Swedish Pride

Den senaste månaderna har svensk musik varit stekhet! Vi har svenska producenterna Bloodshy & Avant som ligger bakom artister som Britney Spears, Kevin Michael, Jordin Sparks och Jennifer Lopez. Sen har vi artisterna som erövrar bit för bit av musikvärlden. Adam Tensta blev häromdagen nämnd i perezhilton bloggen, och nu vår största musikexport för tillfället Robyn är med i den officiella remixen till Snoop Doogs Sexual Eruption.

image763

Den nu snart 29 årige Robyn har varit för oss svenskar känd sedan hon slog igenom 1995, som sexton åring med låten Do You Really Want Me. Sedan dess har hon vuxit från en tjej i silverjacka från lijeholmen till en världsstjärna. Hennes ( med Kleerup ) With Every Heartbeat petade i augusti 2007 ner Timbalands Way I Are från första platsen på den engelska singellistan.

Robyn som i 2004 lämnade sitt skivbolag för att starta sitt egna bolag för att få känna sig som sin egna boss och få mer frihet öppnade upp många dörrar. Så i 2005 släppte hon här i Sverige alumet Robyn med hitar som Be Mine och Handle Me. Men så i augusti förra året släppte hon en andra upplaga på skivan med bl.a. låten With Every Heartbeat och de gjorde en enorm succe!

Och nu då så gör hon sitt första släpp i USA på tio år! Med Five Track EP albumet The Rakamonie EP, fem låtar finns på den och släpps alltså idag i staterna. För oss svenskar så är de ingenting nytt utan de består av två akustiska låtar ( Be Mine , With Every Heartbeat ) plus tre till från henne som vi redan hört!

Vad jag nu bara väntar på är ett helt nytt album från en av sveriges största popstjärnor genom tiderna. Men until then så bjuder jag på lite akustiskt och remixen med Snoop Dog.






Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!



Kommentarer
Postat av: Josephine

Robyn är en grymt bra artist! Gillar alla hennes låtar. Kul att hon släpper ett nytt album snart :)

Postat av: din syster

jag har träffat robyn! :)

jag älskar dig joakim

2008-01-29 @ 23:00:17
URL: http://viktoriaoquist.blogg.se
Postat av: Mikaela

Kul att hon blivit sa stor i USA. Snoop Dogg kandes ju lite udda men haha :)

2008-01-30 @ 02:49:48
URL: http://theworldsgreatest.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback