You Ment The World



33 årige latino pop stjärnan Enrique Iglesias är i sista stadiet av sitt projekt The Greatest Hits, dom bästa låtarna han spelat in sedan tio år tillbaka, nu samlade på en skiva som kommer att dyka upp i affär den 11 november. Visste du att Enrique faktiskt sålt över 50 miljoner skivor världen över, inte pjåkigt!!

Med på skivan kommer också två nya låtar att finnas med, valet av första singel till albumet blir en låt tillsamans med Sean Garrett, när dom två jobbade ihop senast så slutade de i Do You Know (The Ping Pong Song), den här gången så är de en slow jam som är helt okej.

Jag tycker däremot att valet av singel nummer ett borde blivit svenske RedOne (Lady Gaga, NKOTB, Kat DeLuna, Tami Chynn, Darin) producerade Takin Back My Love, där Enrique höjer inte bara dansfaktorn och tempot ordentligt utan får sällskap av Ciara som låter läskigt bra i den här låten (hon släpper sitt album Fantasy Ride i början av 2009).

Visst klingar RedOne produktionerna lite lika, i den här låten tänker jag på hur Enrique uttrycker Love i hooken, påminner otroligt mycket om Darin's
Breathin Your Love, avgör själva.

Enrique Iglesias feat. Sean Garrett - Sway
\\ Länk 2

Enrique Iglesias feat. Ciara - Takin Back Your Love
\\ Länk 2





Kommentarer
Postat av: Silvia

Hej där jocke! har spenderat den extra timme som ja fick idag till att kolla igenom din blogg! =D skitbra som vanligt! älskar remixarna som du tipsar om!



keep up the good work!

/S.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback