The Hadley St:DreamsAtt ta tillbaka 60-talet och Motown musiken och forma om de med dagens produktions medel, de är inte många som lyckas med det. En som nu tar sig an utmaningen är den ständige lillasystern, Solange Knowles (ja Beyonces syster).

Albumet Sol-Angel & The Hadley St:Dreams är hennes andra studio album och trots albumets jobbiga namn så har Solange lyckats, att finna sin egna nische (stavning?) är svårt för många men de här är ju strålande mysigt och sött och bra. De här är en blanding mellan Amy Whinehouse/Gnarls Barkley/Eryakh Badu och Motown musik. Vokalmässigt är väl där hon märker sina egna spår och gör de galant.

På första spåret God Given Name så sjunger hon om hur "I'm not her and I never will be" , måste vara jobbigt att ständigt vara i någons skugga och visst de här albumet kommer aldrig ta bort folkets stämpel av henne som Beyonces lillasyster men de är definitivt en bra början.

Bästa Spår:
Solange - Would've Been The One [länk2]
Solange - Sandcastle Disco
Solange - I Decided
[länk2]Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!Kommentarer
Postat av: Mikaela

Det ar verkligen bra att hon valt att gora en helt annan typ av musik an Beyonce. Annars hade hon nog inte haft en chans att ta sig lika langt som henne.

Postat av: Anonym

en riktig diva. USCH

2008-08-29 @ 23:13:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback