Only To Find Out You Live In A Doll House


Jag har ingen direkt räkning på hur många gånger vi hört de i år, *fängelsedörrar smäller igen, Konvict*. Än har inte jag tröttnat iaf, han har ett otroligt år bakom sig och de har inte börjat än verkar de som, Akon droppar sitt tredje album Freedom den 25e november.

Första singeln Right Now har stiftat väl bekantskap med radiostationerna här hemma i Sverige och de är väl bara en tidsfråga innan andra singeln med Lil Wayne börjar röja på radiostationerna runt om i världen. Vad de gäller remixer på dom låtarna så har ni väl inte missat Right Now remixen med Kat Deluna?
Snappa upp den här om du missat den.... Andra singeln I'm So Paid kommer att få en remix med Young Jeezy, spana in den längre ner!!

Nu har de iaf läckt två ytterligare låtar från kommande skivan (egentligen tre, en låt som heter Bend That Ass Ova, men har svårt att tro att den kommer finnas med på skivan).

Kan börja med Beautiful som är en lite feelgood midtempo låt, förmodligen så är de här inte här den slutgiltiga version, tror att de kommer med en till artist på låten när den är slut mastrad.

Work It Out är ett ytterligare genidrag av Akon, här collabar han med en av r&b världens hetaste chicks, Keyshia Cole kommer in och sjunger hooken och visst kan de bara sluta i succé som de blir här, en riktigt trevlig midtempo låt med grymma lines och vocals från Keyshia.

Glöm nu inte, den 25 november! Vågar jag förutse ett av årets bästa album?...

Akon - Beautiful
\ Länk 2

Akon feat Keyshia Cole - Work It Out
\ Länk 2

Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!

Kommentarer
Postat av: Sikken

Galet bra sida!! keep up the good work!

peace out

2008-10-15 @ 19:45:18
Postat av: Patriik

Hoppas du kollade upp låtarna jag skrev om i chat-boxen. Riktigt sköna !

2008-10-15 @ 22:35:34
Postat av: Patriik

Ja, där ser man, du fick visst "So Paid"-remixen ; )

2008-10-15 @ 22:37:45
Postat av: A.J

Akon är nog bland de skönaste artisterna! Älskar hans nya låtar, inklusive hans gamla! Vill även nämna att jag har fastnat för hans rätt så nya låt "Guarantee".

2008-10-20 @ 15:09:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback