Veckans Artist; Keyshia Cole

image533

Hennes första skiva The Way It Is fick en otrolig kritik från kritiker i USA, trots att albumet kom på en 61:a plats på Billboards årslista 2006 så lyckades hon väl ändå inte slå riktigt stort i Europa.

"Keyshia Cole sjunger här i New York på söndag. Vet ni hur bra Keyshia Cole? Kanske bäst i världen just nu.
Det är slutsålt, jag betalar hundra bucks om någon har en biljett att sälja, alternativt om något skivbolag vill ringa mig och hook me up."

Från DN se 18-8-07

Nu i oktober så släpps hennes nya album Just Like You här i Europa och precis som föregående album som är kritkerna överens om att Keyshia är fenomenal. Och vad kan jag säga, hon fixar allt!

Tillbaka till de här med hennes celebritet, googla hennes namn Keyshia Cole och välj sidor på svenska ,bland dom fem första svaren så får du den här sidan, On The Radio - Keyshia Cole två gånger upp. Och så ska de väl egentligen inte vara för en sån här artist.

image535

Så..Nu kör vi, Keyshia Cole är född 1981 i California, USA. Hon härstammar från Italien.

Skrev i början av augusti om Keyshia, som en kommande singer-songwriter . När hon var yngre så bodde hon i fosterfamilj och hennes bror var bäste vän med Tupac Shakur. Hennes första inspelningar skedde med legendariske MC Hammer redan vid tolv års ålder men ingenting som blev släppt. Vid sexton års ålder så rymde hon från sin fosterfamilj och hoppade av High School för att sticka iväg med sin dåvarande pojkvän som sa sig vara en musikproducent.

Efter några år in i förhållande så tog hon han när han bedrog henne och hon tog sitt pick å pack och stack mot South California. Och de är här de vänder, inom sex månader så får hon A&M Records producern Ron Fair att signa henne.

Keyshia har varit öppnat shower för artister som Kanye West, Nelly och Usher.

image536

Resten är historia, Keyshia släpper sitt debut album som säljer uppemot 1,6 miljoner exemplar i USA och nu har hon släppt andra albumet Just Like You som sålder över 280 000 exemplar första veckan i USA, det är tre gånger mer än vad första albumet sålde första veckan.

Mary J. Blige kallades för queen of R&B.

Idag är Keyshia Cole queen of R&B .


Här kommer mina fem favoritlåtar från hennes nya album, Just Like You.

Keyshia Cole- Just Like You
Keyshia Cole- Last Night feat Diddy
Keyshia Cole- Let It Go feat Missy Elliot and Lil Kim
Keyshia Cole- Losing You feat Anthony Hamilton

Keyshia Cole- Shoulda Let You Go




Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!


Kommentarer
Postat av: Mikaela

JAA! Som jag längtat. I'm a huge fan of Keyshia!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback