So What


Hon kanske inte har håret färgat rosa fortfarande, men näsringen och den allmänt irriterade attityden i texten sitter kvar, ja Alicia Moore, aka. Pink är tillbaka. Hennes senaste album I'm Not Dead hade många hitar som U+Ur Hand, Who Knew och Stupid Girls. Marknadsmässigt så är hon en perfekt produkt och är otroligt omtyckt för de hon gör, och de märks väl inte minst med hennes 23 miljoner sålda skivor världen över.

När hennes nu stundande album börjar bli en het topic på musikforumen på internet så är de mycket välkomet när första singeln nu läckt. So What är en uptempo pop/rock låt, visst de låter som mycket annat Pink har gjort tidigare, men det här är en låt som säkerligen kommer slå hårt på radion under dom kommande månaderna. Självklart ligger hennes nära svenske vän, Max Martin bakom produktionen. Albumet som blir hennes femte i ordningen kommer att dyka upp i affär i slutet av oktober.


Pink - So What \\ Länk 2Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!


Kommentarer
Postat av: Mikaela

Antligen! P!nk ar grym (Pink ar en annan artist). Sag henne live pa en liiten spelning i Gbg forra aret, hon ar otroligt bra live.

Postat av: Mikaela

Haha, kanns bra att kunna uppdatera dig om lite nytt ocksa ^^)

Jag gillade faktiskt Terrence laten. Han spelade har i D.C for nagra veckor sedan men jag upptackte det lite for sent. Hade vart kul att se om inte annat, han ar en av mina favoritskadisar.

2008-08-07 @ 20:32:14
URL: http://theworldsgreatest.blogg.se/
Postat av: niklas

skulle vara riktigt nice om du kunde lägga upp hurtful me erik hassle!!!

2008-08-08 @ 16:22:02
Postat av: Malin och Ida

Hej :D

vi har en ny blogg!!

2008-08-10 @ 21:53:33
URL: http://imsa.blogg.se/
Postat av: J

Det var länge sen man hörde från denna tjej. Kul!

2008-08-10 @ 23:55:12
URL: http://covet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback