Every Kiss, That i Miss

image953

Snart 30 åriga Usher släpper i slutet av maj sitt femte studioalbum. Ingen har väl missat dundersuccen han har haft med första singeln In This Club. Låten som är producerad av Polow Da Don har en härlig bakgrund, Polow som har legat bakom många stora hits senaste åren fick ideen till låten under MTV's VMA gala i september. Han säger att om du lyssnar på beatet och synten så låter de Vegas.

"Making love in the club, people in Vegas are kinda wild. Vegas had that 'I don't care, I'm living life' attitude. When I came back [from the awards], I was like, 'Man, clubs gotta be like that.'"

Låten som läckte i början av februari blev ett frågetecken för Ush som inte hade planer på att släppa den som singel förrän i mitten av mars (men blev efter de ett tidigare släpp i slutet av feb). Det visade sig att producenten Polow Da Don själv läckte den på internet, han ansåg som många nuförtiden gör, att de ger mer spelningar direkt. Och visst fick den det, just nu så ligger den etta på Billboards Top 100 Airplay och fyra på den officiella top 100 listan där den redan haft topplacering.

Tillbaka till albumet Here I Stand som kommer att finnas i affär den 27 maj. Med top-of-the-line producenter och låtskrivare så säger Ush själv så här om albumet "I will tell you, look out for this album, It's an evolution".

Och efter vad som redan läckt från skivan så talar väl de mesta för det. Nu har de läckt ytterligare två låtar som kommer att finnas med på albumet, två låtar som känns som utfyllnadslåtar men är definitivt värda att lyssna på.


Usher feat. Ludacris - Dat Girl Right There
Usher - Make It Rain



UPDATE

Usher feat. Lil Wayne & Beyone - Love In This Club Part II




Ps. Du har väl för guds skull inte missat de tre tidigare underbara läckagen?

Usher feat Young Jeezy - In This Club (Prod. By Polow Da Don)
Usher - Movin Mountains
Usher - I Cant Win

Ds.


Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback