Hårt Godis

image956
Vältrimmade snart 50 åriga Madonna släpper sitt elfte studioalbum imorgon. Till hjälp har hon tagit dom största producenterna just nu och försöka mixtra ihop de till fräscht men samtidigt få de att låta Madonna.

Efter ett par genomlyssningar av Hard Candy så är de väl inte mer än att vara imponerad att hon fortfarande levererar riktigt bra musik. Men de kan ju heller inte vara så svårt att misslyckas med Timbaland, Danja, Pharell och Justin Timberlake i ryggen.

Många har jämfört dom två stora divorna Mariah Carey ,som även hon
släppte nytt nu under april månad, och Madonna och båda albumena är riktigt bra. Skillnaden här är väl att de här är mer Pop/Dance med influenser av Urban/HipHop medans Mariahs är ren odlad R&B.

Första singeln 4 Minutes är en självklar hit som redan nu toppar många listor och kommer väl finnas i dom trakterna våren ut. Andra låtar som låter som självklara singlar är Pharell producerade Give It To Me (2nd single), iövrigt tycker jag om Miles Away, Beat Goes On och Devil Would'nt Recognize You .

Alltsom allt är Madonnas hårda godis något som kan vara ett av årets album, de här är någonting som man definitivt borde ha i skivsamlingen.

Madonna - Hard Candy - 2008
FULLALBUM

Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback