Forgive Me!


Leona Lewis har dom senaste månaderna turnerat världen runt och lanserat, främst albumet och hennes två första singlar, Better In Time och Bleeding Love. Den sistnämnde, Bleeding Love, la jag ut för exakt ett år sedan igår och nu är hon känd över hela världen, för missade du henne när hon sjöng för kronprinssesan Viktoria i somras på Öland, så kanske du såg henne på OS avslutningen eller Fashion Awards eller varför inte på MTV VMA för någon vecka sedan då hon framförde en låt tillsamans med Lil Wayne.

Ja hon har verkligen varit överallt den 23 åriga engelskan. Debutalbumet Spirit som sålt runt fem miljoner exemplar världen över har alltså gjort en enorm succé. I 2009 så ryktas de att Leona ska släppa sitt andra album och året därpå köra en världsturne. Mycket spännande att se vad som kommer att ske för denna otroligt begåvade kvinna som bara för tre år sedan var en servitris hemma i England.

Det var i
april som låten Forgive Me läckte, en låt som är skriven av ilovemeor favoriten Claude Kelly och producerad av Akon. Låten blir hennes tredje (officielt fjärde) singel och kommer säkerligen slå otroligt bra på radion. För någon dag sen så släpptes videon till låten, den dyker nu upp här!Leona Lewis - Forgive Me \\ Länk 2Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!

Kommentarer
Postat av: Anonym

är du seriös med att detta enbart är pr för artisterna? :s

2008-09-20 @ 16:44:37
Postat av: Anonym

Du skulle inte kunna lägga ut lite tips på andra bra musik bloggar :)

2008-09-21 @ 14:36:20
Postat av: Daniel

Sjukt bra blogg! är inne här varje dag!Postat av: leila

det gor inte att ladda ner denna :(

2008-10-05 @ 20:08:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback