I'll Always Be Your Faithfull Lover21 årige Darin Zanyar klev för fyra år sedan in på audition för idol i Stockholm, nu idag så är han en av dom hetaste svensk-artisterna på marknaden, han har precis spelat in videon till sin första singel från sitt fjärde studioalbum med en världsartist och en världsproducent har hjälpt han att försöka erövra Europa, vi vet ju att han har kontrakt i Tyskland och nu nyligen så även i Frankrike kommer skivan släppas.

Flashback är sedan två år tillbaka ett projekt som Darin jobbat helhjärtat med och när albumet imorgon kommer till skivaffärerna så är de dags för att se om de här verkligen blir så bra som vi hoppats på.

Jag fick skivan igår och har nu lyssnat igenom vad som skall bli hans biljett till europa. Första singeln som han får sällskap av amerikanskan Kat DeLuna och produktionen ligger RedOne (Lady Gaga, Akon, NKOTB) bakom, Breathin Your Love har legat som bäst på en andra plats på den svenska topplistan och har redan börjat falla.

Skivan som innehåller fjorton låtar (inkl. bonus tracks) är till stor del producerad av svenske RedOne, han har ju hjälpt Darin tidigare med bl.a. singeln Step Up. Andra producenter på skivan är bl.a. nu dråp åtalde David Jassy .
Vad de gäller musiken då på skivan så håller de bra klass och de internationella smakerna hör vi direkt i låtar som Girl Next Door, Karma, Dance och i många fler.

Låtar som sticker ut på albumet är Runaway, Flashback, Road Trip och självklart singeln Breathin Your Love. Darins personliga favoritlåt på skivan är den han även producerat, Seasons fly. I övrigt tycker jag de mesta låter helt okej, de här med RedOne produktionerna låter väldigt liknande på alla spår och att känna igen hans "sound" är ju ingen direkt konst men visst håller skivan bra klass om vi ser med svenska ögon och jämför med den marknad som vi har på inhemska artister, ser vi lite bredare så är de inte mycket mer än ett dugligt album som bör hjälpa honom ut i Europa och vem vet, kanske även ända bort till nordamerika.

Singel nummer två är än inte bestämd, en sak som dock är att de här är ett bra album rakt igenom och personligen så tycker jag de är riktigt skoj med svenska artister som Darin och fler (Adam Tensta) som närmar sig den stora världsmarknaden.

Planerna var till de här inlägget var att jag skulle få en personlig intervju med Darin men efter att Sony inte håller sitt löfte så kör vi fram till torsdag kväll FullAlbum Download ,så här dagen innan release!

Plus en liten bonus, de var någon som frågade efter den akustiska versionen av Breathin Your Love, well den kommer här!

Darin - Flashback [FullAlbum]

Länk 1
Länk 2


Kommentarer
Postat av: missdominance

Strobelight är en bra låt som ni missat!!Kolla in min Hiphop & RnB-sidaMUCH LOVE!

Postat av: Anonym

haha skönt!

2008-12-03 @ 15:29:27
Postat av: tJÄÄÄZ

TACK ... !

nu återstår det att se om dt e bra

2008-12-03 @ 22:31:09
Postat av: camilla

TACK!!!!!!!!!

2008-12-04 @ 15:29:58
URL: http://www.neverthink.devote.se
Postat av: Anonym

vadå adam tensta dont forget LAAAAAAAAZE!

2008-12-10 @ 20:57:24
Postat av: Anonym

Sony BMG håller aldrig vad dem lovar, men det är trots allt inte Darins fel och då var det väl onödigt att lägga ut skivan, huh?

2009-01-26 @ 20:27:07
Postat av: Anonym

Sony BMG håller aldrig vad dem lovar, men det är trots allt inte Darins fel och då var det väl onödigt att lägga ut skivan, huh?

2009-01-26 @ 20:28:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback