I Would Still Have You


Cuban amerikanskan Christina Milian som slog igenom i början av 2000 talet med låtar som AM to PM och When You Look At Me kommer att i våren 2009 släppa sitt femtealbum.

Enligt henne själv så är de en comeback hon velat göra i ett och ett halvt år och kanske den sista chansen att lämna ett avtryck i musikhistorien. Hon kommer att släppa albumet via MySpace Records som låter Milian arbeta som hon vill med sitt kommande projekt, självklart så får hon hjälp av dom större rävarna i gamet som J.R Roteem, T-Pain, Jim Jonsin, The Runners och Danja. Christina är som vanligt också med i processen och skriver så som tidigare de mesta själv.

Första singeln som kommer att dyka upp här under hösten är en otroligt stark power-ballad som är producerad av MaddScientist, du kan ju inte gnälla på hennes vocals som är utomordentliga och den snälla (nästintill Stargate klingande) produktionen gör de här till en självklar radiohit i höst.

Christina Milian - Us Against The World

\ Länk 2Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Guh vilken fin låt

2008-10-05 @ 17:43:59
Postat av: Viggo

I'm absolutely loving this song! Thanks! Keep up the good work, J!

2008-10-05 @ 21:18:24
Postat av: danniiieeeeeee

vill bara säga att din blogg äger! sjukt många bra låtar jag fick ned där ;)

Postat av: Sebastian

Bra låt!

Dock tänkte jag bara höra ifall det är ok att jag länkar till dig från min blogg:

www.sebastianwallin.comSen vore det bra ifall man skulle kunna få tag på dig på något sätt, täntek nämligen att jag borde ge dig rättigheterna till ontheradio.se.nu så att du kan ändra headern lite hur du vill - det behöver trotsallt inte stå oquist music....

2008-10-06 @ 21:29:14
URL: http://sebastianwallin.com
Postat av: Amanda

Åh, vilken bra låt!

2008-10-08 @ 20:02:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback