, en RedOne / Konvict Muzik produktion. Med på tracket är Konvict och Akon's egna "son" Colby O'Donis.

Hennes skivbolag beskriver hennes kommande skiva så här "Her debut album is a hip-hop infused pop-lovers dream". Albumet som heter just som singeln, Just Dance kommer i sommar!

Låten har cirkulerat på nätet i runt tre veckor och är sannerligen en grower. Jag kan bara inte göra något annat nu än att rekomendera denna låt starkt !

Ps.
Visste du att RedOne som ligger bakom så mycket just nu faktiskt är svensk, lite senare denna månad kommer ett exklusivt reportage om RedOne. Ds.


Lady GaGa feat. Colby O'Donis - Just DanceKommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!

Just A Little Bossy

image989


Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!

Adam Tensta XCLUSIVE!!!

image988

Adam Tensta är en av branschens hetaste svenskar just nu. Så här skrev PerezHilton om 25 åringen;

"Kanye is gonna love this shit! He'll be mentioning this on his blog by the end of next week. Watch. This fella's name is Adam Tensta, and he is one of the freshest and illest rappers on the planet. And he's from Sweden! Though he raps in English. Tensta's beats are dope as shiz and he's rhyming about things other than the cliches in American hip hop: hos and cash."

De ger väl en liten hint om att den här killen kommer bli grymt stor, nu ska han erövra skandinavien och europa.

Jag fick i förra veckan en intervju med Adam exklusivt för ilovemeor.blogg.se / www.ontheradio.se.nu

Enjoy!!!De senaste sex månaderna har du varit överallt, hur hinner du med allt?
Det är knappt så att man hinner, men en förutsättning är naturligtvis att man planerar sitt arbete och kommande aktiviteter nogrannt. Man måste även ha perspektiv nog att prioritera det som är viktigast. Jag skulle mycket väl kunna sitta och svara på mails hela dagarna ut men det hade å andra sidan varit förödande för allt annat som också måste göras. Lyckligtvis så har jag drivna medarbetare på skivbolaget RMH som styr i allt ifrån intervjuer, TV-framträdanden, fotograferingar och promotion. Alla med sitt specifika område inom t.ex. management, promotion och media. Alla dessa besitter viktig kunskap i hur de olika områdena ska hanteras. Jag hade alltså inte hunnit med allt detta om jag inte haft mina grabbar bakom mig.

Du har varit förband åt världsartister som Akon och Rihanna, hur viktigt är de som artist att "prestera" när man spelar före sådana artister?
Det är naturligtvis otroligt viktigt att prestera även vid dessa tillfällen då publiken nödvändigtvis inte är där för att se mig. Att agera förband är i sig ett tillfälle att få människor som annars inte hade kommit på ens spelningar att öppna upp ögonen för musiken. Dessutom så vinner man en oerhörd erfarenhet och rutin av att stå på stora scener som Hovet eller Annexet. Varje gång jag står på scen har jag som målsättning att göra det bästa av situationen och ge allt, man vet aldrig när man får stå på scen inför så här mycket människor igen. Man vill alltid lämna publiken redo för huvudakten samt bevisa för arrangörerna att dem rätt i att välja mig som akt. Det kan öppna ytterligare tillfällen för samarbeten framöver.

Har du USA drömmar?
Jag har drömmar att sprida musiken vart den än kan ha ta mig. Jag tror att man kan relatera till det jag säger i mina texter och känslan jag förmedlar oavsett vart man bor på detta jordklot. Därför så ingår naturligtvis USA i min vision, just nu så satsar vi däremot på att lansera skivan i Europa först. Vi känner att detta är hemmaplan och att man bör ha det bakom sig innan beger sig ut på större äventyr. Vårt första mål är att lansera Its A Tensta Thing i Skandinavien och Europa även fast att vi vet att jag har blivit flitigt omskriven och spelade i andra länder. Det finns mycket som prioriteras bort i förmån av tid samtidigt gäller det att visa fingertoppskänsla i valet av bolag som kommer representera Adam Tensta ute i världen. Det är därför vi har tagit beslutet att avvakta med USA än så länge.

Vilka artister drömmer du om att arbeta med?
Det finns en hel rad artister som man är uppvuxen med. Musik som snurrat i högtalarna enda sedan barnsben. Common, Blackstar, Kanye West, Lupe Fiasco och Dead Prez tillhör den skaran av amerikanska Hiphop akter som gör musik som jag inspireras av. Jag är även intresserad att röra mig utanför de traditionella hiphop kretsarna, artister som Daft Punk, Justice, Danger, Norah Jones eller varför inte Bob Marley. Hade man fått som man önskat så hade ett samarbete med en någon av dessa artister vara sjukt kul.

Många musikbloggar bl.a i USA, har skrivit om dig som en upcoming artist och en låt som cirkulerat på internet är Up & Coming , vart hör den hemma?
Låten Up & Coming skrevs till en början till ett av RMH mixtapen, ursprungligen skulle den vara med på "We Run This" som släpptes i samarbete med klädbutiken Recognize och fest arrangörerna The Page. Men vi valde av diverse anledningar att vänta med att släppa den låten. Med mig på låten har jag Eboi som även han är signad på RMH samt Howard Who producent på RMHs egna produktionsteam MajorFactors. Låten förklarar bra hur vår situation ter sig för tillfället och våra tankar kring detta.

Internet har blivit ett stort forum för många människor att säga sina åsikter i olika forum, är de någonting som du läser?
Det finns ett visst underhållningsvärde i att läsa kommentarer som folk väljer att skriva in på diverse forum, speciellt när dem flyter ut och det sägs saker som inte alls är verklighetsförankrade i någonting varesig det är positivt eller negativt. Som sagt så får man välja att disponera tiden på annat, annars så hade jag suttit med det hela dagarna.
   
För eller mot musikdelningen på internet?
För. Hade aldrig varit i positionen jag är i idag om det inte hade varit för musikdelningen. Internet har varit det främsta redskapet att bygga vårt namn på, det var så vi i slutet på 2006 pushade ut den första "street singeln" Bangin On The System via myspace och mailblasts. Just den låten genererade 150.000 downloads på kort tid och lade grunden till mycket av arbetssättet vi använder av oss idag. Mestadelen av vår verksamhet baseras fortfarande på internet och internetpromotion. Det finns idag nya möjligheter att sälja musik på som kommer att ge artister större möjligheter att nå ut med musiken än under CD-skivans glansdagar.
   
När kände du att "shit de här kommer radion älska"? //  Hur var den känslan?
Det är något som är väldigt svårt att sätta fingret på, det handlar mycket om känslan man får för låten och hur den utvecklas. Vissa stunder så vet man bara att denna kommer bli en dänga, andra stunder så sker det mer oväntat. Vid tillfällen som detta är det viktigt att ha utomstående öron som kan bedöma om just denna låt är värd att satsa på som singel material eller inte. Just med My Cool så kände jag direkt att de skulle bli något utöver det vanliga.
   
Är du rädd för kraven som nu ställs på dig?
Nej, krav är något som får mig att växa som person och som artist. Utan krav och målsättningar så skulle man inte kunna passera sina tidigare bedrifter. Det är alltid bra att ha något att konkurrera med och mot det är därför RMHs målsättning alltid har varit att öppna så mycket dörrar som omöjligt för resterande hiphopSverige att ta sig igenom. Ju bättre det går för oss tillsammans desto bättre går det för Adam Tensta. Jag ser det som en utmaning och ett mål att överträffa förväntningarna som finns på min nästa skiva likaså min nästa spelning.
  
Hur ser din närmsta tid ut för dig?
Jag är fullbokad fram till september, tror att jag har närmare 60 spelningar fram till dess. Parallellt med det så kommer jag naturligtvis att fortsätta skapa musik. Det är alltid ett pågående arbete att skapa nytt material. Material som kommer behövas i samband med utlandlanseringen av "Its A Tensta Thing". Jag kommer även att satsa på att vara med på diverse samarbeten med andra artister samt fortsätta arbeta socialt med hjälporganisationer som Rädda Barnen, Non Smoking Generation och Plan.
Besök
Adams Myspace här!

Missa heller inte hans singel med underbara Sophia Somajo.

Adam Tensta feat. Sophia Somajo - Before U Know It (Remix)
Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!

Ain't no daddies where I'm from it's just mad mothersDen 16 åriga supertalangen Karina Pasian blev för mig känd efter hennes remix på Chris Brown's With You.
De blev en sån här love at first sight för mig, dominikan amerikanskan har en otrolig röst och första singeln som legat ute sen i mitten av februari är en riktigt, riktigt bra låt.

Nu dyker den upp i videoversion, låten som har ett hett färskt synth sound är producerad av The Dream. Självklart checka in de här, och håll ögonen öppna för snart dyker hennes debut album upp! First Love släpps tredje juni!!

I cant wait...

Karina Pasian - 16 @ WarKommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!It's You And Me

Som sagt min dator som "allting" har legat på hängde sig totalt i onsdags kväll så de kommer dröja 2-3 dagar innan sidan kommer vara som "vanligt" igen. Alltså dröjer Best Of April några dagar.


Chris Browns Forever har blivit en ordentlig favorit hemma hos mig och är väl en av låtarna som säkerligen kommer gå hett i sommar. Polow Da Don producerade Forever är en upbeat dance låt som sätter sig omedelbart. Chris som liksom sin cinderella, Rihanna, släpper om sitt album. Det dyker upp i affär i början av juni.

I fredags hade musikvideon premiär, lite senare kommer den nu här.


Chris Brown - Forever