You Call It Pimpin, But I'll Be Callin It Slippin

image963
Min tonårskärlek Karina Pasian med en av branschens absolut sexigaste/underbaraste röster släpper i början av juni (den 3e) sitt debutalbum First Love.

Den 16 årige Dominican/Amerikanskan som för tre år sedan kunde luta sig tillbaka och låta ett bidwar äga rum mellan Bad Boy Records , Interscope Records och Def Jam Records. För er som inte förstår de så var hon alltså då bara 13 år gammal! Beloppet som hon sedan signades för av Def Jam är än okänd men ska vara en hög siffrig summa vilket säger allting egentligen.

Men iaf, på albumet First Love såhar Karina teamat upp med Ne-Yo, Tricky Stewart, The Dream, John Legend mm. Första singeln
16 @ War har nu börjat klättra på Billboard listan och framtiden ser ljus ut för sextonåringen som efter album släppet kommer att göra en USA tour.

Nu har de läckt en låt som Lil Mama är med på, enda låten faktiskt på kommande albumet som Karina inte är solo på. Låten är producerad av Tricky Stewart och skiven av våran dröm, The Dream. En upbeat, rolig bra låt som förmodligen kommer bli en framtida singel.

Karina Pasian feat. Lil Mama - Baby Baby


Ps. Som om inte de vore nog så slänger jag upp ett mini album med sju låtar med Karina! Varav tre stycken är bekräftade album material (Cry, Cant Bring Me Down, Winner). Missa för guds skull inte Karinas personliga favorit Winner!

ds.



Karina Pasian - Mini Xclusive Album
: WWW.ONTHERADIO.SE.NU

image964



Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!



Kommentarer
Postat av: Alex

Jag tycker 16@war inte är särskilt bra men där här är ju riktigt jädra bra..

2008-04-26 @ 11:48:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback