The Dream Revolution

image653

En av årets viktigaste personer inom r&b - om inte den viktigaste - är Terius Nash. I början av mars när vi fick höra Rihannas låt som spelat sönder oss - Umbrella - så började allt. Hans nytänkande och sätt att hitta nya beats är för musiken totalt revolutionerande. The Dream som är hans artist namn, är nu inte bara aktuell med att producera som vi alla vet. Nu kommer hans debutalbum.


"Music is uninspiring right now" says the confident Atlanta native. "The bar needs to be raised"

Terius är 25 år gammal, uppvuxen i Atlanta. Innan han skrev Umbrella så skrev han och producerade B2K, 3LW, Mýa och Britney Spears (Me against the music) . Sen så kom den stora succen i våras med
Umbrella och Bed. Hans känsla för att sätta en egen touch på låtarna är något som han själv säger att han har enkelt för.  Nu har han "jobbat" på sitt nya album som är i affär den 11 December. Nio dagar tog de för honom att skriva ihop materialet till skivan. Han säger själv att året har varit fantastiskt men nästa år blir ännu bättre, han är nu igång med artister som Usher, Mary J. Blige, Sting, Keyshia Cole, Britney Spears, will.i.am och Nicole Scherzinger .

image654

Namnet The Dream fick han av sin farbor i tio årsåldern men började inte använda de förrän i artonårsåldern,
?we need you to be the dream now, we need you to have goals for higher things for yourself aside from the thing we have for you."

Och nu då så har albumet läckt, funderade ett bra tag om jag överhuvudtaget skulle lägga ut albumet men jag måste. Jag bara måste, men snälla ni köp skivan. De är sådan här musik som man som människa måste lägga ut 169 kronor för.

Han som börjat en ny era inom r&b kanske, den nya stora giganten som kommer slåss mot dom andra mogulerna på topplistorna. The Dream är och kommer förbli ilovemeor största favorit och efter att lyssnat igenom albumet så är de bara att skaka på huvudet, vrida sig om och bara undra hur bra de här egentligen är. Om Umbrella låter 2007 så låter de här så 2008, vad jag menar med de är att han gör r&b modernare, fräschare och så mycket bättre. Och inte minst, oss otroligt nöjda.



The Dream - Love/Hate (2007)
Full Album





Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!



Kommentarer
Postat av: Anonym

Niiiice...rolig läsning :D

2007-12-07 @ 00:17:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback