Happily Never After

image823


Det var i början av 2005 som The Pussycat Dolls slog igenom stort med hitsingeln Dont Cha, leadsingern Nicole Scherzinger blev frontfiguren till en grupp som sålde miljontals plattor.

Så solo karriären var väntad, i juli 07 kom första släppet från skivan som flyttats fram ett x antal gånger. Så här säger 29 årige Hawaii födda Nicole själv om plattan som de spekulerats om den ens ska släppas;

"...I know you have all been waiting patiently for the release of "Her Name Is Nicole" and I want you to know that I am actually grateful the album has been pushed back. Yes, I REALLY mean that. You see, I want to make sure this album is the best I can make it because I owe that to myself, and to all of you, to release the best music I possibly can. I hope you all continue with me on this journey because it will be worth the wait. "

Måste säga att de ligger lite i det hon säger, hon kände inte att hon var klar med det och nu sitter det ett datum i mitten av juni som release datum vi får väl se vad som händer med det !

Alldeles nyss så snappade jag upp en rykande ny låt från hennes då kommande platta "Her Name Is Nicole", låten är skriven och producerad av
Ne-Yo. Han står också för back up vocalsen på låten. Det är en fin söt ballad, vet inte om den kommer slå som singel, men den är bra utan tvekan! Jag gillar Nicole så kanske är de! Avgör själva, här har ni Happily Never After med Nicole -och ett efternamn du knappt kan uttala- Scherzinger.

Nicole Scherzinger - Happily Never After


Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!



Kommentarer
Postat av: Emma

den låten spelades i slutscenen i gossip girl säsongsavslutningen. men den är bra!

2008-02-24 @ 12:29:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback