Year Of The Gentleman



När såpan All My Children spelades på amerikansk tv häromdagarna så var r&b stjärnan Ne-Yo med. Han framförde då andra singeln Stop This World, ni kan se ett ytterligare ett klipp från hans scen. Kul att se riktig smörsåpa. =)

Ne-Yo som har haft stora problem med att promota sitt tredje album, Year Of The Gentleman, som fått ett nytt release datum, nu ska den dyka upp i början av augusti. Första singeln "Closer" har fått väl med speltid men inte blivit den succé som de hade hoppats på. Producenter som hjälpt singer/songwritern Ne-Yo som hunnit fylla 25 år, är självklart hans goda vänner från Stargate, J.R Rotem, R.Kelly, Timbaland och även The Underdogs sägs ha ett finger med i spelet. Ska också tilläggas att Beyonce ryktas finnas med på skivan.

Andra singeln som är en riktigt fin ballad, tycker produktionen låter lite gammal men på något sätt så låter de riktigt fräscht, jag tycker de här är bland de bättre som läckt från hans kommande album, om inte de bästa, var aldrig något större Closer älskare.. Andra singeln här alltså, kvaliteen på låten är bra förutom i sista minuten då de är rippat från tv-serien alltså. Självklart kommer den upp igen när den finns i HQ.


Ne-Yo - Stop This World  \\  Länk 2



Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!



Kommentarer
Postat av: Mikaela

Jaha, jag har inte fattat att han slapper nytt album trots att jag faktiskt hort det flera ggr haha. Vad hande med den som nyss var ute. Jag kommer bar ihag en singel fran det albumet :/

Postat av: Emilia

Denna låten är helt sjukt bra! Can't wait för hela versionen.. inget nytt om när den kommer?

2008-06-24 @ 13:51:05
URL: http://hannaemilia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback