Scream


Är ni rock eller bara riktiga musikfantaster så vet ni vem Chris Cornell. Mannen som varit förgunds innehavare i stora rock band som Soundgarden och Audioslave har de senaste året jobbat med en av mogulerna i branschen. Timbaland är det som ligger bakom hela hans kommande album som kommer att släppas under hösten.

Så här säger Timbaland själv om hans jobb med Chris; "It's the best work I've done so far. I could be like, 'Wow. I really took it there. It beats Justin's album. Justin even said that. He listened to it and said, 'You did it again.'"

Första síngeln Long Gone släpptes på iTunes för några dagar sen och den är i mina öron en grower, Chris fenomenala röst är riktigt tung! Jag gillar även låten Ground Zero som har ett grymt beat och Timbaland bara strålar igenom, ska bli kul och se nu till hösten vad Timbaland kan göra med Chris.

Tim som verkligen måste ligga i just nu, inte nog med att han gifte sig i början av juni, jobbar på andra artisters album så kommer hans Shock Value 2 ut i början av november. Han har nu bekräftat collabos med artister som Rihanna, Beonce, Jordin Sparks, Madonna, Jonas Brothers, T.I och förmodligen en med Jay Z.

Som sagt denna höst kommer bli grym!

Chris Cornell - Long Gone (Prod. By Timbaland)   \\  Länk 2
Chris Cornell - Ground Zero  (Prod. By Timbaland) \\ Länk 2Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback