Veckans Artist; Amy Winehouse

image496

"Starkly autobiographical, Back To Black is one of the best albums of the year"
The Observer.

Alla kritiker är överens. Amy Winehouse är definitivt en av årets största artister.

Amy släppte senaste albumet, Back To Black,  i slutet av förra året, albumet har sålt i miljontals exemplar världen över. Singer-songwriter som Amy är älskar att producera musik och skriva om tidigare händelser i sitt liv. Back To Black präglas utav låtar som beskriver hennes alkohol och drogproblem.

Varför många gillar Amy är väl för hur hennes musik är så speciell, hon sjunger ju lite soul-jazz , inte så många som kommer undan med de längre. Med hennes speciella röst och "i-dont-give-a-fuck" attityd så har hon slagit riktigt stort i USA. Hon har legat på Top 10 med Rehab bl.a och fanns på omslaget till Rolling Stone.

image498


Albumet som är hennes andra album, har blivit nominerad till många fina priser. Hon är bl.a nu nominerad till Best Album of The Year i MTV EMA som stundar i november.

Dom största rubrikerna som Amy fått hemma i Sverige är för bilderna på henne som en "junkie". Många är också oroliga för henne, Amys bror har gått ut och sagt att hon inte kommer bli äldre än 25. Musiklegenden Lou Reed säger att han älskar Amy Winehouse men är orolig över hennes hälsa. Bilderna som publiceras i tidningar visar ju Amy helt nerdrogad och med rivsår och blåmärken.



Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!



Kommentarer
Postat av: Anonym

hon är totalt störtskön, en av topp tio artisterna.

2007-09-27 @ 19:30:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback