You'll Be Right Here With Me


29 årige Brandy är en av många artister som gör comeback under hösten, alla minns väl henne strålande underbara Timbaland producerade Afrodisiac som slog hårt i 2004. Hon som gjort de mesta, modellat, egen tv serie, varit med i film och inte minst gjort en duett om att killen är hennes. Well well, Ray J's storesyrra har som sagt en enorm platta i ryggen från 2004 så vi välkomnar henne hjärtligt tillbaka på den stora scenen igen.

Den här gången så heter albumet Human och kommer släppas via Epic Records (sony familjen) efter att brytit med Atlantic Records (warner familjen) i 2005. Första singeln är en rykande het dänga som limmar sig fast i iTunes och i din mp3. Right Here som singel nummer ett heter är en Darkchild produktion och återigen, jäklar vad han drar på.
Darkchild som även ligger bakom aktuella PCD singeln When I Grow up har fått hjälp med texten av bl.a legenden Evan Bogart. Låten i sig är en upbeat slinga med ett otroligt medryckande beat och med vocals av specialist som Brandy så blir de vad de blir!

Albumet som nu ryktas bli ett kanon album, inte minst med hennes val av producenter och songwriters i ryggen, RedOne, Soundz, Jim Beanz, Taio Cruz, Natasha Bedingfield, Kerry Crucial och Darkchild är några som ska hjälpa hennes album att bli lika smockat med hits som hennes föregående album. Skivan Human kommer att släppas i början av november.

Brandy - Right Here \\ Länk 2Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!
Kommentarer
Postat av: S

Skönt att du är tillbaka:) blr ju orolig när jag inte får min veck(oliga?) dos musik.

You brighten my life:D kram!

2008-08-25 @ 20:37:49
Postat av: Dennis

Äckligt BRA LÅT!!!

2008-08-25 @ 21:09:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback