A Dominican Morir Soñando

I Dominikanska Republiken så är merenguisk musik den musik som folket lyssnar till. Men på dom senare åren så har även hip hop och reggaton genren vuxit och många musiker har valt att flytta upp till USA för att följa sina drömmar. En av dom är Rafael Pasian, men hans dröm blev att få sina flickor att bli artister. Sedan barnsben så har dottern Karina lärt sig spela instrument och inte minst att sjunga. Efter att
dokumenterat hela hennes väg till celebritet så kan han väl inte nu vara något annat än stolt. (Se YouTube länk)

Ja, ingen av er har väl missat den smått magiske sextonårige Karina Pasian som är aktuell här hemma i Sverige med första singeln, 16 @ War. En låt som jag skrev om i februari, och de är väl sedan dess kärleken hos många vuxit för Karina.

Debut albumet First Love ,som först sade släppas i början av juni är nu framskjutet till i mitten av augusti. Med på skivan så gästar bl.a Jermaine Dupri, Lil'Mama och Rick Ross (!).

Andra singeln kommer att bli Ryan Leslie producerade Cant Find The Words, de är en låt som håller väldigt hög klass, ungefär som de mesta som tidigare läckt från Karina Pasian som kan komma att bli en av årets största nykomlingar.

Ni kan själva läsa på Karinas blogg här.

Och ni har väl inte missat de jag lade ut i slutet av april från Karina, de lilla mini albumet med sju låtar från henne.

Här iaf, andra singeln från våran favorit Karina.

Karina Pasian - Cant Find The Words  \\  Länk 2



Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback