Baby, When We First Met


Rihanna konserten som gick av stapeln på Hovet i Stockholm tidigare i våras blev en liten besvikelse med tanke på albumet som blivit en sådan succé. Good Girl Gone Bad som för 56e veckan i rad ligger på den Amerikanska billboard listan (plats 9) har totalt sålt över fem miljoner exemplar världen över, i USA har hon sålt runt 1,5 miljoner album. ( inte förrän då inser man hur stor Lil Wayne är när han sålt efter fyra veckor 1,8 miljoner exemplar, varav första millen var på första veckan ) .

Singeln Take A Bow som tog plats på Reloaded versionen som släpptes i början av juni blev den sjunde första placeringen på Billboardlistan i USA. Disturbia som nu snart får en video ( spelades in i förra veckan ) släpps som singel i USA i nästa vecka och den har redan fått smaka på lite radio även här i Sverige vilket är kul.

Men igår så kom de ut information om att Justin Timberlake och Timbaland producerade "Rehab" kommer att släppas som singel i Europa. Och jag kan väl bara säga att de förtjänar den, en av skivans bästa låtar (om inte den bästa) kommer alltså att börja rulla i radion.

Rihanna - Rehab  \\  Länk 2



Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx


Kommentarer
Postat av: Josephine

Rehab är en av Rihannas bästa låtar. Gillar texten starkt.

Postat av: DJ Tobbe P

Grymt bra låt, märks vilka som proddat den, kommer gå klockrent på mitt golv ;-)

2008-07-11 @ 10:53:07
URL: http://www.djtobbep.dinstudio.se
Postat av: Olle

Timbaland OCH Hannon Lane producerade låten ;)

2008-07-11 @ 16:01:11
URL: http://bringthatonrightnow.blogspot.com
Postat av: MIMMI

Rehab låten är verkligen en av de bästa från Rihanna. Har lyssnat på den allt för länge (redan innan plattan kom ut så det är snart ett år sedan) men kan fortfarande inte riktigt få nog av den.



P.S Du har föresten inte hittat Keri Hilsons version av Since You've been gone?

2008-07-11 @ 21:01:08
URL: http://mitchomatcho.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback