Årets Låt; Låt Nummer 10


image670

10. Fergie - Big Girls Dont Cry
Med en procent av rösterna (12 Röster av 1602 st)


Fergie släppte i 2006 sitt debutalbum The Dutchess , spår nummer tio på den skivan blev just låt nummer tio på listan över Årets låt 2007. Jag talar självklart om Big Girls Dont Cry.

Låten släpptes som singel i mitten av maj och har sedan dess spelats i radio otroligt flitigt. Men de kunde varit annorlunda, efter att låten skrevs av Fergie så valde hon och sitt management att sälja låten till Bad Boy Records och Jordan McCoy, anledningen var då att låten inte skulle passa temat på skivan. McCoy spelade genast in låten och när Fergie sedan fick höra den så hade hon ett change of heart och spelade in låten ändå. Utan att Bad Boy Records visste om de så taggade hon låten och la in den på albumet i sista sekunden. Självklart blev McCoy teamet upprörda och tänkte stämma Fergie men eftersom hon var med och skrev låten så delägde hon redan låten.

image671

Big Girls Dont Cry är skriven av Fergie och tysken Toby Gad, producerat låten har will.i.am gjort. .
Videon började spelas i mitten av maj och spelas fortfarande. I över 15 länder så har låten toppat listorna. Låten är den tredje mest sålda singeln året 2007 bakom Rihanna Umbrella och Nelly Furtados Say It Right.

På en sådan stor låt så följer de gärna med en remix. Sean Kingston gjorde en remix på låten som låter lite 80 och tagit bort dom akustiska gitarerna för att sätta sin egna touch på låten. Remixen kunde du tidigt i augusti finna här på sidan.


Så på plats nummer tio i rankingen av årets låtar, Fergie med Big Girls Dont Cry.

1...
2...
3...
4...
5...
6...
7...
8...
9...

10. Fergie - Big Girls Dont Cry



Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback