News

Sidan är fortfarande lite ringrostig med uppdateringarna dom senaste dagarna med tanke på att hårddisken som allting ligger på fortfarande inte har reparerat sig än.

Men i övrigt då lite news...
 
image663

Leona Lewis dundersingel
Bleeding Love som nu ligger på en sjunde plats på singellistan i Sverige, elfte plats på tracklistan och etta på digilistan - är just nu under en ny videoinspelning. Singeln som släpps i januari i USA och därför görs en ny video till låten som kört över all motstånd på dom flesta listor runt om i europa dom senaste veckorna. Här på ilovemeor.blogg.se så nämndes den otroliga engelskan redan i mitten av september.

Britney Spears andra singeln från albumet Blackout , Piece Of Me släpptes i går som video. För er som missat se här. Videon är hennes näst dyraste efter Toxic , 500 000 dollar kostade videon som spelades in i slutet av november på en av Hollywoods mest exclusiva klubbar Social Hollywood . För er som inte visste de, så är låten riktigt blågul. Svenskarna Christian Karlsson, Pontus Winnberg och Klas Åhlund ligger bakom låten, både skriven och producerad och bakgrundsvocalsen är från ingen annan än Robyn.



image665

26 åriga Beyonce Knowles har enligt Billboard.com den mest spelade låten i USA på radion under året som gått, låten som de handlar om är norsk producerade Irreplaceable , ni vet - To the left to the left. Läs mer om Stargate som ligger bakom låten.

image666

En annan r&b stjärna, Alicia Keys toppar fortfarande Billboard Hot 100 och R&B Hip Hop Chart i USA med en av årets låtar- No One som ni kunde läsa om här i slutet av augusti. Låten är förövrigt också den mest nedladdade låten från den här sidan! 

Hennes andra singel Like You'll Never See Me Again börjar nu även den klättra på listorna i USA, låten som är såsom första singeln skriven och producerad av henne själv och Kerry Brothers Jr. Imponerande. Albumet har sålt gigantiskt mycket (om man kan säga så), inte sedan i början av 2004 har en kvinnlig  sålt så mycket skivor första veckan. Över 742 tusen skivor såldes bara i USA. Efter tre veckor räknades albumet att de hade sålt runt 1miljon 350 tusen exemplar.

image667

Mary J Blige låt Come To Me är den mest nedladdade låten den senaste veckan här på sidan. Låten finns med på hennes kommande album Growing Pains som finns i affär den 18 december.


image668

Ja nu återstår de ju bara två dagar för er att rösta fram årets låt. I menyn till höger så klickar du på din favorit. Redan nu på måndag så dyker låt nummer 10 upp, för att på tisdag nummer nio ..and so on....För att ladda hem de nominerade låtarna läs mer här...



Sidan kommer fortsätta att vara lite seg under dom närmsta tre-fyra dagarna men fortsätt ändå besök oss då de fortfarande kommer dyka upp nytt å fräscht.

Fortsätt besök oss! Tack...


Kommentarer ÄR gratis, Så lämna gärna en.
Thanx!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback