Mission To Keep Climbing

image1019
I lördas kväll så gick Eurovisions Schlager finalen av stapel i Belgrad. Ingen missade väl det att ryssarna även sopade hem allt i denna tillställning. Se tidigare. Mannen som vann är Dima Bilan, en 26 årig ryss som smakade på eurovision redan  -06 då han kom tvåa med låten Never Let You Go.

I hemlandet Ryssland, har han varit en av landets största artister sedan 2005 och i förra året inledde han ett samarbete med Timbaland. Ett sammarbete som gav låten Number One Fan , en låt som toppade dom ryska listorna under förra våren.

Nu i 2008 så ska han släppa tre album på olika språk, ryska, spanska och engelska. Det engelska albumet kommer släppas världen över, med på albumet har Timbaland, Ryan Tedder (OneRepublic), Danja hjälpt till på. Albumet kommer även innehålla en duett med Nelly Furtado.

Låten som han sopade hem eurovision schlagern med är en låt som är producerad av Jim Beanz, INTE Timbland som många tror. Believe finns i två versioner, en första version och den som var med och bärgade allting i lördags. Den versionen är den ungerske violinisten Edvin Marton på, alltså Final Version. Självklart är det den som finns här!


Dima Bilan - Believe  \  Länk 2


Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!




Kommentarer
Postat av: Maria

Underbar artist! Har lyssnat en del på hans ryska låtar och dessa är bättre än på engelska så jag hoppas man kan få tag på ett album där han sjunger på ryska? Annars kanske man kan ladda ner så småningom..

2008-06-04 @ 08:16:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback