LAX

 

The Game släppte i tisdags sitt tredje studioalbum , LAX, ett album som innehåller 17 (exkl. Intro/outro) låtar varav 14 innehåller gästspel, bl.a från Lil Wayne, Ne-Yo, Nas, Ice Cube, Ludacris och Travis Barker. Har alltid gillat Terrell Taylor, han sitter på dom skönaste rhymsen inom hiphop tillsamans med Lil Wayne och såg starkt fram emot de här albumet, därför jag blir lite (lite) besviken när jag lyssnar igenom de och hör hur mörkt de låter, inte alls som han talade om tidigare då han sa att albumet skulle vara mer radio/fest vänligt.


Jag säger inte alls att de här är ett dåligt album, för de är de verkligen inte. Men en annan sak jag också kan reta mig lite på är alla gästspel som många utav dom nästan överglänser The Game själv.

Iallafall, guldkorn finns de, första singeln tillsamans med underbara Keyshia Cole, Pain, står ut tillsamans med duetten med Lil Wayne, My Life. En annan överraskning, en tråkig sådan, är att första låten som läckte, Big Dreams, inte fick plats på albumet. Tyckte den är mycket starkare än flertalet låtar.


Vi får väl se hur de här säljer då borta i USA, Lil Wayne som sitter på försäljningsrekordet för Sålda album första veckan bör inte oroa sig men albumet i sin helhet är ett gediget hiphop album men definitivt inte som tidigare mästerverket The Documentary.

 

Bästa Spår:
The Game feat. Keyshia Cole - Game's Pain [länk2]
The Game feat. Lil Wayne - My Life
[länk2]


Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!


Kommentarer
Postat av: C

My Life - Så grym!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback