Upcoming...

image388

September is arrived...Hösten närmar sig och de händer mycket rent allmänt och inte minst i musikvärlden.

Under augusti månad så har de hänt mycket med den här sidan. Besökarna har fördubblats och inläggen allt mer. Uppemot 7000 nerladdnigar har vi haft! Bara de är en ökning med typ 400 procent.  Ungefär 140 låtar har publicerats.

Sidan är nominerad till People Choices Awards Best Music Blog, så rösta !  :D  ..här till höger i marginalen(smygreklam)

Hoppas att musiken är omtyckt som vi lägger upp, om du har några requests så är de bara att säga till!

Såå...Nu när september är här så blir de nya tag!

Vad som kommer att ske.


- Varje Onsdag så kommer en lite längre skrivet inlägg om en artist, "Veckans Artist"  och så publiceras de lite fler låtar då från den artisten/gruppen.
- Varje Torsdag så kommer de läggas upp ringsignaler med dina favoritlåtar, är de någon som du vill ha till din telefon så är de bara å hojta till så fixar vi den perfekt för din telefon!
- Varje Söndag så kommer ett "Recap" inlägg där alla låtar som lagts upp under veckans gång finnas tillgänglig i ett inlägg.


Har ni nå mer förslag om förbättringar så säg till!

Så kommer de alltså bli, hösten ser ut att bli riktigt spännande med många nya skivsläpp, bara i september så släpper två av dom största artisterna just nu nytt, självklart har dom redan publicerats här på sidan. Se i tidigare inlägg om Kanye West och 50 Cent.

Take Care!

image389Lägger upp en av mina favoritlåtar just nu, Colbie Caillat heter den 22 åriga amerikanskan som gör lite lätt akustisk musik. Vad jag gillar med henne är ju självklart att hon är en singer/songwriter. Just nu så här hon på tour med Goo Goo Dolls, hur hon blev upptäckt? Jo på hennes myspace, med just den här låten. Ännu roligare å får henne att bli ännu mer intressant är att hon än inte är signat av något skivbolag!



Här är hon iaf.


Colbie Caillat - Bubbly















Kommentarer
Postat av: Therése

jag la ju in en bra låt med colbie för ett tag sen. magic, har du hört den?

Postat av: jaha

varför skriver du vi för? är de inte bara jocke som skriver längre? sopa

2007-09-02 @ 22:05:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback