Theres A First Time For Everything

image987
Ja, har du missat låten som jag skrev om för några dagar sedan så har du definitivt missat något. Jag talar om Like An Iceberg med Claude Kelly. Han är en amerikansk singer-songwriter som dom senaste månaderna bl.a skrivit Lloyds sköna
Life och Leona Lewis - Forgive Me. Mycket mer finns inte att säga om Claude (eftersom de inte finns NÅGON information om karln).

Jag har försökt hitta lite mer från favoriten och fann hans versioner på just dom två låtarna och kan bara säga att de låter så mycket bättre än orginalen. De här är något du måste ha! Lyssna på hans röst, vilken pipa. Första meningen i Forgive Me låten...

Aaa..lyssna å njut!

Claude Kelly - Forgive Me
Claude Kelly - Hard To Say I'm Sorry
Claude Kelly - Open Arms


Claude Kelly - Like An Iceberg



Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!




Bangin Instrumentals

image986

Busta Rhymes har börjat klargöra sitt åttonde studioalbum, I'm Blessed är planerat att dyka upp i affärerna den 17 juni.

Första singeln är lite annorlunda sound än vad Busta brukar göra, med lite influenser av rock så blir de en riktigt sjyst låt. Med i låten är även Linkin Park som fullbordar låten. Låten är producerad av Cool & Dre och Busta med lite hjälp av allas vän, Timbaland.


Busta Rhymes feat. Linkin Park - We Made It



Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!



Viva la Vida or Death and All His Friends

image985
Viva la Vida or Death and All His Friends är Coldplays kommande album. Dom fyra engelsmännen som sålt över 30 miljoner album världen över släpper alltså sitt fjärde studioalbum den 12 juni.

Chris Martin
som är leadsinger finns just nu med på Kanyes singel Homecoming, men första singeln blir en typiskt Coldplay låt som låter riktigt riktigt bra! Tidigare albumet X&Y är ett av mina favoritalbum någonsin så de kommer bli mycket intressant vad de här kommer bli!

Iaf, första singeln!!

Coldplay - Violet Hill


Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!


Black Liberace

image984



Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!




Boyce Avenue

image983

Väldigt många har varit på mig om att kolla upp Boyce Avenue, de är fyra grabbar från Florida som gör akustiska versioner på olika låtar. Dom är älskade på youtube och jag slänger upp ett album i HQ med grabbarna.

Ett album som ni måste ha bara.

Boyce Avenue - FullAlbum - Acoustic Covers

Update.
Boyce Avenue - No Air


Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!



Singles Request!

Här kommer alla era requests!
Enjoy!!!

Ginuwine - Hell Yeah

Robyn - Cobrastyle

Sara Bareilles - Love Song

Maria Haukaas Storeng - Hold On, Be Strong

Alicia Keys - How To Save A Life (The Fray Cover)

Elvis Presley & Lisa Marie - In the Ghetto

I Sasha - Dont you know

Cherish feat. Young Joc - Killa

Lazee - Rock Away

Matisyahu -Jerusalem

Sara Bareilles - Love Song

Scarlett Johansson - Falling Down

Seal - Wedding Day (Feat. Heidi Klum)

Stephen Marley - The Traffic Jam


Verona - La Musica (North On One Frozen To The Core Remix)


Update

Kate Ryan - Ella Ella

Hittar du inte din låt? Hojta till!



Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!


Album Requests Part 2!

image980

Snoop Dogg - Ego Trippin

image981
One Republic - Dreamin Out Loud

image982
Estelle - Shine

Singlarna kommer dom också nu ikväll!

And when we kissed under the moon

image978

Rihanna, Chris Brown, Fergie och nu Kat DeLuna. Vad har alla artister nu gemensamt? Jo alla gör en re-release på sina senaste album. Den 20 åriga Dominikanskan floppade ordentligt med sitt debutalbum 9 Lives som t.o.m togs bort från iTunes ett tag.

Men nu den 29 April så släpper hon alltså om albumet och vem vänder sig man till om inte geniet Akon. Mannen som förvandlar allt till guld gör även de i denna låt som blir hennes kommande singel.

Låten är en härligt gungande sommarlåt som säkerligen kommer slå stort på radion.

Kat DeLuna feat. Akon - Am I Dreamin


Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!

Album Requests!

image970
Wyclef Jean - Carnival Vol II Memoirs of an Immigrant

image971
Vincent - Lucky Thirteen

image972
Amy Winehouse - Back To Black

image973
Jennifer Lopez - Brave

image974
Delta Goodrem - Delta

image975
Ashlee Simpson - Bittersweet World

image976
The Dream - Love Hate

image977
Colbie Caillat - Coco

Yess så där är dom flesta albumena ni bad om, resterande singlar o album dyker upp under morgondagen!!
Enjoy!!

Much love!


Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!

Videopremiärer!

På tisdag så har både Ne-Yo och Rihanna videopremiärer på sina nya Stargate producerade singlar. Här dyker dom självklart upp idag!



Rihanna - Take A Bow



Ne-Yo - Closer


Era request kommer upp under eftermiddagen här och även under morgondagen!




Requestsss....


Under helgen här kommer jag lägga ut era requests! Så är de någon låt som du alltid velat ha eller någon du saknar som redan funnits uppe så är de bara att signa en kommentar så fixar jag de så fort jag kan !!

Ha en skön helg i solen!!!
// Much love

All I Need



Jag skrev i
slutet av mars om OneRepublics tredje singel, Say (All I Need) som är min absoluta favorit på deras album. Andra singeln Stop And Stare får fortfarande mycket speltid både i radio och i tv rutorna och den här kommer få minst lika mycket.

Killarna från Denver som slog igenom med sin hit Apologize med Timbaland i förra året har gjort en smärre succe med sitt debutalbum som faktiskt sålt över 1,5 miljoner exemplar.


OneRepublic - Say (All I Need)


Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!



Magic



Leona Lewis, vad ska man säga om servitrisen som blev världsstjärnan som nu är hetast i USA. När jag skrev om henne och sin Bleeding Love i början av september så visste jag direkt att de här skulle bli något.

I veckan här när American Idol sändes i amerikansk tv så framförde hon första singeln från hennes album Spirit, och jag måste ju bara posta den här videon för yeeesus vilket framträdande. Goosebumps...Svårt att hitta orden faktiskt, älskar versionen då introt är längre och den drar igång i refrängen! Äh de är bara att njuta...Kvinnan sjunger ju live! Hon blir bara vackrare och hennes vocals låter bättre än någonsin..

Leona Lewis feat AC - Bleeding Love Remix




On The Radio

Dom senaste två dagarna har sidan uppdaterats ordentligt efter några dagars torka, nu ikväll så har de också dykt upp en cbox i vänsterspalten. Den är till för er besökare att enklare ha kontakt med mig och för er att prata med varandra självklart. Top fem har också uppdaterats.

Är tacksam för alla era fina ord både i kommentarer sektionen och via mail, om ni vill vara med och ge mig lite mer feedback så är mailen [email protected] . Svarar så fort som möjligt. Så maila på bara!!!!

Hoppas ni fortsätter besöker sidan och fortsätter sprida den till era vänner. Sidan i sig själv kommer växa ännu mer nu då sponsorer lurar runt hörnet.

Much Love!!

// Joakim.

You Call It Pimpin, But I'll Be Callin It Slippin

image963
Min tonårskärlek Karina Pasian med en av branschens absolut sexigaste/underbaraste röster släpper i början av juni (den 3e) sitt debutalbum First Love.

Den 16 årige Dominican/Amerikanskan som för tre år sedan kunde luta sig tillbaka och låta ett bidwar äga rum mellan Bad Boy Records , Interscope Records och Def Jam Records. För er som inte förstår de så var hon alltså då bara 13 år gammal! Beloppet som hon sedan signades för av Def Jam är än okänd men ska vara en hög siffrig summa vilket säger allting egentligen.

Men iaf, på albumet First Love såhar Karina teamat upp med Ne-Yo, Tricky Stewart, The Dream, John Legend mm. Första singeln
16 @ War har nu börjat klättra på Billboard listan och framtiden ser ljus ut för sextonåringen som efter album släppet kommer att göra en USA tour.

Nu har de läckt en låt som Lil Mama är med på, enda låten faktiskt på kommande albumet som Karina inte är solo på. Låten är producerad av Tricky Stewart och skiven av våran dröm, The Dream. En upbeat, rolig bra låt som förmodligen kommer bli en framtida singel.

Karina Pasian feat. Lil Mama - Baby Baby


Ps. Som om inte de vore nog så slänger jag upp ett mini album med sju låtar med Karina! Varav tre stycken är bekräftade album material (Cry, Cant Bring Me Down, Winner). Missa för guds skull inte Karinas personliga favorit Winner!

ds.



Karina Pasian - Mini Xclusive Album
: WWW.ONTHERADIO.SE.NU

image964



Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!



<3

image962

Claude Kelly skrev Leona Lewis nya Forgive Me, tidigare så har han även arbetat med bl.a Trey Songz, Ray J, Danity Kane mm.

Anledningen till att jag skriver om denna amerikanska singer/songwriter är för hans makalösa, smöriga och alla superlativ till de, till låt. De här är låten som jag spinnat dom senaste dagarna hemma hos mig.

"You Make Me Melt Like An Iceberg On The Sea"

Hur kan man inte älska de här?

Claude Kelly - Like An Iceberg


Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!



Search Of Yesterday

image961
Missade du när jag skrev om Mariah Careys nya album E=Mc2 så missade du denna låt. De här är andra singeln från hennes hitfyllda album, låten som Mariah själv säger att den är till alla 'who just lost somebody'.

Låten är en straight-through Stargate produktion men nu så har de dykt upp en Jermaine Dupri gjord remix. En officiell dessutom med Jay Z. Här svingar han över the fence och sätter alla prickar över alla i:n. De här är bara så rakt igenom jävla bra!

Yessssir!

Mariah Carey feat. Jay Z - Bye Bye Remix.




Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!



Keys To My Heart

image960

En av mina stora kärlekar är för Alicia Keys och de är väl någonting som man kanske märkt på sidan. Nu släpps singel nummer tre från hennes As I Am album som gjort en sådan succe! Första singeln No One ligger fortfarande på Billboard Top 20.

Som jag skrev efter Hells Kitchen brudens besök här i Stockholm
tidigare i mars, så blir Teenage Love Affair nästa singel. Vet inte om valet av singel är rätt, men de finns mycket godsaker på de albumet och kan vara svårt för mig som är så nära att se vilken singel som kommer slå.

Alicia Keys - Teenage Love Affair



ps. Much Love! ds.


Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!


Hårt Godis

image956
Vältrimmade snart 50 åriga Madonna släpper sitt elfte studioalbum imorgon. Till hjälp har hon tagit dom största producenterna just nu och försöka mixtra ihop de till fräscht men samtidigt få de att låta Madonna.

Efter ett par genomlyssningar av Hard Candy så är de väl inte mer än att vara imponerad att hon fortfarande levererar riktigt bra musik. Men de kan ju heller inte vara så svårt att misslyckas med Timbaland, Danja, Pharell och Justin Timberlake i ryggen.

Många har jämfört dom två stora divorna Mariah Carey ,som även hon
släppte nytt nu under april månad, och Madonna och båda albumena är riktigt bra. Skillnaden här är väl att de här är mer Pop/Dance med influenser av Urban/HipHop medans Mariahs är ren odlad R&B.

Första singeln 4 Minutes är en självklar hit som redan nu toppar många listor och kommer väl finnas i dom trakterna våren ut. Andra låtar som låter som självklara singlar är Pharell producerade Give It To Me (2nd single), iövrigt tycker jag om Miles Away, Beat Goes On och Devil Would'nt Recognize You .

Alltsom allt är Madonnas hårda godis något som kan vara ett av årets album, de här är någonting som man definitivt borde ha i skivsamlingen.

Madonna - Hard Candy - 2008
FULLALBUM





Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!


She Holds The Key

image959

En av mina personliga favoriter, Gavin DeGraw tog mig med storm i mitten av 2004 med sitt Chariot album och frågan är vem som inte tog den 30 årige New Yorkern till sitt hjärta.

Den 6 maj släpps han nya album som är självdöpt denna gång. För oss som känner till Gavin sedan tidigare så är tre eller fyra låtar som har några år på halsen. She Holds The Key är en låt som jag haft en live version på sedan way back och nu ser jag på hans nyligen bekräftade låtlista att den kommer finnas med och jag kan inte bli annat än overjoyed. Men tills vidare så får jag nöja mig med live versionen, albumversionen kan inte bli annat än succe.

Första singeln
In Love With A Girl som jag skrev om tidigare har rullar nu på radion och snart släpps de nya albumet, självklart kommer jag hålla er uppdaterade.

Gavin DeGraw - She Holds The Key (Live Version)




Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!

Voice Of The Young People

image955
18 åriga Lil Mama är en artist som jag verkligen har stor respekt för! Hon är en bright brud som kämpat sig in i branschen och hennes album Voice Of The Young People som hon säger är hennes baby verkar väldigt lovande. Fjärde singeln ( Shawty Get Loose ) som har en av de hetaste låtarna just nu med Chris Brown och T-Pain snurras flitigt i tv-rutan men även på radion.

Nu när album släppet närmar sig (29 april) så börjar de läcka mer låtar. Skivan som inte haft en confirmed tracklist förrän i dag har nu även fått en femte singel, även den här gången så är nappy boy T-Pain med. Alltså kommande singel är även de en T-Pain producerad låt som jag gillar skarpt, tycker låten har samma charm som tredje singeln G-Slide.

Lil Mama feat. T-Pain - What It Is (Strike A Pose)



Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!




Fergie & The City

image954


Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!


Every Kiss, That i Miss

image953

Snart 30 åriga Usher släpper i slutet av maj sitt femte studioalbum. Ingen har väl missat dundersuccen han har haft med första singeln In This Club. Låten som är producerad av Polow Da Don har en härlig bakgrund, Polow som har legat bakom många stora hits senaste åren fick ideen till låten under MTV's VMA gala i september. Han säger att om du lyssnar på beatet och synten så låter de Vegas.

"Making love in the club, people in Vegas are kinda wild. Vegas had that 'I don't care, I'm living life' attitude. When I came back [from the awards], I was like, 'Man, clubs gotta be like that.'"

Låten som läckte i början av februari blev ett frågetecken för Ush som inte hade planer på att släppa den som singel förrän i mitten av mars (men blev efter de ett tidigare släpp i slutet av feb). Det visade sig att producenten Polow Da Don själv läckte den på internet, han ansåg som många nuförtiden gör, att de ger mer spelningar direkt. Och visst fick den det, just nu så ligger den etta på Billboards Top 100 Airplay och fyra på den officiella top 100 listan där den redan haft topplacering.

Tillbaka till albumet Here I Stand som kommer att finnas i affär den 27 maj. Med top-of-the-line producenter och låtskrivare så säger Ush själv så här om albumet "I will tell you, look out for this album, It's an evolution".

Och efter vad som redan läckt från skivan så talar väl de mesta för det. Nu har de läckt ytterligare två låtar som kommer att finnas med på albumet, två låtar som känns som utfyllnadslåtar men är definitivt värda att lyssna på.


Usher feat. Ludacris - Dat Girl Right There
Usher - Make It Rain



UPDATE

Usher feat. Lil Wayne & Beyone - Love In This Club Part II




Ps. Du har väl för guds skull inte missat de tre tidigare underbara läckagen?

Usher feat Young Jeezy - In This Club (Prod. By Polow Da Don)
Usher - Movin Mountains
Usher - I Cant Win

Ds.


Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!


Shawty Wanna Thug

image952
Lil Wayne som är en av de hårdaste arbetande artisterna i gamet släppte tidigare i år första singeln från hans kommande album Tha Carter III som dyker upp i början av juni. Albumet som är ett av de mest väntade albumena under året är sista albumet i Tha Carter trilogin.

Jag postade aldrig första singeln som jag i början aldrig riktigt gav en chans men så här nu den har börjat rulla på teven så måste jag ändå skriva om en av årets låtar. Lollipop som är producerad av Deezle och Jim Jonsin ligger just nu på sjunde platsen på den amerikanska billboardlistan. I låten som har ett otroligt skönt beat använder sig Lil Wayne av
vocoder som T-Pain oftast använder sig av. Med på tracket är Static Major som tragiskt gick bort i slutet av februari.

Här är den officiella remixen på Lil Waynes första singel med Gorilla Zoe.

Lil Wayne feat. Static Major - Lollipop Remix with Gorilla Zoe


Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!



*

image950

Den 21 april kör musiktävlingen Tele2 Studio, ett samarbete mellan Tele2, Warner Music och Myspace, igång på
myspace. Redan nu kan du som är fyllda 16 år och artist eller har ett band ladda upp ditt bidrag, som alla ni som gillar musik sedan kan gå in och rösta på. Klarare tävlingsregler lyder:

"Varje vecka röstar besökare på tävlingens webbsida fram fem bidrag bland de låtar som finns representerade på sidan. Under veckan har du möjlighet att rösta på din favorit via webben eller via SMS. Deltävlingarnas tävlingsperiod är från måndag kl 12:00 till nästkommande måndag kl 12:00 varje vecka, med start den 21 april. Efter fyra veckors röstningsomgångar väjer juryn bland de 20 bidragen, vilka fem som går vidare till finalen och kommer att spela live på Berns i Stockholm den 28 maj."

Vinnaren får alltså ett kontrakt med skivbolaget Warner Music som är ett av världens största skivbolag.

I juryn sitter två representanter från Warner Music, en från MySpace, artisten Sophie Somajo, och som representant för Tele2 är 6 stycken musikbloggare - "detta för att låta sant musikkunniga personer få vara med och påverka utgången av tävlingen. Sex av de mest kunniga svenska musikbloggarna med fokus på olika genrer har valts ut och får tillsammans besluta var Tele2 lägger sin röst."

En av de sex musikbloggarna är OnTheRadio - ilovemeor.blogg.se som fått äran att vara med och bestämma framtiden för en framtida artist/grupp. Behöver jag säga att de här ska bli riktigt kul!!??




Dont Wanna Fight



Har du följt sidan ett tag så vet du säkerligen vem Qwote är. Skrev om den 24 årige Miamikillen tidigare i
november och nu släpper han videon till hans fantastiska Dont Wanna Fight. Singer/songwritern Qwote som blir joinad av skivaktuelle Trina, finns också en remix på den här låten med Shaggy.


Qwote feat. Trina - Dont Wanna Fight

Qwote feat. Trina & Shaggy - Dont Wanna Fight Remix




Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!

*

image948
Många som frågat efter det och nu så här lite när de är lugnt tempo så tänkte jag att länkar er vidare till hennes fulla album.

Favoritspår; No Air, Tattoo, Freeze, See My Side

Jordin Sparks - Jordin Sparks - 2007
FULLALBUM






Before U Know It

image946

Adam Tensta
släppte i slutet på förra året sitt grammisvinnande debutalbum It's A Tensta Thing. Singeln My Cool tog honom in i folkhemmet och ut i landet på turné. Nu är det dags för nästa singel Before U Know It som gästas av Sophia Somajo. Som nybliven artist på heltid blir det inte mycket tid kvar till att träffa familj och vänner. Before U Know It är en hälsning till Adams syskon som sitter där hemma och väntar på att storebror ska komma hem. Markus Lundin som legat bakom Adam Tenstas 2 senaste videos har även regisserat videon till Before U Know It.

I slutet av nästa vecka dyker de upp en exklusiv här på sidan med Adam Tensta! Så håll ögonen öppna!

Adam Tensta - Before U Know It



Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!

Official Girl

image945

Loving Cassie släpper som i mitten av maj sitt andra album. Ni fick tidigare i månaden en liten smak på albumet med låten Thristy. Nu dyker första singeln upp från albumet Conneticut Fever.

Låten är Official Girl som är skriven av The Clutch och producerad av Danja.

Det har ryktats på internet att Karina Pasian ska ha den här låten men de är Cassies version som kommer tryckas ,här har ni även Karinas version ifall ni vill ha den också.
Karina Pasian - Official Girl


Cassie - Official Girl


Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!

87 Jeans and a fresh pair of Nikes on

image943
Vem älskar inte Ushers In This Club, du har väl inte missat videon som igår hade premiär på MTV Trl ? Här kommer nu också den officiella remixen, joinar nu gör ingen annan än TI.

Usher feat. T.I & Young Jeezy - In This Club Remix


Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!

Where My Party People At





Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!




Prince Of R&B

image942

Allas Chris Brown släpper om sitt redan välsålda
Exclusive album, många artister verkar välja detta koncept just nu. Chris cinderella, Rihanna släpper som ni säkert känner till också om sitt album. I och med det så kommer de en ny singel och kanske någon till plus en konsert dvd!

Singeln för Rihanna blev Stargate producerade Take A Bow, valet för Chris Breezy blir en produktion av Polow Da Don. Forever som låten heter är en upbeat, fräsch låt som påminner om Michelle Williams We Break The Dawn, men de kanske bara är jag.

Exclusive's re-release kommer i affär den tredje juni.




Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!


Hollywood's Not America

image941



Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!

Frozen

image940



Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!

You know you can if you get the chance

image938
Den blott artonårige American Idol vinnaren Jordin Sparks släppte sitt debutalbum i mitten av november, hittils så har albumet sålt över 600 000 exemplar och andra singeln No Air, den otroliga balladen med Chris Brown rullar flitigt på radio och tv. Tredje singeln som kommer släppas från hennes album är One Step At A Time som är en av mina personliga favoriter på skivan.

Jordin Sparks - One Step At A Time



Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!


Departure

image937
Jesse McCartney ser längre inte ut som en typical tolv årig california kid och hans sound har förbättrats markant. Den nu 20 årige amerikanska Jesse släpper i maj sitt tredje studioalbum. Första singeln Leavin (prod. The Dream SJÄLVKLART) har börjat växa allt eftersom och nu när release datumet närmar sig så läcker de mer och måste ju säga att de låter bra och hans skivsläpp, Departure, blir allt mer väntat av många. Inte bara av 13 åriga tjejer som följer repriser på Summerland.


Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!




Your Every Desire

Du har väl inte missat Ushers comeback? Den snart 30 årige amerikanen som sålt över 30 miljoner skivor världen över släpper i slutet av maj sitt femte studioalbum, Here I Stand. Dom absolut största i gamet är självklart med och sätter en touch på ett , vad de verkar, otroligt album. T-Pain, Ne-Yo, Kanye West och Timbaland.

Första singeln som ni fick i början av januari kommer nu i form av video, en typical Usher video måste man väl säga men grymt kul att han se han tillbaka. Producerat de här mästerverket är mannen med de coolaste namnet i branschen iaf, Polow Da Don. Men som ni hör på låten så är han ju mer än bara de tuffa namnet .

Måste också nämna Young Jeezys roll i den här låten som är grymt viktig, mycket snack om på internet och i tidningar om varför Usher inte valde någon annan att joina honom på tracket, tycker de var ett utmärkt val och de känns ännu mer rätt efter videon.

Ps. Med i musikvideon är också Rick Ross, Kanye West, P.Diddy, Keri Hilson, Robin Thicke och Nelly. ds.

Ps 2. Jag ska försöka få tag på videoversionen av denna låt.  ds.



Usher feat Young Jeezy - In This Club (Prod. By Polow Da Don)



Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!

Always Here

image936

Skrev i förra året om engelska artisten Digga, som hade en minor internet hit med låten Broken. 27 årige London bloken har satt 2008 som de året han ska slå igenom, redan har en engelsman slagit stort på senaste, i Taio Cruz och varför inte Digga som är en begåvad sångare och på de kommande albumet ,som än har ett okändt release datum, så ryktas de att norska stjärnproducenterna Stargate hjälper till.

Nu har de läckt en låt och självklart så får ni den här, det ryktas just att de är denna låt som Stargate har hjälpt till på, i detta fall har dom samplat Eternals gamla klassiker Angel Of Mine. Låten är en mysig låt som man kan tänka sig en söndagskväll.....

Digga - Always Here



Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!

E=Mc2

image934


Mariah Carey - E=Mc2 (2008)

FullAlbum





Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!

I Make Your Puzzle Complete

image933

22 årige amerikanen Lloyd som i förra året slog igenom stort på marknaden i förra året med hiten You , låten fanns med på hans relativt välsålda album Street Love.

Nu till sommaren så släpper han nytt album, Lesson In Love som albumet heter har redan fått sin första singel i "How We Do It (Around My Way)"  , är väl inte alltför stort fan av Lloyd som för mig blir lite för mycket pillowtalk för min del men de här som nu har läckt gillar jag riktigt mycket.


Lloyd - Life


Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!



But in real its gonna take a lifetime to say goodbye

image932

För 2 och ett halv år sedan så var Leona Lewis en "vanlig" London tjej med drömmar om att göra karriär inom musiken. Idag är hon en av dom hetaste artisterna på marknaden och hennes debutalbum Spirit som släpps idagarna i USA har redan gjort stor succe här i Europa. Hon är den första engelskan på 27 år som tar sin debutsingel till första platsen i USA. Jag skulle kunna fortsätta med alla rekord denna otroliga musikaliska begåvning har slagit de senaste sex månaderna men fort till de trevliga.

För ett tag sen så läckte de ett album med 12 osläppta låtar från engelskan och tänkter självklart bjuda på dom här samtidigt som ni får en otroligt läcker remix på första singeln Bleeding Love som ni bara måste höra!!

Leona Lewis feat AC - Bleeding Love Remix

Leona Lewis - Best Kept Secret - 12 Unreleased Songs
FullAlbum
Part 1
Part 2





Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!




Video Premiere




Videopremiären av Madonnas stekheta video !


Madonna feat. Justin Timberlake & Timbaland - 4 Minutes To Save The World


Akustisk magi

image928

Många har mailat mig angående Maia Hirasawas version av The Arks The Worryin Kind som hon
framförde vid årets final av melodifestivalen och den dyker upp här. Självklart! :D

Maia Hirasawa - The Worryin Kind


Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!



Best Of March 08

Självklart kommer den hetaste albumet till din samling. De bästa från mars! Lite försenad men va spelar de för roll nu!


Best Of March 2008
FullAlbum Download







Spirit

image912

INGEN har missat de engelska stjärnskottet Leona Lewis som idag fyller 23 år! Congrats..... Leona som haft enorma framgångar med sin första singel
Bleeding Love som i förra veckan toppade den amerikanska billboardlistan släpper sitt debutalbum Spirit på tisdag i USA. På den versionen så utlovades de sedan länge att de ska finnas två nya spår och dom dök upp tidigare under veckan och kommer nu här.

Forgive Me som är producerad av Akon är en uptempo låt (påminner om Gwen Stefani Sweet Escape)som jag tycker om mer än andra låten Missess Glass som är producerad av Mad Scientist. Men gillar du musik så måste du självklart ha de här!

Ikväll så slänger jag upp ett nytt album med Leona, innhållet är späckat med osläppta låtar från den nya popdrottningen.


Leona Lewis - Forgive Me (Prod. By Akon)

Leona Lewis - Missess Glass (Prod. By Mad Scientist)



Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!

Yesssir

image911

De här är definitivt en av mina personliga favoriter, vet att jag har många men den här 18 åriga mexikan amerikanska tjejen har verkligen fångat mig.

Paula DeAnda som i 2006 släppte sitt debutalbum, ett album som innehöll hitar som
Walk Away, Easy , When It Was Me mm.

Nu i år så droppar hon nytt album, när är än oklart men första singeln har nu dykt upp. En låt som är producerad av Rick Rock. De här är något som jag verkligen gillar och midtempo är verkligen de alla kör på! NICE!!


Paula DeAnda - Marching


Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!





Break The Dawn

image910




Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!

Törstig

image909

Cassie släpper den 19 maj sitt andra album. Första singeln Is It You ,som även finns med på Step Up 2 Soundtracket, snurrar just nu på radio- och tv-stationerna.

Nu har de börjat läcka ytterligare låtar från den 21 åriga amerikanskan som inte är säker på vilken låt som ska va lead single från kommande albumet (utöver Is It You), de står tydligen mellan de senaste läckaget ,Thirsty, eller en Danja producerad låt Official Girl.

Albumet som ryktasa heta Conneticut Fever och släpps från Bad Boy Records och P.Diddy själv säger att de är väldigt många som vill jobba med Cassie, bl.a Kanye West.

Men tillsvidare, här droppas Seven producerade Thirsty.

Cassie - Thirsty


Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!

*

image908

Ja men vi börjar väl dagen med dom hetaste remixerna just nu!

Wyclef Jean feat. Lupe Fiasco - Fast Car

Rihanna - Take A Bow (DJ Levan Remix)

Danity Kane vs. Timbaland - Damaged Time


Madonna vs. Britney Spears - 4 Minutes To Break The Ice


Ciara vs. Alicia Keys - Never Promise You Again



Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!



Follow Me

Yessir, imorrn är jag tillbaka! Sorry för the inconvenience men har varit väldigt upptagen senaste tiden, bl.a. med planer för sidans framtid osv. Kommer mer om de senare i månaden när jag vet mer! Men goda nyheter!!

Så imorgon! Håll ögonen på sidan som kommer löpande kommer uppdateras ordentligt!! Med heta remixer, en ny mix från en av världens främsta djs, nytt från Leona Lewis, Mariah Carey och mycket mycket mer...

Hoppas ni har de bra wherever u are.

Much Love
[email protected]