Phatfffat


Esmee Denters, Marie Digby och nu Dondria. Talanger som kommit fram via YouTube är väldigt väldigt många, men inte många klarar av att gå hela vägen. Holländskan Esmeé som blev den första av "YouTube" artister att bli signad av ett stort bolag, Dondria som nu har blivit haffad av Jermaine Dupri's bolag SoSo Def har lagt ut videos på hennes YT sida sedan två år tillbaka. (
se länk)

Den 19 åriga Texas tjejen som fått smeknamnen Phatfffat av sina vänner för hennes kärlek till mat. Dondria sitter på en härlig soul röst och får väldigt fina ord av Jermaine D som jämför henne med Mariah Carey, Aretha Franklin och alla dom stora. Även Johnta Austin är imponerad av 19 åringen, han säger att de inte finns någon som hon ute i branschen just nu, han säger också att han inte hört en sådan soul röst sedan Cheryl "CoCo" Clemens. Vi får väl se hur de går för Dondria, hennes debut album Dondria vs. Phatfffat kommer i affär i slutet av juli.

Cant Stop är en uptempo pop låt som är lite radiodesignad men ändå ett bra val till en första singel. En låt som de finns en preview på Dondrias YT sida är Still Be With Me som verkar vara riktigt het. Albumet droppar 29 juli så stay tuned.


Dondria - Cant Stop \\ Länk 2



Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!



Kommentarer
Postat av: e

hon låter lite som jordin sparks :P himla bra låt iaf :)

2008-06-17 @ 16:30:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback