The CollectionILOVEMEOR - BEST OF COLLECTION

Över tusen låtar har publicerats på bloggen dom här senaste 17 månaderna, över en halv miljon nerladdningar och en jäkla massa besök från er läsare har lyft den här sidan, nu när de här blir de sista inlägget så vill jag tacka er alla läsare som kommenterat inlägg och läst sidan!

Så Tack!

Vad som sker i framtiden är den nya sidan som kommer i mitten av januari, vet att jag sagt den 11 januari tidigare men det datumet kommer att bli uppskjutet runt een vecka, så den 17e januari ska sidan vara klar! Adress och ännu mer information kommer dyka upp i nästa vecka! Det kommer även äga rum en release fest för sidan då så håll fortsatt koll på sidan här under nästa vecka. Eller så joinar ni ilovemeor gruppenfacebook där information också kommer att sändas ut!

Men som sagt tack för allting genom den här tiden som sidan funnits, har personligen haft de grymt skoj och många många nya låtar har dykt upp här. Men mina personliga blogg favoriter dyker nu upp här i ett album!

Personligen så är de en låt som verkligen sticker ut som blogg favorit och de är Claude Kelly - Like An Iceberg !
Vilken är din?

Sen vet jag att
många undrar varför sidan heter ilovemeor och de var väl så att när jag skulle sätta igång sidan så var ju inte tanken alls något på en musikblogg utan de bara blev så, alltså de betyder inge spec!

Vad de gäller mig så är jag en 22 årig student från Södertälje som älskar musik och dj.ar på klubbar i stan, så om du e sugen på boka mig till studentskiva eller en klubbkväll tveka inte på skicka ett mail på ilovemeor@gmail.com.

PS. avslutar med en härlig bonus, en mashup av två av årets största låtar.

Lil Wayne & Coldplay - Viva La Milli
\ Länk 2


Sköt om er och följ med sin till nya sidan!!

Much Love!! Joakim

ÅRETS LÅT 2008TOPP TRE AV ÅRETS LÅTAR!


!God Jul till er alla !

Senare dyker top tre upp av årets låtar, framröstade av er.2come

Ja som ni vet så är vi inne på sista dagarna för existensen av ilovemeor.blogg.se......Planerna är att under julafton ge er topp tre av nedräkningen av årets låtar, på juldagen dyker ett mixtape upp till festerna och som sista inlägg för sidan så kommer ett alldeles speciellt ilovemeor album med riktiga favoriter från den här goda tiden!

Much Love

Get LooseAtt Toni Braxtons comeback är ett faktum är välkommet, speciellt när hon collabar med producenter som Darkchild. De här är hennes första singel Get Loose från hennes kommande album Pulse som ska släppas till påsk i nästa år. Den 41 åriga Toni har även jobbat med notoriske RedOne och Lil Wayne, och sen tidigare så vet ju att hennes Melt (Like An Iceberg) redan är en framtida klassiker.

Första singeln här iaf med Tony är en feel-good låt som är producerad av Darkchild som haft ett riktigt bra år bakom sig, även de här är någonting jag gillar och tycker de ju är kul att Miss Braxton är tillbaka och inte minst att hon är frisk efter beskeden om hennes tumör tidigare!

Toni Braxton - Get Loose
\\ Länk 2


Du har väl inte missat den här?

Toni Braxton - Melt (Like An Iceberg)
\ Länk 2Årets Låt; Plats 4.Coldplay fick av totalt 164 röster med sin låt Viva La Vida. Totalt 10,38 procent av rösterna!

Årets Låt; Plats 5.Katy Perrys singel I Kissed A Girl slog igenom stort i somras och blev av er framröstad till årets femte bästa låt. 128 stycken av er, 8,1 procent alltså röstade fram låten som är skriven av svenske Max Martin.

Årets Låt; Plats 6Kanye West's vänsterlåt Love Lockdown var för mig till en början en otroligt grå låt som jag inte alls trodde på, ack så fel man kan ha, 96 av er röstade fram Kanyes första singel från flopp skivan 808's and Heartbreak till årets sjätte bästa låt. 6,08 %.

Årets Låt; Plats 7Britney Spears en av tidernas största popprinsessor släppte i år sitt sjätte studioalbum och med första singeln Womanizer erövrade hon första platsen på den amerikanska billboardlistan för första gången sedan Baby One More Time. Av er läsare så röstade 88 stycken fram Womanizer till årets sjunde bästa låt. 5,57 % procent av de sammanlagt 1580 röster som kommit in.

Årets Låt; Plats 8Rihanna med sin sommarplåga Disturbia som finns på hennes makalösa Good Girl Gone Bad: Deluxe Edition blev av er läsare framröstad till årets åttonde bästa låt. Brian Kennedy producerade låten fick totalt 80 röster, alltså 5,06 % procent av rösterna.

Årets Låt; Plats 9P!nk's första singel från hennes album Funhouse, So What som är skriven av svenske Max Martin blev av er läsare framröstat till årets nionde bästa låt, 44 röster sammanlagt, alltså 2,78 % av rösterna.

Årets Låt; Plats 10Med 36 röster, 2,28 % av rösterna så blev MIA med låten Paper Planes framröstat till årets tionde bästa låt.

ilovemeor.blogg.se

Som ni märkt dom senaste dagarna så har uppdateringarna minskat drastiskt, att bygga en ny sida med allt som den kommer innefatta tar mer tid än vad jag trodde och därför har ilovemeor.blogg.se sakta börja avvecklats, det är ju imorgon bara en vecka kvar till sidan läggs ner, mycket kommer dock hända under den här sista veckan!

Nu börjar vi med nedräkningen av årets låtar, otroliga 1580 röster kom in!


Mr. TimberlakeJustin Timberlake beräknas släppa ny platta i 2009, men dock är ingenting bekräftat. FutureSex/LoveSound som släpptes i 2006 gjorde ju en enorm succé, utöver allt han gör på sidan så verkar han iaf varit i studion den senaste tiden. Men jag vet inte riktigt med den här låten som nyligen läckte ut på nätet, TI joinar Justin i den här låten som heter If I.

Jag tycker den här låten låter väldigt mycket som förra plattan så jag vet inte om de här är nytt eller bara rest material som läcker ut bara för att vi inte ska glömma bort Timberlake, men de gör vi väl knappast. Men de är kul o höra lite nytt material iaf från Justin.

Justin Timberlake f. TI - If I

\ Länk 2

*På fredag är de fest på Klubb FemFemNoll i Södertälje, Decemberfest som ska få igång feststämmningen nu när juldagen närmar sig, jag kör den senaste housen och r&b musiken!

Vill du stå på listan? Maila mig ! ilovemeor@gmail.com ..senast fredag runt 19...

Nyårsafton har jag nu idagsläget ingenting så om du är i behov av DJ inom stockholms området maila mig!!
ilovemeor@gmail.com


OnAFriday


 
Housen har legat på is nu men dyker upp så här lagom en fredag kväll! Hoppas ni får en härlig fredag kväll, själv har jag omtenta imorgon så ikväll blir de stenhårt plugg, kanske inte till dom här tonerna men förhopningsvis i de tempot, hoppas de även slutar lika bra...Well well.. imorgon tänkte jag även slänga upp ett mixtape o lite mer färsk musik!

Lördag kväll spelar jag på Klubb 550 i Södertälje så om ni har vägarna förbi, drop by...


Arias - Love Candle (Original Mix)
\\ Länk 2

DLG & Erick Morillo - Where Are You Now (Alaa Bootleg)
\\ Länk 2

Jason Rooney - Shake Your Body (Nari & Milani Remix)

\\ Länk 2

Laurent Wolf - Wash My World (Extended Club Mix)

\\ Länk 2

Norman Doray & Tristan Garner - Last Forever (Vocal Mix)
\\ Länk 2

*I Söndags kväll sändes på MTV i USA en dokumentär om en av tidernas största popsensationer, Britney Spears.

Den timmeslånga väldigt intressanta dokumentären följer Britney närmare än någon annan gjort och sannerligen visar vilket liv hon lever med drygt 50 papparazzi bilar efter sig var hon än vänder. Från MTV VMA's tidigt i höstas får vi följa henne genom videoinspelning till Womanizer och mycket mycket mer.

- Jag har varit med om mycket de senaste två-tre åren - och det är så mycket som folk inte vet, säger hon i filmen. En film som visas på TV4 på lördag klockan 22:35.

För er som inte orkar vänta så kör vi den här idag!!

Much Love!


Dokumentär:
Britney: For The Record.
Länk 1
Baby I'm FrozenSen i början
av april när låten läckte ut på nätet har jag undrat vad som egentligen hände med den, ja de är Tami Chynn's dänga Frozen som bara försvann och de var ju konstigt med tanke på vilken radiohit de skulle kunnat bli. Rykten  sa att en video spelades in men sen hände inge mer, skivan som hon ska släppa Prmia Donna - som är 25 årige Jamaikanskans debutplatta - kommer i början av år 2009.

Men nu iaf har en ytterliggare video spelats in till RedOne producerade Frozen, Akon är med på tracket och självklart i videon, bara de gör ju de här till en hit, får se om den här lyckas slå lika bra som Lady Gaga.

Tami Chynn f. Akon - Frozen
\\ Länk 2

I'll Always Be Your Faithfull Lover21 årige Darin Zanyar klev för fyra år sedan in på audition för idol i Stockholm, nu idag så är han en av dom hetaste svensk-artisterna på marknaden, han har precis spelat in videon till sin första singel från sitt fjärde studioalbum med en världsartist och en världsproducent har hjälpt han att försöka erövra Europa, vi vet ju att han har kontrakt i Tyskland och nu nyligen så även i Frankrike kommer skivan släppas.

Flashback är sedan två år tillbaka ett projekt som Darin jobbat helhjärtat med och när albumet imorgon kommer till skivaffärerna så är de dags för att se om de här verkligen blir så bra som vi hoppats på.

Jag fick skivan igår och har nu lyssnat igenom vad som skall bli hans biljett till europa. Första singeln som han får sällskap av amerikanskan Kat DeLuna och produktionen ligger RedOne (Lady Gaga, Akon, NKOTB) bakom, Breathin Your Love har legat som bäst på en andra plats på den svenska topplistan och har redan börjat falla.

Skivan som innehåller fjorton låtar (inkl. bonus tracks) är till stor del producerad av svenske RedOne, han har ju hjälpt Darin tidigare med bl.a. singeln Step Up. Andra producenter på skivan är bl.a. nu dråp åtalde David Jassy .
Vad de gäller musiken då på skivan så håller de bra klass och de internationella smakerna hör vi direkt i låtar som Girl Next Door, Karma, Dance och i många fler.

Låtar som sticker ut på albumet är Runaway, Flashback, Road Trip och självklart singeln Breathin Your Love. Darins personliga favoritlåt på skivan är den han även producerat, Seasons fly. I övrigt tycker jag de mesta låter helt okej, de här med RedOne produktionerna låter väldigt liknande på alla spår och att känna igen hans "sound" är ju ingen direkt konst men visst håller skivan bra klass om vi ser med svenska ögon och jämför med den marknad som vi har på inhemska artister, ser vi lite bredare så är de inte mycket mer än ett dugligt album som bör hjälpa honom ut i Europa och vem vet, kanske även ända bort till nordamerika.

Singel nummer två är än inte bestämd, en sak som dock är att de här är ett bra album rakt igenom och personligen så tycker jag de är riktigt skoj med svenska artister som Darin och fler (Adam Tensta) som närmar sig den stora världsmarknaden.

Planerna var till de här inlägget var att jag skulle få en personlig intervju med Darin men efter att Sony inte håller sitt löfte så kör vi fram till torsdag kväll FullAlbum Download ,så här dagen innan release!

Plus en liten bonus, de var någon som frågade efter den akustiska versionen av Breathin Your Love, well den kommer här!

Darin - Flashback [FullAlbum]

Länk 1
Länk 2


*Och dom nominerade är !!
Tanka ner bidragen under!

Rösta på sidan till vänster!

Direkt länk till omröstningen
http://www.polldaddy.com/p/1153533/
Om du vill lägga in den på din blogg! Så är koden

<script type="text/javascript" language="javascript" src="http://static.polldaddy.com/p/1153533.js"></script><noscript> <a href ="http://answers.polldaddy.com/poll/1153533/" >Vilken Är Årets Låt år 2008 -- ilovemeor.blogg.se</a> <br/> <span style="font-size:9px;"> (<a href ="http://www.polldaddy.com"> surveys</a>)</span></noscript>