Dangerous


M Pokora feat. Timbaland & Sebastian - Dangerous Ny länk HQ

Timbaland är just nu musikindustrins största ikon. Den 36 årige Timothy Mosley som han egentligen heter måste bokstavligt talat slita arslet av sig, inte nog med att han jobbar på eget material till nya albumet Shock Value 2 så hjäler han många andra artister på traven.

Jag skrev tidigare i januari om den franska artisten Mat Pokora, 22 åringen som startade sin karriär i popstars och har dom senare åren slagit stort i hemlandet. Han inledde efter sommaren i 2007 ett samarbete med - vem annars - Timbaland. I slutet av april dyker hans första riktiga solo album upp som kommer att heta MP3. Första singeln ut är Dangerous som Timbo själv är med på, samt vid sin sida har han brorsan Sebastian.

Och här kommer videon till den och återigen låten i sig. Personligen vet jag inte om jag gillar låten som låter alltför inte speciell, Pokora själv ser ut som en junkie och hans röst viker av på flera ställen. Tycker att Timbaland alltid lyckas att INTE göra vanlig bra musik utan sticker ut med något speciellt, men de här blir bara för mycket tuggumipop över allt.



Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!



Kommentarer
Postat av: Silvia

låten är ju jättebra =D
du tipsar om jättebra musik!
jobbar du med det?
Keep up the good work!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback