*18 årige Paula DeAnda är någon jag gillat sen dag ett, läckte ju en låt med henne i våras, Marching, efter de så lades projektet på is och även denna låt fick sitta inne under sommaren men nu så har skivbolaget (Arista Records) gett klartecken och nu kommer den bekräftade första singeln från hennes kommande album som kommer att släppas i slutet av året eller i början av 2009.

JR Roteem ligger bakom produktionen, låten har lite sommar-feel good- vibes och en riktigt catchy refräng, sen att dom har samplat Nena 99 Luftballoons , MEN på ett stiligt sätt, gör inte så mycket de här kommer säkerligen slå hårt ontheradio, joinar på tracket gör Young Joc. Planerna för denna låt var alltså att bli släppt under sommaren men fick vänta, nu dyker den alltså upp så definitivt checka in det!!!

Paula DeAnda feat. Young Joc - Stunned Out

\ Länk 2


Kommentarer
Postat av: farah

jag har hört rykten om att beyonce's låt if i were a boy egentligen inte är hennes,

är det sant?;o

Postat av: Joakim

Jo låten tillhör Beyonce men de var även tal om att BC. Jean skulle få den efter att gjort en demo på låten, det är hon och Toby Gad (som även producerat den) som skrivit låten.Tanken var ju att singeln "If I Were A Boy" skulle släppas i mitten av september men dröjde just pga. allt "fuzz" om å kring vems rättigheterna var till låten. Det här scenariot händer ofta i the big leagues och oftast så drar den största stjärnan de längsta strået, som i de här fallet.Demon som nu läckt ut när hon sjunger kan du se här via youtube klipp Rg" rel="nofollow">http://www.youtube.com/watch?v=HpWHml42Rgladda hem den här..

http://www.zshare.net/audio/19113720af2f598b/2008-10-21 @ 18:12:23
URL: http://ilovemeor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback