Årets Låt; Nummer Nio.

image672

9. Britney Spears - Gimme More
Med fyra procent av rösterna. (72 av 1602 röster)


För ett år sedan så trodde vi aldrig att hon skulle komma tillbaka på världscenen som en stjärna igen. I början av september så fick vi se henne på scen igen. Inte heller efter de trodde vi på henne. 

Britney Spears trotsar senare alla odds och släpper senare ett av årets fetaste och bästa album. Hennes första singel Gimme More nyper nionde platsen på rankingen av årets låtar 2007.

En timme in på sista
dygnet i augusti så läckte Britneys första singel från hennes då mysteriska album. Den nya Britney var hård, aggresiv, dansgolvsgungande och ännu skörare. I början av september på blev hon inbjuden att vara öppningsframträdandet till MTV Video Music Awards och de gjorde hon, men ni vet säkert hur de gick. Men låten har ändå gått otroligt bra och spelats överallt.

Keri Hilson, James Washingon, Marcella Araica och  Nate " Danja" Hills har skrivit låten, Danja har också producerat låten.

image673

Videon som läckte i början av oktober spelades in i en dag i mitten av juli för att sen wrap it up en dag till i början av augusti. Jag personligen har aldrig varit med om sådant snack om en skiva/artist. Jag vet inte hur många låtar som läckte och inte räckte ens till ett B-spår till en singel. För att inte nämna videon som de snackades om att de bara var en fejk video, till att album covern också den skulle vara fejk.

Britney Spears Gimme More är låt nummer nio på listan över årets låtar.

1...
2...
3...
4...
5...
6...
7...
8...
9. Britney Spears - Gimme More
10. Fergie - Big Girls Dont Cry

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback