ilovemeor NEWS

image811


Mariah Carey är väldigt aktuell nu, hennes album E=MC2 börjar dyka upp i affärer i mitten av april. Första singeln från albumet, Touch My Body, gick nu i början av veckan in på Billboardslistorna. Filmproducenten Brett Rattner producerar den video som just blivit inspelad till singeln som alltså idag släpptes. Mariah själv investerade häromdagen i ett 4.6 miljoner dollar hem på Bahamas, Se bilder här

image812

21 årige r&b artisten Mario släppte i förra året albumet Go!, han ska som många andra artister även släppa direkt nytt. Senare i år kommer hans fjärde studioalbum Just Me. Mario som för övrigt ska vara med i USA s svar på Lets Dance!

image813

Som jag nämnde tidigare är det många som släpper nytt material i år, trots att dom släppte i förra året. En av dom är Akon, jag gav er i förra veckan två singlar som läckt från de kommande albumet som än är odöpt. Den 34 årige Senegalesen säger att en av hans "drömmar" är att arbeta med Bono från U2.

Just nu så är Akon faktiskt i Sverige, i själva verket så träffade min flickväns syster Akon i lördags, han som är känd för att festa hårt ( Exempel 1, Exempel 2 ) åker på Torsdag hem till USA, anledningen till hans besök är att jobba på nytt material till skivan. Alltså, kanske ett svenskt sammarbete?

image814

Fast NEWS
  • Janet Jacksons väntade comeback album Discipline bör läcka snart, och självklart dyker det då upp här på sidan.
  • Alicia Keys som snart kommer till Sverige på konsert drar i mitten av april igång sin USA tour, då teamar hon upp med American Idol vinnaren Jordin Sparks.
  • På tal om Jordin så kommer i slutet av denna vecka videon till låten No Air med Chris Brown.
  • För er som har stenkoll och vet att Dr.Dre släpper sitt sista album i sin karriär i år och undrar när de dyker upp, i början av juni.
  • Veckans smashit på NRJ är denna vecka Mat Pokora med She's Dangerous, ni vet väl vart ni läste om de först?






Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!


Kommentarer
Postat av: Lina

Du har bättre koll på musik än alla radiokanaler tillsammans här över på andra sidan atlanten!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback