Monthly Report

Jajamänsan, elfte månaden på året drar snart sin sista pust.

Månaden som har gått har varit mycket upp men också mycket ner för sidan. I början av månaden var de nytt besökarrekord flera dagar i rad men nu känns de som intresset för sidan har avtagits, vilket är otroligt tråkigt. Men jag tänker köra på i december hårdare än någonsin så för er som läser och följer sidan ska få mycket cred. Tack.

image636

Det är ju så att ju fler besökare, ju aktivare och intressantare blir mina inlägg. Men i övrigt musikmässigt så har ju ett av årets album släppts den här månaden. Självklart talar jag om
Alicia Keys nya album som ligger etta i USA och krossar allt motstånd, den engelska motsvarigheten ilovemeor favoriten Leona Lewis slår också alla rekord, fast då i England.

För er som har förslag om sidans framtid, hör gärna av dig för jag vill verkligen att de ska fungera!

Nu kommer som vanligt Best Of November. Hoppas ni gillar de.


www.ilovemeor.blogg.se
On The Radio

Best Of November '07 - FullAlbum






Imorgon första december så dyker dom tio nominerade för Årets Låt Upp och videon som hjälper er att rösta på din favorit. Sen så dyker också Julkalendern upp med en grym låt varje dag.





Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!


What is up.

November närmar sig sitt slut och de här vad som är på G.

Ikväll dyker som vanligt upp Best Of November 07 samtidigt som de kommer någon ny låt.

Imorgon 1 December så kommer de en  video med alla dom tio låtar som är nominerade till årets låt, kommer även finnas nya länkar ifall du missat låten. Självklart också där du kan rösta, slutställningen börjar den 17 December efter att omröstningen avslutats den 16e. För varje dag kommer då en presentation om den 10 låten för sen den 9 e låten dag för dag , för att de avslutas på julafton med de tre främsta.

Imorgon när vi går in i December så kommer de också finnas en julkalender på sidan med en låt för varje dag. Kanske inte en ny men låtar som kommer spela sönder din ipod.

SÅ that is whats up...Ha en trevlig fredag så hörs vi senare med november albumet.


Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!






ReUp

Yes sorry att man inte visat sig på ett tag, men jag har en underbar anledning . Men här kommer nu nya länkar till fyra riktigt bra album. Enjoy




Britney Spears - Blackout (2007)





Chris Brown - Exclusive (2007)




Alicia Keys - As I Am (2007)




Leona Lewis - Spirit (2007)








Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.

Thanx!







New Artist; Lil Eddie

image628Glömde i söndags att lägga upp en ny artist med nå nytt, så kommer nu då. De här är Lil Eddie eller Edvin Serrano som han egentligen heter är en singer-songwriter från Brooklyn som jobbat lite med P. Diddy , Mario Winans.


Lil Eddie - Save A Little Love
uppdaterad länk







Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.

Thanx!




Slam

image626

Omarion och Bow Wow släpper den 12 december ett album ihop. Albumet heter Face Off . Första singeln ut från albumet är
Girlfriend .

Bryan Michael Cox ,The Neptunes ,Nitti ,Sean Garrett ,The Underdogs ,Timbaland ,Cory Bold, Bow Wow, Omarion och Young Smoke har arbetat ihop skivan. Personligen har jag haft svårt för båda tidigare förutom vissa låtar, men här kommer en ny låt där dom blir joinad av Chris Brown. Känns som han är överallt.


Omarion & Bow Wow Feat Chris Brown - Slam

 


Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!



Teen Horniness

image625

Yes, blev också förvånad när jag fann den här låten. Skådespelerskan Sarah Michelle Gellar medverkar i kommande filmen
Southland Tales där hon spelar en ex porrkådis. En låt på soundtracket är då med henne tillsamans med Abbey McBride and ClarKent.


Sarah Michelle Gellar - Teen Horniness Is Not A Crime





Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!




Ring Ring...

image624

Körde i början av september ett inlägg med ringsignaler , så its been a while och mycket mycket har hänt. Här kommer de nytt!

Shaggy feat. Rik Rok - Bonafide Girl

Kevin Michael - It Dont Make Any Difference


Britney Spears - Oh Oh Baby

Fedde LeGrand feat. Ida Corr - Let Me Think About It

Leona Lewis - Bleeding Love

Britney Spears - Toy Soldier

Alicia Keys - No One

Chris Brown - With You


update requests

Lenny Kravitz - I'll Be Waitin

Justin Timberlake - Like I Love You

Wyclef Jean feat Lil Wayne - Sweetest Girl
( Lil Waynes part )

Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!



Vet att just nu så är många album som finns i menyn till höger gamla länkar och att dom inte finns kvar, men imorgon kväll så finns de nya länkar på dom.



Memoirs of an Immigrant

image623

Wyclef Jean
släpper nästa tisdag sitt sista soloalbum, The Carnival II: Memoirs of an Immigrant som blir hans sjätte studio album har första singeln rullandes nu på radio och tv. Sweetest Girl har gjort stor succe och efter att hört lite från hans album så blev jag lite förvånad när jag igår fick tag på de. Albumet är inte alls lika starkt och fulländat som jag trodde de skulle vara. Det finns några mycket bra låtar, men dom här övriga låtarna som jag tycker är så viktigt på ett fulländat album saknas, vilket gör mig lite besviken då jag gillar Wyclef.

De låter iaf mycket Wyclef över hela albumet och de som många vill - att köra något nytt som är bra för att få nya fans och behålla dom gamla - klarar han inte av för de låter mycket som tidigare material. Duetten med Shakira (läs mer om här)

Bästa spår; Heavens In New York, Sweetest Girl, Riot, Welcome To The East.

Wyclef Jean feat Serj Tankian And Sizzla - Riot


Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!







OnTheRadio

Imorgon drar bloggen igång för fullt, men bara som en liten aperitif så kommer här lite nytt från olika håll i musikbranschen som haft liten paus under helgen här då de varit Thanksgiving.



image622

Chris som är med i filmen This Christmas bidrar till soundtracket med två låtar, ena heter This Christams som inte är någonting speciellt som jag dock finner denna vara.

Utada är en av dom största artisterna i Japan och anses som en av de viktigaste personerna i musikhistorien, här är hon med i NeYos masterpiece från Because Of You albumet som han släppte tidigare iår.

Fick igår en request av några som undrade - efter att många velat ha den här som årets låt - vilken låt de egentligen är. Bed som är skriven av våran dröm (The-Dream) och läckte ut i Juni,  från hans album Back Of My Lac som släpptes i början av oktober. Låten var ursprungligen tänk att vara till Chris Brown men nu blev de så här och här är den - enligt mig - bästa versionen.





Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!





Song Of The Year

image621

Från 1 December till 25 December så kommer de här på sidan ske en omröstning, 10 låtar från de här året kommer att vara nominerade till årets låt och de är ni som röstar!.

MEN FÖRST.
Vilka är årets låtar? Nu är de dags för er att skriva vilken du tycker så slänger jag upp nomineringarna sista november här.

Så, gå in på Comments och skriv ner den du tycker borde vara nominerad till årets låt 2007.

Tack på förhand.




Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx

Mr. Mayer


image620


John Mayer är en femfaldig grammy vinnare från USA. Har du missat honom, så har du missat något. Den 30 åriga singer-songwritern är en av mina personliga favoriter och de är inte bara jag som bara så här riktigt älskar John. Både Kanye West och Alicia Keys har nu på deras senaste skivor låtar som John är med på.

Till filmen
The Bucket List så har han nu gjort ledmotivet och jag är grymt stolt (hur nu man kan vara det) att vara först med att lägga ut den, de här är John Mayer och de är bara så jävla skönt.

Feel Good - Lätt akustisk - John Mayers röst.

John Mayer - Say (What You Mean To Say

Vill du läsa mer om John, se här!



Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx




el.

image619

Här kommer dom hetaste remixerna just nu!

Chris Brown Feat. T-Pain- Kiss Kiss
  Eli Escobar and Doug Grayson Remix ft Wale
Fergie - Clumsy Officiella remixen till hennes ReRelase på hennes "The Dutchess "album
Maroon 5 - Wake Up Call Mark Ronson remixen med Mary J Blige
Jordin Sparks - Tattoo - Remix av Mark Methods



Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!






With you

Chris Brown är tokhet just nu, hans nya album Exclusive ligger fyra på Billboard listan och andra singeln Kiss Kiss har precis legat som nummer ett i flera veckor i rad, lagom till jul så är han med i filmen This Christmas och nu så äntrar tredje singelns video fram, till en otroligt bra låt som är producerad av Stargate. En enkel video till en grym låt. Chris Brown en av årets hetaste artister, här är tredje videon!

Chris Brown - With You






Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!




VIPz

image617

Svensk hiphop och r&b har aldrig varit hetare, på Sveriges Radio P3 spelas ständigt låtar från Petter, Adam Tensta och Lorentz.

Nu kommer en ny låt med gruppen VIPz , på låten blir dom joinad av Million Stylez (som hade hiten Miss Fatty).

Gruppen VIPz formades i 1995, då var dom femton medlemmar men nu har dom krympt till en duo som består av Armin och Pascal. Varför många kanske missat den svenska duon är för att dom valt att avstå från en inspelningsstudio, istället så har dom gjort en hel drös shower runt om i landet där dom bokstavligt talat fått taket att lyfta.

Men nu kommer snart deras första album Stygga Pojkar. Första videon dom spelade in är till låten Riktig Player, en låt som spelades bl.a på ZTV och blev faktiskt framröstad som mest önskade video i 10 veckor.

Nu har vi då nya låten som spelas bl.a på The Voice TV. Det som slår mig när jag hör dom här grabbarna så är de hur internationellt de låter om man då självklart ser bort från den svenska lyriksen. Får se hur dom lyfter taket med denna låt.


VIPz feat. Million Stylez - Gunga



Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!






MJB

image616

36 åriga Queen of HipHop & Soul Mary J Blige släpper den 18 december sitt åttonde studioalbum, Growing Pains som albumet heter har redan släppt första singeln som  heter Just Fine, den är ingen större hit och de har märkts på listorna borta i USA, så nu har de läckt ytterligare från  de 18-track album som släpps från MJB. De här är den förmodliga andra singeln från hennes kommande album som hon f.ö. fått hjälp av dessa Stargate, The Neptunes, Dre & Vidal, Timbaland, Just Blaze, Ne-Yo, The-Dream, Bryan Michael Cox, Tricky Stewart.


Mary J Blige - Work That


Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!


Forrest Gump mama said, life is like a box of chocolates

image615

Kanye West blev 30 år gammal i somras, i förra veckan så gick hans mor ,Donda West tragiskt bort efter komplikationer efter en operation. I helgen så hade han sitt första framträdande efter allting i Paris, när han skulle göra en tribute och sjunga sin otroliga Hey Mama från Late Registration skivan så blev de för mycket för Kanye.

För er som missat låten, som är otroligt bra.

Kanye West - Hey Mama

Kanye klev av scenen men kom beundransvärt tillbaka och avslutade konserten storartat med Stronger.

Bilder från konserten...




Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!





Hit U Wit' No Delay

image612

Timbaland är en av årets frontfigurer inom musiken. Shock Value har sålt grymt bra och fjärde singeln Apologize rullar just nu på radio och tv överallt. En av världens främste producenter som han är, bestämde för ett tag sen att köra vidare själv och i 2008 kommer ett nytt album med Timbo, Shock Value 2 som de ska heta kommer att innehålla låtar med Akon, Gwen Stefani och Linkin Park. Hittils alltså....

Helt out of nowhere iaf så kommer droppas de en ny låt från Timbaland, vart den ska hamna vet jag inte men här har ni den!

Blivit en liten miss där i komunikationen mellan mig och en annan, de visar sig att de ska vara Spitfiya feat. Timbaland INTE vice versa, my mistake.

 Spitfya feat. Timbaland - Hit U Wit' No Delay

Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!






Chill A Bit

image613

B5 är en amerikansk r&b grupp som du säkerligen känner till om du följer sidan. Deras album som släpptes elfte september i år har nu fått lite bonus låtar, här är den absolut bästa som jag bara inte kan förstå varför den INTE finns på skivan.


B5 - Chill A Bit


Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!


AMA

image610

Igår så ägde American Music Awards rum i Nokio Theatre i LA. Här är några av dom många framträdandena under kvällen.

Alicia Keys - No One



Chris Brown feat. T-Pain - Kiss Kiss



Fergie - Fergalicous & Clumsy




Rihanna And NeYo - Umbrella/ Hate That I Love You



Lenny Kravitz - I'll Be Waitin Kvällens framträdande utan tvekan. Den låten!
Mp3 Länk








Senare ikväll så dyker de upp nya låtar som du aldrig hört förut med Timbaland och B5missa inte det!



Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!




New Artist; Asia Cruise

image608

Så som förra söndagen och framöver så dyker de upp en ny spännande artist upp här på sidan. Den här gången är de amerikanskan Asia Cruise som är för mig och kära Google okänt. Har du nå info om henne så skriv gärna då en rad. Här är iaf hennes nya låt Selfish.

Asia Cruise - Selfish



Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!





R. RO$$

image607

En av mina personliga favoriter på hiphop fronten är 30årige Rick Ross. Han slog igenom för två år sedan med sitt debutalbum Port Of Miami. Med låtar som Hustlin, Push It och Cross That Line så sålde skivan runt en miljon exemplar.

Nu i mitten av december, närmare bestämt den 18 så kommer hans andra skiva ut. Gästspelar på skivan gör  bl.a Jay-Z, Lil Wayne, Andre 3000, Brisco, Triple C, T-Pain, Trick Daddy, R. Kelly, Akon, Pharrell, Trey Songz och Freeway.

Här kommer den allra nyaste låten som läckt från skivan, joinad av Flo-Rida .

Rick Ross feat Flo-Rida - Street Money

Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!

Prod. By Stargate

image603
Från New York Times.

Stargate är ett norskt produktions team som består av Tor Erik Hermansen & Mikkel S. Eriksen. Till en början så producerade dom mycket till artister och grupper i europa men nu (ex. Blue, Atomic Kitten). sedan två år tillbaka är studion i New York .

Killarna från Stargate är relativt okända för den vanlige personen men deras mästerverk känner du lätt igen, här är några av deras låtar.

  • All Rise  Blue
  • Angel Leona Lewis
  • Beautiful Liar Beyoncé and Shakira
  • Because Of You  Ne-Yo
  • Can't Help But Wait  Trey Songz
  • Dancing In The Moonlight  Toploader
  • Don't Stop the Music Rihanna
  • Gallery Mario Vazquez
  • Hate That I Love You by Rihanna
  • How Do I Breathe  Mario
  • Irreplaceable  Beyoncé
  • Don't Stop The Music  Rihanna
  • Scandalous  Mis-teeq
  • Sexy Love  Ne-Yo
  • So Sick Ne-Yo
  • Tattoo  Jordin Sparks
  • Unfaithful  Rihanna
  • With You Chris Brown
?In the industry, their name recognition is as powerful as Timbaland?s,? said Jeff Rabhan, who manages Elliott Yamin,



 image601

Här kommer då en sprillans ny låt producerad av Stargate grabbarna, artisten den här gången är Corey Williams en för mig och tydligen Google helt okänd artist. 

Corey Williams - Promise Me (Produced By. Stargate)


Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!


Vanessa Carlton

image600

27 åriga Vanessa Carlton släppte i oktober sitt tredje album Heroes & Thieves. Första singeln Nolita Fairytale
(se tidigare inlägg) som nyligen börjat spelats på ZTV är led singeln från albumet som för övrigt fått mycket fin kritik.

Amerikanskan är väl först och främst känd för sin A Thousand Miles som gjorde dundersucce för drygt fem år sedan, nu kommer andra singeln från de nya albumet.

Vanessa Carlton - Hands On Me

Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!




Esmée

image599

Esmee Denters var den första artisten att bli signad till Justin Timberlakes skivbolag Tennerman Records , Esmee blev känd genom youtube i augusti 2006. Den 19 åriga holländskan håller just nu på åker runt i USA och gör PR för sig själv och är igång med att jobba på sitt första album.

Under våren har hon turnerat runt i Europa som förband till Justins Futuresex/LoveSound Tour. Nu kommer hennes första singel, en singel som är faktiskt helt okej! Måste ju säga att hennes röst är otrolig.


Esmee Denters - Crazy Plaze


Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!




J.T. Deluxe

image598

First of all, sorry for the hold up.

Justin Timberlake släpper här idagarna en Deluxe version på hans mångmiljon sålda album FutureSex/LoveSound skiva. Om ni har följt sidan så vet ni ju självklart de! ;) Här kommer dom två nya remixerna som är riktigt heta. Och för er som missat, de andra låtarna som finns med på deluxe skivan. Enjoy!
För er som missat de andra tidigare osläppta låtarna.


Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!




Black Liberace

image596

Taio Cruz är en favorit här på sidan då han först smällde till oss med
Movin On (se tidigare inlägg) för att sen ge oss She's Like A Star. Inte bara oss har engelsmannen varit vänlig mot, under året har han varit med och hjälpt Britney Spears, Will Young, Mutyabuena, KeKe Palmer och Mya.

Debutalbumet The Movie skulle släppas i november här men har skjutits fram till januari 2008. Här kommer två nya färska riktigt bra låtar från stjärnskottet Taio.


Imorgon så kommer de mycket nytt, en het duett med Usher och Mariah Carey, liten preview på en ny Ne-Yo låt och nytt från Brick & Lace. PLUS ny remixer på låtar från Justins dunder album FutureSex LoveSound, en på SexyBack med Missy Elliot och en ny med 50 Cent till låten Sexy Ladies.

Så fortsätt besök sidan...



Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!



Kiss Me Like You'll Never See Me Again

Alicia Keys släppte i går sitt album As I Am, nu kommer andra singeln på video.

Alicia Keys - Like You'll Never See Me Again




Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!




NLT

image595

Inte många boybands som är så stora längre, vi har ju B5, I-15 och då NLT (står för Not Like Them) , deras grymma första singel "
She Said, I Said" klev i förra veckan in på MTV's TRL , debutalbumet som ryktades släppa till hösten får vänta till februari 2008 då albumet entrar skivhyllorna.

Tills dess så får vi ta vara på låtarna som ligger ute, den här låten heter She Can Get It och påstås vara producerad av Timbaland, men har ingen källa på de så. Bra är låten iaf.


NLT - She Can Get It

Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!




...

image594

www.ilovemeor.blogg.se har fungerat som mp3 blogg sen i augusti, här kommer några låtar som var uppe redan i augusti och en liten lookback på tidigare upplagda låtar; dvs Vilka som lyckades av augusti låtarna
  • Sean Kingston - Me Love 1 Augusti - Spelas just nu på radio och tv.
  • Chris Brown feat. T-Pain - Kiss Kiss 4 Augusti - Precis klivit av tronen på billboardlistan
  • Maroon 5 - Wont Go Home Without You 6 Augusti - Har precis börjat spelats på radion
  • KeKe Palmer - Keep It Movin 13 Augusti - Spelas lite smått på P3
  • Wyclef Jean feat. Akon, Lil Wayne & NIA - Sweetest Girl 15 Augusti - En av höstens mest spelade låtar
  • Vanessa Carlton - Nolita Fairytale 16 Augusti - Har precis börjat spelats på RixFm och ZTV
  • Fergie - Clumsy 24 Augusti - Spelas just nu på radio och tv.
  • Jennifer Lopez - Do It Well 25 Augusti - Spelas just nu på radio och tv.
  • Alicia Keys - No One 26 Augusti - Behöver jag ens säga någe? Toppar dom flesta listorna.



Ja..men här kommer iaf en bunt requests på grymma låtar!

Amel Bent - Nouveau Français 
Cupid feat. Christina Milian-Do You Dance
Fantasia-When I See U
Hanna - Como La Vida
Cassie - Is It You
Jordin Sparks - Tattoo
Keke Palmer ft Big Meech-Keep It Movin
Teedra Moses - Loves Gonna Be
Paula Deanda Feat Bow Wow-Easy
Ricki Lee - Cant Touch It
Mandy Moore - Umbrella (Acoustic)


Sådär då blev de lite "gammalt" gott..

Fortsätt besök sidan!

& Kom ihåg

Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!




Qwote

image593

Qwote är en amerikansk r&b artist från Miami, de här är hans första singeln från hans album Final Cut som släpps i 2008. Låten är sådär riktigt bra som man vill att en låt ska vara, den sätter sig direkt och som om de inte vore nog så är favoriten Trina med på tracket som gör låten ännu tyngre.


Qwote feat. Trina - Dont Wanna Fight



Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!




Tweet

image592

Tweet har hunnit bli 36 år gammal och släpper i 2008 sitt tredje album, r&b och soul artisten släpper nu första singeln som heter Anymore och kommer finnas med då på skivan Love, Tweet. Whitney Houston , T.I och Missy Elliot ska finnas med på albumet och hjälpa henne att klättra på listorna .

Första singeln här, är producerad av Novel och Joss Stone, personligen tycker jag om låten som har ett skönt beat och klarar sig säkerligen bra.


Tweet - Anymore


Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!





Jordin & Chris

image591

Jordin Sparks är den 17 åriga amerikanskan som senast vann den amerikanska versionen av Idol. Henens debutplatta släpps den 20 november och första singeln -
som jag skrev om tidigare - "Tattoo" har gjort en hyffsad succe, jag gillar iallafall den låten. 198 tusen kopior har singeln sålt än iaf.

Här kommer nu den förmodade andra singeln där hon får sällskap av ingen annan än jämnårige Chris Brown ( som för övrigt är på samma bolag ), låten är en ballad som absolut håller bra klass.


Jordin Sparks feat. Chris Brown - No Air




Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!


New Artist: Madeleine

(Från och med idag så kommer söndag kvällar vara en kväll då en ny artist presenteras här på sidan.

Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!


image590

Madeleine artist från Australien , den ursprungliga pop artisten skriver mer r&b låtar som passar hennes röst bättre och sen får hon göra de med sin vän Simmy som gjort remxien på låten som nu dyker upp.

Madeline feat. 'Neek - I Think I Love You (Simmy Remix)


Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!




Danity Kane

image589

De fem bildsköna damerna från Danity Kane släpper i 2008 nytt album, ett album som är deras andra och hjälp har dom fått av Scott Storch, Timbaland och Bryan Michael Cox för att nämna dom största.

De här är första singeln från kommande albumet då, förhopningsvis så blir de bättre än de första som jag inte alls gillade, men de här låter bra. Joinar DK gör Lil Wayne.


Danity Kane feat. Lil Wayne - Phase



Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!




Fergalicious

image586

Fergies femte och sista singel
Clumsy - som skrevs om tidigare i augusti -  spelas nu flitigt på radio och tv, hennes succealbum som de blivit - The Dutchess - blev re-released häromdagen med en ny version på just Clumsy och en ny låt med Will.I.Am . Albumet har sålt i över fem miljoner exemplar världen över, sicken solo debut de blev för Stacy  Ferguson som hon egentligen heter.


Fergie feat. Will.I.Am - Pick It Up

Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!




Remember?

image582

Mycket av de allra nyaste kommer upp först på ilovemeor.blogg.se men när man ser tillbaka några år så hittar man några otroliga låtar. Satt igår och kollade genom biblioteket lite på datorn och kom fram till dom här 9 låtarna som man kan varenda ord till, låtar som man har minnen från, minnen från musik.

image583

Enjoy!



Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!








Alicia's keys to West

image580

Under Alicia Keys framträdande på MTV VMA i september så praisade Kanye West henne otroligt mycket och krävde att få göra en remix med henne, den här versionen har jag iaf väntat otroligt länge då jag hörde att de var på tal om en remix mellan dom båda.

Här har ni den, självklart först ut!


Alicia Keys feat. Kanye West - No One Remix.


Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!




Missing Keys

image579

För er som laddade hem Alicia Keys albumet
häromdagen så kommer nu en påfyllnad med två låtar som saknades på albumet, hoppas ni njuter utav albumet så som jag gör!

Alicia Keys - Teenage Loveaffair
Alicia Keys - Where Do We Go From Here




Imorgon så händer detta!
Helgen närmar sig med storsteg så några discolåtar (lät väldigt eighties men nytt) kommer plus att jag kommer slänga upp lite gammla klassiker som du kanske glömt, mycket intressant !

Till dess..
Peace & Love


Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!




Spirit

image577

Leona Lewis namn har ofta ploppat upp här på bloggen och nu när de är fem dagar kvar till hennes debutalbum så är de väl inte mer än rätt att prata om engelskan igen. Den nu 22 åriga tjejen från London vann X-Factor i december förra året. Och inte ens ett år senare nu så toppar hon den alla engelska listor med en av - enligt mig - bästa låtarna i år, Bleeding Love som är en mäktig ballad producerad av Ryan Tedder och Jesse McCartney .

Leona Lewis
har snabbt blivit en favorit för mig och jag är väl inte mer än stolt att säga att de är nu dags igen för en ytterligare riktigt bra skiva. Den här gången med debutanten som förmodligen kommer bli hur stor som helst, med hennes otroliga röst som kan toppa vilken ton som helst och en skönhet som få, för att sen inte heller glömma valet av producenter och medhjälpare till hennes nu kommande album.

Här har ni Leona Lewis nya album Spirit som är ett riktigt bra album! Men för er som tycker om Leona som jag gör,
Förhandsboka då albumet här! För de här måste du ju ha i din skivkollektion...


Leona Lewis - Spirit (2007) FullAlbum Download




Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!




IloveTheDream

image576

Musikindustrin har många tunga namn, producenterna hyllas mer och mer. Nu när the american dream släpper nytt i December - närmare bestämt den elfte - så är väl frågan om han kanske gör årets album!?

Han är iaf en av årets viktigaste personer i gamet, han ligger som sagt bakom monster låtar som Rihanna Umbrella och J.Holidays Bed och många fler utav årets låtar.

För er som missat han, de här är the american dreamThe Dream - som har tre låtar ute nu som är otroligt bra och nu har de läckt en ytterligare låt som inte den heller går av för hackor.

Nytt med The Dream

The Dream - I Love Your Girl

För er som missat!
The-Dream feat. Fabolous - Shawty Is Da Sht
The-Dream feat. R.Kelly - Shawty Is Da Sht REMIX
The Dream - Ditch That
The Dream - Falsetto



Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!


Mr. Brown

image640

Igår släpptes Chris Brown andra album, Exclusive har fått finfin kritik och andra singeln
Kiss Kiss har precis klivit av tronen på billboard listan och tredje singeln With You som jag la upp för ett tag sen kommer säkerligen plocka den åtrovärda första placeringen på billboradlistan.

För er som missade de, så publicerades redan i förra veckan hela Chris album. Grabba de här!

Nu har de läckt ut tre extra låtar till albumet plus en remix på Kiss Kiss med Nelly som självklart nu finns här för dig att dra hem! Enkelt snabbt...Otroligt bra..
Varför dom släpps som bonus låtar har jag inte en blekaste om för dom är riktigt bra!

Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!











Mishon Brown

image639

Mishon Brown låter som Chris Brown och är faktiskt hans kusin, detalas om mycket att han kan komma att vara en kommande storstjärna, men information om den lille vännen är svår att finna. MEN två låtar dyker upp här! Så ni får väl avgöra, är han a next big thing?

Här är vi först som vanligt, varsågoda!



Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!


jOIN US

image637


Besökarna blir fler och fler för var dag, nu är ilovemeor.blogg.se  - On The Radio - tredje största svenska musiksidan!

Joina oss nu på Facebook i gruppen
ilovemeor  !



  • Ikväll dyker de upp massvis med ny musik och mycket mer! Fortsätt besök sidan
  • Tack till er som besöker sidan och gör den ännu bättre.

Fortsätt också kommentera med förslag, vad ni tycker och alla åsikter i övrigt..


Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!



release

image632

Några av dom större skivsläppen under hösten från artister som
Kanye West, Sean Kingston, Britney Spears och 50 Cent börjar nu droppa låtar som singlar nu.



image633

Sean Kingston - Take You There

Tredje singeln från Seans självtitulerade debutalbum. Läs mer om Sean.

image634

Kanye West feat. Dwele - Flashing Lights


Fjärde singeln från hans miljonsålda Graduation album som du kunde ta hem här först av alla! Läs Mer om Kanye

image635

Britney Spears - Break The Ice

Britney som haft stor succe med Gimme More har nu bestämt sig att ha den här som andra singel. Läs mer om Britney

image636

50 Cent feat. Akon - I Still Kill
50 s album Curtis har gått hyfsat bra nu kommer den -enligt mig- skönaste låten på skivan med Akon.

Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!







new. USHER

image631


Nu snart 30 åriga Usher släpper i mars 2008 nytt album, här sproooojlans nytt från Usher himself.


Usher - The Painter

Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!



Tvåtusen talet

image629

Ken Ring , född 1979 i Kenya är en av Sveriges kändaste rappare. Han har slitit genom hela sin karriär, en karriär som fick sin början med låten Mamma som var självbiografisk.

Ken har varit präglad av en massa strul, efter en spelning -99 på vattenfestivalen i Stockholm så blev han gripen av polisen efter att sjungit Spräng Regeringen och om att storma slottet och våldta
Madeleine.

I 2006 så blev han dömd till sex månaders fängelse för kokain innehav, men nu är han på G igen.
Personligen är jag väl inge större fan utav svensk hiphop men just den här låten från hans nyligen släppta album (Äntligen Hemma - 24 Oktober) är bra. Han har samplat Tracy Chapmans Crossroads  , och jag vet! Låten är gammal men jag har bara inte tänkt tanken på att lägga upp den förrän idag då jag hörde den på P3.

Så nu finns den här
...lite svenskt! För er som än inte har hört

Ken - 2000 Talet




Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!




Cassandra Ventura

image627

I februari 2008 är de nu sagt att Cassie släpper sitt andra album - Conneticut Fever, spännande med tanke på framfarten hon kommer i med många sköna hits som
Turn The Lights Off och Is It You .

Igår läckte en ny ytterligare låt från stjärnan som medverkar i kommande filmen Step Up 2. Här kommer den och en till låt som jag än inte lagt upp!

Cassie - Sometimes

Cassie - Im In Love With The DJ


Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!



Its the remix

image626

En mashup är oftast ett bevis på hur grym en dj kan vara. Man kan göra många spännande mixar och självklart lägger jag upp dom bästa här!


Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!





Worlds Greatest Keys

image624

Yes! Så var de dags, superlativen räcker inte till om hur efterlängtat just de här albumet är! Filantropisten Alicia, är nu hetare än någonsin med sin otroliga No One som ligger fyra på singellistan i USA och klättrar fortfarande, likaså gäller de i Sverige.

Redan i början av September rapporterade jag om hur glad hon var över kommande albumet som var inspirerat av många större artister som Prince och Sting.


It's coming together incredibly. I am in love with this album. It's very fresh and new. I'm really enjoying the process, and I think this may be the most fun I've had recording yet, in regards to just being free about it and allowing all the new things I'm learning to come out through this music.

"it's gonna blow your mind." säger hon i en intervju med MTV och jag kan säga att de gör hon. Alicia mixar in nytt och gammalt och en soul i r&b som få kan, med sin kompanjon Kerry Krucial Brothers har hon gjort ett av årets album! Låtarna som sticker ut är ju självklart No One, Superwoman (som vi tidigare bara haft en live version av) , Like Youll Never See Me Again, Lesson Learned ( med John Mayer ) , Go Ahead, Sure Looks Good To Me med många fler.

Release datumet på albumet är 13 November, för er som vill förhandsboka ett av årets fetaste album med en av dom mest talangfulla artisterna i gamet just nu så gör de här!

Men självklart är de utdelning här! Men stöd Alicia genom att som sagt KÖP ALBUMET!

Varsågoda....
Alicia Keys - As I Am (2007) - FULLALBUM
för er som laddar med Torrenter klicka här för torrenten till albumet.


request!
Alicia Keys feat. John Mayer - Lesson Learned

Alicia Keys feat. Cassidy - No One Official Remix
Alicia Keys feat. Q Da Kid - No One (remix)
Alicia Keys - No One Cory Bold Remix

Kommentera gärna!

Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!






ilovealiciakeys




Alicia Keys
har sedan 2005 arbetat på sitt kommande album As I Am , albumet har inte läckt någonting utöver de tre låtar som jag publicerat här. Men imorgon är de precis en vecka till albumet släpps och ungefär då brukar man kunna få tag på en kopia, vi får hoppas att de gäller imorrn, för i såfall får vi nog lyssna in ett av årets album; själv säger hon så här om de

"It's coming together incredibly. I am in love with this album. It's very fresh and new"

För er som vill som jag; Förhandsboka ditt exemplar av albumet här
Här är ett framträdande från i lördags på Saturday Night Divas


Alicia Keys - No One
Alicia Keys - Superwoman 
Alicia Keys - Like Youll Never See Me Again

Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!



okänd artist

image623

Just nu är läget så här, i dagsläget så finns de inte så otroligt mycket nu. Självklart finns de mycket nytt, men man måste ju välja bort lite också. Men imorgon så bör Leona Lewis nya album läcka, så då finns de självklart ute eftersom de är en av mina absoluta favoriter. Imorgon kommer de nytt också på mashup sidan med många spännande mixar. Mer imorgon så blir de nytt från Usher och extra spår från Chris Brown och riktigt bra nytt från Cassie. Så kolla in imorgon! Ni blir inte besvikna!

Nu blir de lite ny musik med lite okända artister...Hope you enjoy it...

J. Muzik - For You

Chasity - They Should Wanna Be Me


Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!




Goo Goo Dolls

image622

Goo Goo Dolls är ett amerikanskt alternativ rock band från USA, med låtar som Iris, Name och Slide har dom sålt miljontals skivor världen över. Bandet består av ledsångaren John Rzenik, Robby Takac -bas och Mike Malinin på trummor.

Första hiten dom hade var i  1995 då låten Name slog stort i USA. Nu i veckan så släpps deras första Greatest Hits som då självklart bör nämnas här på bloggen. Goo Goo Dolls som är ett av mina favoritband och jag hade äran att va på plats då dom förra våren spelade på Berns i Stockholm.

I 2008 så släpper dom ett ytterligare album där dom har gjort lite nya versioner på dom största låtarna, vilket bara de är otroligt spännande.

Här är deras bästa låtar enligt mig! själklart finns dom med på deras Greatest Hits Album.


Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!




Spice Girls

image621

Yes vem kan ha missat att reunionen av Spice Girls är i full rulle. Dom inleder ju sin turne i januari på Wembley. Alla fem tjejer är med, dom som hade sin första hit Wannabe i 1996. Över 80 miljoner skivor har dom sålt världen över och nu kommer de nytt med dom fem nu alla 30+ kvinnorna.

Spice Girls - Headlines (Friendship never Ends)






Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!



Destination

image620

Antar att ni kommer ihåg Alex Gaudino som hade sommarens addictive låt Destination Unknown. Den italienska dj:en har nu släppt en ny låt som påminner om tidigare hiten, men den lyckas ändå. Den låter bra och kommer säkert gunga många dansgolv.

Alex Gaudino - Watch Out

By the way!

För er som gillade Destination Unknown kommer definitivt älska den här samplingen som Pitbull gjort. Låten är en garanterad partylåt nu under helgen!.. Och självklart framöver...

Pitbull feat. Lil Jon - The Anthem


Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!



Monthly Report

image615

Så var oktober slut. 31 dagar av ruggigt väder och en bitande kyla.

På bloggen har de hänt mycket, drygt hundra låtar har lagts upp och plus på de 4 fulla album ( Chris Brown, Britney Spears, Backstreet Boys och Delta Goodrem ) . Nerladdningarna och besökare har fördubblats även den här månaden, de är ju nu fjärde månaden jag går in på med den här sidan On The Radio.

De mest spännande skivsläppet den här månaden har ju självklart varit Britneys , och hon leverade.
Blackout kommer säkerligen toppa många listor runt om i världen. Sen var de ju kul med Chris Browns album som läckte sent igår som även de är riktigt riktigt bra!

image616

För er som missat det, Joina gruppen på Facebook ilovemeor  !




Nu då till musiken, så som förra månaden - Best Of September 07 - så läggs dom hetaste låtarna från oktober ut i ett fullt album.

Med artister som Lenny Kravitz, Britney Spears, Leona Lewis, Ne-Yo, T-Pain så har ni nu chansen att ladda hem de absolut hetaste albumet just nu.

www.ilovemeor.blogg.se
On The Radio
Best Of October 07 - FullAlbum





För er som har frågor om någonting, förslag eller någonting så är de bara signa en kommentar - som för övrigt är grymt roligt å få - . Imorgon så kommer de självklart ett reportage om morgondagens spännande MTV gala som går av stapeln i Munchen.

Tills vidare..


Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!