My Bed Is Yours



Ja alla känner väl till Hawaii tjejen Nicole Scherzingers missöde med sin solodebut. Her Name Is Nicole hade ett första release datum i augusti i förra året men albumet har än inte släppts och förväntas nu inte att släppas alls, vissa rykten säger att skivan kommer vara aktuell för släpp efter hennes skiva med Pussycat Dolls är släppt, och de är i september.

The Pussycat Dolls som utgörs av Nicole och fyra andra damer, men endast Nicole hörs på deras första singel och frågan är ju egentligen varför hon inte bara släpps lös. Produkten PCD verkar alltmer vara en bättre produkt än only Nicole.

29 åringen som fyller 30 om några dagar fann ju sin väg till the big buisness genom Popstars, resultatet av de blev bandet Edens Crush men efter att de gick halvdant så gick Nicole vidare till PCD och i den gruppen verkar hon stanna.

Många låtar har nu också läckt, för någon vecka sedan så
skrev jag om Nicole låten med Britney och nu har de läckt en ytterligare låt. För texten står The Dream och hans kära kompanjon Tricky Stewart för produktionen. Låten Powers Out är en ballad som sitter på en härlig produktion och skönsång från Nicole och ingen annan än rocklegenden Sting. Frågetecknet bara växer om hennes skivsläpp efter att hört de här.


Nicole Scherzinger feat. Sting - Powers Out  \\  Länk 2



Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback