ONTHERADiO


Let's Go!


20 åriga Barbados tjejen, Rihanna har ständigt fullt upp. Inte nog med att hon precis fulländat sin tour och spelat in nytt material åt sin re-release av Good Girl Gone Bad så har hon precis spelat in videon till singeln Disturbia (som bl.a är skriven av Chris Brown) , på tisdag så uppträder hon även på MTV's Mobile Bang Concert i Milano. I slutet av december så kommer Rihanna även att finnas med på Gucci's parfym Tattoo Heart. Och nej ,än är de inte nog, i nästa år ska hon även komma ut med ett nytt album vilket självlart är välkommet.


R&B stjärnorna Kanye West och Ne-Yo har båda valt att vara med i reklamer som dykt upp den senaste veckan, Kanye är med i en härligt egotrippad reklam för Absolut Vodka, medans skivaktuelle Ne-Yo är med i reklam för FYE, där hör ni btw. den nu ryktade andra singeln Stop This World som ni fick smaka på för ett tag sen här på sidan.

Lindsay Lohan som i november släpper sitt tredje studioalbum, Spirit In The Dark, har skapat ett större fuzz där borta i USA. Många av som största arbetar på hennes kommande album, gänget som ligger bakom hitar som ;Chris Brown With You, Beyonce Irreplaceable Mariah Carey Bye ByeStargate tillsamans med Johnta Austin har jobbat på en låt som kommer finnas med på hennes album, låten heter Favorite Pasttime. Andra som är med och arbetar på skivan är Akon, svenskduon Bloodshy&Avant, The Dream, Pharrell och självklart Stargate teamets favortit, Ne-Yo.

Pocketsöta Teyana Taylor som gjorde en härlig insats i första singeln Google Me kommer imorgon på Diesels Beach/Summer Show '09 i Miami för första gången spela andra singeln Move, låten som är producerad av Hit-Boy ( ligger bakom mitt favoritspår på J.Lo's Brave skiva, Forever ) kommer att finnas med på hennes kommande debut album From A Planet Called Harlem som släpps i augusti.


Alicia Keys ryktas nu efter att ha släppt sin fjärde och sista singel från hennes As I Am album(Superwoman), att få vara den utvalde att göra ledmotivet till den 22:a James Bond rullen; Quantum of Solace. Många artister har förknippats med att få göra just denna låt, bl.a artister som Britney, Amy Whinehouse, Duffy, Annie Lennox. Men nu verkar de bli den 27 årige amerikanskan som får vara med på soundtracket till filmen som kommer till biograferna i november i år.

Chris Brown har minst lika mycket att göra som sin cinderella, inte nog med att han nu släppt om sitt album och snart ryktas släppa ett mixtape så kommer han att bättra på sina skådespelar talanger i kommande filmen Bone Deep. Filmen som blir Chris tredje ( Tidigare; Stomp The Yard, This Christmas )är en thriller som  bla. Matt Dillon är med i och kommer ut i 2009.

Misses Carter aka Beyonce har all anledning att vara glad, likväl vi som är supportar av 26 årige forne Destinys Child medlemmen. Varför då?, jo vi vet ju att ryktena har gått att album skulle komma senare i höst och de är nu bekräftat, vad som nu också har dykt upp är att även ett andra skivsläpp kommer att ske. Det kommer alltså ut två skivor från den enormt talangfulle Beyonce, ett i novemeber och de andra i februari i 2009.

Britney Spears har efter släppet av albumet Blackout haft stora personliga problem, varav därför singlarna har haltat fram. Nu i sommar så ska iaf Brittan ha satt sig i studion för att arbeta fram ett nytt album som kommer att släppas i 2009. Det är hennes skivbolag, Jive Records, och hennes manager som bekräftar uppgifterna att ett nytt album kommer att släppas, med på listan som producenter sägs de vara "top notch producers and songwriters". De blir säkerligen gamla vanliga raddan av producenter som svenskduon Bloodshy&Avant, Danja, The Clutch och The Dream.


...Till slut så ska de väl meddelas att Coldplay i förrigår drog igång sin tour, första spelningen var på The Forum i Los Angeles, de sägs att de var en kanon konsert vilket lovar gott inför deras Sverigebesök. Här har ni ett klipp från konserten och låtlistan från den samma, de lär väl bli liknande när dom dyker upp i Stockholm den 17 och 18e september, för du har väl biljetter?



Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!






Kommentarer
Postat av: Anonym

HO HO HO HO Mycke bra

2008-07-16 @ 23:07:57
Postat av: Viggo

Kul med reportage! Tack! Dock har Britneys singlar knappast haltat fram. Albumet har sålt jättebra och det är första gången alla singlarna från ett av hennes album legat i topp på billboard!

2008-07-17 @ 18:19:13
Postat av: Joakim

Viggo: Jag håller med dig helt att singlarna har gått bra, och visst de tre singlarna som hon släppt sen albumet kom ut i oktober har alla toppat den amerikanska billboard dance listan, men de jag menar är att efter att släppt albumet för nu drygt tio månader sen bara släppt tre singlar medans en som Chris Brown som även han släppte sitt album i slutet av oktober har släppt fem. Skivan Blackout har sålt fint i över två miljoner exemplar världen över!

Postat av: Josephine

Jag älskar Rihannas senaste, Disturbia. Otroligt bra. Hörde att Chris Brown var med och gjorde låten. Sant?

2008-07-23 @ 20:22:40
URL: http://covet.blogg.se/
Postat av: Yun

fan vilken intressant blogg du har.. du har fan allt:D älskar din blogg!

2008-07-24 @ 17:32:37
URL: http://windowstar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback