August Releases

År 2008 har första halvan haft spännande skivsläpp som Coldplay, Lil'Wayne, Rick Ross, Usher, Madonnna, Mariah Carey och lite mer men inte så mycket mer. Dom senaste två månaderna har de varit väldigt lugnt och de är de så här års, men till hösten kommer de bli smackat med skivsläpp! Vi börjar med att spana in albumena som dyker upp i augusti.

Ne-Yo - Year Of The Gentleman släpps den 5 augusti. Ja den 25 årige Ne-Yo som flyttat fram skivan från de ursprungliga releasedatumet har nu bekräftat att collabs med bl.a Leona Lewis, Rihanna, Lil'Wayne, Nas och Jay Z kommer att finnas med på skivan som helt plötsligt kan bli väldigt intressant. Personligen tycker jag inte att de som läckt från skivan är någonting speciellt, visst första singeln Closer ,som kanske från början var lite är för modern/trendig för att fungera i USA, är helt okej som singel, men resterande som läckt är ingenting speciellt men kan ju mycket väl vara demos. Men jag ska inte vara helt utdömande över de som har läckt, för de finns två låtar som är bra av dom. Stop This World och Trouble är två låtar som är bekräftade låtar på albumet och håller bra klass, ser verkligen fram emot att Stop This World kommer ut i sin helhet, den kan bli en riktig hit.


Michelle Williams - Unexpected släpps den 12 augusti. Den forne Destinys Child medlemmen Michelle som tidigare släppt egna album, dock då med gospel inriktning har alltså nu valt att slå sig in på r&b / pop listorna. Visst har hon lyckats, första singeln We Break The Dawn har toppat den amerikanska dans listan och har ju blivit en perfekt sommarlåt. De resterande som har läckt från skivan har även de låtit väldigt lovande, så de här kan bli en mycket spännande skiva att se fram emot. Andra singeln från albumet kommer att bli Stargate producerade Stop This Car.



Solange Knowles - Sol-Angel and the Hadley St. Dreams släpps 26 augusti. Beyonces lillasyster släpper nu sitt andra studioalbum, och de är väl kanske med de albumet som hon kanske tvättar bort stämpeln som hennes lillasyster, för de som Solange erbjuder just nu är de inte många artister som gör. Hon har tagit ett helt årtionde i musik och fört tillbaka de i en fräschare form och som hon gör de. Första singeln har gjort stor kommersiell succe i USA, och singeln I Decided kommer förhopningsvis även slå här hemma i Sverige, men de kan nog dröja någon månad med det. Andra singeln låter även den mycket lovande, och när hon de senaste månaderna/året har hängt ihop med dom absolut största producenterna så kan de här nog bara sluta lyckligt.


The Game - LAX släpps den 26 augusti. Ja kanske är de lite konstigt att jag nämner The Game i de här fallet när jag skriver om augustis hetaste skivsläpp, men de är de inte. The Game eller Terrell Taylor som han heter har varit en stor favorit för mig sedan han släppte The Documentary för nu tre år sedan. Skivans första singel Pain som han gjorde med Keyshia Cole har inte gjort en alltför stor kommersiell succe borta i USA men jag gillade den från första början och de övriga som läckt, bl.a andra singeln med Travis Barker , Dope Boys, tycker jag låter jäkligt bra. The Game levererar alltid snabba rhymes och kommer säkerligen göra de på LAX. Övriga collabos på skivan med bl.a. Ne-Yo och Mary J. Blige.



Övriga intressanta skivsläpp i augusti.

Jonas Brothers - A Little Bit Longer ,
släpps den 12 augusti.
Nelly - Brass Knuckles,
släpps den 19 Augusti.
T.I. - Paper Trail,
släpps den 19 augusti.
Missy Elliot - Block Party,
släpps den 26 augusti.

Två supergiganter fyller 50 år i augusti, Madonna fyller den 19e och Michael Jackson fyller den 29e.


Hösten kommer även den bli mycket mycket spännande och då kommer bloggen uppdateras mycket oftare och intensivare, här kommer en radda artister som under hösten kommer släppa nytt album!

The Killers, Amy Whinehouse, No Doubt, Ludacris, Linkin Park, John Legend, Michael Jackson, Jennifer Hudson, Gym Class Heroes, Whitney Houston, Goo Goo Dolls, David Gray, Eminem, Dr.Dre, Ciara, Cassie, Black Eyed Peas, Paula Abdul, Oasis, T-Pain,
Rachael Yamagata och Ray Lamontagne.

Med andra ord, en grymt spännande höst som vi har att se fram emot!




Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!


Kommentarer
Postat av: danne

excelent

2008-07-17 @ 22:20:18
Postat av: agape

Du har glömt att Chamillionaire släpper Mixtape Messiah 4 snart och att Fabolous släpper sitt nya album. Sen tror jag Tony Henry kommer med en skiva också, jag är inte säker. Men wonderful att Ciara äntligen kommer med en ny :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback